Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Victory Road 2008

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 17

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

SAMOA JOE © vs. BOOKER T
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): NO CONTEST
RATING:
*1/2

LATIN AMERICAN XCHANGE © vs. BEER MONEY INC.
TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP / FAN'S REVENGE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): LATIN AMERICAN XCHANGE ©
RATING:
*1/2

TEAM 3D & ANGLE vs. CAGE, STYLES & RHINO
FULL METAL MAYHEM / SIX MAN TAG TEAM MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): TEAM 3D & ANGLE
RATING:
**3/4

DAIVARI vs. KAZ vs. DOI vs. VOLADOR
ULTIMATE X WORLD CUP FINALE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): VOLADOR (TEAM MEXICO)
RATING:
**

TAYLOR WILDE © vs. AWESOME KONG
TNA WOMEN'S CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER(S): TAYLOR WILDE ©
RATING: 1/2
*

ANGELINA LOVE vs. GAIL KIM
TNA KNOCKOUTS SINGLES MATCH
WINNER(S): GAIL KIM
RATING:
*3/4

THIRD ROUND 12-MAN ELIMINATION MATCH
TEAM JAPAN/TEAM INTERNATIONAL/TEAM MEXICO/TEAM TNA
WINNER(S): TEAM TNA
RATING:

JAY LETHAL vs. SONJAY DUTT
GRUDGE MATCH
WINNER(S): SONJAY DUTT
RATING:
*3/4

- Ivertinimai pagal Wade Keller

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
PPV cardas atrodo neblogai, 3x div macai puiku, dar gerai kad nera idijotisku gmikiniu macu, kaip prirakinti narve su 20wrestleriu ir t.t. Tai pat pagaliau, pamatysim normalu ultimate x, praeitas tai buvo gal ir geras macas, bet buba ji iskastravo su kopeciom pasimdami x div dirza. Neramu tik del main evento, apie ji sukas neshas, dar stingas kazka ten zada daryt, manau joe vel negaus svarios pergales, isikisimas garantuotas. apibendrinant slamsto ppv turetu buti mazai, nebent kongo 25k doleriu issukis. ir kazkaip man atrodo, nors tai tik buna laikina tendencija, kad tna pagaliau nebekisa i PPV carda visu kas tik yra rosteryje. Nera ppv, stainerio (trauma) abyso, bg james, kip james, morgano (turbut del gladijatoriu) eriko jongo, sharkio, petey ir t.t Gal ruso suprato kad i carda sukisti visu wrestleriu nereikia, arba seip per klaida pamirso jos ideti i carda kokiame super duper mace kur laimetojas gauna titleshota, arba galimybe kovoti del titleshoto.

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-07-10, 12:31, pasakė:

...kazkaip man atrodo, nors tai tik buna laikina tendencija, kad tna pagaliau nebekisa i PPV carda visu kas tik yra rosteryje.....
To net tendencija kazin ar galima pavadinti, jei tai vos antras PPV, kuriame taip yra. Nes Lockdown buvo visi midcard'eriai-jobberiai ir moterys sukisti i gimmick match'us (X-Division X-Scape, Cuffed In A Cage bei Queen Of The Cage). Sacrifice buvo perp**tas Deuces Wild turnyru, moteriskiu Make-up Knockout Battle Royal (ar kaip ten vadinosi) bei puse rosterio apemusiu Terror Dome. Taigi tai ko gero bus vos antras PPV is eiles, kuris to nepatvirtina. Nors ir tai, dar ne 100%, nes dar liko 1 iMPACT!, o labai gali buti, kad kazkas masisko ir bus paskelbta (belieka prisiminti, kad Cuffed In A Cage buvo paskelbtas butent per paskutini iMPACT). Nors jei tai butu X-Cup komandu kova, tai as buciau visai uz, nors tada Ultimate X (IMO, geriausias TNA gimmick match'as) butu maziau svarbus.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-07-10, 12:44

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
victory roade bus batle royal kova, cia treciasis turas x cup turnyro, taciau is tna rosterio ten bus tik keturi mcmg, kaz ir cury man, gal ta batle royal bus tik dvylikos wrestleriu, na o kapitonai ultimate x dalivaus. na viena galiu pasakyti batle royal bus, bet kiek ten zmoniu kovos nezinau.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-07-10, 13:35

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Card'as atrodo išties gerai. Kvailų stipuliacijų tik viena(Fan's revenge). Bet, žinoma, gal tai bus ir įdomu, nors stipriai abejoju. Tame matche tikiuos Tag titulų perėjimo, nes kuo toliau, tuo labiau veža BeerMoney. Ultimate X bus spot-fest, o Sonjay-Machizmo bus(jei duos pakankamai laiko), tikras, geras, X-Div. matchas. Neblogas PPV kaip ir garantuotas, belieka dėti viltis į gerą main event'ą ir turėsim puikų/labai gerą šou.
Nuotrauka

rvd1ofakind

Baltas diržas

• Naujokai
0
LABAI geras openeris. Galetu tokiu matchu but daugiau. 9/10
LAX vs. Beer Money inc. irgi vidutine. 5/10
Full metal mayhem visai nieko, tik gaila, kad buvo isikisimas. Galvojau, kad AJ ka nors faino padarys :S 8/10
Jay Lethal vs Sanjay Dut normalus matchas. Gerai, kad Sanjay laimejo. 6/10
Ultimate X nuliudino. Tikejausi kazko geresnio, bet... oh well... pati kova nebloga. 8/10
Main eventa galima apibudinti 2 zodziais... BULL SHIT! Mano manymu lieviausias matchas visame PPV (mergu matchai nesiskaito). BOO/10

PPV ivertinimas 36 / 5 + 1 = 7,2 + 1 = ~8 be main event
Su main eventu (36 + BOO) / 6 + 1 = nzn kiek, bet blogiau :D

Šį pranešimą redagavo rvd1ofakind: 2008-07-14, 16:41

Walleris

• Administratoriai
65
Na va, ka tik PPV paziurejau, tai emocijos dar neatslugusios, tai naturaliau gausis jei is karto mintimis pasidalinsiu :D Kadangi laiko turiu daug, tai smulkiai ir issiplesiu

Tai va, PPV prasidejo su Kennedziu (buvusiu JAV prezidentu, o ne KK :D ) kalba, kartu su visais kosmoso laivais ir t.t., kazkaip susietais su TNA. Gal amerikieciams ir patiko, man jokiu sentimentu nesukele. Aplamai tokio stiliaus intro man tik viena karta patiko, per Destination X, W.Churchil (jei gerai rasosi) zodziai rodomi ekrane susieti su TNA.

Po to seke trumpas interviu su BG James. Nieko ypatingo, kur kas labiau patiko fone buves plakatas, su uzrasu "Gail Kim (perbrauktas uzrasas "Diva) ir parasyta WRESTLER)

Pirmasis match'as buvo zmoniu pergrustas World X-Cup 12-men Tag Team Elimination. Pirmas mano pastebejimas butu logikos trukumas - kartais komandos gelbeja savo draugus nuo pin'u kartais ne. Jei feisai (TNA, Mexico), tai gelbeja, jei heel'ai (IN, Japan), tai ne. Siaip didziausia ispudi paliko tas Japonas, kur suvaidino low-blow. Labai plastiskas, originalus, palyginus su Shelley ar Sabin. Aplamai, japoskes sitam turnyre man paliko didziausia ispudi. Nepakenktu pora tokiu pastoviai tureti TNA rosteryje :D Siaip match'as efektingas, nors spot'u ir nebuvo daug (turbut todel, nes jie buvo taupomi gimmick'iniam spotfest'ui Ultimate X), taciau ypac is Team Japan puses buvo daug technisku veiksmu, ivairiu counter'iu. O ir laiko jam buvo duota pakankamai daug, todel man ir patinka PPV su mazai match'u turinciu card'u :D Tik laimetojai man nepatiko, jau geriau dabar butu dave pergale Japonijai, o jau per Ultimate X laimeje TNA Match'a vertinciau ***3/4 (WWE tokios kokybes match'as turbut is ekspertu butu susilaukes ****)

Po to rodel Booker'io namus. That's BS...vienintele patikusi vieta, kai rode laimetus WWE titulus. Atrodo, kad is jo jau daro Celebrity heel'a (kaip dare is Floydo Mayweather'io).

Sekanti kova buvo Angelina vs. Gail. Sio match'o laukiau kur kas labiau nei Kong vs. Taylor. O priezastis paprasa. Visi zinom Gail galimybes. Taciau man idomesnis buvo kitas galimybes - Angelinos galimybes, maniau kad tai buvo pirmas sansas jas parodyti ir maloniai visus nustebini. O gavosi sioks tos nusivylimas, iMPACT! lygio match'as. Nors WWE tai butu geriau nei tiketasi, is TNA per PPV noretusi daugiau. Beje, man atrodo Gail norejo is tiesu sokti nuo turnbuckle bet paslydo, manau tai buvo shoot, nes kayfabe prasme niekas jai ir netrugde. Po kovos aisku seke iMPACT! lygio beatdown'o bandymas, tik turbut del to, kad tai PPV, Gail pabego, etc. Match'as buvo siek tiek geresnis nei Cena vs. JBL per Judgement Day :D, vertinu *3/4

Po to vel BG su Fan's Revenge promo...that's BS, again....

Kitas match'as buvo Sonjay vs. Lethal. Is jo as daug nesitikejau, nes nujauciau, kad jame per daug dominuos face/heel statusu skirtuma. Kazkas panasas ir buvo. Tik geriau, nei tiketasi. Nekreipe demesio i face/heel jie gali padaryti puiku match'a, koki padare per praeitu metu Genesis, tada Lethal apgyne savo titula. Pabaigos tai as tokios ir tikejaus, tik Russo vietoje siam match'ui maziau laiko daves, kad per Hard Justice sis match'as butu gaves dar padoresni build-up'a, o laiko kokias 20-25 min. Bet tikiuosi, kad sis feud'as toliau tesis, tai match'ui duodu **3/4

Up next....gimmick match....Vienintelis dalykas, del kurio sio gimmick'inio sudo laukiau, tai norejau atsiziureti i Beer Money, nes man jie puikiai ziurisi kaip komanda, su mic'u nepesti, ringe irg neprasti. Aisku ringe neatrodo taip gerai, kaip AMW, bet uztat jie turi ryskesni gimmick'a (atsiprasau uz kvaila palyginima, bet sios komandos prasyte prasosi lyginamos). Pati kova ir buvo gimmick'ine. Nors ziurejau su sypsena veide, bet po kovos nebuvau patenkintas. Antroje kovos dalyje tiesiog ziovavau. Nesugebejo jie mano demesio prikaustyt, duodu **1/2. Russo vietoje tesciau si feud'a i kuliminuocau ji ne per Hard Justice, o per kazkuri iMPACT!, ju kovai duociau bent jau 20 min ir deciu i main event'a. Manau siems wrestleriams tai but postumis i prieki. Ir ME kaip iMPACT! gautusi tikrai sviezesnis, nei busiantys Joe/Nash/Booker/Sting ir t.t.

Toliau velgi Booker T, si karta jo treniruociu sale, ringas kuriame treniravosi PWA kovotojai. Ar man tik taip atrodo, ar tame video dropkick'a atliko Jay Lethal? :D Si dalis patiko labiau nei pirmoji.

OK, pirmoji dalis, baigesi, atsidarau CD2 :D

O ten sekanti kova buvo Knockout Championship. Pati kova nebloga, iMPACT! kova man labiau patiko, bet sits bloga tikrai nepavadinciau, velgi WWE divas got onwned...over'n'over again :D Patiko Taylor atliktas Diving Hip-toss. Ideti sia kova i iMPACT! mano nuomone butu buve puiku, o dabar tiesiog...pretty good...Bet po to atejo Abyss (eilini karta as jo nauja intro sumaisiau su Jeff Jarrett theme) ir as atistojes paplojau Russo....Nors Kong vs. Abyss nebus wrestlingo atzvilgiu geras match'as, bet build-up'as turetu smagiai atrodyti :D O kova vertinciau **3/4

Po to, vel Booke T, si kart restorane, si karta tai buvo BS :D

Ir zinoma Ultimate X, laukiamiausias PPV match'as...vilciu iki galo nepateisino...Kaz'o legdrop'as patiko, leido paspiegti Tenay ir West'ui....tik va pabaiga per greit atejo. Bet negerai, kad Kaz prakiso vien del to, kad TNA ateityje nori jam duoti push'a, o dabar jis pralose. Nesakau, kad jis buvo susquash'intas, bet pergales atveju credibility butu didziulis. Na, ka padarysi, bet siaip PPV openeris man labiau patiko uz Ultimate X, vertinu ***1/2.

Po to Booker T zaidzia golfa ir atrodo kaip juodasis triusiukas :D BS, again :D Tik si karta prisijuokiau.

Sekantis match'as buvo Full Metal Mayhem. Buvo akivaizdu, kad fanai pasirinks butent si match'a. Tiesa sakant, sio match'o irgi labai laukiau, cia jau nuleme mano AJ mark'izmas :D Visi match'o dalyviai tinkami, isskyrus Kurt'a...kam ji kisti? Juk buvo akivaizdu, kad del sveikatos jis didelio bump'o neprisiims, tai jau geriau kaip spot-monkey butu buve prideti Johnny Devine, o Kurt Angle kaip susijusi su storyline tiesiog imesti kaip zmogu, isikisusi i kova. O gavosi atvirksciai. Siaip man sitam match'e nepatinka, kad pabaiga yra pinfall, nes tada maziau naudojamos kopecios, automatiskai maziau bump'u. Beje, toks malonus pastebejimas, kad Christian po face turn'o tapo spot-monkey :D Per Lockdown atliko Crossbody nuo darvo krasto, per KOTM gelbejo match'a savo spot'ais, tai pat i savo moveset'a itrauke Frankensteiner'i, o dabar atliko Crossbody nuo...nu nezinau kaip pasakyt, tie kas mate zinot apie ka as kalbu :D Devon regis nesell'ino o patyre legit injury (yes, yes, pagaliau teisingai ta zodi pavartojau, tikiuosi :D ), nes per ilgai slubciojo. Nepatiko, kad Kurt'as kick-outino is Styles Clash, net labai nepatiko. Aisku gerai, kad match'as nesibaige, bet tada geriau aplamai nereikejo jo daryti (butu uzteke pasitenkinti kad ir paprastu Piledriver'iu, nors gal ir rizikinga). Pabaiga pasibaisetina, nors match'as tikrai geras. Kad ir kaip mark'iskai pasirodysiu, rasau siam match'ui ****.

Ir zinoma, main event'as :D "IF JOE WINS, WE RIOT" :D :D :D Russo labai dziaugiasi perskaites, nes Joe dar vienu atzvilgiu supanasejo i Cena :D Buvau pamalonintas tuo, kad Joe pop'o gavo dar maziau nei bet kas galejo tiketis :D Net Cena per TLC, 2006-uju Unforgivene pop'o daugiau gavo :D Kaip ir buvo akivaizdu, svarios kovos neivyko. Kova turejo nemaza minusa - apytiksliai po 2 kartus per minute budavo rodom Sharmell :D Gerai, parodo pora kartu pries kova, pora kartu kovos metu, bet c'mon....per grybus operatorius del jos snukio TV ziurovai nepamatydavo kai kuriu veiksmu. Siaip pati kovos eiga man visai patiko. Joe jobb'ino gana ilga laika tam, kad butu proga fanams pacheer'inti savo hometown hero...tik manau geriausias budas taip padaryti butu buve padaryti spin-a-roonie. Jis butu visus isjudines. Po to, kai Booker T atsitrene teiseja ir ji "atjunge", jau tapo aisku, kad dabar pat prasides nesvarus Russo darbeliai. Bent jau kelias minutes laukiau Sting'o, nes akivaizdu kad oficialiai kova baigesi, liko tik issaiskinti Russorific'iskus dalykelius. Tai, kas vyko po kovos atrode panasu i Joe heel turn'a, bet tda nesuprantu, kam reikejo heel'inti Booker'i? Nes jei Joe butu lygiai taip pat sudubasines feisa wrestleri, turn'as butu buves efektingesnis. Dabar taip ir neaisku. Booker'is pasiimdamas belt'a lyg ir isliko heel'u, Joe irgi truputi paheel'ino, kaip ir Sting'as isgelbejo heel'a wrestleri nuo feiso ataku. Kova vertintu **, nors mark'iskai pripazinsiu, kad si karta Russo nesamones mane sudomino....

Na va, PPV baigesi, paziurejau ji ne trupucio neprasukes, reiskia man asmeniskai jis buvo idomus. Vertinciau ji 8/10, kovu atzvilgiu PPV pavykes, nors tikrai buvo dalyku, kuriuos galima buvo ir geriau padaryti.

Ouij, kiek daug nesamoniu prirasiau, ilgiausias mano rasytas NMO post'as :D

EDIT: nu jo, palyginus su Wade Keller vertinimais, labai mark'iskai pasirodziau :D

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-07-14, 15:24

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
World X-Cup 12-men Tag Team Elimination match-Kova tikrai patiko,mano akimis buvo tikrai daug neblogu vietu ir gero teamworko,kaip ir tikejausi ja laimejo Team TNA

Beer Money vs LAX-Visiskas bullshit,ta pati maco stipulation-fan's revenge buvo labai kvaila ir sugadino visa kova.Naujasis tag temas tarp Roode ir Storm ziurisi tikrai gan neblogai-tiek entrteinmento prasme,tiek in-ring skillais jie pasizymi,todel ateityje noreciau juos matyti tag team champais.

Ultimate X-Pati kova nebuvo prasta,labai patiko Kazo leg dropas,taciau tikejausi is jos tikrai daugiau,kiek netiketa buvo,tai,kad X Cup laimejo Team Mexico,maniau,kad Ultimate X laimes Kaz ir Team TNA taps nugaletojais.

Sonjay Dutt vs Jay Lethal-nelabai turiu ka pasakyti apie sia kova,jis buvo gana vidutiniska,tikejausi is abieju wrestleriu kiek daugiau

6 man tag team-Tikrai nebloga kova,po 3D ir Angle pergales tapo aisku,kad ir toliau matysim AJ ir Kurto fjuda,tik mano nuomone nereikejo,cia kisti Christiano ir Rhyno,bei 3D,geriau butu padare one on one matcha

Booker T vs Samoa Joe-Main eventas buvo toks siaip sau,is pradziu Samoa Joe jobbino Bookeriui,veliau jie lyg ir apsikeicia vietomis,Samoa Joe tampa heelu,o publika palaiko Bookeri ir stai pasirodo Stingas ir gelbeja Bookeri.Manau per Hard Justice isvysim 3-way dance del heavyweight championship
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Pusėtinas IMO PPV vieni mataši, pvz full metal mayhem ir 12 man elimination buvo geresni nei tikėjausi, kiti - prastesni. Toliau išdėstysiu viską punktais:
Pradžia buvo over ir kažkaip ne visai į temą su tuo kosmosu, galėjo ką nors paprasčiau ir racionaliau padaryt, oh well...
X cup matšai buvo geri tik nemažai techninio broko juose galima buvo pastebėti.
Patiko, kad AJ gavo daug pusho per FMM ir toliau jį matysime dar ilgą laiką tikriausiai feude su Angle, o vėliau gal ir shotą title gaus :D
Nusivyliau Sanjey vs Lethal "matšu", jei taip jį galima pavadinti, nes jis buvo skirtas tik storyline buildinimui ir nieko gero mums neparodė.
Norėjosi, kad awesome Kong būtų arba susquashinta, arba susquashintų Taylor ir prasidėtų naujas feudas su kuo nors, deja, taip neatsitiko ir šis storyline toliau bus tempiamas.
Dabar apie "ME" - BFS, WTF? Pripažinsiu pradžią žiūrėjau viena akim tai net nesupratau kas atsitiko ar Joe pralošė ir "susinervino", ar Joe laimėjo ir "nebegalėjo" sustoti, po keletos prasukimų supratau, kad viskas prasidėjo iš niekon - nuo referee bump, t.y. viską, kas buvo iki jo buvo galima vadintu matšu, o po to kažkoks chaosas prasidėjo, Sharmel verkia, Joe kruvinas plavinėja be išraiškos po ringą, leisdamas savo finisherius ant Booker, "please help, please help", Sting ateina iš niekur (turiu pasakyti, kad tikėjausi Abyss, nors šiek tiek logikos būtų tas įnešę į viską), bla bla bla, bla bla bla, Joe toliau daro savo, jį sudaužo su lazda Sting, Sharmel dėl nežinomos priežasties skaičiuoja pin 1,2,3, wt.. ? Realiai turiu pripažinti, kad dažniausiai man visai patinka Russo bookingas, tačiau šį kartą... Oh come on, matyt žmogus padaugino narkotinių medžiagų prieš šitą rašydamas...
Asmenin PPV vertinimas:
Be "ME" : 7/10
Su "ME" : 6/10

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
niekada negalvojau kad tai pasakysiu pet po tokio "nuostabaus" ruso ppv finiso as nebenoriu ziureti wrestlingo, tai buvo kazkoks pasityciojimas, pirma karta galiu sakyti, kad jai buciau mokejas 30zaliu as buciau gailejasis, bei tuo paciu man gaila tu zmoniu kurie pirko ppv. Fire ruso! Jau geriau man WWE john cena vs jbl, nei toksai padoraus maco kuris pretendavo i **** zvaigzdes gadinimo. Nenoriu as sneketi kas buvo per ppv, nes visas finisas is to kas gero iviko ppv, padare apskrita nuli, gailiosi kad ziurejau main eventa, gaila texaso publikos, gaila visu kas mokejo litukus uz si show. Dixie, jahretai prasau atleiskit ruso, arba padauzykit jo galva i siena kol suvoks kad tokios pabaigos yra didelis smirdantis, bulshitas elizejaus laukuose.

P.s gal kas gali isversti kas tas r.i.o.t? bent nauda bus po sio PPV, suzinosiu kokia reiksme turi sios raides, ispesiu sioki togi teigiama faktoriu.

o waleri del kelerio ivertinimu nesiulyciau sukti galvos, cia dar klausimas kas didesnis markas ar tu ar keleris :D csonka sako kai kuriose kovose kitka :( (csonka reportas cia: http://www.411mania.com/wrestling/tv_repor...ort-7.13.08.htm )

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-07-14, 18:02

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-07-14, 18:54, pasakė:

P.s gal kas gali isversti kas tas r.i.o.t? bent nauda bus po sio PPV, suzinosiu kokia reiksme turi sios raides, ispesiu sioki togi teigiama faktoriu.
Riot is anglu kalbos veciasi "maistas" :D

o waleri del kelerio ivertinimu nesiulyciau sukti galvos, cia dar klausimas kas didesnis markas ar tu ar keleris :( csonka sako kai kuriose kovose kitka :( (csonka reportas cia: http://www.411mania.com/wrestling/tv_repor...ort-7.13.08.htm )
Zmones, jei Dave Meltzer galima laikyti №1 IWC nariu, tai Wade Keller yra tvirtas №2, taigi liginti pastaraji ir Larry Csonka yra siek tiek kvaila. Beto, jei ziureti i siu dveju objektivuma, tai as betkokia savaites diena imciau Wade, kadangi Larry padare sau varda 411mania puslapyje kaip TNA analistas per keleta metu.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kaip visada, įžanginis prieš PPV komentarą žodis: PPV pavykęs/patiko.

Iškart pasakau, kad apie nuobodžius matchus nekomentuoju. Šį syk tai buvo:
Lethal - Dutt
Angelina - Gail
Taylor - Kong.

Dabar likę matchai...
Šou starter'is buvo kaip niekad geras. Ne ką priekaištų teturiu.
Ultimate-X buvo šiek tiek mažiau patikęs, bet vistiek geras. Gaila, kad iškart po Kaz'o legdrop'o baigėsi matchas.

Fan's revenge match SUCKED! Pripažinsiu, dalinai dėl to, kad aš jau iš anksto būnu nusistatęs prieš tokius mega-gimmickinius matchus(antai Fishing Line match or whatever...). Aš negaliu žiūrėt, kaip kažkokie susirinkę/pasamdyti mark'ai tampo tas tympas, kad tik patektų į šou. Gaila. Tai sugadino tikrai galimą gerą matchą.

Full Metal Mayhem. Jau per impact supykau, kad daro EILINĮ SYKĮ masinį matchą su main event'eriais, kai galima padaryt geresnį matchą su vien jais, apsieinant be visokių 3D ir raganosių. Matchas buvo 'baaah'. Dėkit į impact.

And now, it's time for The Book vs. The Samoan Submmision Machine!
Sakykit ką norit, bet man patiko :( Iki tos vietos, kai teisėjas nulūžo, manau nelabai kas blogo teįvyko. Taip, pradėjo Joe lyg ir heel'int, tačiau tame ir smagumas. Labai pasiilgau tokio Joe. Mad Joe = Good Joe :D Sakot, kad nebuvo minties, tačiau ji kaip ir buvo. Ta, kad Joe 'susibiesinęs' dėl aplinkinių, taigi jis nori kick'inti ass. Paprasta kaip 2 kart 2 :( Po to, kai prasidėjo įbėginėjimai visų apsaugų, man jau buvo kaip ir dzin viskas, svarbu, kad Joe visus tryptų. Tai turbūt buvo mano suaktyvėjęs Joe-mark'izmas. Įėjus Sting, irgi pasidarė įdomu, kas bus toliau. Gal per impact jis suregs kokį nors team'ą su Booker'iu. Who knows...
Dar kažkas sakėt, kad turn'inami visi. Turiu paprieštarauti, kad viskame logikos buvo. Booker'is buvo heel'as. Bet kadangi jis namuose, tai jis buvo lyg ir tweener'is, o Joe taip pat buvo tokiu pastatomas, turint tam pagrindą. Tik dabar neaiškiausia vieta su Sting'u.

Žodžiu, f/ck you, man patiko. Duodu 7,5/10.

EDIT: Pažiūrėjau savo praėjusius TNA PPV vertinimus, tai šitam per daug daviau. 7.5 daviau Lockdown'ui ir Slammiversary, tad šitas gauna 6.5/10. :(

Šį pranešimą redagavo Bottom: 2008-07-14, 20:07

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-07-14, 19:27, pasakė:

Zmones, jei Dave Meltzer galima laikyti №1 IWC nariu, tai Wade Keller yra tvirtas №2, taigi liginti pastaraji ir Larry Csonka yra siek tiek kvaila. Beto, jei ziureti i siu dveju objektivuma, tai as betkokia savaites diena imciau Wade, kadangi Larry padare sau varda 411mania puslapyje kaip TNA analistas per keleta metu.
Ivertinimas yra saliskas dalykas, jai mano nuomone dazniau sutampa su csonkos, tai ir vadovaujuos as juo ivertinimais, o ne kelerio. Kiekvienas zmogus gali rinktis, kurio mintis jam artimesnes. Cia tas pats kaip gincitis kas geriau ar demokratai ar respublikonai, vieni pritaria demokratu mintims, kiti respublikon, tu vaudovaujas kelerio ivertinimais, as csonkos. tu gal uz Konservatorius, as uz socdemus, na o kiti gal uz populistus. siulyk keleri, as siulysiu csonka, zmones atsirinks kurios ivertinimus ziureti, ar tiesiog pasirinks isvesti abieju ivertinimu vidurki.

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-07-14, 19:52, pasakė:

Ivertinimas yra saliskas dalykas, jai mano nuomone dazniau sutampa su csonkos, tai ir vadovaujuos as juo ivertinimais, o ne kelerio. Kiekvienas zmogus gali rinktis, kurio mintis jam artimesnes. Cia tas pats kaip gincitis kas geriau ar demokratai ar respublikonai, vieni pritaria demokratu mintims, kiti respublikon, tu vaudovaujas kelerio ivertinimais, as csonkos. tu gal uz Konservatorius, as uz socdemus, na o kiti gal uz populistus. siulyk keleri, as siulysiu csonka, zmones atsirinks kurios ivertinimus ziureti, ar tiesiog pasirinks isvesti abieju ivertinimu vidurki.
Man nepatiko tik tai, kad tu padarei uzuomena, jog Wade Keller gali buti mark'as, kai, mano nuomone, zmogus yra IWC virsuneje ir yra objektivus saltinis ilgokai besisukantis versle, o butent Larry gali buti labiau saliskas. Is esmes, prisipazistu, man pasidare kiek jokinga toks ne tiesioginis absoliuciai skirtingu ligiu PW reporteriu paliginimas, bet tu, beabejo, turi pasirinkimo teise, taigi atsiprasau, jei tave uzgavau :D

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-07-14, 19:27, pasakė:

Nu tu tik neisizeisk, bet mano nuomone butu kvaila vadinti zmogu objektyviu, zinant, kad pvz. Nuobodu Steel Cage match'a per JD ivertino geriau nei vakaryksti 12-men World X-Cup match'a. Arba kuris siaubinga, tiesiog katastrofiska Cenos ir JBL kova per ta pati JD ivertino lygiai taip pat kaip ir Terror Dome. Mano akimis, jo saliskumas vertinant skirtingu promotion'u match'us yra akivaizdus.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-07-14, 20:43, pasakė:

Nu tu tik neisizeisk, bet mano nuomone butu kvaila vadinti zmogu objektyviu, zinant, kad pvz. Nuobodu Steel Cage match'a per JD ivertino geriau nei vakaryksti 12-men World X-Cup match'a. Arba kuris siaubinga, tiesiog katastrofiska Cenos ir JBL kova per ta pati JD ivertino lygiai taip pat kaip ir Terror Dome. Mano akimis, jo saliskumas vertinant skirtingu promotion'u match'us yra akivaizdus.
Iskart tiesiai sviesiai sakau, kad Victory Road kolkas dar nemaciau, o Judgment Day jau beveik neprisimenu - teprisimenu tai, kad bendrai PPV man patiko ir daviau jam "thumbs up" ir HHH/Orton matchas, kuri Wade ir Dave ivertino beveik vienodai, man nebuvo nuobodus. Galiu tik pridurti, kad kiek esu skaites Keller reportu, jis kritikoja ir giria abi kompanija ir nemaciau kazkokio saliskumo - ypac buvo malonu neseniai, pagaliau, gauti nemokama PWTorch newsletter, kur jis be jokiu kompleksu kritikavo WWE. Beje, pirma karta turejau galimybe pamatyti betkokia PW newsletter - dabar noriu WON paziureti :D

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Main event - senai jau toki BS bemaciau ne tik TNA bet ir WWE, viskas buvo labai gerai iki tol kol bookeris nuverte teiseja tada prasidejo apsoliutus sh.... na neskaitant bookerio apsikraujavimo nes taip nesekmingo kraujavimo irgi senai bemaciau. poto teisejo nuvertimo tai visu pirma nesupratau as ar kameros praleido ar kas, bet bookeris tapo vos ne kaip neigalus/mesgalis is niekur. veliau kokio velnio ten bego teisejai apsauga bandydami nuraminti joe, nes net kova nebuvo nutraukta vietoj to gi turejo naujas teisejas atbeges ir pakeites sena. ir aisku stingas - ? as suprantu kad zmoniu gelbetojas, bet nuo kada feisas heelus gelbeja? isvis pabaiga taip stipriai prasilenke su logika kad net baisu ir kuo viskas baigesi, sharmel ikala three count ir bookeris iseina su dirzu, ir jau galiu lazintis kad sita nesamone dar ilgai tesis...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

niekada negalvojau kad tai pasakysiu pet po tokio "nuostabaus" ruso ppv finiso as nebenoriu ziureti wrestlingo, tai buvo kazkoks pasityciojimas, pirma karta galiu sakyti, kad jai buciau mokejas 30zaliu as buciau gailejasis, bei tuo paciu man gaila tu zmoniu kurie pirko ppv. Fire ruso! Jau geriau man WWE john cena vs jbl, nei toksai padoraus maco kuris pretendavo i **** zvaigzdes gadinimo. Nenoriu as sneketi kas buvo per ppv, nes visas finisas is to kas gero iviko ppv, padare apskrita nuli, gailiosi kad ziurejau main eventa, gaila texaso publikos, gaila visu kas mokejo litukus uz si show. Dixie, jahretai prasau atleiskit ruso, arba padauzykit jo galva i siena kol suvoks kad tokios pabaigos yra didelis smirdantis, bulshitas elizejaus laukuose.

o waleri del kelerio ivertinimu nesiulyciau sukti galvos, cia dar klausimas kas didesnis markas ar tu ar keleris :) csonka sako kai kuriose kovose kitka :D (csonka reportas cia: http://www.411mania.com/wrestling/tv_repor...ort-7.13.08.htm )
Taigi zmones, turime net vieno istikimiausiu LT TNA fanu pripazinima, kad TNA sugeba sushikti bookinimu potenciala ringe toliau nei gali numanyti bet kas - markai, smarkai, ar net smartai.. :)
Labai laiko neturejau, bet per valanda pries nakti perziurejau impact prabegomis, ir PPV.
Stingas bookinamas per daug euforishkai - nereikejo muzikos groti jo per Impact, kai jis pasirodydavo, nereikejo jam listi i ringa.. Reikejo viska pasukti 97 tylos keliu.. Na ok, Russo taip negali..
Bet PPV Main Event.. I gala Joe gerai stiffino, ir reikejo taip ir uzbaigti.. Butu sutvirtintas Joe statusas - o dbr.. Tokio lygio juokeliai, kaip Sting vs Hogan - kazkas (negalintis to daryti) uzfixuoja matcho pabaiga.. Kaip visada su Russo - neaisku kas heel kas face bus ne Hiustone..
Zodziu.. Jau PPV pabaiga primena smarkiai WCW zlugimo laikus, kai retas matchas antroj cardo pusej bajgiasi be isikisimo, PPV kovos baigiasi neshvariai (juk zmones moka, kad pamatytu, kaip ju palaikomasis acpardo shikna nepalaikomam..).. Cia Russo prasove su bet kuo: Joe (nemegstamas houstone) acparde shikna Bookeriui. Bet Bookeris (nemegstamas visur kitur), pasieme dirza. Rezultatas - abu patraukti link heel'u. Ir kame kampas?

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0