Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-08-27, 20:59
TNA - siunchiu visus PPV, ir nej vieno TV Show. Naujienas seku nereguliariai, dazhniausiai tik su zhymesnem pavardem susijusias, 100% visas, susijusias su buvusiom WCW/WWE zhvajgzhdem.
ROH - siunchiu tik kaj abu zhinomi man kovotojaj, o ju ne kruvas tezhinaw, na kartajs ir jej vienas zhinomas.
Japan - pirmiausia viskas su buvusiom WCW/WWE zhvajgzhdem. Po to su zhymiausiais japonajs - ish esmes nieko nepralejdzhiu ish pagrindiniu forumu, kas tik buna japonishko.
Kas dar... ECW kaj dar gyvavo nej kiek normaliai nesidomejau wrestlingu bendraj (tik WCW tezhinojaw), taj dabar teturiu kelias nesvejkiausias kovas, ir tuoj parsisiusiu rinkinuka 'Best of ECW' ar smth:)
Taigi - ar domiuosi kitom lygom. Turbut TAIP.
APie kovas, spoilerius parashiau.
Kadangi labaj patinka wrestlinge butent feudaj, ir mazhiausiai 40% kas mane zhavi visam tam rejkale yra non-ring action, taj man prie shirdies WWE... Kad ir kaip geda butu taj pripazhint:) Ajshq wrestlingo prasme, kaj uzhsinoriu koki gera nematyta matcha pazhiuret, taj WWE paskutinej vietoj aciduria, nes toki gauti jau sunku:)
Tai chia kas man labiausiai patinka:)
O kuri geriausiai federacija... Na chia jau nuo to, ko zhmogus nori... Kadangi man wrestlingas be non-ring action yra tik antroj vietoj, taj... Bet wrestlingo prasme taj man geriausia ROH.

2005-08-27, 21:17
o WWE nekenciu ypac ju kitu kompaniju zlugdymo budo, kad nusamdyt wresteri sugadint jo talenta ir nepushint o seip palikt ir gadint pvz wwe neseniai nusamde CM punk ir pvz as abejoju ar jie ji pushins ar seip sugadins (greiciausiai 2 variantas) kad ROH pasilpnetu ir dar nekenciu wwe kad ten yra galima sakyt steroidu fabrikas, vincas diewina beweik wien tik steroidus o prisisamdo geru CW ir juos sugadina... o po to greiciausiai atleidzia

2005-08-27, 22:13
WCW Galiu pasakyti kad domios tikrai ne tik WWE/WWF. Iki siol (nors jums gal sunku tai suprasti - gal tai kvaila) esu 100% WCW fanas. World Championship Wrestling visada beliks mano №1 kompanija. Taip net siandien as bandau kuo daugiau ir giliau isiskverbti i WCW istoria, jos feudus, matchus ir jau nebeegzistojancius uzkulisius. Esu pamises WCW
WWE Antroje vietoje man WWE. Bet domios labiausiai WWF laikotarpiu, kai jie konkuravo su WCW - tais laikais WWF entertainmento kokybe buvo savo virsuneje. Irgi bandau sukaupti kuo daugiau ziniu apie uzkulisius (nes jie mane gal domina net daugiau uz pati sou=)) Patinka isigilinti i visokias WWE intrigas, kuriu toje kompanijoje pakanka. Skaitau straipsnius, naujienas ir ypac patinka laida "Off the Record" (labai idomu).
TNA Ziuriu tik PPV, nors RETKARCIAIS parsisiunciu pati show (dazniausiai neturiu galimybes, nes mano greitis labai ribots, o parsisiusti reikia daug kuo). Bet galiu pasakyti, kad nors neziuriu Impact kas savaite - visada skaitau resultus internete. Domios naujienomis, naujokais, uzkulisiu politika.
ROH Sakysiu atvirai - LABAI mazai zinau apie sia federacija. Maciau gal tik keleta matchu. Geda. :oops:
Japonija Cia jau bandau siekti naujienas. Perziuriu/siuncios kovas pagal mane duomincius feudus. Taigi sou nesiuncios - mane duomina atskiros kovos. Turiu viena megstama wrestleri - Kobashi; ir bandau siekti jo karjera ir pagrindines kovas.
Va taip...
2005-08-28, 11:06
Žiūrėjimas ir siuntimasis video:
1. Bet kas iš shootstyle
2. Senasis AJPW
3. NOAH
4. NJPW
5. Zero-one MAX
6. ROH
7. IWA:MS
8. Kitos JAV indies lygos su pagrindiniais indie wrestleriais.
Na ir kažkur pačiame gale WWE.
2005-08-28, 18:53

2005-08-28, 19:30
2005-08-28, 21:35

pilnametis...
2005-09-03, 18:01
2005-09-03, 18:23
Kas del to naujoku prastesniu lygio, tai tada patarciau paziureti ROH. Manau, nuomone pakeistum
Apie feudus tai cia net nera ka kalbeti
Beje, dabar gal ir nerimta, bet visgi jau kazka del konkurencijos daro TNA
2005-09-04, 09:52
TruBaller pasakė:
O cia jau pradejo TNA transliuoti per Spyke TV ar dar ne? Jei ne, tai kada prades?
2005-09-07, 11:31
Kaip palyginima galiu pasakyti, yra krepsininku, mazesniu nei 180 cm, bet ju mazai. Ir visi stebisi universaliaiss virs 210 cm ugio puolejus (Garnett, Nowitzki, Gasol)
Arba didziausia susidomejima bokse kelia ne lengvasvoriu, o sunkiasvoriu dvikovos. (Holyfield, Tyson, Lewis, Klitcko)
Manau, kad wrestleris turi kazka tureti is prigimties ir tik vienetai gali viska pasiekti savo sunkiu darbu.
2005-09-07, 14:11
Tarkim, gamta kuna davo ir Giant Gonzales, bet kas is jo gero ? Kas liecia Kane ir Taker, tai jie ne del gamtos dovanos yra tokie megstami, o del kompanijos padovanoto gimmicko
Kaip palyginima galiu pasakyti, kad yra krepsininku didesniu nei 220, bet ju mazai. Kodel ? Todel, kad jie kaip ir wrestlinge yra nieko verti. Ir visi stebisi greitais, vikriais 180 ir mazesniais krepsininkais, kurie atiduoda visa save (Iverson, Stoudamire it t.t.)
Arba didziausia susidomejima suolyje i auksti kelia ne 2 metriniai vyrukai, o tie, kuriu ugis yra gerokai mazesnis.
Manau, kad wrestlingas turetu laikui einant tobuleti, kaip ir visos kitos sporto sakos ir tik vienetai viska pasiekti, kurie nieko nesugeba, o tiesiog gauna pusha ir gera gimmicka tinkamu metu.
2005-09-07, 14:29
TruBaller pasakė:
Tarkim, gamta kuna davo ir Giant Gonzales, bet kas is jo gero ? Kas liecia Kane ir Taker, tai jie ne del gamtos dovanos yra tokie megstami, o del kompanijos padovanoto gimmicko
Kaip palyginima galiu pasakyti, kad yra krepsininku didesniu nei 220, bet ju mazai. Kodel ? Todel, kad jie kaip ir wrestlinge yra nieko verti. Ir visi stebisi greitais, vikriais 180 ir mazesniais krepsininkais, kurie atiduoda visa save (Iverson, Stoudamire it t.t.)
Arba didziausia susidomejima suolyje i auksti kelia ne 2 metriniai vyrukai, o tie, kuriu ugis yra gerokai mazesnis.
Manau, kad wrestlingas turetu laikui einant tobuleti, kaip ir visos kitos sporto sakos ir tik vienetai viska pasiekti, kurie nieko nesugeba, o tiesiog gauna pusha ir gera gimmicka tinkamu metu.
Visiskai sutinku del tokiu kaip Masters, Gonzalez, Snitsky ir t.t. Jie beviltiski, bet visgi didziausios zvaigzdes yra ne lengvasvoriai, o tie, kurie sugeba suderinti savo wrestling'o skill'us + entertainment + idealu kuno sudejima (cia WWE). Pvz. SCSA, HBK, Angle, Bret Hart. Visi sveria, bent 100 kg. Pasaulis visada labiau megs ziureti i tokius vyrukus, nei po 80 kg sveriancius lengvasvorius. Tokia yra realybe. Grazu kaip skraido lengvasvoriai, bet jie niekada nepasieks to, ka turi gamtos apdovanoti atletai.
Mano manymu, pro-wrestling'as turetu tapti ateityje butent galingu ir talentingu vyru sportu. Aisku, kaip ir visur turetu buti isimciu, bet jos retos (nieko pries AJ, Daniels). Man zymiai idomiau stebeti techniskus, stiprius ir puikius wrestlerius, kurie yra galingi, nei tuos is ROH lygos vaikinus, kurie sveria po 80 kg. Manau, kad turi ne tik sunkiai dirbti, tureti talenta, bet ir Dievo dovana (sudejima). Tai. mano manymu, yra idealus wrestler'is, o nei vieno tokio ROH ar kitoje JAV indie lygoje as nemaciau (tiesa, maciau tu kovu ne per daugiausia, bet vis tiek man susidaro toks ispudis, kad ten nera sunkiasvoriu).
Guest_Raiden_*
2005-09-07, 14:32
Guest_Raiden_*
TruBaller pasakė:
Tavo zodziuose yra daug tiesos tru.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų