Forumo bendra būklė pagerėjo LABAI! Patys matote rezultatus
Na ir ką Impaler nuveikė?
- Atnaujinta forumo versija
- ĮDIEGTAS MANO PATIES VERSTAS FORUMO SULIETUVINIMAS (galiu parduoti ir Jums, kreipkitės į mane P.M.'u)
- Du nauji skin'ai (truputį modifikuoti) (skin'us padėjo rasti kiti, tiesa dar trūksta pakoreguoti header'ius)
- Naujas Hey.LT skaitiklis, kad žinotumėme kaip auga lankomumas

- Su nauja versija įdiegta GD2 advanced biblioteka, kuri GARANTUOS, kad į forumą neprisiregistruos spam robotai
- Įdiegtas svarbus mod'as paverčiantis temu pavadinimus į adresą (Google labai pamils nMo, aišku teoriškai mėnesio begyje)
- Įdiegtas svarbus modas paverčiantis temų pavadinimus į meta žymes
- Įdiegtas Skype profilio mod'as (bėkit pakoreguoti savo profilius!)
- Įdiegtas greito atsakymo mod'as atrašant į asmenines žinutes
- Įdiegtas temų sužadinimo mod'as, kad bereikalo nerašyti post'o, kad atkreipti dėmesį į temą (mod/admin)
- Atnaujintas taškų sistemos mod'as (taškai išsaugoti!)
- Įdiegtas marquee mod'as
- Įdiegtas automatinės PM mod'as naujai besiregistruojantiems nariams
- Įdiegtas masinės asmeninių žinučių siuntimo modas (admin)
- Įdiegtas banerių rotacijos mod'as
- Įdiegtas "Šiandien apsilankę nariai" modas
- Įdiegtas offtopic'o ir spoiler'ių mod'ai
- Įdiegtas mano modas "Nemokamos SMS"! Galite nemokamai SMS siuntinėti. Rasite "Nustatymuose"
- Apvalyta duomenų bazė, sumažintas dydis
- Panaikintos Elite media / Video media grupės (priklausiusieji tapo paprastais nariais)
- Duomenų bazei atlikta įvairi, veikimą spartinanti, diagnostika (recount'ai, rebuild'ai, recache'ai ir t.t.)
- Daugybė smulkių tweakų, bugfix'ų ir kitų smulkmenėlių, kurių tikrai neverta nė minėti
- P.S. ištaisytos gramatinės klaidos forumo taisyklėse bei sveikinimo žinutėje, kurias gauna naujai registruoti nariai
Tai buvo pirmas žingsnis prikeliant nMo naujam gyvenimui ir tam tikra padėkos išraiška projektui!
Prisijungti
Registruotis

Į viršų