Na va, ka tik PPV paziurejau, tai emocijos dar neatslugusios, tai naturaliau gausis jei is karto mintimis pasidalinsiu

Kadangi laiko turiu daug, tai smulkiai ir issiplesiu
Tai va, PPV prasidejo su Kennedziu (buvusiu JAV prezidentu, o ne KK

) kalba, kartu su visais kosmoso laivais ir t.t., kazkaip susietais su TNA. Gal amerikieciams ir patiko, man jokiu sentimentu nesukele. Aplamai tokio stiliaus intro man tik viena karta patiko, per Destination X, W.Churchil (jei gerai rasosi) zodziai rodomi ekrane susieti su TNA.
Po to seke trumpas interviu su BG James. Nieko ypatingo, kur kas labiau patiko fone buves plakatas, su uzrasu "Gail Kim (perbrauktas uzrasas "Diva) ir parasyta WRESTLER)
Pirmasis match'as buvo zmoniu pergrustas World X-Cup 12-men Tag Team Elimination. Pirmas mano pastebejimas butu logikos trukumas - kartais komandos gelbeja savo draugus nuo pin'u kartais ne. Jei feisai (TNA, Mexico), tai gelbeja, jei heel'ai (IN, Japan), tai ne. Siaip didziausia ispudi paliko tas Japonas, kur suvaidino low-blow. Labai plastiskas, originalus, palyginus su Shelley ar Sabin. Aplamai, japoskes sitam turnyre man paliko didziausia ispudi. Nepakenktu pora tokiu pastoviai tureti TNA rosteryje

Siaip match'as efektingas, nors spot'u ir nebuvo daug (turbut todel, nes jie buvo taupomi gimmick'iniam spotfest'ui Ultimate X), taciau ypac is Team Japan puses buvo daug technisku veiksmu, ivairiu counter'iu. O ir laiko jam buvo duota pakankamai daug, todel man ir patinka PPV su mazai match'u turinciu card'u

Tik laimetojai man nepatiko, jau geriau dabar butu dave pergale Japonijai, o jau per Ultimate X laimeje TNA Match'a vertinciau ***3/4 (WWE tokios kokybes match'as turbut is ekspertu butu susilaukes ****)
Po to rodel Booker'io namus. That's BS...vienintele patikusi vieta, kai rode laimetus WWE titulus. Atrodo, kad is jo jau daro Celebrity heel'a (kaip dare is Floydo Mayweather'io).
Sekanti kova buvo Angelina vs. Gail. Sio match'o laukiau kur kas labiau nei Kong vs. Taylor. O priezastis paprasa. Visi zinom Gail galimybes. Taciau man idomesnis buvo kitas galimybes - Angelinos galimybes, maniau kad tai buvo pirmas sansas jas parodyti ir maloniai visus nustebini. O gavosi sioks tos nusivylimas, iMPACT! lygio match'as. Nors WWE tai butu geriau nei tiketasi, is TNA per PPV noretusi daugiau. Beje, man atrodo Gail norejo is tiesu sokti nuo turnbuckle bet paslydo, manau tai buvo shoot, nes kayfabe prasme niekas jai ir netrugde. Po kovos aisku seke iMPACT! lygio beatdown'o bandymas, tik turbut del to, kad tai PPV, Gail pabego, etc. Match'as buvo siek tiek geresnis nei Cena vs. JBL per Judgement Day

, vertinu *3/4
Po to vel BG su Fan's Revenge promo...that's BS, again....
Kitas match'as buvo Sonjay vs. Lethal. Is jo as daug nesitikejau, nes nujauciau, kad jame per daug dominuos face/heel statusu skirtuma. Kazkas panasas ir buvo. Tik geriau, nei tiketasi. Nekreipe demesio i face/heel jie gali padaryti puiku match'a, koki padare per praeitu metu Genesis, tada Lethal apgyne savo titula. Pabaigos tai as tokios ir tikejaus, tik Russo vietoje siam match'ui maziau laiko daves, kad per Hard Justice sis match'as butu gaves dar padoresni build-up'a, o laiko kokias 20-25 min. Bet tikiuosi, kad sis feud'as toliau tesis, tai match'ui duodu **3/4
Up next....gimmick match....Vienintelis dalykas, del kurio sio gimmick'inio sudo laukiau, tai norejau atsiziureti i Beer Money, nes man jie puikiai ziurisi kaip komanda, su mic'u nepesti, ringe irg neprasti. Aisku ringe neatrodo taip gerai, kaip AMW, bet uztat jie turi ryskesni gimmick'a (atsiprasau uz kvaila palyginima, bet sios komandos prasyte prasosi lyginamos). Pati kova ir buvo gimmick'ine. Nors ziurejau su sypsena veide, bet po kovos nebuvau patenkintas. Antroje kovos dalyje tiesiog ziovavau. Nesugebejo jie mano demesio prikaustyt, duodu **1/2. Russo vietoje tesciau si feud'a i kuliminuocau ji ne per Hard Justice, o per kazkuri iMPACT!, ju kovai duociau bent jau 20 min ir deciu i main event'a. Manau siems wrestleriams tai but postumis i prieki. Ir ME kaip iMPACT! gautusi tikrai sviezesnis, nei busiantys Joe/Nash/Booker/Sting ir t.t.
Toliau velgi Booker T, si karta jo treniruociu sale, ringas kuriame treniravosi PWA kovotojai. Ar man tik taip atrodo, ar tame video dropkick'a atliko Jay Lethal?

Si dalis patiko labiau nei pirmoji.
OK, pirmoji dalis, baigesi, atsidarau CD2
O ten sekanti kova buvo Knockout Championship. Pati kova nebloga, iMPACT! kova man labiau patiko, bet sits bloga tikrai nepavadinciau, velgi WWE divas got onwned...over'n'over again

Patiko Taylor atliktas Diving Hip-toss. Ideti sia kova i iMPACT! mano nuomone butu buve puiku, o dabar tiesiog...pretty good...Bet po to atejo Abyss (eilini karta as jo nauja intro sumaisiau su Jeff Jarrett theme) ir as atistojes paplojau Russo....Nors Kong vs. Abyss nebus wrestlingo atzvilgiu geras match'as, bet build-up'as turetu smagiai atrodyti

O kova vertinciau **3/4
Po to, vel Booke T, si kart restorane, si karta tai buvo BS
Ir zinoma Ultimate X, laukiamiausias PPV match'as...vilciu iki galo nepateisino...Kaz'o legdrop'as patiko, leido paspiegti Tenay ir West'ui....tik va pabaiga per greit atejo. Bet negerai, kad Kaz prakiso vien del to, kad TNA ateityje nori jam duoti push'a, o dabar jis pralose. Nesakau, kad jis buvo susquash'intas, bet pergales atveju credibility butu didziulis. Na, ka padarysi, bet siaip PPV openeris man labiau patiko uz Ultimate X, vertinu ***1/2.
Po to Booker T zaidzia golfa ir atrodo kaip juodasis triusiukas

BS, again

Tik si karta prisijuokiau.
Sekantis match'as buvo Full Metal Mayhem. Buvo akivaizdu, kad fanai pasirinks butent si match'a. Tiesa sakant, sio match'o irgi labai laukiau, cia jau nuleme mano AJ mark'izmas

Visi match'o dalyviai tinkami, isskyrus Kurt'a...kam ji kisti? Juk buvo akivaizdu, kad del sveikatos jis didelio bump'o neprisiims, tai jau geriau kaip spot-monkey butu buve prideti Johnny Devine, o Kurt Angle kaip susijusi su storyline tiesiog imesti kaip zmogu, isikisusi i kova. O gavosi atvirksciai. Siaip man sitam match'e nepatinka, kad pabaiga yra pinfall, nes tada maziau naudojamos kopecios, automatiskai maziau bump'u. Beje, toks malonus pastebejimas, kad Christian po face turn'o tapo spot-monkey

Per Lockdown atliko Crossbody nuo darvo krasto, per KOTM gelbejo match'a savo spot'ais, tai pat i savo moveset'a itrauke Frankensteiner'i, o dabar atliko Crossbody nuo...nu nezinau kaip pasakyt, tie kas mate zinot apie ka as kalbu

Devon regis nesell'ino o patyre legit injury (yes, yes, pagaliau teisingai ta zodi pavartojau, tikiuosi

), nes per ilgai slubciojo. Nepatiko, kad Kurt'as kick-outino is Styles Clash, net labai nepatiko. Aisku gerai, kad match'as nesibaige, bet tada geriau aplamai nereikejo jo daryti (butu uzteke pasitenkinti kad ir paprastu Piledriver'iu, nors gal ir rizikinga). Pabaiga pasibaisetina, nors match'as tikrai geras. Kad ir kaip mark'iskai pasirodysiu, rasau siam match'ui ****.
Ir zinoma, main event'as

"IF JOE WINS, WE RIOT"

Russo labai dziaugiasi perskaites, nes Joe dar vienu atzvilgiu supanasejo i Cena

Buvau pamalonintas tuo, kad Joe pop'o gavo dar maziau nei bet kas galejo tiketis

Net Cena per TLC, 2006-uju Unforgivene pop'o daugiau gavo

Kaip ir buvo akivaizdu, svarios kovos neivyko. Kova turejo nemaza minusa - apytiksliai po 2 kartus per minute budavo rodom Sharmell

Gerai, parodo pora kartu pries kova, pora kartu kovos metu, bet c'mon....per grybus operatorius del jos snukio TV ziurovai nepamatydavo kai kuriu veiksmu. Siaip pati kovos eiga man visai patiko. Joe jobb'ino gana ilga laika tam, kad butu proga fanams pacheer'inti savo hometown hero...tik manau geriausias budas taip padaryti butu buve padaryti spin-a-roonie. Jis butu visus isjudines. Po to, kai Booker T atsitrene teiseja ir ji "atjunge", jau tapo aisku, kad dabar pat prasides nesvarus Russo darbeliai. Bent jau kelias minutes laukiau Sting'o, nes akivaizdu kad oficialiai kova baigesi, liko tik issaiskinti Russorific'iskus dalykelius. Tai, kas vyko po kovos atrode panasu i Joe heel turn'a, bet tda nesuprantu, kam reikejo heel'inti Booker'i? Nes jei Joe butu lygiai taip pat sudubasines feisa wrestleri, turn'as butu buves efektingesnis. Dabar taip ir neaisku. Booker'is pasiimdamas belt'a lyg ir isliko heel'u, Joe irgi truputi paheel'ino, kaip ir Sting'as isgelbejo heel'a wrestleri nuo feiso ataku. Kova vertintu **, nors mark'iskai pripazinsiu, kad si karta Russo nesamones mane sudomino....
Na va, PPV baigesi, paziurejau ji ne trupucio neprasukes, reiskia man asmeniskai jis buvo idomus. Vertinciau ji 8/10, kovu atzvilgiu PPV pavykes, nors tikrai buvo dalyku, kuriuos galima buvo ir geriau padaryti.
Ouij, kiek daug nesamoniu prirasiau, ilgiausias mano rasytas NMO post'as
EDIT: nu jo, palyginus su Wade Keller vertinimais, labai mark'iskai pasirodziau
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-07-14, 15:24