Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-02-15, 15:56
2009-02-17, 16:06
-Sveiki ir vėlgi visi BWE fanai. Ir sveikas Refresh. Visu pirma apie Tag Team Titulus. Galiu pasakyt, kad laimėti titula yra tiesiog nerealu. Kai aš kovojau savo pirma matcha aš jau sakiau, kad gavau nerealia doze tikro stimulo, o dabar man visiškai žaliam wrestleriui laimėt Tag Team titulus yra kaip šalto vandens banga miegant. Tikrai aš negaliu patikėt. Aš tikėjausi, kad man minimum reikės kovot apie 10 kovų, kad gaut titleshotą į Tag Team titulus. O čia jau va mes su Jordan Derk esame Tag Team chempionai. Gyvenime nemaniau, kad man taip pasiseks, bet aš kovojau išklodamas daug jėgų ir manau jus gavote fanai į ka pažiurėti aišku nesulyginsi su Main Event kova (Destiny nusijuokia), bet visgi man tai buvo tiesiog nerealu. Tiesa sakant aš iki šiol esu šoke. Taip aš sutinku su tavim Refresh mes nekovojom su nei viena stiprenia komanda, bet kaip tu pats tika sakei būna pirmas kartas tai ir mum kovot su jumis, manau jau stipria komanda yra tikra pirma normlai kova. Dar kaip tu minėjai tu nori specialios kovos. Puiku aš to taip pat labai norėčiau. Ir aišku vėlgi man būtu pirmas kartas (Destiny nusišypso). Aš pats neisivaizduoju kaip mum su JD bus imanoma jus nugalėti, bet visgi reik ir savimi pasitikėt ir tikėt pergale. Ašiku nereikia per daug tikėt ja, nes tada jau nugriūni žemyn, bet visgi pasitikėt reikia. Na vis negaliu aš apsakyt dabartinio jausmo savo. Kai laimėjai kova ir tapai pirmuoju federacijos tag team chempionu. Tiesiog nuostabu, nerealu, super, neiitikėtina kaip pavadinsi taip nepagadinsi (Destiny šypsosi). Dar Refresh gal tai tau girdėsis kaip įžeidimas, bet visgi man atrodė, kad esi kitoks. Kad esi prieš naujokus ir esi isitikines savo pergalėm, bet aš labai džiaugiuosi, kad tu netoks. Dar man istrigo tavo frazė jai ja išvis galima vadinti komanda. Na taip mes esame kolkas nekokia komanda. Mes abu neesame stipriausia komanda BWE, bet visi jeigu mes iškovojom ir tapom Tag Teem Titulu savininkais reiškia mes visgi šio bei to verti. Taip sutinku mums labai pasisekė taip iškovoti titulus. Bet visgi mes juos iškovojom. Nors ir sukovojom tik du matchus mes visgi esame oficialus BWE komandiniai chempionai ir to fakto niekaip nepaneigsi. Dar man idomu ar tu visgi ne per daug savimi pasitiki ? Juk tu rizikuoji savo karjera. Taip tau atrodo, kad jūs laisvai mus nugalėsit, kad taip galvoji arba tiesiog tu esi LABAI rizikingas žmogus. Taip sutinku mes juk gal esam ir silpnesi už jus, bet juk atsitinka pasaulyje stebuklu( Destiny nusijuokia). Taip pat man labai džiugu, kad tu galvoji, kad mes padrysim gera TLC matcha Show. Dėl MH aš manau, kad jis yra irgi labai stprus, bet visgi mano nuomone tu Refresh ju esi vertesnis, bet tai jau ne man sprest. Tu dar sakai, kad mes džauigtumemes savo titulai juos mylėtume ir patikėk mes, na gal tik aš labai džiaugiuosi ir myliu ši titula (Destiny nusišypso). Ir man atrodo, kad tu tikrai nežinai ar mes po kito show džiaugsimės titulais ar ne, ar juos mylėsime toliau ar ne. Ir gerai, kad tavo sakynije kur tu paminėjai, kad tikriausiai mes tikimes kad šia kova viskas ir baigis. Tai aš tau pasakysiu, kad gerai, kad tame sakinyje paminėjai ikriausiai, nes aš tikrai suprantu kad, mum turint titulus visi norės jų ir visi norės kovot su mumis dėl ju. Aišku gal mes ir jau po pačio show ju neturėsim, bet kaip sakoma kas nerizikuoja tas negeria šompano( Destiny nusijuokia) ir manau viska ką aš čia dabar pasakiau tu pilnai supranti. Žinok taip pat, kad aš kovosiu prieš jus su Mr. Hardcore iš visu savo jėgų bandysiu apgint titulus. Taip pat dėl TLC matcho aš pilnai sutinku ir labai norėčiau jame pakovot. Žinau, kad kovojant su The Enemy galiu gaut ir trauma, bet aš visgi surizikuosiu ir manau, kad Jordan padays taip pat. Tad dabar norėčiau išgirst Jordano ir Mr. Hardcore nuomone apie atrėjanti mūsų matcha.
2009-02-19, 15:11
Sveiki BWE, Sveikas Destiny. Turbūt daug kas susimastėte kodėl aš čia be titulo??? Atsakymas yra paprastas - Aš nenoriu rodyti savo titulo kažkokiam Refresh ar Misterrrr...Hardcore.Tiesiog jūs neverti į šiuos titulus žiūrėti, kad ir kas jūs buvote. Mes gyvename šia diena šia minute ir šia sekunde, o ne tuo kas vyko vakar ar prieš metus. O dabar mes čempionai jūs to negalit neigti. Mes čempionai kurie nusipelnė šių titulų, o kaip matėte E-Bring, Erick Wilson, Your End, Brutal, Hedge ir Ronnie jų nenusipelnė. Ir nelaimėjo. Čempionai tik vieni ir kol kas tai esame mes Destiny ir Jordan Derek. Pradėsiu kalbėti apie mačą... Daugelis manau mano, kad mes tik du Wrestleriai kurie sugebėjo iškovoti titulus prieš kažkokius naujokus profesionaliose imtynėse. Jei aš būčiau kovojas tik dėl titulo savo istorijoje aš nebūčiau net stengesis. Aš kovojau ne tik dėl titulų kuriuos mes laimėjome. Aš tam, kd galėčiau šiuos titulus ginti prieš stiprius varžovus. Pavyzdžiui jūs taip pat tinkat. Turit visai gera istoriją. Tad mums kaip varžovai būsit geri. O gal priešai??? Jūsų komandos pavadinimas jau sako, kad jūs esate priešai. Na bet priešai jūs nebūsite mums, nes po tos kovos mūsų galai bu suvesti viskas bus aišku ir čempionai neliks tokie saugūs. Ta prasme per Double Trouble jie turės susitikti su praeitais BWE Tag Team čempionais kurių vardas dar vis daugeliui žinomas... Tai bus S-K-E, jei reikės nugalėsim ir juos, bet dabar reikia gyventi dabartimi ir kaip ten bus sužinosite veliau. Taigi mačas bus Tables, Ladders and Chairs match. Kagi puiku turėsiu progą susikauti prieš The Enemy ne paprastoje kovoje, o būtent Hardcore kovoje. Po šių žodžių turbūt visi galvoja " The Enemy laimės, jug ten bus TLC mačas tai reiškia viskas bus leidžiama, o Mr.Hardcore gi žmogus Hardcore", bet aš galiu pasakyti tvirtą NE. Kad jis Hardcore tai nereiškia, kad jis laimės tą mačą, kadangi taisyklės ne tokios, kad reikia tiesiog prispausti pečius prie ringo grindinio ir palaukti kol teisėjas sumuš trečiajį kartą į ringo grindinį. Kovos taisyklės visai kitokios ir sunkesnės nei atrodo. Arba nuriši titulą arba krenti nuo kelių metrų aukščio. Tai padaryti yra lengviau kai kauniesi vienas prieš vieną mačuose kai gali belenkai sutrankyti oponentą kad jis liktų gulėti o pats užlipi ir titulas tavo, bet tikrai ne tag team mačuose, jei ir kaip sakant išjungi oponentą vistiek lieka antras... Todėl komandoje ir turi jaustis, kad esi komanda. Mes tai darėme kol gavome tuos titulus. Destiny turėjo būti laimingiausias žmogus visatoje kai laimėjo titulus po dviejų savo gyvavime kovų. Ir patikėkit taip pat laimingas buvau ir aš. Bet pasidžiaugei ir užtenka eik ir gink tuos titulus. Ir sekmadienį bus ta diena kai būtent mes eisime ginti titulus prieš du gan talentingus žmones. Mes stengsimes įrodyti visiems, kad mes nesame tiesiog popieriniai čempionai kurie išlaikys tą titulą vos savaitę. Vat būtent tam mes ir laimėjome tuos titulus, tam kad galėtume juos turėti mėnesius metus ir dar ilgesnius laiko tarpus. Suprantu, kad jūs esate daugiau patyrę ir ilgiau čia buvę kovotojai, bet ar visada favoritai laimi??? Laimėtojas bus tas kas stipriausias, o ne kas buvo stipriausias. Žinoma aš nesakau, kad jūs tik paprasti kovotojai kurie nieko nesugeba. Tad jūs BWE publikos žiūrovai pamatysite kovą Patyrę Vilkai prieš Naujuosius talentus tai yra mus, aišku sakydamas talentus gal šiek tiek ir perlenkiau, bet argi mes ne tokie jei sugebėjome karjeros pradžioje iškovoti titulus???( Jordano veide pasirodo plati šypsena). Yra auksinė taisyklė nenuvertink savo oponentų nes jie gali atskleisti tai ko tu mažiausiai tikiesi, jie gali atskleisti tuos gabumus nors ir paskutinę minutę. Kadangi aš dar tokioje kovoje nesu kovojęs teks tikrai labai labai pasistengti, o kadangi priešininkai būsit jūs reikės stengtis daugiau nei labai. Ir laimetojai kaip pasakė Refresh gaus viską, o pralaimėtojai nieko. Tad kad būti tais laimėtojais reikia treniruotis treniruotis ir dar kartą treniiruotis, o būtent tą aš ir darau kiekvieną laisvą minutę, jei treniruoju ne savo kūną tai treniruoju savo kitas savybes, tokias kaip puiki strategija. Taigi kopečiomis, stalais ar kedėm aš per kovą nepatingėsiu pasinaudoti tad sakau jums Enemy tikėkites blogiausio, nes aš jums nežadu rodyti pasigailėjimo, kad ir kas jūs tokie esat! Aš pamatysiu viską ir jūs viską tik po kovos ir čia kalbėdami gal ir nieko nepakeisim, bet įrodysim ko mes verti žodžiais nors ir jais kovos nelaimėsime.
Šį pranešimą redagavo emouTe: 2009-02-19, 16:56
2009-02-19, 16:45
Jus laikot save cempionais? Jus galvojat esat stipresni nugaleja kazkokius naujokelius? Suprantat, kad jums pasiseke? Bet zinot sekme ne amzina drauge, taigi kazkada ji nusisuks nuo jusu, o tada mes jau lauksime jusu. Tu nenori rodyti mums savo titulu? Man net ir nereikia ju matyti, nes greitai juos matysiu kiekviena miela diena ryte, per pietus, vakare. Zinot jus titulus laimejot per stebukla ir zinot ka? Stebukliai kelis kartus nesikartoja. Sekmadieni jums nepavyks sukurti jokio stebuklo kuris galetu jums padeti issaugoti titulus. Jordan Derek matau neskaitai anonsu? Mums nereikia jokiu TLC, Hardcore ar dar velniai zino kokiu kovu norint iveikti jus. Suprantat, kad laimeti gali tik stipriausi? Aisku jus esat talentingi taciau neturit tiek patirties kiek as ar Refresh. Labai didele priezastis kodel as tureciau jus iveikti ir atiduoti visas savo jegas jeigu prireiks, tai priezastis, nes jeigu si maca pralaimesim karjera baigs tos vunderkindas kaip Refresh, to as negaliu sau leisti. Zinot dar viena labai didele priezastis as dar nesu turejas aukso ant savo juosmens. Sakai, kad kovoje reikes buti komanda? Bet kokia jus komanda jeigu kovetes tik 2 macuose? Sutinku mes su Refresh kovemes tik 1 mace, taciau mes abu turim komandiniu varzybu patirties ir gerai pazystame vienas kita. Krepsinis labai panasus i wrestlingo 2 vs 2 macus. Jeigu nesi susizaides su savo komandos draugu tu pralaimesi. Lieka vis maziau laiko iki tos lemtingos minutes ar net sekundes kai skambes Refresh temine ir jis kris ant zemes is dziaugsmo, laimes ir to jausmo kai dar karta laikai auksa savo rankose. Jus galit stengtis ir noret islaikyt tuos titulus kuo ilgiau, bet tai tik laiko klausimas kol jus prarasit titulus. O praradus juos is dziaugsmo, prapliupsit asarom ir verksit, verksit ir dar karta verksit, kaip skerdziami eriukai. As nezinau ar jus talentai ar paprasti eilinei kovotojai, tai aisku suzinosiu tik sekmadieni kovoje The Enemy pries komanda kuri net pavadinimo neturi. Jus turbut zinote toki posaki laikyk savo drauga arti, o priesa dar arciau. Jus galbut ir galvojat, kad as nieko doro apie jus nezinau, bet galbut as zinau kiekviena jusu veiksma kuri atliksite anksciau ar veliau? Jus galit treniruotis kiek norit vistiek nieko nebepasieksit, kaip pasiklosi taip ir ismiegosi, kaip moki, taip ir kovosi ir nieko cia jau nebepakeisi. Sakai, kad jus treniruojates, bet kas gi jus sutinka treniruoti? Tavo senelis? O gal jus esat savadarbes masinos? Kadangi tu taip kalbi apie ta TLC maca prasau, ne tiesiog maldauju GM padaryk si maca TLC, bus puiki treniruote pries maca su S-K-E. As tikrai nesitikiu blogiausio, nes mano tikslas vienas - BWE TAG TEAM titulai ir nieko daugiau. Zodziais nieko nepasieksit, bet su savo prastais veiksmais kovos irgi nelaimesite.
Mr.Hardcore atsisuka i Destiny:
Matau tavo vardas likimas? Bet ar tu gali ji nuspeti? Ja nuspeti labai paprasta, vyksta kova, del patirties trukumo ir silpnumo nezinoma komanda pralaimi titulus jau pirmaja savaite ir taip ieina i gineso rekordu knyga kaip trumpiausiai titulus laikiusi komanda. Zinot kodel jums nereikejo kovoti 10 kovu? Nes GM negali daryti tokios prabangos ir leisti kovoti geriems kovotojams pries tokius kaip jus. Bet zinot kodel GM dave mums kova pries jus? GM pamate, kad kol kaunaties jus reitingai tik krenta, todel jis paprase musu, kad mes pakeltume reitingas ir taptume geresniais ir vienais ziuriumiausiu kovotoju siame versle. Jeigu tu atidavei tiek daug jegu pries tokius low-carderius tai kaip tu gali kovoti pries tokius kaip mes? Pries bent trigubai stipresnius kovotojus? Supranti, kad jeigu neturesi sparnu negalesi skraidyti? Supranti, kad jeigu nebusi toks stiprus kaip mes, tu nenugalesi musu? Tai elementaru kaip 2x2. O gal jusu bukos smegenys to nesupranta? Bus jusu pirmas kartas, bus ir pirma nesekme, bus ir pirmasis prisviles blynas pries stiprias komandas, bus ir paskutinis prisviles blynas, nes po kovos jums nebebus motyvacijos kovoti komandoje, nes zinosite, kad kartu neiveiksite The Enemy. Mes su Refresh galime zaisti atverstomis kortomis ir vistiek sugebesim laimeti sia partija. Kad ir koki zaidima zaistume sachmatus ar kovosime wrestlingo kovoje rezultatas aisku, dar net neprasidejus kovai. Kaip jus galit laimeti jeigu netikesit pergale? Tik tikejimas ir igudziai padeda laimeti. Jus komandiniai cempionai faktas kaip blynas, bet ji galima labai greitai ir skausmingai istaisyti. Rizika daznai pasiteisina ir iseina tik i nauda. Kaip sakoma kas nerizikuoja tas negeria sampano. Sutinku Refresh uz mane stipresnis, bet jis mane, o as ji papildom jis turi stipruma ir cempioniskuma, o as talenta ir esu ekstremalus berniukas. Patariu sestadieni pries kova pasimyleti su taip mylimais titulais, nes galit niekada nebekaut gero, o gal ir blogo sekso. Kaip sakiau, kas nerizikuoja negeria sampano, bet rizika suveikia tik tokiems kaip as ir Refresh. Jus galit skraidyti mes skraidysim auksciau, jus galit begt mes begsim greiciau, jus galit mustis mes musimes stipriau. Taigi galit stengtis kiek norit tai jums kovoje nepades.
2009-02-19, 17:49
Šį pranešimą redagavo emouTe: 2009-02-19, 17:50
2009-02-19, 19:18
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų