Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Naujoji Rojaus Matrica

Temoje atsakymų: 16

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Pasigirsta pirmieji Weezer – My Name Is Jonas akordai, i arena nepatenkintas, su mikrofonu rankoje izengia Jonas Wallerio. Jis pradeda staugti:

- Velniai griebtu, tai nebe mano muzika!! Darykit, uz ka jums babkes moka, joptv******!!

Muzika nutyla, arenoje uzgesta sviesos, tamsu lyg tamsia nakty miske, o Wallerio rekia „ok, ateikit cia!“. Tik staiga is po entrance islenda vienas vyras su apsiaustu lyg venuolio, jis su zibintuveliais prie krutines apsviecia savo vaida. Is paskos iseina keturi vyrai, nesini karsta. Uzgroja daina Alter Bridge – Blackbird. Vis stovi ir laukia zenklo kada laikas judeti pirmyn. Staiga, pirmasis vyras prieina prie karsto, ir nuo zibintuvelio sviesos matosi, kad jo lupos juda. Jis pasiiema sventinta vandeni ir pradeda kalbeti poterius. Staiga, vienas sviestuvas apsviecia karsta, matosi kaip jis padeda kruteti, ir netrukus, karstas atsidaro. Ir pasirodo vyras su apsiaustu, jo veido nesimato. Jis su mikofonu rankoje islipa is karsto. Sviestuvas vel isjungiamas. Keturi vyrai ir karstas staiga dingsta, atsiranda trys kryziai, kuriuos nesa trys vyrai. Jie trys eina priekyje, kiti du, apsisviete zibintuveliais eina paskui juos. Vyras iskarsto palnekias galva pradeda kalbeti; „Telaimina Dievas . . . Ziurovus. Telaimina Dievas . . . Mirusiuosius...“ Staiga jis nutyla, trys kryziai su vyrais prasmenga ir ju nebera. Tie du vyrai palenkia galvas ilipa i ringa, ir vienas pratesia; „Ir Telaimina Dievas . . . Rojaus Matricas!! Woh! Abu vyrai nusiiema gaubtuvus nuo galvos, ir iskelia rankas i virsu, matome The Silencer ir Jonas Wallerio. Mikrofona rankose laiko Wallerio, jis pradeda kalbeti:

- Aciu uz parama, Teve, jau galite eiti, aciu, taip, taip, as pats, pats.

Labas vakaras, sakau jums, menkaverciai mirtingieji! Pirmiausiai noriu pasakyti, kad paskutines kelias dienas girdziu dalykus, kurie man labai nepatinka. Nuo pat praejusio Heat girdziu klausimus: “ka as veikiu su Silencer”, “kodel mes, Rojaus Matricos vienas kitam padedame” ir galu gale “kodel as vilkiu sia milziniska vienuolio uniforma?” Man po tokiu dalyku kyla klausimas – iki ko jaunimas siais laikais nusigyveno? Pelnytas Viespaties Dievo pagarbinimas yra laikomas nenormaliu dalyku, o jo vieta uzeme seksas, ir pinigai. Todel neprivalau eiliniam niekingam, bedieviui liurbiui aiskinti apie gaunama Viespaties malone ir savo pasirinkta krikscioniskaji kelia.

Taip pat, noreciau atsakyti California Rose. Taip, Rosy, esi neblogas vaikinas, taciau esi siek tiek kvailas. Gali nebijoti, i jusu su Silencer match’a tikrai nesikisiu. Silencer’iui mano pagalbos neprireiks – izenges i ringa jis tures Dievo malone – pagalba, kuri desimteriopai didesne uz draugu isikisimus, kuriu NME netruksta. O taip pat pamirsai, kad as irgi per TOW turesiu ka veikti – juk niekam nekyla abejoniu, kad sekmadieni be taves, nuodemiu isrisima gaus ir “velniuku” save vadinantis vaikis Impact. Apie ji daugiau nesnekesiu, viska esu praeityje pasakes, mat ji jau ir taip baime persekioja kaip suo! Bet laukti jau liko nedaug, o Dievas sprendima jau prieme, teks su juo susitaikyti tiek tau – California Rose, tiek Impact’ui. Ateityje tai pajus visi busimieji Rojaus Matricu varzovai!

Wallerio numeta mikrofona, ant galvos uzsideda gobtuva ir skambant Alter Bridge – Blackbird, kartu su palyda palieka ringa

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-06-11, 21:41

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Uzgroja Papa Roach - last resort ir i arena ateina be jokiu fejerverku Impact.

Wallerio, kaip tu nesupranti tu esi uz mane vyresnis bet kaip as matau as esu 100 kartu protingesnis nei tu. Tu sakai kad Dievas tau pades, kaip tu negali suprast kad Dievas nepadeda tokiom ismatom kaip tu ir Silencer. Is tavo paskutiniuju poelgiu sprendziu kad tu tapai Silencer’s bitch. Na daugiau nieko neturiu pasakit apie toki debila kaip tu, o del TOW as padarisiu tai ko ne vienas NME PPV nemate as parodisiu toki HF kokio nieks nei Wallerio, nei Silencer, nei kiekvienas is jusu nematet.

IMP numeta mic’a ir grojant savo theme palieka ringa.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Titantrone pasirodo Prison.
-Sveiki Rojaus Matrca ar kaip ten jūs... Supratau - jūs nutarėte susijungti, nes jūsų pažastys dvokia vienodai. Jūsų komanda man nepatinka. Jūs paprasti išsigimėliai. Labai kieti a? Aš galiu parodyti, kad jūs eiliniai apsišaukėliai. Aš siūlau susitikti kovoje The Silencer ir Jonas Wallerio prieš mane ir... Didįjį IMPACT!!!
Titantronas išsijungia.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Prison, lauk 11 Heat'o, kentesi panele ;/ naujas varzovas Impact, sunaikinsiu ir tave. Tss. Prison, nenorek kovos, juk as vienas tave ateinanti heat su tavo dviem drauguziais iveiksiu, Dievazi... Tai kas butu jei tu tik su vienu partneriu ir as su Wallerio.. Pize tau butu ;D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Unbroken

• nMo nariai
26
Shut Your Beautiful And Scrapy Mouth Bitchass! Nu va tu žiauriai pasikėlęs, todėl aš tavęs bent jau dabar negerbiu. Man tie du Scrapiai nėra friendzai. Man jie niekas, tik trukdys ir gadins visą kovos gražumą. Rimtai tu labai naivus jei galvoji, kad aš durnas. Bet deja aš smegenų turiu, juk aš žmogus. Ir taip pat galiu parašyti geresnę kalbą nei tu. Vien dėl to, kad tu šveplut šveplutėlis. Na dėl tavo gimmick... GUARANTEE ALMOST UNDERTAKER COPY so Shut Your FBK Kaunas ir išsigraužk tu savo Joną Wallerio. Rojaus Matrica... Rojaus Bezdatrica greičiau. Štai tau eilėraštukas.

One...
Your eggs is gone.
Two...
Your ass is full of glue.
Three...
Your f**king in the tree.
Four...
SCREW YOU!!!!!!

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-12, 17:38

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Dabar nesupratau, čia tavo kalba ar čia tu užpykęs,kad mes ant tavęs varom?? :)

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Prison, tu kentesi ;/ prisikalbejai... Ajajai, beto, as neziuriu ir nesidomiu WE jau apie metus, tai ka as zinau kas ten tokie. . . Kancia. . . Prison prison prison, jei tau negana kai busi sugniuzdytas sestadieni, pakalbesiu su Walleriu. . . . Gaal gausi issvajotaja kova, kuria pralaimesi.. Tu esi niekas kalbose, niekas, tu nemoki kalbu rasyti... manop sese gerezni bazara ismetytu. Beto, tas tavo eilerastukas, kuri net ne tu kuriai, nesirimuoja. . . Dink is cia piemieni, nepasieksi nieko, nes tiesiog NEMOKI rasyti kalbu... Beto, kodel neatrasai sestadienines kovos kalba, man norisi is taves pasijuokti, ypac is tavo sudo vertes kalbu. Bijai? Ar tikrai jau supratai, kad pralaimesi? Atsirado mat vierchas... Ceslovas...

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
toks vaizdas kad jie labai įsijautė, ir konfliktas keliasi už NME ribų :mellow: turiu omeny, kad kalbos tokios... kaip čia pasakius...

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-06-12, 23:06, pasakė:

toks vaizdas kad jie labai įsijautė, ir konfliktas keliasi už NME ribų :mellow: turiu omeny, kad kalbos tokios... kaip čia pasakius...

Man tai normaliai viskas, bet neaišku ką tas amžinai nusišneka ir tiek.. Ateina, pievas pamala ir pasišalina, poto prikaltina nebūtais dalykais ir dar kartą pievas pašneka.. :?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-12, 22:12, pasakė:

Man tai normaliai viskas, bet neaišku ką tas amžinai nusišneka ir tiek.. Ateina, pievas pamala ir pasišalina, poto prikaltina nebūtais dalykais ir dar kartą pievas pašneka.. :mellow:
man keista, kaip jie rašydami kalbą, KALBOJE pamini tai, kad kitas nemoka rašyt kalbų...

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-06-12, 23:17, pasakė:

man keista, kaip jie rašydami kalbą, KALBOJE pamini tai, kad kitas nemoka rašyt kalbų...

Tai tu skirk kur kalba,kur komentaras..

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Impact sutinka Prison rubineje ir sako :

-Prison jeigu tu manai kad as kovosiu su tavim vienam teame gali tik pasvajot. As neesu koks daiktas kur pasakai kad bus macas ir viskas. Taip pat isikalk sau i galva "velniukas" viska daro vienas, o jei jau patenki su juo i teama lauk nemalonumu tad mano patarimas tau : LAIKIKIS NUO MANES KUO TUOLIAU ARBA TU NEGYVELIS !

IMP piktadariskai nusisipso ir nueina.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-12, 22:29, pasakė:

Tai tu skirk kur kalba,kur komentaras..
paaiškink šitą ir nesikabinu:
Shut Your Beautiful And Scrapy Mouth Bitchass! Nu va tu žiauriai pasikėlęs, todėl aš tavęs bent jau dabar negerbiu. Man tie du Scrapiai nėra friendzai. Man jie niekas, tik trukdys ir gadins visą kovos gražumą. Rimtai tu labai naivus jei galvoji, kad aš durnas. Bet deja aš smegenų turiu, juk aš žmogus. Ir taip pat galiu parašyti geresnę kalbą nei tu. Vien dėl to, kad tu šveplut šveplutėlis. Na dėl tavo gimmick... GUARANTEE ALMOST UNDERTAKER COPY so Shut Your FBK Kaunas ir išsigraužk tu savo Joną Wallerio. Rojaus Matrica... Rojaus Bezdatrica greičiau. Štai tau eilėraštukas.

One...
Your eggs is gone.
Two...
Three...
Four...
SCREW YOU!!!!!!

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-06-12, 22:36

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-06-12, 23:35, pasakė:

paaiškink šitą ir nesikabinu:

One...
Your eggs is gone.
Two...
Three...
Four...
SCREW YOU!!!!!!

Ai, tai apie jį aš nekalbu, aš apie save ir Silencer.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSmS, 2008-06-12, 22:49, pasakė:

Ai, tai apie jį aš nekalbu, aš apie save ir Silencer.
pas tave tai viskas tvarkoj, bet va pas Plutonix-Silencer tai irgi suplakta į vieną ir komentaras ir kalba...

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
Oi, dabar papasakosiu istoriją. Kartą atsirado tokia karalystė. Joje prisirinko įvairių riterių. Ir gerų, ir keistų, ir dar visokių.
Gyveno ten toks The Louder (The Silencer prototipas) ir vaidino kietą. Jis kietą vaidino visą gyvenimą. Ten buvo ir toksai Texas Tulip (California Rose prototipas). Jis buvo kaip narcizas. Na tai istorija prasideda. Vieną dieną atvyko toks riteris vardu Freedome (Prison prototipas). Jie šiek tiek susibičiuliavo. Bet vieną dieną pritrūko maisto. Vištienos buvo vos dviems žmonėms. Jie susipyko, nes nepasidalino tos vištienos. Pyktis išliko ilgam. Freedome vieną kartą pasiūlė susikauti su The Louder. Bet The Louder pasikėlė ir sakosi su slabakais nekovosiąs. Freedome bandė yrodyti, kad jis neslabakas. Jie du kivirčijosi kelias dienas. Tačiau vieną dieną atsikėlė Freedome nuėjo pasigrožėti laukais juos stebėdamas už lango. Ir pastebėjo netikėtą dalyką. The Louder jau spaudė ranką tam pačiam Texas Tulip. Jie susitarė kovoti... po kelių valandų Freedome susitiko su jais ir persimetė keliais žodeliais. Freedome sudainavo savo sugalvotą eilėraštuką ir pan...
Na vienu žodžiu The Louder ir Texas Tulip susitarė prieš Freedome. Jie varė Freedome iki tos kovos kurią jau spėjo užmiršti.
Na, o kai prisiminė jie galvoja ką mums daryti. Na jie nuėjo kovoti su savo šarvais ir ginklais. Susirinko aikštėje daugybė žmonių. Kova prasidėjo. Jie kovojo ilgai ilgai. Išsikruvino, suprakaitavo. Texas Tulip buvo pargriautas, o The Louder užmiršęs visus draugus tarp jų ir Texas Tulip pasiruošė kirsti... Šmaukšt... Bet kentėjo ne Texas Tulip... Kentėjo The Louder - jis buvo nužudytas vyro su apsiaustu ir gobtuvu. Tas pats vyras priėjo ir prie Texas Tulip ir smeigė į jį. Abu buvę draugai gulėjo negyvi. Vyras nusiimė apsiaustą ir ten - Valerijus Jono (Jono Wallerio prototipas). Jis nusišypsojo, bet neilgam, nes jį perdūrė dar vienas karys. Ten buvo Lunch Rock (Supper Stone prototipas). Jis sušuko "I'm The King Of The World!". Bet iš minios pasigirdo šūksmas "Really?". Toje vietoje kur sėdėdavo karalius stovėjo Freedome, o valdovas buvo perdurtas.
Freedome nuėmė jo karūną užsidėjo sau ir nustūmęs negyvėlį pagal taidykles tapo karaliumi - dėvėdamas karūną atsisėdo ant sosto. "Nukirskite galvą Lunch Rock!". Budelis priėjo prie Lunch Rock ir be jokių kulminacijų nukirto Lunch Rock galvą...
Na, o Freedome karaliumi buvo tol kol numirė natūralia mirtimi.

Žinau, kad vėl pradėsite ant manęs varyti, bet susimąstykite ar verta jums pasitikėti vieni kitu...

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
nezinau ka tu pasiekei siojo kalboje, ar komentare, nieko... Taigi, nezinau. Nori kovos, sakau, su Walleriu pakalbesiu, pazesim.. Apsurdas, juk zinai kad pralaimesi, kam dar kautis...
Linai - ten buvo komentaras, nes jau ss nervina, ateina, sudu pamala ir pasisalina...

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-06-13, 12:57

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0