-NIEKAD NEUŽPININTAS RAMBO.Tai štai kas mano opponentas,bevertis išsisukinėjantis kovotojas.Taip jau išeina ,kad praeitą savaitę mes kovojame vienoje pusėjė,tačiau ne kaip komanda,mes tiesiog buvome 2žmonės PRIVERSTI kovoti kartu prieš dar pora nevykėlių opponentu,tačiau šį kartą viskas kitaip.Kaip jau matote šį kartą mes kovosime vienas prieš kita ir sakau tiesiai šviesiai laimėsiu AŠ.RAMBO,šį kartą neturi jokių šansų,šį kartą tai bus one on one mačas,ne taip kaip kiti tavo mačai kuriuose pralaimėjai tačiau nebuvai užpinintas nes tai buvo ne single match,arba tag team kovos kuriuose taip pat ne tu ėmei pinus,todėl ruoškis.BWE draugų tu neturi,o priešų į valias,pff galvoji kai tu sakai ,kad tu dievas kas nors tave laiko rimtu kovotoju?Cha,tuomet mūsu kovoje parodysiu kokios silpnos yra dievų galios.Bet vis dėlto norėčiau padėkoti gm,kuris man suteikė šią progą isirašyti bent vieną įdomu dalyka,jau įsivaizduoju "E-BRING pirmasis užpininęs "dievą" john rambo,tik aišku gaila ,kad mačas ne no dq kaip ir prašiau ,bet už tokį šansą tikrai atleisiu.Taigi rambo krapštykis pinigus plastinei operacijai nes po šios kovos tau prireiks jos dviem dalykam: Pirma:Tau reikės pakeisti tapatybę ir pradėti naują gyvenimą,nes nemanau,kad žmogus laikantis save dievu paims ir ramiai pralaimėjima. Antra:Tau juk reiks kažkaip paslėpti savo sudarkytą veidą po mano evil wind į tavo kvailą marmuzę.
|
Ne į temą | Blem pavargęs aš šen,tai pabandžiau kažką sumalt...nepavyko na žodžiu.Kam as rasiau ,blem ,pagalvojau ,kad mano kova yra rytoj ;( |
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-19, 22:17
Prisijungti
Registruotis
Į viršų