Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-08-02, 19:50
- Pamenate preitą NME Heat ir naują "komi(homi?)kų" segmentą "LOUD EXTREME TALK"? Asmeniškai tikėjausi, kad tai bus padorus segmentas, bet kai porele skeltagalvių su sieros sankaupose ausyse pradėjo iškraipyti mano žodius iš mano preito interviu, tai neliko nieko kito, bet šį segmentą paversti tiesiog JERRY'IO SPRINGER'IO SHOW - duoti masiškai visiems (Extreme ir Kyo) į galvą.
- Mano... - NME ČEMPIONO, žodžiai nebus kraipomi kažkokio Lioliko ir Boliko. Mr. F-5 šmeižiamas NEBUS. Nepaisant to, kad buvo siekiama pralinksminti NME fanus.
- Rodykite tikrą interviu ištrauką!
Titantrone yra rodomas užpreito NME Heat interviu ištrauka:
"<...>Bet tai greitai liovėsi, nes wrestling'as buvo svarbiau. Todėl tik svarbesnėmis progomis. Pvz. kai laimėjau pasaulio titulą ir kai apginu po PPV tai nevengiu pasikeisti merginų, draugų ir kaip reikiant paūžti. Po to kitą dieną, jau baliai baigiasi, nes vėl treniruojuosi. Reikia atsipūsti, tai yra būtina.<...>"
- Taigi, Nifnifai ir Nifnafai, skaitykite, kad esat mano Hitlist'o pirmoje vietoje. Aš jums parodysiu, kas iš tikrųjų yra LOOSER'IAI.
- Kas dar įdomiau, kad kaip žinia NME arena yra netoli Stoties rajono aš ir prieš atvykdamas y NME Heat pavaikščiojau po Stoties rajoną bei sutikau grupelę išsipūtusių nigerių kurie mėgsta "dauzyt" savo "vamdziais" ten kur Saule niekada neshviecia ir jiems dosniai sumokėjau, kad jus, Asteriksai ir Obeliksai, pasitiktų prie arenos įėjimo, išvežtų velniai žino kur ir patikrintų kiek pas jus "tuneliuose" yra "rūdžių" ir jas kaip reikiant nušveistų. Taigi jeigu savom kojomis paliksite sekantį HEAT verčiau dairykitės per petį.
- Kodėl aš sakau, jeigu paliksite savomis kojomis?
- Ogi todėl, kad aš, NME čempionas, Impaler, Mr. F-5 noriu kovos su jumis per sekantį HEAT, nesvarbu ar Handicap ar Tag-team su dar vienu žmogumi mano pusėje. Aš noriu jus sudrąskyti ir aš jus sudrąskysiu bei tuo pačiu padarysiu iš jūsų, broliai moliai, pavydį, kas nutinka, kai čempionui yra parodoma NEPAGARBA!
Impaler vaikšto po ringą ir tauntina laukdamas E.T.L. veikėjų pasisakymo ir / arba GM nuosprendžio dėl galimos kovos.
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2008-08-02, 22:09
S-E: Tu tikrai turi omenyje ne Extreme payback ain't over...Tu tikriausiai omeny turi S-K-E Revenge is coming... Ir jei tu nori šio matčo mes sutinkam mums taip pat nerūpi kur kaip... We just want to kick your ass dude!!!
Kyo: Galim persėt kad po šio matčo niekas nerėks. Mr.F-5 owns S-K-E!!!!!!! Visi rėks finaly someone owns Mr.F-5 ir tai nebus Bottom, Popo,Scott Payne, Marcus Jamison, kitas marcusas tai net ne Bich ass bithces... Tai bus S-K-E.
S-E: Sick Extreme atliks Super Kick ir dar gaus nuo Kyo Frog Splash...Pagaliau tu galėsi irodyt kad turi kaika ka kikvienas vyras turi turėt!!! Nes pagaliau kausies prieš saves verta varžova... Oi ne!!!!!!!! Netaip pasakiau!!!!!!! Tu busi S-K-E treniruote prieš TLC matča...
Kyo: Tavo žodžiai nebuvo kraipomi... Jėzau jei jau neturi merginos ir ne dėl tos priežasties kad tavo pistoletas surudyjes... Galėjai pasakyt kita... Tačiau nevelsim tokių dalykų i mūsų kova...
S-E: Nigeriai.... Vamždžiai pačiame jėgų žydėjime taigi tikrinti ne reiks!!! Antra vertus dabar žinome kad Implarer susitėkinėja su... Na tai aišku nėra blogiau nei mano Puseserės skonis susitikinėt su Maniac WTF!!!!!!!!!!!??????????????
Kyo: Anyway tu pavertei Loud Extreme Talk... i JERRY'IO SPRINGER'IO SHOW. Mes paversime S-K-E vs Implarer or something like that... į Implarer squash show...Bet ne dar geriau kita laida bus Implarerio ji galetu vadintis taip... Visa tiesa apie Homo ir labiausiai apie tai nusimantis Implarer šios laidos priešakyje!!!
S-E: Idomiai čia...
Kyo:Išvis kaip tu gali laukt 2 mėnesiu kad galėtum baliavot apsūrdas!!!!!!! Tu tikrai nemanau kad esi kaip JC-Straight Edge or something like that...
S-E: Vis dėlto yra mokančiu gerai linksmintis... Ir tai ir vel ne... Surugusysis Implarer, Bottom, Naciai...
Kyo: Tai S-K-EAlchoholikkai... (Fanai rekia)
S-E: You want some come and get some!!! Ir šie žodžiai nereiškia kad tu po mūsų kovos ...Eilini syki malsi š*da apie tai kaip Atlikai S-K-E... F-5...How you owned S-K-E... Ir koks tu Mr.F-5...
Kyo: Mes malsim šūda kokie mes Extremai ir kaip S-K-EAlchohoikai šventė...Kai S-K-E owned Implarer...
S-E: S-K-E coming for you!!!!!!!!!!!!!
|
Ne į temą | Truma Kalba ryt ilgesne bus(aisu jei Implarer atrasys) O dabar visiem NMOistams Labanakt siandien sunki diena... |
Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-08-03, 08:48
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2008-08-03, 00:32
visu pirma von taisykliu skaitytis - http://www.nmo.lt/Wrestleriu-diskusiju-tai...ymai-t3037.html
Citata
Extreme, 2008-08-02, 23:09, pasakė:
kas per isidirbinejimai man superkikas ir frog splash?? isijautei kiek perdaug?
visu antra IŠMOK TIKSLIAI char'o name mano parasyt, jis yra IMPALER o ne Implarer.
2008-08-03, 01:03
Impaler, 2008-08-03, 01:32, pasakė:
visu pirma von taisykliu skaitytis - http://www.nmo.lt/Wrestleriu-diskusiju-tai...ymai-t3037.html
kas per isidirbinejimai man superkikas ir frog splash?? isijautei kiek perdaug?
visu antra IŠMOK TIKSLIAI char'o name mano parasyt, jis yra IMPALER o ne Implarer.
man atrodo kad "implarer" tai tyčia parašė, tipo kaip pasip**davojimą, o dėl to frogsplash tai man keista... gal norėjo pasakyt kad čia tipo taip bus per kovą...? tik per skubėjimą apsižioplino... nes kaip ir pirma tokia klaida iš Extreme...
anyway, tai papildomi taškai į čempiono sąskaitą

2008-08-03, 08:32
Beja kur ta vieta Su Impaler
Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-08-03, 08:49
Citata
2008-08-03, 13:01
Extreme, 2008-08-03, 09:32, pasakė:
Beja kur ta vieta Su Impaler

2008-08-03, 16:25
Citata
Kaip char'as:
- Tu teisus, aš nerėksiu, kad "I OWN S-K-E!". Žinot kodėl? Ogi todėl, kad atvirai pasakius nėra kuom girtis. Esat porelė S-K-E-ltagalvių, kuriuos nugalėjus mano prestižas nekiltų aukščiau, nei nugalėjus didžiausią NME roster'io jobber'į, ar jobber'ių porą šiuo atveju. PRIEDO, panašu, kad esate atlaikę daug porcijų žolės ir chairshot'ų bei kogero ir cumshot'ų į galvą, nes labai nerišliai dėstot mintis ir mano žodžius apskritai sugebate išverčiate iš lietuvių į lietuvių to pasekoje visai nebesuprasdami esmės ką jums noriu pasakyti. Antra vertus ko ir tikėtis iš tokių latrų viršūnių kaip jūs. Teks kalbėti "Universaliaja" kalba - kumščiais ir spyriais.
- Sakot bus Impaler squash show? Šiaip tai pažvelgus per logistinę-gradacinę prizmę man teks ignoruoti jūsų intelektualines paradoksalines tendencijas. Kitaip sakant: Vaje, skubu pildyti testamento jau ieškodamas kam palikti savo belt'ą. Pasakysiu tik tiek, kad sekentis show po mūsų kovos, kuriame jums teks dalyvauti bus ne koks kitas, o BĖDŲ TURGUS, o galiausiai MOW, kur jūs TLC match'e būsite galutinai pakasti po stalais ir kopėčiomis savo oponentų.
- Na o dabar antroji dalis - GM sustatė mus į tag-team match'ą sekančiam HEAT (ačiū jam). Ir leido man susirasti partnerį. Taigi jeigu mane girdi THE CHAIN, kuris mano dėmesį patraukė brūtalumo proveržiu per preitą NME HEAT - tai žinok kviečiu tave vienkartiniam susivienyjimui prieš S-K-Eltagalvius. Puiki proga bus tau papraktikuoti smūgius riedlente į jų galvas. Tik žinoma po match'o, kad nebūtų DQ. Taigi..
Mr. F-5 žiūri titantrono link, pora kartų patauntina.
2008-08-03, 17:24
Impaler, 2008-08-03, 17:25, pasakė:
manau nederėtų kalbose naudoti tokių terminų kaip "jobberis" ar "main eventeris" ir panašių. juk pvz Ortonas nesako Funakiui: "joberi, aš tave sustifinsiu, nes aš main eventeris..."

2008-08-04, 11:04
S-E: Jeigu jau pradėjome painiot kitus matčus... Tai manyčiau ,kad Silencer...ar dar kažkox siaubo filmu atvykes huliganas tave sumals i miltus... Jei ir mistiškomis...niekam neištiriamomis galinybėmis Retaininsi po matčo tavo galvoje skambės... I fucked up here...O pats tikrai neišeisi be kitų pagalbos...
Kyo: Gryžtant prie mūsų mus domina ne vien Tag Team beltai mus domina ir šis Gražuoliukas...ant tavo peties...aišku kol mes imsimės šio gražuoliuko medžioklės tu jau jo neturėsi tai paprasta kaip 5x5...
S-E:Aš nemanau kad The Chain tau padės...po to kai jis... bus išvežtas Invalido vežimėlyje po matčo su Unknown ar kaip ten jis na neveltui jis Unknown... Na o tas riedlenčiu asas tegul eina žaist... Tony Hawks Pro Skater...nes mano nuojauta sako kad jis nemoka ja naudotis...
Kyo: Anyway kad ir kas tavo partneris būtų ar koks... The Chain ar Thunder Hawk...
S-E: Lygis...
Kyo: Mes jums padėsime... padėsime po matčo...
S-E: Tai yra ir jum ir daktaram išvežt jus iš arenos... Nes šiukšlių ringo viduryje mums Nereikia...
Kyo: Mes ne kokie valytojai...Bet musu fanai rekia... Kad mes išveštume šias šiukšles iš NME jau greitai...
S-E: Ir tai padarysime mes tai Kaip Reikiant!!!
Kyo: Na užteks Repuot... Mes sugebame Repuot
S-E: Gal ir nekaip...
Kyo: Mes sugebame linksmintis
S-E: Tai jau tikrai sugebame... Tik koks Maniac tegali prilygt mums...
Kyo: Bet geriausiai mes sugebame kautis... Ir tai irodisime per kita Heat... Kai nužudysim...šia Legen... Na tu tikrai ne Legeda tu tik NME Čempionas nesusipratimas...
S-E: Mes palengvinsim darba Silencer ir Fricui... Palikdami jus Invalidais per sekanti Heat!!!
Abu: Sick Extreme Kyo!!!!!!!!!!
Suskamba Eminem:We came to the party ir jie palieka arena prieš pat išeidami atsistoja ant rampos ir Patauntina...
|
Ne į temą | Vau tiek neseniai buvom Mid-Carderiai o dabar jau kaunomes su NME Čempionu Implarer |
Citata
2008-08-04, 18:33
2008-08-04, 21:24
|
Ne į temą | Jis prisidirbo...tai niekur neišeina iš namų o kadangi iš mano neto reginasi... Tai...Vat... Silencer: Ech kad prakeikt tuos nacius |
Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-08-04, 21:25
Citata
2008-08-04, 21:47
- Du pries viena... Negrazus zaidimas. * Marcus tuo metu mosikuoja rodomuoju pirstu * As tiesiog negalejau nepastebeti, jog gerbiamasis cempionas isivele i tokia padeti. Uzkulsiuose teko nugirsti, kad tu neturi partnerio kovai. O sie du vyrukai * parodo pirstu i kyo ir s-e * nusiteike ganetinai rimtai. Tad as cia atejau siulyti savo paslaugas. As mielu noru buciau tavo partneris ir mes galetume linksmai sau sulupti tuos du paslemekus. Galima sakyti, kad tau pergale butu garantuota, nors as nesakau, kad ir vienas nelaimetum. Taciau tureti uznugari visada geriau, ar ne?
Deja, as neatejau cia vien del geros valios. Gal tau ir neteko girdeti, taciau sekancia savaite turiu kova del intercontinental cempiono dirzo. As taip sakant isitikines, kad man pavyks... Taciau kaip jau sakiau, uznugaris praverstu. Taigi as prasau tik vieno menkucio tavo pasirodymo kovos pabaigoje. Tikiuosi, kad mes vienas kitas supratome. Pagalvok... Tu tik isitvirtintum virsuneje... O as gauciau sau titula. Isivaizduok ka mes galetume ateityje nuveikti...Du cempionai. Nenugalima koalicija! * Marcus svajojanciu zvilgsniu paziuri i virsu * Tad jeigu tik gerbiamas gm leis...Ir jeigu tu sutiksi... Viskas bus tiesiog puiku. As dabar iseisiu is cia, taciau neabejok, tavo atsaka as tikrai isgirsiu. Ir jeigu jis bus teigiamas... As vel pasirodysiu ir si bei ta paaiskinsiu siems dviems issisokeliams.
Marcus iseina.
Šį pranešimą redagavo Infest: 2008-08-04, 21:51
2008-08-04, 21:49
Extreme, 2008-08-04, 22:24, pasakė:
|
Ne į temą | Jis prisidirbo...tai niekur neišeina iš namų o kadangi iš mano neto reginasi... Tai...Vat... Silencer: Ech kad prakeikt tuos nacius |
|
Ne į temą | tai ką jis padarė? gal lindo prie tavo storos pusseserės? o naciai tai bus sunaikinti, nereikia jų bijot |

2008-08-05, 08:30
Tai tu nori, kad aš tau padėčiau nugalėti šiuos du klaunus? Tikrai to nori? Gerai pagalvok ar ta gausi? *Chain mąsto... mąsto... mąsto* Na gerai gausi. Nors turėsiu dar vieną daug įdomesnį matchą. Tą pašlemėką Unknown užpininsiu greitai ir Impaler gali manęs laukti. Bet pagalvok apie pasekmes, kai aš šalia tavęs galiu padaryt kažką ko tu tikrai nenorėtum. Tačiau aš tau padėsiu įveikti tuos extremerius. Jie neturi nei talento, nei jėgos. Jie gali parepuot, jie gali pabaliavot. Na ir kas, tegu baliavoja man visvien, nes aš norėčiau visiems klaunams atspardyt subines. Visiems NME klaunam atspardyčiau šiknas jei galėčiau. Impaler, man nereik praktikuoti smūgius. Aš juos puikiai įvaldęs, todėl man nereik treniruotis. Jau ne vienas pajautė mano smūgio riedlente jausmą, pajutau jį ir aš pats. Tačiau tai niekis, mano riedlentė man niekad netrenkia. Ji trenkia tik tam kuris ją suerzina, supykdo. Tad ir tu Impaler pasisaugok, nepykdyk jos nes gali baigtis blogai, labai blogai. Neturėjau nei vieno nuobodaus Heat'o. Po paskelbto anonso labai užsirūstinau ant GM, kad jis toks kvailys ir paskyrė man mačą prieš toki arlekiną kaip UNKNOWN... Bet tu mane išgelbėjai Impaler nuo nuobodaus Heat. Per artėjantį Heat bus daug įvykių, aš suksiuosi jų sukūryje ir sugebėsiu tuos įvykius pasukti savo linkme. Extremeriams nėra šansų prieš mane vieną, o mudu du juos sumalsime į miltus, rupius, šviežius miltus. Kaip ir visus kitus pasitaikiusius man kelyje, visus kitus kurie man pakenks. Extremeriai atėjo ir jūsų valanda pajusti mane, pagaliau galėsiu ir vėl sutriuškinti kokį mulkį. Iškarto net du mulkius, mano kvailių medžioklė tesiasi, kol visų nesutrypsiu tol nebaigsiu savo misijos.
|
Ne į temą | Extreme, Pro Skater pasenęs... Aš dabar losiu American Wasteland |
Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-08-05, 08:42

I watch:

I don't watch:

2008-08-08, 13:22
- O kas liečia tavo "veiksmus", kuriuos tu gali padaryti šalia manęs, kaip sakai - tai tik nepradėk varyti į kumštį, nes tai būtų really disgusting. Verčiau mojuok kumščiais ir visu kuo į S-K-Eltagalvių pusę. Nesugebėjimas pasirinkti tinkamos pusės, tai yra koks nors bandymas atakuoti mane iš pasalų tau nieko gero neduos. Tiesiai šviesiai sakau gausi tiek į galvą, kad tapsi dar kraupesnis už "Log Lady" iš Twin Peaks'o. Kuri šnekasi su savo rąstgaliu kaip ir tu su savo rąstgaliu, kuris priedo turi ratus.

Pirmas tavęs užpulti ar panašiai neketinu. Ne tam tave kviečiuosi į partnerius šiam one-time-only pasirodymui. Jeigu you are cool with that - nematau kliūčių paversti mūsų bendrus ketinimus realybe - perleist S-K-Eltanosius per mėsmalę.
2008-08-08, 16:15
Ohoho, kokios aistros čia verda Unknown nusijuokia Visų pirma - chain, pastebėjau vėl siautėji, manau pats laikas būtų aplankyti gydytojus, išrašis tau kokių raminamųjų ar šeip kokios mėšlo mikstūros. Nes labai jau nuvertini mane. Nuojauta kužda kad po šio heat'o kokį mėnesį, kitą, sėdėsi reabilitacijos centre. Iš pradžių gausi į skudurus nuo manęs, tada atrodo kai S-K-E suės Implaler'į, liksi vienas prieš du! O kadangi nesugebėsi vieno sutvarkyt, tai ką čia bekalbėt apie du. Na nebent tavo draugužis super riedlentė tau atveš kokį rožinį drambliuką į pagalbą. Unknown vėl nusijuokia
Na o, Implaleri, didysis čempione, nenugalimasis titane, liaudies juokintojau... Oi, atrodo per daug įsijaučiau. Tikiuosi S-K-E tave sudoros, nes manau jau visiems baigi atsibost!
Gana man čia pliurpt. S-K-E, sėkmės kovoje!
The Unknown palieka areną.
2008-08-09, 13:34
- Kas tas našlaitis? Chain'ui gali pranašauti kiek tik nori, kad jį įveiksi, BET tu teigi - ne, tau atrodo, kad mane suės ir sudoros S-K-Eltakakčiai? Tu kas? Palmyros giminaitis koks? Prognozes savo pasakok tyliai į ausį savo rožiniam drambliukui, kurį laikai locker room'e paslėpęs.
- Gerai, kad susiprotėjai išsinešdint, jau spėjai įkyrėt.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų