Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Survivor Series 2008

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 39

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

CHRIS JERICHO © vs. JOHN CENA
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: JOHN CENA ©
RATING:
***1/2

TRIPLE H © vs. EDGE vs. KOZLOV
WWE CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: EDGE ©
RATING:
**

THE UNDERTAKER vs. THE BIG SHOW
CASKET MATCH
Nuotrauka
WINNER: THE UNDERTAKER
RATING: 3/4
*

TEAM BATISTA vs. TEAM ORTON
TRADITIONAL SURVIVOR SERIES ELIMINATION MATCH
Nuotrauka
WINNER: TEAM ORTON
RATING:
**1/2

TEAM MICHAELS vs. TEAM LAYFIELD
Nuotrauka
WINNER: TEAM MICHAELS
RATING:
**1/4

TEAM SMACKDOWN! vs. TEAM RAW
Nuotrauka
WINNER: TEAM RAW
RATING: 1/2
*

* Ivertinimai pagal James Caldwell

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Neblogai Cena grįžta ir iškart galimybę laimėti titulą gauna, neveltui jo grįžimo promo visur kišo per paskutinius show, gal tai gali reikšti, jog iškart grįžęs laimės titulą?

Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-11-04, 16:30

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kol kas turim tik main event'ą, bet jau galim sakyt, kad jis bus geras. Kiek mano atmintis neša, Jericho po savo "Second coming" neturėjo matcho su Cena. O dėl ~05 metų tai tiksliai nežinau, bet galimas daiktas, kad vėl turėsim "1st time ever". O tai tik dar pridės hype'o. Taip pat reikia paminėt tradicinį Survivor Series matchą. Tikiuosi, kad ne taip kaip pernai, jis nebus nuvertintas. T.y., nebus po vieną main eventer'į ir krūvą mid-card'erių team'uose. Norėtųsi, kad būtų kažkoks build'as, storyline. Gal vienoj pusėj bus Team Priceless? O gal, kaip rašiau Raw temoje, Team Shane vs. Team Steph? :) Primintų 2001. Dėl SD main event'o, turbūt turėsim Triple H vs. Edge II. Tai reiškia, dar vienas geras matchas. Žinoma, jei į title-picture neįsisuks Umaga. Bet jei ir įsisuks, blogiausiu atveju bs triple-threat, nes nemanau, ar WWE leistų sau Edge išmesti iš ME slot'o. Žodžiu, so far, so good.

EDIT: Pasiskaičiau šiek tiek net'e, tai pasirodo Jericho ir Cena turėjo cielą fjudą prieš jo išėjimą iš WWE. Dar geriau, reiškia turės ir daugiau chemistry jiedu.

Šį pranešimą redagavo Bottom: 2008-11-04, 16:57

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą
Damn, Bottom, as tave apsiskaiciusiu zmogum laikiau :? Sakes, nustebinai mane kaip reikiant. Jericho/Cena juk buvo kone didziausias 2005-uju vasaros feud'as (nu nebent nusileidzia HBK/Hogan), kuris ir baigesi per Raw, kai Cena nugalejo Jericho "You're fired" ir Bishoff'as, kuris is pradziu atrode heel'o Jericho draugas, ji isdave ir atleido (nebent tai jau perskaitei net'e). Kad bendra ispudi turetu, gali paziuret promo, ju matchui per Summerslam :?

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-11-04, 18:00, pasakė:

Ne į temą
Damn, Bottom, as tave apsiskaiciusiu zmogum laikiau :? Sakes, nustebinai mane kaip reikiant. Jericho/Cena juk buvo kone didziausias 2005-uju vasaros feud'as (nu nebent nusileidzia HBK/Hogan), kuris ir baigesi per Raw, kai Cena nugalejo Jericho "You're fired" ir Bishoff'as, kuris is pradziu atrode heel'o Jericho draugas, ji isdave ir atleido (nebent tai jau perskaitei net'e). Kad bendra ispudi turetu, gali paziuret promo, ju matchui per Summerslam :?
OK OK, nereikia čia pūst burbulo :D Žinai, kad aš tų laikotarpių ne ką tesu matęs ir neturiu noro nete skaitinėtis, kas ir kaip vyko. Pats gi per Raw 15 metų DVD jo išmetimą ir tą visą situaciją mačiau. Bet deja, mano atmintis ne tokia nežmoniška kaip tamstos, ir aš daug ką pamirštu. O čia jau ne mano kaltė, kad košės per mažai galvoj turiu :D

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Kazkaip atrodo, kad sis ppv bus vidutinis. Undertaker v.s Big Show manau nuvils. HHH v.s Kozlov tikriausiai bus vidutinio lygio ir su jeffo issikisimu gale. Cena su Jericho gali isspaust 3,5-4 zvaigzdutes. Tikiuosi kiti matchai bus idomesni ir SS klasikinis matchas tures stipresni builda nei pernai. Reikia, kad jis vyktu del kokio nors didelio feud'o. Panasiai kaip 2002 Shane su WCW v.s Vince su wwe, winner takes all.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-11-08, 13:05

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąDZT, 2008-11-08, 13:05, pasakė:

Panasiai kaip 2002 Shane su WCW v.s Vince su wwe, winner takes all.
Jei butu kazkas panasaus i sita matcha tai DAMN butu 2 ppv po wm 24 siais metais.Big Show vs Taker Jau 3 ppv matysime tuos du!HHH vs Kozlov Idomu ar HHH su "Mocsow Mauleriu" padarys gera match'a.Idomu kas bus su EDGE?ir Bottom minejo UMAGA,jis gryzta?

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Umaga ir Edge grįžta. O manau Kozlov su HHH bus tas pats kaip HHH vs hardy. Matchas bus įdomus bet su aiškia pabaiga.

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
As manau Umaga gris per viena is sekanciu SD. Edge sutrukdys HHH ir Kozlov kova, o Cena nelygioj kovoj (jericho "sukciaus") pralaimes

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-11-08, 21:27

Triple-H

Baltas diržas

• Išbaninti
0
As pagalvojau, butu visai nieko jeigu EDGE isikistu y WWE championship match'a ir butu DQ. O per Armageddon butu Triple Threat match kury laimetu EDGE ir prasidetu feudas tarp Vladimir Kozlov, Triple ir EDGE. Ir testusi iki kokios WM25. Per ja EDGE retainintu ir pradedu per Backlash nauja feuda su kokiu Jeff arba Umanga. Kaip jums tokie feudai?

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
nu ka vel turime proga pamatyti cena vs jerico po triju metu pertraukos :) nelabai as ziuriu raw, tai gal gali mane kas apsviesti kaip jerico champu tapo? gi batista paskutini karta isejo kaip cempijonas is cyber sunday ppv.
Bet seip kaip vienam is big 4 ppv cardas nebizga. Laukiu tik jerico vs cena, nes 05metais ju kovu nemaciau, tada mano vienintelis wrestlingo saltinis buvo baltijos televizija :D

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Na jeigu nežiūrai RAW tai paskaityk forume RAW temą.

Na per RAW buvo rematčas - WHC Championship Steel Cage, Batista vs. Y2J. Matčas buvo neaukšto lygio, nes kelis kartus Jericho nors ir galėjo išlipti turėjo palaukti Batistos kol atsipeikės ir jį sugriebs. Vienu momentu vos neiškrito per duris, nes Batista pavėlavo atbėgt. Y2J įsikibęs į grotas šiaip taip išsilaikė. Na paskui Batista susiruošė padaryti Jerichui batista bomb nuo turnbuckle, bet Y2J pagriebė kažkokį metalinį daiktą nuo narvo laikiklių ir kelis kartus trenkė Batistai, tada jau ir išlipo iš narvo ir laimėjo.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Visai nebloga mintis, Edge isikistu i HHH .vs Kozlov, tada HHH isaugo belta, Kozlovas lieka nenugaletas ir feudas tesiasi. Bet nepamirskim ir antro varianto triple treath HHH vs Kozlov vs Hardy.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
as manau kad jeff bus ipykes kaip ir per pastaraji SD ir isikis i maca, vel laimes Kozlov del DQ ir hunteris liks Champ'u. aisku as to nenoreciau, but who cares? :D
Casket macas tai abejoju ar bus geras bet... (galejo but koks burried alive... :) )

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-11-10, 19:08, pasakė:

(galejo but koks burried alive... :) )
Ysivaizduoju kaip toky kaip BIG Show "pakasa" :D

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Algazar

Baltas diržas

• Naujokai
0
Burried alive butu,tik jei Big Show noretu atostogu :) o siaip dar galetu but last ride match :)

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
anonsuotas dar 1 matchas :)
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2008-11-11, 17:43

Nuotrauka

Triple-H

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Na as paziurejau kad yra keletas variantu kaip testi feuda del WWE title. Tai gali buti Triple H nugali Kozlov per Survivor Series ir retainina. O per armageddon jau turime nauja sviezut sviezutely feuda HHH vs EDGE ( nes y HHH vs Kozlov matcha per Survivor Series turetu isikist EDGE). Arba gali buti kad net visi 5 feudins ( o sito tai as labai noreciau) HHH, EDGE, Kozlov, Umanga ir Jeff Hardy. O paskui iki WM 25 jau visi atkris liks tik Triple H ir EDGE ir jie prates feuda. WM 25 WWE title match pvz HHH vs EDGE o laimetojas nesvarbu jie vis tiek tesia feuda keleta PPV. Ir dar per WM 25 Undertaker susikauna su Kozlov arba su J.Hardy arba net gal su Umanga. Visi variantai galimi. Manau taip butu geriausia :rolleyes:

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Nesamone, kad elimination match sudarytas vien is midcarderiu aplink pora main eventeriu (kaip praeitais metais), vel turime tesm face v.s team heel (kaip praeitais metais), taip neidomu. Elimination match turetu but ppv me ir motn, bei turet kokybiska builda, daryta specialiai siai kovai. BS v.s Taker ir HHH v.s Kozlov matchai man nera labai aktualus ir tikriausiai bus vidutiniai. Cena su Jericho gali surinkt 4 zvaigzdutes. Kolkas tai laukiamiausia mano kova, nes joje yra intrihga ir tikiuosi jericho ilaikys titula. Visumoj sis ppv turetu but daug ispudingesnis.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-11-13, 19:34

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Siaip as is Kozlov vs HHH tikiuosi daugiau
Spoiler'is
Nes is House shows paziurejus reviews'us, susidaro ispudis, kad jie gali tureti nebloga matcha.

Nuotrauka
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
prastas ppv, yvertinimai macu irgi tai atspindi, priedo dar truputi prisispoilinau perskaites kad edge isjunge hardy, tad ziurint kova jau buvo aisku kuo visa tai baigsis. is vienos puses tai gerai, pagaliau nuo hunterio nueme titula (aisku tam prireike 20 min kovos su kozlovu, edge spear ir dar kedes per snuki, bet...) taipogi kozlovas isliko nenupinintas, bei pacio edge sugryzimas. Taciau kaip hhh fanui tai butu zymiai parankiau kad hardis butu pasiemes, nes edge gryzo tikrai ne kaip face'as tad paul'as da labai negreit turninsis i heela.
paskutine kova, vienitele kuri verta demesio, nieko ispudingo taciau lygininat su visom pries tai buvusiom tai ji zymiai geriau ziurejosi, plius ir publika atsigavus jau buvo. Cena champ - na ir labai gerai, man jau geriau jis kaip champas negu kaip akd buvo vasara su tais paciais promo ir tuo paciu finisu - pininamas visu

visos kitos buvo mano manymu tragiskos kovos, tag team macams maise tas kad ju buvo net trys, bet casket match...
dar karta isitikinau kodel as nekencio sio farso. o jau pati pabaiga ir tie smugiai labai primine mergaiciu kieme pasipleknojimus negu wrestlinga ar kaip cia turetum toki regini pavadinti.
ziauru

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
O man labai patiko ppv iskyrus divas ir casket Edge Champas ir tai labai gerai isskyrus tai kad jis susitaike su Vickie.Jei lafamilia grys tai tada nieko gero.Cena champas!!! na labai to norejau bet bijojau kad tai neivyks bet rezultatas-cena champas.Traditional survivor series match neblogi nors norejau biski kitokios eigos.Taigi nevarginsiu skaitytoju savo ilgais apraasymais zodziu ppv tikrai geras :D

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
PPV sugadino mano manymu (net keista ta sakyt) co-main event ir main event. Visos kovos tikrai buvo mano manymu geros, nenuobodzios, iskirus tas kurias ivardinau pradzioje. Survivor Series matcai irgi verti demesio. Casket match'as patiko. Buvo idomu ziuret net siuos du. Heavyweight vs. Heavyweight matcai daznai buna tikrai prasti, bet sitas Casket matcas buvo visai nieko. Kai Big Show pastate Casket'a tikejaus tik tokios pabaigos kad kasnors bus istumtas. Istikruju pavojingas toks finishas buvo, ir ypac, kad ne ant labai minksto grindinio nuvirto.
Paskutiniuose dviejuose matcuose, kovotojai, be beveik jokio angle, prastoje kovoje pasieme gold'a. Tie matcai buvo tikrai (mano nuomone) prasti, ju neisgelbejo net title-change.
WWE Championship: neturiu ka komentuot. Pradzia buvo tik hold'ai, hold'ai, hold'ai, truputi action ir vel taspats per tapati. Grizus Edge atsirado truputi intrigos, bet trumpam. Edge atliko kelis Spear'us ir jis jau champ? Na nezinau. Aisku titulo pasikeitimas man patinka, bet titulo pasikeitimo matcas ne...
WHC: Cena'i grizus, nieks nesuvirpejo, jokios intrigos. Mano akyse Cena turi etikete "Booring". Visas matcas buvo grynas: Hold'ai, Hold'ai, hold'ai, cena ant grindu, hold'ai, rest-hold'ai, Cena uzsiveda, cena ant grindu, hold'ai, hold'ai. O siame matce titulo pasikeitimas, man atrodo net dar labiau pablogino padeti, ir matco kokybe.
Iki Co-ME ir ME viskas atrode 8.5/10. Co-Me ir ME verti 3.5/10. Total: (del to jog paskutiniai matcai buvo paskutiniai ir juos geriausiai prisimename atimu 1 bala dar) 5.5/10 (cia aisku apytiksliai, neskaiciavau as cia nieko)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
OMFG... PPV - nuobodybė... praktiškai nėra ką aptarinėt... taigi parašysiu mačų įvertinimus ir gal po trumpą komentarą...
team HBK - Team JBL
1/2*
vienintelis Rey kažką parodė.

Raw - SD
3/4*
kaip divom neblogai. glad with the winner...

Team Batista - Team Orton
*1/2
tik tiek kad paskutinės 20 sekundžių patiko...

Casket match
*1/2
tik lūžęs stalas duoda tokį įvertinimą... o tuos žaibus (ugnį) tegul palieka Mortal Kombat žaidimui...

WWE title...
1/4
Boooooooooooring, ir net pabaiga neprižadino iš snaudulio... btw, Edge atrodo klaikiai (turiu galvoj barzdą) :D

WHC title
*3/4
IMO, MOTN, bet... patiko man, kaip prisikėlusiam Cenos fanui tai, kad vėl cheerino jam, bet tas jų miegojimas partery tai varė į neviltį. patiko title change...

na o visa kita aptarinėjimo neverta, PPV nevertas sugaištų 3 valandų, geriau jau būčiau pats žaidęs SvR 09...

galutinis įvertinimas:
Spoiler'is

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
asmenine mano nuomone sitas PPV pretendentas i blogiausio metu PPV titula. Labiausiai patiko kai per kozlovo ir HHH maca publika pradejo chantint TNA :D ir kaip edge is tos nuobodybes padare nuostabia pabaiga, permete visus kozlovus, hunterius, ir hardzius. Oi kaip as megstu tokius nelabai garbingus titulo iskovojimus. seip geriausia kova buvo cena vs y2j, blogiausia kova Undertaker vs big show. Gaila man tu zmoniu kurie ismete 40zaliu i bala, gavo prastoka produkta.
Jai ne edge netiketas grizimas, tai isviso nieko isimintino nebutu buve.
Del synos tai supermenas gryzo ir tiek :D Bet jauciu kad bus per raw paskelbta steel cage kova ir y2j ja laimes, taip vel tapdamas cempijonu.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0