Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Still champions

Temoje atsakymų: 9

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Suskamba Egypt Central - You Make Me Sick ir ant rampos pasirodo Jordan Derek parodo taunt ir įlipa į ringą.Sako:

-Sveiki visi. Kaip matote mes sugebėjome įveikti daug žadančius ir mažai darančius TheEnemy. Ir ne tik, kad laimėjome ir išsaugojome titulus, bet ir įtaisėme traumą Mr.Hardcore. Žinoma dėl to girtis negalima, et mes įrodėme ko mes esame verti. Mes esame verti titulų. Tų titulų kurie mums ant pečių. Tada buvo tada, dabar mes turime kovoti prieš vos negeriausia tag team visame BWE, sakau vos nes geriausi yra tie kurie turi kuo įrodyti , kad jie geriausi. Kyo - vyrukas kuris tikrai nejaučia traukos, bet patikėk mūsų kovoje tu neskraidysi, o jei ir skrisi tai leisies žemyn ant kieto ringo grindinio, o jei tau to neužteks galėsi paragauti ir mano JD Buster. Sick Extreme - Komandos galva. Lyderis. Bet ar tu būsi tas lyderis. Taip tu gal ir galli būti savo komandos lyderis, bet kovoje lyderis bus tik vienas ir aš prižadu, kad tai būsiu aš.

Jordan išeina

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Ne į temą
Jei dabar manai,kad parašei kelis žodžius ir gausi pergalę, tai labai klysti. Bent jau aš tam prieštarausiu.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-02-27, 23:47

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
http://www.nmo.lt/Th...back-t4827.html
How cruel...

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-02-28, 00:43, pasakė:

Būtent, kad jie ir parašę kalbą. Tik dar kalbos neskaičiau,tai nežinau tiksliai apie ką ten.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Ne į temą
kas cia daros su tais 2 postais

Šį pranešimą redagavo emouTe: 2009-02-28, 10:49

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Ten ta kalba nebuvo skirta siai kovai

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Ne į temą
Siaip kadangi jis parase bent pora zodziu ,o priesu komanda nieko tai ,emoute team turi gauti pergale,kad ir kokia kalba ta butu..Juk siaip gali buti ir blogiau.O tas doctor of alchoholics tai jau gana seniai buvo parasyta.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Kalba buvo parašyta, kai anonsas PPV jau buvo paskelbtas :lol:.

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Bet jie tada ir nezinojo kas ju oponentai tai butent del to ir rasiau trumpa kalba

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Todėl jie ir raše tokia kalba abiems, nes nežinojo priešininkų. Nu nesvarbu, ne aš jūsų kovą bookinu :lol:.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0