Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Wrestling torrents

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 6

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Nuošiol WWE, TNA ir UFC bus įdedami į trackerį http://e-torrent.net/ jeigu, kas norite galite registruotis ir siųsti šiuos torrentus. Ačiū už dėmesį.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Na užsireginau pažiūrėt. Trackeris nelabai traukiantis, o pačių wrestling'o torrentų daug maž neradau :) Gal kažkaip ne taip ieškojau? TNA event'o lyg ir nė vieno neradau.
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
wrestlingas.com man patiko kur kas labiau :)

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Sorry per anksti tema sukuriau. Idejau RAW, ECW, Hard Justice. Paskui ziuriu istrinti, nu dar kart idejau. Vel. Paskui parase admin paskaityk uploadinimo taisykles. Nu perskaiciau supratau kad klaida aprasyme, padariau viskas kaip liepta... vistiek istrinta nu nezinau tikrai, tas Adminas pries mane nusistate ar kas jam... Tad nemesiu as tu torrentu, ir taip yra pilna trackeriu kur ju yra. :) Atsiprasau uz sugaisinta jusu laika...

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Tai jei nori tapti uploader'iu, dėk į wrestlingas.com a.k.a. wrestlemanija.net tracker'į. Pats esu ten up'as ir ten reikia tokių geranorių kaip tu! :)
Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Ar cia man vienam neleidzia atsisiusti torrentu is PWT?Kai tik bandau ka nors atisiusti meta lentele...
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
wrestlingas.com vistiek geriau uz elite torrent o is xwt labai letai siuncia.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0