Sveiki, visi sedintis namie, jaukiame fotelyje prie TV ekranu, sveiki, visi susirinke arenoje. T A I P! Jus atspejote! As sugrizau i wrestlingo pasauli. Kaip zinote,kovodamas VCW lygoje, dar pries jai zlungant gavau trauma. Is manes buvo atimtas VCW cempiono titulas ir as nors negaledamas kovoti vistiek dalyvavau VCW veikloje. Su savo senu partneriu (dar nuo THW laiku) atgaivinome Revoliution Tag Team komanda ir pradejome arsiai feudinti su kitu Tag Team'u "The RattleSnakes". Tada as buvau iskrites is rikiuotes kokiam menesiui ir galejau palaukti, kol pilnai pasveiksiu, bet mano nervai neislaike ir as pagautas inirsio, spjoviau i uz galvos susiemusius gydytojus ir stojau i ringa. As ta kova laimejau, nors ji ir buvo labai sunki. Is karto po kovos patraukiau pas savo asmeninius medikus, kurie paskelbe baisia zinia: trauma dar labiau pablogejo ir tu negalesi kovoti visus ateinancius metus. Tau buvo sokas ne tik man, bet ir VCW vadovybei. Neteke kone pagrindinio wrestlerio, dar VCW dar surenge kelis show, bet po nuolatiniu ziurovu klausimu kur dingo MariKaz, bei po vis krentanciu ir seip zemu reitingu, uzdare federacija. Jus, fanai, taip ir nezinojote kur as dingau.
Dabar as jau atlikes pilna reabilitacija, stoviu siame ringe, kurio is pasiilgau. Na, bet uzteks apie ta suknista praeiti. As grizau stipresnis ir dar labiau istroskes pergaliu negu bet kada anksciau. As sia federacija pasirinkau, todel, kad manau ji yra perspektyvi, daug zadanti, taigi vos gaves kontrakta ji pasirasiau. Ir nepaisant sios visos suknistos istorijos ir kalbos, jus turbut jau supratote, kad cia atejau ne siap sau. As atejau paprasyti maco. Paprasto maco su vienu is No. 1 contenderiu. As noriu irodyti ko esu vertas ir pelnyti pagarba. Fanu, kitu wrestleriu, federacijos vadovybes... As zinau kaip tai sunku, nes jau esu pradejes karjera nuo nulio. Atrodo dabar viskas vel prasideda nuo pradziu. Bet, as pasirenges labiau nei kada nors.
Ka, gi ,pone Marcus Ulivier, noriu suzinoti ar jus man skiriate maca su kuriuo nors is Nr. 1 Contenderiu.
MariKaz atsisuka i titantrona.
Šį pranešimą redagavo MariKaz: 2008-03-27, 21:07
Prisijungti
Registruotis

Į viršų