Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-06-02, 15:22
-Laba diena ponai ir ponios. (pradeda pokalbį) Su jumis naujoji laida Live In Prison. Aš esu misteris Prison. Pirmosios laidos pašnekovai - vodkos gėrimo konkursą turintys smirdaliai: Kapitonas Juodadadantis ir ku.. Kazys. Šiandien surengsime apšilimą prieš mano minėtas varžytuves šios savaitės Heat laidoje. Šiandien apšilimui skelbiu Alaus Gėrimo + Rankų Lenkimo konkursą. Pasitikime mūsų gerbiamus jaunuosius chuliganus... (Laukia kol pasirodys Budulis ir Kazys)
2008-06-05, 08:25
-Sveikas Prison! Aš naujokas, kuris šį šeštadienį parodys, kad Stone visai ne akmuo, o minkštas kaip katik išspaustas sūris. California Rose nuvys ir ridensis iš ringo kaip Dykumų Rožė. Beje nepamirškim specialiojo svečio The Silencer, kuris savo išdidumą tegu susikiša į savo Supermassive Black Hole. Prison, atsimeni tuos laikus, kai buvome Tag-Team? Ateik čia!
2008-06-05, 08:32
Į areną ateina du "bomžai" persirengę Supper Stone'u ir California Rose'u.
Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-05, 11:06
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų