Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Judgment Day 2008

Temoje atsakymų: 34

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

TRIPLE H © vs. RANDY ORTON
WWE CHAMPIONSHIP / STEEL CAGE MATCH
Nuotrauka
WINNER: TRIPLE H ©
RATING:
***1/2

THE UDNERTAKER vs. EDGE
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: THE UNDERTAKER
RATING:
***3/4

MICKIE JAMES © vs. BETH PHOENIX vs. MELINA
WOMEN'S CHAMPIONSHIP / TRIPLE THREAT MATCH
Nuotrauka
WINNER: MICKIE JAMES ©
RATING:
*1/2

MIZ & MORRISON © vs. KANE & PUNK
WWE TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: MIZ & MORRISON ©
RATING:
**

JOHN CENA vs. JOHN LAYFIELD
THE CHAMP VS. BRADSHAW
Nuotrauka
WINNER: JOHN CENA
RATING:
**

SHAWN MICHAELS vs. CHRIS JERICHO
NON-TITLE MATCH
Nuotrauka
WINNER: SHAWN MICHAELS
RATING:
***3/4

JEFF HARDY vs. MVP
SINGLES MATCH
WINNER: JEFF HARDY
RATING:
*3/4

* Ivertinimai pagal Wade Keller

Triple H

Baltas diržas

• Naujokai
0
Randy Orton vs Triple H turetu but gera kova :)

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Idomumo nulis toje kovoje, nugaletojas aiskus, jau geriau koki Cena imestu i ju matcha, bent kazkokia intriga butu, o dabar Ortonas atlikines jobba, kol pasitrauks is title picture ir uzleis ta vieta Cenai, kuris nugales heel'u turninusi Triple H mazdaug per SummerSlam.

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-04-29, 17:12, pasakė:

Idomumo nulis toje kovoje, nugaletojas aiskus, jau geriau koki Cena imestu i ju matcha, bent kazkokia intriga butu, o dabar Ortonas atlikines jobba, kol pasitrauks is title picture ir uzleis ta vieta Cenai, kuris nugales heel'u turninusi Triple H mazdaug per SummerSlam.
Lal,turbut tamsta bookinat RAW.Jauciu is anksto jau zinojot,kad ir Ortonas per WM laimes ir kad per Backlash Triple H laimes.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na tiesa sakant, ir as nesitikiu Ortono nei kiek.. O per WM kad Ortonas islaikys buvo didesne tikimybe nei dbr..
Jiems butinai kazkaip reikes gerai subookinti SD reikalu puse, kad nebutu abu ME silpnoki.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-04-29, 21:28, pasakė:

Na tiesa sakant, ir as nesitikiu Ortono nei kiek.. O per WM kad Ortonas islaikys buvo didesne tikimybe nei dbr..
Jiems butinai kazkaip reikes gerai subookinti SD reikalu puse, kad nebutu abu ME silpnoki.
Mano nuomone, SD gerai subookinti yra zymiai sunkiau, yra tik 3 stabilus main eventeriai (Edge, Taker, Batista) ir jie visi yra tarpusavy feud'us tureje. Faktas, kad per draftus bus stiprinamasi didele credibility turincia zvaigzde ir turbut, visai nebuvusia SD kaip rosterio dalis (HBK, Jericho). Bet kol kas draftu nera ir manau vienintelis, kas gali pagelbeti yra CM Punk. Vienintelis man priimtinas heavyweight championship matcho variantas butu Taker vs. CM Punk vs. Edge. Bet WWE laaaabai retai pildo mano norus.

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0
Dziaugiuosi ME bent tuo,jog bus steel cahe matchas.Na ir siaip Ortono bei HHH kovos bent man visada buna grazios.Na bet jei kalbeti apie pati PPV tai idomu kas bus galvojama del WHC belto?Beje leiskit priminti jog kazkodel Judgement Day buvo prasciausias WWE metu PPV pernai...

Šį pranešimą redagavo Jojuks: 2008-04-30, 18:44

Triple H

Baltas diržas

• Naujokai
0
na siemet tikekimes tajp nebus manau dar turesim kova jbl vs cena :)

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąJojuks, 2008-04-30, 19:43, pasakė:

Dziaugiuosi ME bent tuo,jog bus steel cahe matchas.Na ir siaip Ortono bei HHH kovos bent man visada buna grazios.Na bet jei kalbeti apie pati PPV tai idomu kas bus galvojama del WHC belto?Beje leiskit priminti jog kazkodel Judgement Day buvo prasciausias WWE metu PPV pernai...
Ne į temą
Man asmeniskai, uz Great American Bash 2007 blogiau nebuna.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Ne į temą
Man pvz Summerslam 07 buvo blogiausias ppv =/

Nuotrauka

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ne į temą
Na kaip sakoma del skonio nesigyncijama :),na o kaip manote,kas bus su WHC beltu,na WWE dar galetu issisukti su EDGE vs TAKER matchu,bet ka jie darys tada per one night stand?

Šį pranešimą redagavo Jojuks: 2008-05-01, 07:30

Triple H

Baltas diržas

• Naujokai
0
reik dabar jiem galvot kai p pabaigt bent jau man pabodusi feuda

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
jau nujaučiu kas laimės :lol:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąPaulius, 2008-05-03, 09:39, pasakė:

jau nujaučiu kas laimės :lol:
Prasom daugiau tokiu postu nerasyti (ala stiliuje "zinau ka as galvoju").
Jei nori pasidalint mintimis - tai ir dalykis, o pasakyti tik tai, kad ju turi man atrodo kiek beprasmiska;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lightningshadow212

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Na, malonu matyti Ortona nebechempionu. Jis man jau buvo daedes iki gyvo kaulo. Na, Tripple H pries Ortona? Tikiuosi, kad HHH laimes, nes jis tikrai geriau, nei Ortonas.

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aišku, kad HHH laimės jeigu šis mačas nebus perdaug surežisuotas. ;D

Break The Walls

Baltas diržas

• Naujokai
0
Logiskiausia butu jei HHH laimetu per JD. Tačiau, neaiskus dalykas yra Night Of Champions posteris. Jame pavaizduotas Ortonas su titulu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6...mpions_2008.jpg

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąBreak The Walls, 2008-05-03, 20:16, pasakė:

Logiskiausia butu jei HHH laimetu per JD. Tačiau, neaiskus dalykas yra Night Of Champions posteris. Jame pavaizduotas Ortonas su titulu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6...mpions_2008.jpg
MVP diržo nebeturi, Takeris irgi. ;D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
O nekliuna uz akies, kad ir Underis su dirzu, ir MVP tame plakate?
Atidumo - tai jau buvo aptarta musu forume.

Nuotrauka
Nuotrauka

Triple H

Baltas diržas

• Naujokai
0
gerai kad takeris prarado titula gal koki elmination chamber del sio titulo darys :)

Sharkx555

Baltas diržas

• Naujokai
0
laukiu judgment day ;) idomi kova nusimato tarp triple h vs orton, o ypac kad steel cage. noreciau kad triple h laimetu. bet butu idomiau kad koki cena butu imete i ta kova, taciau tuometu jau kartotusi wrestslemania 24...

Šį pranešimą redagavo Sharkx555: 2008-05-16, 09:03

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Main eventas visiškai nedomina. God help them, kad sugalvotų kažką padaryti, ar įsikišimą ar pan., kad padarytų tuos 2 matchus įdomius, nes jau dabar gaunasi WM Re-re-re-match'ai... Labiau laukiu women's matcho ir Jericho-HBK. Gaila, kad į PPV neįtrauktas nei Jeff, nei MVP(kas turbūt per šį SD! bus pakeista).
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Jeff butu per gerai, jej ji, tik grizusi po suspendavimo itrauktu i PPV. Man labiau kliuna, kad Regal ir KK si Raw toliau nebefeudino.. Argi nebus PPV ju matcho? Butu Regalis pastifines, KK body-part padirbejes. Manau nieko matchiukas butu :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
0
na galejo jie ta kk vs regal yr dar koki jeff i ppv itraukt. nes dabar Judgment Day cardas laaaaabai mazas

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Is it just me ar PPV buvo siaubingas? Galėčiau labai daug prirašyti apie kiekvieną kovą, tačiau manau pasitenkinsiu tik keliais komentarais - 1. Asmeniškai wrestlingu nelaikau kovų, kurias 60 % sudaro vieno wrestlerio daužymas, 30 % rest-holdai, 9,9% įžanginis tripinėjimas ringe ir 0,1 % - daužomo wrestlerio kontratakos ir pergalė ir tikrai tokiem matašam neduočiau nei "Hulk Hogan" įvertinimo(turiu galvoje ne vien pirmąjį matšą). 2. Bloga pradžia pusė darbo. 3. Hbk vs jericho, under vs edge, HHH vs Orton matšai nebuvo labai prasti, tačiau mano akimis eilinio raw/smackdown lygio, gal šiek tiek žemesnio dar(nors dėl to negaliu visai tvirtai teigti, nes jau mėnesį + savaitinių WWE show nežiūriu, situacija per tą laiką galėjo pasikeisti į blogąją pusę). 4. Matašų baigtys akivaizdžios ir neužbuildintos, be jokios intrigos, mano akimis beveik visi matšai kaip minimum jokio progreso nesuteikė nei storylinamas, nei kurio nors wrestlerio promo(ir čia žiūrint iš optimistinės pusės). 5. Per MVP vs Hardy kovą užmigau(pabudau per HHH enterance, tada dar 10 min prasnaudžiau iki kol matšas prasidėjo).
Na čia tokie mano subjektyvus pamastymai apie šį PPV :) ...

No more WWE for me this year... :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0