Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
Guest_Rossi_*
2005-09-09, 16:30
Guest_Rossi_*
Fortaz pasakė:
Todel kad klausiama apie tas, kurios varzhysis del pirmos vietos...
nu tai taip ir reikejo klausti kuria is favoriciu palaikot... o ne bendrai kuri labiausiai patinka ir rasyt dvi komandos net neidejus varianto 'kita'
2005-09-09, 16:33
pffff, žalgiris geriausia, tituluočiausia ir garbingiausia lietuvos komanda, aišku dar ir mano miesto komanda
kaip ji negali but mano nemėgiama? Ji mano mėgstamiausia!! o rytui tai irgi kažkiek respectas
nu vistiek antra lietuvos komanda ir pan
2005-09-09, 16:38
Fortaz pasakė:
Nesuprantu, uzh LRyta pasisake 5, bet nubalsavo tik 4:/
Fortai, mes visi žizom, kad laimės Žalgiris, nereik dabar išsisukinėt
2005-10-05, 16:21
As siaip uz Ryta buvau, bet Jonukas dabar toki suda mala, kad baisu (5 trenerius per nepilnus 3 sezonus pakeite ir dar visokiu latviu ir kroatu pripirko). O buvo laikai, kai Ryta is visos Lietuvos perspektyviausi zaidejai atvaziuodavo (Macas, Siska, Kadziulis, dar ir Slanina buvo nusipirke, bet Zalgiriui veliau perleido)
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų