Siais metais gavome projekto formato atgaivinima ir jau praejus dviem serijom su atrenkamosiomis kovomis, sia savaite gavom pirma serija, kur galejome arciau susipazinti su komandu nariais. Dabar vietoj 36 zmoniu, mums liko 16 laimejusiu kovotoju. Turiu pasakyti, kad pirmos dvi serijos man asmeniskai buvo kazkiek "sausos" del minimalaus supazindinimo su kovotojais ir didelio kovu kiekio, nors pati ideja su atrenkamosiomis kovomis man patiko, taigi nelabai galiu skustis + vietomis siose pirmuose matchuose gavome perliuku kaip tas ziaurus KO is Riddle. Si gi serija jau grazino mane i senas vezias ir jau galima buvo isiziureti i pacius personazus.
Is esmes kolkas gaunam daug Rampage margios personos, kur jis pralinksima mus su savo auksiniomis frazemis kaip "Push him off like you're in prison and he's trying to get your booty"
Dar vienas elementas, kuris man patiko, tai kad rub'a is sio projekto gaus ne tik Jackson/Griffin is UFC kovotoju, bet ir Gray Maynard, kuris su Forrest trenerojasi Xtreme Couture stovykloje. Ypac dabar, kai jis visdar nenugaletas po pergales pries Frankie Edgar - kaip jau ne karta minejau, jis buvo mano antras favoritas is TUF 5 sezono po Joe Lauzon.
Toliau verta pamineti Paul Bradley, kuri issiunte is projekto del tu "cuties" (© Rampage) - rimtai matesi, kad zmogui buvo reikalinga si galimybe silauzti i sporta ir jis padare aukas. Tokiais momentai susimastai kokie pusprociai buvo Scarola , Sim, Thomas ir kiti, kurie buvo ismesti is namo/projekto del savo kvailisciu praeituose sezonuose. Bet Dana galima suprasti, jam tikrai nereikia, kad pasikartuotu kazkas panasus i TUF 4 sezono epidemija su staph infekcija.
Kas liecia pacia kova tarp Taylor ir Dolce, tai Jesse pateko i ketvirtfinali paprasciausiai dominodamas geresniais imtiniu igudziais. Idomiasuia, kad sioje serijoje Jesse stengesi pavaizduoti kaip mesos gabala su nesvesiausia galva pasaulyje - net Forrest pavadino ji "a meat head". Veliau mums parode kaip jis uzsispirusiai kovojo su indu plovykla virtuveje, nuejo pasivaiksciot i kita puse pokeliu i Octagona kovai ir dave pamoka visiems vaikams su fraze "Fuck School".
Taigi ka jus galvojat? Llaukiu pasisakimu is Lix ir Bottom (taip, zinau, kad tu krauni serijas i LM;) Aisku, jei dar kas ziuri, butu be galo malonu jei numestumet pora zodziu.
P.S. Argi nenuostabu, kad The Ultimate Fighter 7 pagrinidinis sponsorius yra tikras sveikas maistas atletui - Burger King
Prisijungti
Registruotis
Į viršų