Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Eurovision 08

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 53

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Nu as ziurejau pirma etapa ,dabar tikriausiai ziuresiu kita pusfinali :P.Tai noriu suzinoti jai ziurejot ar nors klauset dainu kas monot laimes?Ar yra sansu Jeronimui Miliui Patekti i finala?

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Hell Yeah!!! Kentauras pavarys ;DDD
Asmeniskai,bent is pusfinalio nekas....na Norvegijos iskirciau...:P

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kiek aš jų ten mačiau, tai man Norvegė patiko :P Dar kažkokie, kruie buvo sekantys, po jų.
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Milius FTW~! :) Siaip pirmas pusfinalis nuvyle, tie komikai (estai, airiai) pasirode labai prastai - nei dainos, nei juoko, skirtingai nei LT United. O kitos dainos tai buvo tokios eurovizines, patiko keletas, bet kazko negaleciau isskirti, o balsuoti tikrai nesinorejo (nors lietuviai ir negalejo). Tikejausi kazko daugiau is Bilano, pasirodymas geras, taciau daina man visai nepatiko.
Ziuresim, gal siandien bus kiek idomiau. Miliaus sansus vertinu skeptiskai, taciau jis turi ta kazka uzvedancio, taigi anksciau laiko neprognozuociau paskutines pozicijos (tuo labiau, kad Airija negales balsuot) :P

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Eurovision sucks....Zinoma, as ziurejau ir ziuresiu, taciau man nepatiko praktiskai niekas, buvo tokios kelios, ausu neraizancius, bet kad butu gera muzika, tai tikrai negaliu pasakyt apie nieka. Manau, Jeronimas gali patekti i finala, jeigu gerai padainuos (kas siek tiek abejotina) ir issiskirs savo judesiais, scenoje tvirtai atrodys ir pan. Zinoma, svarbu, kaip pasirodys ir kiti dalyviai...

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Abejoju ar papulsim i finala, ziurejau pirma etapa, nei vienos patinkancios dainos neisgirdau, beja jei norit tragiskesniu dainu nei estu ir airiu tai paziurekit youtubei ispanijos, prancuzijos eurovizijos dainas...

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Na ka..gaila nepatekom,bet gedos tikrai nepadare Milius :P Maladiec,uztrauke uz visa tauta...
Siek tiek pasipiktines..bl*t piratai kazkoki pateko,o cia bilenkiek kartu geriau sudainavo ir huj...Galetu pervadint ta Eurovision i Showvision...tada aisku,o dabar...

Walleris

• Administratoriai
65
Nejuokinkit, nusidainavo Jeronimas. Aisku, jis vertesnis eit i finala nei braliukai piratai, taciau pats Milius prapjove pro sona pradzioje...

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Šitos trys dainos geriausios - http://charlotte.perrelli.hero.svedija.eur...8.vaizdelis.lt/ , http://deep.zone.balthazar.dj.take.me.away...8.vaizdelis.lt/ ir http://pirates.of.the.sea.wolves.of.the.se...8.vaizdelis.lt/ Nebloga.

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
patys kalti pirmoje vietoje ishsiunte toki bica su tokiu dainavimu, nei sis nei tas. netokiam konkursui tokios dainos. krc sux ta eurovizija imho.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Baikit jau, Jaronimas pasirode neblogai, mates, kad stengesi, tik va balsavimas buvo apsurdiskas... "J. Miliaus baladė buvo tikrai geresnė nei Kipro ar Portugalijos restoraninio stiliaus dainos. Turkai, anot jo, grojo medinę muziką. Be to, turkų grupės gitaristas scenoje dirbo geriau nei vokalistas.", "J. Miliaus mokytojo nuomone, tik kelių šalių – Ukrainos, Švedijos, Danijos – atstovai buvo verti dainuoti finale, o kai kurioms šalims įteiktas bilietas į „Eurovizijos“ finalą – nesuprantamas" - manau pilnai pritarsite.
ps: manau laimes svedai!

Walleris

• Administratoriai
65
Laisvydai ir kiti Jeronimo gynejai, nepriimkit to, kaip mano pasikelimo, taciau tie, kas turi klausa, tikrai jo nusidainavimus girdejo, tarp ju, deja, buvau ir as...

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
As jo neginu, tik manau, kad jis turejo patekti, nes uz ji buvo daug prastesniu kurie pateko.

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
NA as iskirdau 3 balso nesutapimus arba neisdainavimus.Daugiau .....
Dar pries balsavima susilazinau iskart sakydamas ,kad Albania pateks (nros daina ........).Pusfinalis tai bbz koks .GAl dvi biski geresnes dainos.Man gaila tik kad makedonija nepateko nors i papus buciau paziejes finale.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Gerai, kad pas mane muzikos/balso ziniu nera :D Man rodos Milius sudainavo gerai, taciau galejo kokiu show elementu biski ideti, kad labiau isimintu pasirodymas, o dabar stovejo kaip ikaltas tas Milius...

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-05-23, 13:36, pasakė:

Laisvydai ir kiti Jeronimo gynejai, nepriimkit to, kaip mano pasikelimo, taciau tie, kas turi klausa, tikrai jo nusidainavimus girdejo, tarp ju, deja, buvau ir as...
taip pradzioje klaidu daug...bet isivaizduok,taip aukstai traukt visas ~3 minutes ir viska taisyklingai istarti,nemanau ,kad laaabai lengva:) galu gale jis tik turejo laiko 3men,o tokius dalykus reik mokytis metus...gal net kelerius

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Milius gerai pasirode, kaip LT gerai, na manau daug kas pritars kad geriau nei 4Fun [;D]

GhZ - Jeronimas Milius jau nuo 2004metu turi grupe Soul Brothers, jei teisyngai prisimenu . . . Viska daro jaudulis, nemanau kad yra lengva pries tokia milziniska auditorija nesusijaudinus padainuoti, visdelto, cia nekoks Dima Bilan [duodu pavyzdi kas dalyvauja eurovizijoj] kuris pasaulinei scenoj dainuoja . . . Jeronimui tai primas kartas, saunuolis ;p juokas paime kad Latviu Piratai pteko ;D patiko man jie ;D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
zinau,kad turi grupe,bet kiek zinau jie groja rock,o cia skiriasi nuo rock laaabai;)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Rumunia net labiau netinka už Albanią Eurovizijai.. :lol:
Didžioji Britanija tikrai paliko gerą įspūdį :D Kelis metus iš eilės siūsdavo visokius pilotus, o dabar tikrai faina ir man patinkanti daina :D
Albanija irgi nieko, bet netokios dainos Showizijai :( O atlikėjos elgesys po pusfinalio labai gražus :D
Vokietija - OMG. Tokia daina be balso kaip supermen'as be kiaušų..
Armėnia - :D Kodėl taip ir spėjau,kad bus koks "Čiaki Meki"? :D Visada tas pats, bet man patinka, beto merga.. :D

Kagi, laukiam kitų :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Bosnija ir Hercagovina žaismingai pavarė,bet tikrai nebus tarp stipriausių, nesigirdi man ši daina Radijo top'uose :lol:
Izraelis - Siaubas.. eis į TOP10. Kodėl? Visi Europos transfestitai balsuos :D
Suomija - Nežinau kodėl,bet atrodo,jog ne rokeriai ar metaliūgos jie, o popsovi bičai apsimetantys grandininiais, nelaimės jie 99%.
Kroatija - žavu, į diedukus mūsų panašu :D Aišku neturėtų toli eit, bet pabaigoje tikrai neliks :D
Lenkija - :super: Super.. Merga, ne daina.. Daina tai nebloga, aišku laisvalaikiu neklausyčiau, bet.. Merga liux, tai ir pats show simpatiškas :D
Islandija - Ai.. Įspūdžio nepaliko, nieko gero..
Turkija - pfu.. dar arabiškai tai išvis absurdas :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Portugalija - kodėl visiem jie taip patinka?! Mano nuomone šššš tikras... :D
Latvija - BRALIUKAS!!!!! Hey hey hay hay hey hey hay hay :D Super!!! 12 balų latviams! :D
Švedija - Ėėėė, merga gera, daina puiki - WTF? :D Liux, irgi į mano pinigus pretenduoja :lol:
Danija - SKANDALAS!!! Mantas atstovauja ne Lietuvą, o danus..!! :D Šiaip linksma daina, į Robie Williamsą jauną užneša.. :D
Gruzija - na taip, akla, gaila, bet tikrai nebus dabar jos top'uose.. Man įspūdžio,beto kad yra akla, nepadarė :(
Ukraina - 100% eis į TOP5. Mergaitė ištikrųjų super, daina nebloga,o beto dar ir judesiukų gražuolė sexovų duoda :D

Walleris

• Administratoriai
65
SmS, jeigu daina yra popsine ir pakili, tai ji tau super? Bent jau tokia nuomone galima susidaryti...

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Prancūzija - mmm.. sunkus reikalas, bet man patiko. Tikrai ne pirmai vietai, bet į TOP10 manau turėtų eiti :lol:
Azerbaidžianas - Nežinau kaip jums, bet man patinka. Abu kažkokie keistuoliai, tas velnias tai labai panašus į bebrą kur per TV3 filmuką rodo :D
Graikija - niam niam.. Mergaitė graži kaip pasaka.. :D Muzika irgi užvedanti, tai manau aukštai grecedopopulai šiemet keliaus :D
Ispanija - teisingai komentatorius pasakė.. Tas pats per tą patį.. :( Galvojau bus koks greitas Čiki Riki, o gavos..
Serbija - No way, anais metais su kažkokia balade nugalėjo, o šįmet tai tegu pasvajoja.. :D
Rusija - Visų pirma pastebėjimas - 2006 metais jis buvo gražesnis. Antra - po 2006 metų greitos dainos ši netinka.Anyway, gaus daugokai balų, nes yra žinomas velniūkštis :D
Norvegija - :D Dar klausia ko jos nieks nemyli :D Daina labai gera klausyti per MP3 ar radiją, bet taip žiūrint ir matant kaip ji savo lašinius trina, tai.. :(

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-05-24, 23:42, pasakė:

SmS, jeigu daina yra popsine ir pakili, tai ji tau super? Bent jau tokia nuomone galima susidaryti...

Būtent apie kurį komentarą kalbi? Beto, čia mano nuomonė, taigi jei tau nepatinka tokio stiliaus dainos, prašau, nevaryk :lol:

Walleris

• Administratoriai
65
Visos salys pasirode, mano spejimas toks: ziuresim kiek toli nuo tikroves
1. Portugalija
2. Svedija
3. rusija (specialiai rasau is mazosios raides :lol: )
4. Serbija
5. Graikija
6. Azerbaidzanas
7. Izraelis
8. Lenkija
9. Ukraina
10. Norvegija

O noreciau kad butu taip:
1. Suomija
2. Danija
3. Izraelis
4. Prancuzija
5. Lenkija
6. Norvegija
(tai nereiskia, kad tos norimos salys man patiko, bet tiesiog rinkausi maziausias blogybes, kurios mano akiai ir ausiai turejo kazka bent kiek idomaus, nebutinai gera daina)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0