Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

HC come to NME

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 22

baker3

Baltas diržas

• Naujokai
0
Staiga saleje uztemo,pasigirsta muzika pradeda sviesti sviesos ir iseina Hardcore!!Zmones ploja naujokui.HC eina link ringo,geria alu ir ziuri i zmones.Paeme mikrofona,uzlipo ant ringo ismete i publika alaus skardine ir pradejo kalbet:Vouv!!Sveiki visi cia esantis zmogiuksciai!(HC ziuri i zmones)Na va,gryzau po ilgos pertraukos po tu ilgu metu!Ir kaip jus manot ko cia atejau?Parodyt ka tikrai sugebu ir iveikt visokiu atseit galinguolius!Hmm titulai mane domina nes uzjuos reik pastovei kovot,bet kol esu naujokas nemanau kad as ji greit gausiu!O siaip as atejau ir noriu paprasyt GM kad duotu man kova su kuom nors!Noriu tikrai parodyt ka sugebu ir parodyt kad neveltui cia atsivilkau.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
aš gal ir neekspertas, bet kalba 'ledinė'... :D

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
gal ir nepasirodysiu protingas, bet nesigėdiju ir paklausiu: ką reiškia VCW?
o Baker3, patariu labiau pasistengt, juo labiau, kad tai yra pirma tavo kalba... kaip tikies užsitarnaut bookerių simpatijas, jei nesistengi pats?

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Užgroja Limp Bizkit - My Way ir arenoje išsišiepęs pasirodo Plain, ir iškart pradeda savo kalbą:

-Sveikas atvykęs! Dar vienas nevykėlis NME... Mano nuomone tu apskritai nieko nesugebi. Nori kovos? Tu ją gali gauti, ir net ne prieš bet ką, o prieš mane. Taip kovą turėjau tik vieną, tačiau aš nekaltas, kad dėl nesuprantamų priežaščių negaunu daugiau mačų iš GM. Kaip bebūtų, savo mačą aš laimėjau, ir žinoma noriu laimėti dar vieną. Apie titulus gali tik pasvajot, juolab, kad neturi jokių šansų prieš mane, nors aš ir be diržo.. Kol kas.. Taigi, linkiu sėkmės gydomaisiai tepalais tepant kūną po mūsų kovos.

-------------------
Apie machu negavima kalbejo Plain, o ne ash :D. Ash jokiu pretenziju neturiu.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąDing3s, 2008-06-24, 23:36, pasakė:

Apie machu negavima kalbejo Plain, o ne ash :D. Ash jokiu pretenziju neturiu.
no offence, bet man atrodo, kad yra atvirkščiai :D

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-06-24, 23:38, pasakė:

no offence, bet man atrodo, kad yra atvirkščiai :D

nah, blogai atrodo :D. ash nebuvau savaite/ir shiaip nebuvo kam kalbu parashyt/nelabai ka apts sugalvojau tai ir suprantu kodel sedzhiu su ta vienintele kova :D.

baker3, pazhiuresim kaip tas kalbas laistysi :D

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-06-24, 22:48

baker3

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-06-24, 23:45, pasakė:

kaip su tokia kalba gali gaut mačą? manau reik tikėtis kad Walleris bus geros nuotaikos kai skaitys kalbą :D

nu nzn kiek buvau kituose e fed tai naujokai rasydavo maza kalba ten prasymas gm kad duotu su kokiu nors naujoku kova ir kai turi kova tada ir rasyneja dideles kalbas..

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąbaker3, 2008-06-24, 23:49, pasakė:

nu nzn kiek buvau kituose e fed tai naujokai rasydavo maza kalba ten prasymas gm kad duotu su kokiu nors naujoku kova ir kai turi kova tada ir rasyneja dideles kalbas..
čia ne kiti e-fedai, čia NME, čia buisness is serious :D čia rimtas bookeris, ir rimtai žiūri į kovotojų pastangas... ir ne aš taip sugalvojau, tai faktas... na bet tavo reikalas, manau greit įsitikinsi mano žodžiais...

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Yup, ash ir pastebejau, kad chia rimtai zhiurima i tai kiek idedi pastangu i savo "wrestler'i", tad norint kazhko pasiekt NME reik stengtis, o ne prirashyt daug postu ir laimet titula ar pnsh. Walleris rimtai zhiuri i savo pareigas, stengias, todel nori, kad ir mes stengtumemes.

baker3

Baltas diržas

• Naujokai
0
na geraj kita kart pasistengsiu :D

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
gerai, kad vieni kitus supranta :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
'whatever , jau matau tave main evente.' - kiek ironijos ;DD Baker3, cia 46 kovotojai kiek prisimenu.. Taip, kad gauti kova yra ziauriai sunku ;D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Dar vienas su antru brand'u... Future boy, ICW tikrai buvo geresne nei VCW, VCW visi dalyvavo, nes ji buvo viena pirmuju e-fed'u kiek zinau.. Jei dabar butu susikurusi VCW, ji butu ta kuriai priklauso "blogiausiuju" statusas.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
as nenoriu aiskintis su tavim plunoniX nes tu naujokas galiu tik tiek pasakyti apie senius ICW ir VCW:
ICW budavo sou i men o VCw budavo kiekviena savaite tai va

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
As naujokas? puse metu valdziau ICW, vienierius metus e-fede kariauju... O tu tik sugebesi pasigirti VCW patirtimi...

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
As zinau kad tu nenaujokas bet as uz tave seniau i si reikala iejas

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2008-06-25, 20:43, pasakė:

Ne į temą
As zinau kad tu nenaujokas bet as uz tave seniau i si reikala iejas
Ne į temą
bet as siame versle labiau pasisekes esu ;D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
o tryju eiluciu kalbos normalu?

Šį pranešimą redagavo vilius: 2008-06-25, 20:32

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
as tau rasau tris eilutes parodyk kur parasiau?

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
as kalbiu apie praeiti ne dabarti..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
tai dabar pasakyk kad as rasiau tris eilutes:D gal kiti ir rase bet ne as paziurekim i dar viena kovtoja tai crack kuris ir yra is VCW ar jis raso tris eilutes ne :) tai va nereikia sakyti kad visi raso tris eilutes

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Na, tuturbut buvai visai nieko VCW, bet koks Crack ar sitas baker ;D tai ka as zinau ;DD

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
nu gerai baigiam offtopic buvau vidutinybe VCW cracky gerai raso jis taip kap as rasau o baker buvo joberis

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-06-25, 20:50

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0