-Taigi,kvailiai šaukantys tribūnuose(minia pradeda boointi e-bring) iškarto noriu užduoti jum klausimą ,ar bent žinote kiek yra 1+1?Ne? Na aš žinau tai 2,bet kažkas čia netaip ..Nagi pakrutinkite savo tuščias galvas,juk sedėsite čia dar 2valandas,manau tiek laiko užteks sugalvoti sprendimą? (visi pradeda boointi dar garsiau) Na gerai ,žinojau ,kad jūs neatsakysite,todėl aš pasakysiu pats.GM praeitą savaitę aš VĖL laimėjau kovą prieš ronnie,ir kas įvyko šį kartą?Ogi jis išėjo iš lygos,taip E-BRING pagaliau išvarė ta mėšlo gabalą iš BWE,tačiau GM argi tu ne to norėjai? Bet tada gi kur mano atlygis,galvoji aš noriu day off!?!? E-BRING DOES NOT ROLL LIKE THAT!!! Už tai ką aš padariau tu man mažų mažiausiai turėjai skirti kovą,bet kažkokiu stebuklingu būdu pas mus atsirado du nauji ,lygiai taip pat kaip ir ronnie nieko verti wrestleriai:Camper Bei dizzee,nuostabu ,kad jie pateko kovoti mače vienas prieš viena...tiksliau tai būtu nuostabu jai tas mačas neužimtų MANO vietos,ką jis ir padarė...Todėl šią savaitę aš nedarysiu nieko ,bet kitą savaitę ,GM galvok,aš noriu mačo IR visada norėsiu ,neapleisk savo kylančios žvaigždės E-BRING,KOLKAS tai tik draugiškas patarimas ir jai jau prašnekome apie patarimus ,patariu tau suarganizuoti man mača su camper arba dizee,nesvarbu koks mačas ir nesvarbu su kuriuo,jai tau bus ramiau ant širdies GM ,gali nors ir dėti handicap mačą,bet žinok aš tikrai neužleisiu savo vietos kažkokiem pypliam ,SO LET ME AT THEM!
Užgroja IR-Snake Pit ,E-BRING eina link užkulisių kai pakeliui vienas fanas jam kumšteli į petį ir sušunka YOU HAVE CHANGED!! E-BRING veide pasirodo arogantiška šypsena ir jis ramiai nueina į užkulisius.
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-09, 20:14
Prisijungti
Registruotis
Į viršų