Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Bažnyčia

Temoje atsakymų: 77

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Kadangi velykos, daug kas eina į bažnytelę, sumaniau tokią temą sukūrt. Ką manote apie mūsų bažnyčias, tikėjimą, tikinčius žmones, ar patys su šeima vaikštot į bažnyčią? Dažnai? Ar patys tikit Dievu?

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
Dievu tai tikiu. Bažnyčioj buvau gal prieš 2 metus gal buvau. Nesutariam mes tu dievu. :D
Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Nyhuje juo netikiu :D man atrodo kazkoks pranas sugalvojo kad toks yra ir t.t o i baznycia kada ejau?Kai pirma komunija reikejo priimt:D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
nejau iswis baznycios nemegstu ir nepripazistu nepripazistu kunigu ir celibato... zodziu baznycios apskritai nepripaziistu. Dar ir dabar buciau linkes skelbti liuterio idejas [<<my hero]. Zodziu newaikstau ir abejoju ar waiksciosiu. Juk pasimelsti galima ir namuose... o ne nuejus i baznycia dar mest lita i auku dezute. Net pirmos komunijos nejau.
I dieva tikiu.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Į Dievą tikiu, bet tik viduj, savyje. Į bažnyčia nevaikštau, niekad sekmadieniais neidavau ir tėvai nelabai eidavo. Nu kadangi mokaus KJG mum į mėnesi 3 kartus reik per pirmą pamoką eit į mišias, bet ten visi daugiau išsidirbinėja, nei meldžias. O šiaip labai nemėgstu tokiu hardcore religijos mylėtojų, labai kvaili ir užknisantys žmonės :/

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu i baznycia tai mociute privercia nueit kokius 2-3 kartus i metus. Kazkuo stengiuosi tiket, bet krikscioniskuoju dievu tai nelabai, nes siaip tikintys zmones yra laimingesni :unsure:

O Skorpio, jei tau Liuteris hero tai tu tipo esi nerealiai tikintis portestantas? :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
as nesu nerealiai tikintis protestantas as paprasciausiai uz jo idejas.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
As tikiu i Dieva, bet ne taip, kad labai melsciausi ar eiciau i baznycia kiekviena sekmadieni ;) Pasitaiko, kad nueinu 2 kartus per metus ar daugiau. Gerbiu zmones, kurie savo gyvenima yra susije su Dievu: kunigai, vienuoliai ir pan.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
kad kur nors ivduje ir tikiu y dieva, bet to nelabai reiskiu, y baznycia tenka nueiti , per sventes, su visokiom giminem ir panasiai. Seip religija keistas dalykas, gla ir zmonem padeda paaiskint kokius nors dalykus, uzimt laiko, tiketi y kazka, turet tiksla...
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Hm. Čia turbūt vienas iš nedaugėlio dalykų kuriame aš neturiu pakankamai tvirtos nuomonės ir ją dažnai kaitalioju.
Hm, pačiu Dievu tikiu, bet nemanau, kad galima visą tą reiškinį paaiškinti viena būtybe, šiaip manyčiau, kad patys žmonės tą Dievą sukūrė, žmogaus prigimtis ir ateitis jau yra tokia griūti prieš kažką ant kelių. O kaip tiki, taip ir yra.
O pati bažnyčia.. Mūsiška yra šiek tiek kvailoka. Man tiesiog pati aplinka visiškai nepatinka, papročiai: klaupt, stot, sėst ir vėl iš naujo. Na aš ne toks žmogus, kad klaupčiaus prieš molio gabalą. O iš vis krikščionių idealiogijos visos skelbia, kad dievas yra visur. Na, tai jei man jo reikės, tai aš pasimelsiu bet kur. Ir jis girdės. Yra tokių bažnyčių, kurios tikrai savotiškai traukia. Turi patikti kunigas pats, nes būna tokių, kurie tiesiog atstumia. :>

Čia iš BIX'ų:
„Mes tikim Dievais, mes tikim savaip, mes tikim.
Mes tikim Dievais, mes tikim savais, tikim tikim. “ xD
šitą dainą beveik visą atmintinai moku. ;D
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Guest_Striker_*

• Svečiai
i baznycia einu ertai kai priwercia... dievu nenoriu tiketi nes tai kwailoka. wiskas ko nori iwiks tik td jai stengsies ir noresi.. o kad cia paprasei diewo tai abejoju :/ kazkas lig ir kuzda kad reiketu tiketi, bet tai nesamone :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Išvis dabar pamasčiau ir sumasčiau, kad svarbiau ne į bažnyčią vaikščiot , o pačiam viduj tikėt ir būt padoriu, geru piliečiu :)

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
bažnyčia iš vis yra nesąmonė :);; juk pati krikčionybė teigia, kad DIEVAS YRA VISUR, tai kokio velnio dar kažkur eit, jei tau taip patogiau, užsidegi žvakutę, jei tau patogiau įlendi į spintą, jei tau taip patogiau užsidarai tūlike, jei tau taip patogiau pažiūri į dangų, jei tau taip patogiau eini į mišką, jei tau taip patogiau darai ką nori, nes dievas yra visur. :}
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąGrybz, May 10 2006, 05:33 PM, pasakė:

bažnyčia iš vis yra nesąmonė :);; juk pati krikčionybė teigia, kad DIEVAS YRA VISUR, tai kokio velnio dar kažkur eit, jei tau taip patogiau, užsidegi žvakutę, jei tau patogiau įlendi į spintą, jei tau taip patogiau užsidarai tūlike, jei tau taip patogiau pažiūri į dangų, jei tau taip patogiau eini į mišką, jei tau taip patogiau darai ką nori, nes dievas yra visur. :}

Nu tai gal baznycioj atliekamos kazkokios pamaldos. Jei tu pats namie tai moki etlikti = tai neik :D

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
dabar pagalvokim, pamaldos? Kam jos aplamai reikalingos yra? Kad priimtum druskos ir miltų paplotėlį ant, kurio išraižytas paveiksliukas? :) tam kad atliktum išpažintį? (DIEVAS visur, jis girdi, kam reikalinga?) Kad paklausytum Šventojo Rašto? Imk bibliją į rankas ir skaityk, kad nori. Nu nebent pamokslas, ten kartais visai neblogų pasako. O palinkėt visiem ramybės ir aš dabar galiu ;X
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąGrybz, May 10 2006, 05:40 PM, pasakė:

dabar pagalvokim, pamaldos? Kam jos aplamai reikalingos yra? Kad priimtum druskos ir miltų paplotėlį ant, kurio išraižytas paveiksliukas? :) tam kad atliktum išpažintį? (DIEVAS visur, jis girdi, kam reikalinga?) Kad paklausytum Šventojo Rašto? Imk bibliją į rankas ir skaityk, kad nori. Nu nebent pamokslas, ten kartais visai neblogų pasako. O palinkėt visiem ramybės ir aš dabar galiu ;X

Nu taigi nesamone ta religija yra :D Skaitei "Da Vincio koda"? Kazkoks imperatorius paeme ir sugalvojo visa ta krikscionybe :D

Guest_Striker_*

• Svečiai
per tikibos pamoka kai paklausiau mokitojos is ku ji zino kad diewas yra, jinai man pasake "dievas buwo yra ir bus" nu bet kox cia paaiskinimas???? mano manymu kad senoveje zmones galwojo is kur jie atsirado, is kur tas pasaulis ir kam cia reikia dekoti del wisko, tai ir pragalwojo kad yra diewas.. ir dar kazkokie 12 apastalu ji apskelbe. tikiu ten poltergeistu (dvasiomis), kad mes galaktikoi nevieni, bet jau dievu nelabai :/

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąStriker, May 10 2006, 02:48 PM, pasakė:

per tikibos pamoka kai paklausiau mokitojos is ku ji zino kad diewas yra, jinai man pasake "dievas buwo yra ir bus" nu bet kox cia paaiskinimas???? mano manymu kad senoveje zmones galwojo is kur jie atsirado, is kur tas pasaulis ir kam cia reikia dekoti del wisko, tai ir pragalwojo kad yra diewas.. ir dar kazkokie 12 apastalu ji apskelbe. tikiu ten poltergeistu (dvasiomis), kad mes galaktikoi nevieni, bet jau dievu nelabai :/

na ne. pirmieji dievai atsirado iš to, kad senovės žmonės negalėjo labai daug gamtos stichijų paaiškint, pvz žaibo, ugnies ir t.t. todėl pradėjo garbint tai ko nesuprato ir taip atsirado dievai :)
Nuotrauka

Guest_Striker_*

• Svečiai
nu panasu :) bet sakau pats pasakiai tai gamtos reiskiniai. dievas nepajudino pirsto kad sukeltu zaiba :D tai va manau dievo nera...

koltasXxX

• Išbaninti
0
musihskis tikybos mokytojas , labiau korektishkas, jis tau neperhsa visokiu minchiu ir kitokio krikshchinishku tiesu , o paprasciausiai sako , pagal musu tikejima ir seip nebruka tau
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Mūsų tikybos mokytoja koncervatorė kažkokia, visiem kiša savo tikėjimą, jei kitaip elgies, jau reiškia blogai

koltasXxX

• Išbaninti
0
neveltui eini y jezuitus ;)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
As esu katalike ir praktikuojanti. I baznycia ne keikviena sekmadieni, bet daznai nueinu. Dar beto priklausau vienai katalikiskai organizacijai. Tai misios visai smagios buna su gitaomis, o po misiu geriam arbata su sausainiais ir kalbames su draugais. Va brukamos tiesos ir man nepatinka, nes tai atstumia. As pati ne su viskuo sutinku kaip teigia baznycia. As renkuosi su kuo sutikti.
Nuotrauka
Nuotrauka

ehw orange

Baltas diržas

• Naujokai
0
I dieva tai tikiu bet i baznycia nemegstu eit! Labai nuobodu!

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
Netikiu dievu. Dabar einu į bažnyčią kiekvieną sekmadienį, nes reikia kommuniją ir išpažintį atlikt.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0