*Chelsea, Anglija. (mano prognuozuojama vieta - 1)
*Roma, Italija. (2)
*Girondins, Prancūzija. (3)
*CFR, Rumunija. (4)
Manau šioje grupėje viskas aišku kas išeis, tik bus įdomu ar išlys iš duobės Roma pagaliau ir kaip Scolari nuteiks žvaigždes žaisti Londone.
B grupė:
*Inter, Italija. (2)
*Werder, Vokietija. (1)
*Panathinaikos, Graikija. (3)
*Anorthosis, Kipras. (4)
Nežinau kodėl, bet man atrodo,kad pirmi bus Werder futbolininkai. Tikrai nežinau kodėl, bet taip atrodo
C grupė:
*Barcelona, Ispanija. (1)
*Sporting, Portugalija. (3)
*Šachtar, Ukraina. (2)
*Basel, Šveicarija. (4)
Dėl pirmos vietos aišku, o dėl antrosios pjausis kone visos likusios ekipos, bet manau šį kartą stipresni bus draugai iš Ukrainos. Sporting stiprus, bet manau Šachtar pridarys siurprizų
D grupė:
*Atletico, Ispanija. (2)
*Liverpool, Anglija. (1)
*PSV, Olandija. (3)
*Marselio Olympique, Prancūzija. (4)
Vyks arši kova tarp ispanų ir anglų, bet mano mėgstamas klubas parodys kas yra geriausi
E grupė:
*MU, Anglija. (1)
*Villareal, Ispanija. (2)
*Celtic, Škotija. (3)
*Aalborg, Danija. (4)
Būtume nugalėję danus, būtume žaidę su anų metų čempionais, ispanų elitu Villarreal ir Škotų monstrais Celtic. Ech, kažin kada pasitaikys proga sužaist rungtynes Čempionų lygoje
F grupė:
*Bayern, Vokietija. (1)
*Fiorentina, Italija. (2)
*Liono Olympique, Prancūzija. (3)
*Statue, Rumunija. (4)
Pirma vieta - viskas aišku. Antra? Manau kalsis Lionas su italais, bet Fiorentina užmėtys varlių skydus spagečiais, o pribaigs oponentus karštu pomidoru padažu
G grupė:
*Arsenal, Anglija. (1)
*Fenerbahce, Turkija. (2)
*Porto, Portugalija. (3)
*Dinamo, Ukraina. (4)
Vėlgi pirmieji aiškūs. Dėl antros kausis portugalai ir turkai, o laimės pastarieji. Žinot kodėl? Nežinau. Tiesiog turkai sukti yra,o portugalai labai atjaunėję.
H grupė:
*Zenit, Rusija. (1)
*Real, Ispanija. (2)
*Juventus, Italija. (3)
*Bate, Baltarusija. (4)
Mąsčiau,masčiau ir išmąsčiau,kad bus taip,jog Juve jau bus out ir atims taškus ir Real, o Zenit pasinaudoję proga paims pirmą vietą. Drąstiškas sakyčiau spėjimas, bet manau taip bus
Žodžiu, šitoje temoje diskutuosime apie rungtynes, ko reikia komandoms ir visą kitą
Prisijungti
Registruotis
Į viršų