Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Saturday's Night Fight

Temoje atsakymų: 11

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

BWE PRISTATO:

Saturday`s night fight 3

Nuotrauka

Ekrane matome BWE logo, girdime SNF temine dainą Bon Jovi - It`s My Life. Feverkai šaudo neįprastai ilgai. Girdime kaip žmonės skanduoja BWE ir laukia pirmosios kovos.

Will "W2J" Johnson vs Mr.Hardcore vs Chris "The Crowbar" Gregory

Spoiler'is

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Šou patiko. Perskaičiau gana greit, bet kovos nenuvylė. Mano kova irgi patiko. Buvo atliktas GYF. Dėkuj <_< Beja norėčiau pasakyt, kad nebūtų taip dažnai traukiama ta grandinė ir riedlentė. O ypač kovose kai tai neleistina. Mano akimis jos turėtų būt ištraukiamos tik kai būna kraštutinumai, kai Chain'ui nebelieka vilties. Kažkas tokio. O šeip šou good!

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Sis SNF turejo buildinti PPV, bet... WTF? Nesamoniu nsamone. Lievi backstage. Netikroviska situacija su drug. Per TV rodo kaip GM vartoja. Klaidu galybe. Kaip jau minejau nesubuildintas PPV. Nezinau gal kam ir patiko, bet tik jau ne man.

P.S. lievai yra tai, kad Mr.Hardcore buvo ikistas i dvi kovas.
3/10

NME dar prisimenu <_<

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-12-27, 23:30

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Na tiesą sakant pirmos kovos neskaičiau, antra maniškė iš tikrųjų gera buvo. Intriga netgi atsirado. Tik vėlgi.. Draw, DQ visokie. Kiek galima? Nu vieną kartą galima, antrą, bet kiek daugiau pakęst tai? <_< Trečia kova - DUD, nes DQ. Šou neblogas, bet prie Unbroken prisidedu sakydamas, kad niekiek nebuvo buildinimo. Vis dėlto, ačiū,kad stengiatės ;)

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Show trumpokas dėl ppv todėl iš jo tikėjausi mažai tačiau su ppv buildinimu kol kas prastai šiame show beveik nebuvo ppv buildo kas paskatintu laukt main evento ir pacio ppv kovos normalios o kokiu gi dar reikia show pries ppv? Pats show 6/10.

Ne į temą
Beja Unbroken ne Heat o SNF.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
O man show visai patiko. Pirma kova buvo labai gera, labai gera. Kartoju labai gera. Mateme daug graziu spot'u ir intriguojanti pabaiga. Tikrai vertinciau kova gerai. Antroji - pirmoji kovos puse nuobodi, antroje viskas eme gereti ir viskas butu vel buve labai gerai jei ne lygiosios. Na o Main Event kiek keistas.. pradzia nepatiko.. gale per daug brutalumo... seip show visai neblogas palyginus.. uz praejusi tikrai geresnis.. na duodu 7 su minusu sitam show..

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Sou normalus visai, aisku galejo but ir geriau. 1 kova tikrai gerai parasyti ir mano pergale :D. 2 labai idomi intriga trys komandos kausis viename ringe :D. Na Main Event irgi visai neblogas tik gal biski per daug brutalumo gale. Duodu 5,5/10

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Pritariu SmS.Kiek pastebejau visuose SNF yra nors po 2 DQ.Patarciau maziau no contest, nes taip idomu pasidaro ir iskart koks chain grandine issitraukia.Tegul Dq gal kas 2 sou po viena padarykit, bet tikrai ne taip daznai.5,9/10

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
O man visai patiko bet tik pirmos dvi kovos ,o ME visada kazko dar truksta.Galvojau savo kovoja tikrai pralosim nes mes esam zemesnio lygio su kzkas uz Silencer.Sorry Rose bet tu atrodai tam teame mazgote ,atlesik uz issireiskima.Nors teik gerai kad su Kzku pasiekem :D
7/10 nors ir mazesnis bet uz antra geriau :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2008-12-28, 17:55, pasakė:

O man visai patiko bet tik pirmos dvi kovos ,o ME visada kazko dar truksta.Galvojau savo kovoja tikrai pralosim nes mes esam zemesnio lygio su kzkas uz Silencer.Sorry Rose bet tu atrodai tam teame mazgote ,atlesik uz issireiskima.Nors teik gerai kad su Kzku pasiekem :D
7/10 nors ir mazesnis bet uz antra geriau :D

Geriau būti mazgotė superiniame team'e, nei pusė nevykusio team'o :D No offense :D

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Ne į temą
Ziurint kurie cia tie puse nevykusio team.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąKzkas, 2008-12-28, 19:29, pasakė:

Ne į temą
Ziurint kurie cia tie puse nevykusio team.

You :D Matau čia tampa asmeniška :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0