Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Suldu Buldu

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 9

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Sviesos uzgesta, vienas sviestuvas apsviecia iseima i sale. Uzgroja The Doors - Five in One ir matome kaip pasirodo The Silencer! Jis letu zingsniu eina link ringo, be jokiu emociju. Keli zmones ji palaika, o kiti ji nuboo'ina. Jis laiptukas uzlipa i ringa ir perlipes ringo virves atsistoja viduryje ringo. Ir nulenkia galva. Muzika nutyla, sviestuvas isjungiamas. Pagaliau po keliu akimirku sviesos uzsidega, ir matome The Silencer savim didziuodamasis iskeles abi rankas i virsu lyg koks valdovas. Ironiskai nusisypso.

- Dam dam dam daaaaam... Dam dam dam.. Mano storas ir liudnas tonas. Sitei zodeliai.. Viskas sueina i viena, vienam liudna kitiem linksma zodi - Pralaimejimas. Tuk tuk tuk. Ar yra namie E-Bring? Slepiasi, taip, slepiasi. Sitas bailys jau uzkulsiuose giedojo liudnas giesmeles, tikedamasis, kad Dievas jam pades. Nepades, zmogau. Cia realybe, o ne kazkoks susiktas dangus.

- Dziaugsmo akimirkos visai ne uz kalnu... Jau si sekmadieni, suzinosime ka as igyjau, ka praradau. Si sekmadieni suzinosime, ar as vertas eiti auksciau, o ne su vedaru kaip E-Bring ir panasiai.

- Sitas zmogus, laiko save didvyriu, laiko save Supermenu, Spidermen'u ir ivairiausiu siu laiku vaiku herojumi. Bet, zmogau, ar matei ka Tu iveikei? Kazkokius, dar zemesnio lygio uz Tave, o ar yra zemesnio uz Tave? Atsakykim vsi i sita klausyma: NE.

- As esu zmogus, siekias Mao Dzedungo ir Lavrentijaus Berijos tvirtoves. Ar zinai kas jie tokie buvo, E-Bing? Nezinai. Vienas, SSRS antroji galva po Stalino, kitas visos Kinijos Mesijas, diktatorius, visu zmoniu Dievas. "Kinu Tauta yra didi - Nes ji Turi MAO DZEDUNGA!" Taip turejo rekti kiekvienas tuometineje Kinijoje, jis turejo slove, gaudavo visas kekses kuriu tik panoredavo. Ir toks kaip Tu, net nebutu sugebejas pazeti i jo salta veida, jo akis, zvilgsni, kuris salde kiekviena kuno lopineli ir kuris priversdavo zmones nusisukti nuo jo, bet ne per ilgai. Nes jei neziuresi jam i akis, Ji Tau paleis pora kulku i smilkini, ir Tada galesi keliauti i dangu, nes kiek pasdebejau kas trecias zodis Tavo yra: Dievas.

- Nepasakosiu visko, nes tada Tu pakraupsi ir bijosi. o as noriu sviezios bei drasios mesos, tokios, kuri galetu man dar pasirpiesinti. Bet Tu per menkas. ir Tu to neidorydisi.

- Nepasakosiu dabar, pasakosiu per musu kova, kai surakinsiu Tavo kakla savo rankomis ir kuzdesiu Tau i ausi baisiausius dalykus. Buk Budrus. As ne koks kiskis, as vilkas, ieskantis grobio.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Uzgroja IR-SNAKE PIT ir e-bring greitai ibega i ringa,ir sustoja prie pat silencer veido.

-Huh? Grizai silencer? Grizai ir galvoji ,kad galesi valdyti padeti? Isakineti kiekvienam ir ypac man? Ar ne per daug isijautei tiktai? Manau per daug,nes kaip matai stai as cia stoviu ir beriu zodzius tau tiesiai i veida ,o ne sedziu uzkulisiuose ir meldziuosi kazkokiai aukstesniai butybei danguje,nes as suprantu ,kad tai neduos jokios naudos ir taip sakant dejau as ant tu aukstensiu galiu,as rupinuosi tik savimi ir savimi rupinuosi as pats! O savimi pasirupinsiu as ir si maca,tu grizai,grizai pastorejas,visiskai be formos,sneki kazkokios nesamones apie dieva bei apie kazkokius buvusios valdytojus.Galvoji jai tu sugebesi man uzlauzti kakla ir dar snibzdeti man i ausi savo iskrypusias fantazijas? No way,bent vienas zodis per maca is tavo netos pakraipos burnos ir gausi i marmuze taip ,kad grisi atgal i savo namucius ir ilsesiesi dar puse meteliu.Todel ruoskis normaliai ir ciaupk zabtus,nes man visiskai neidomu ka tu man "Darysi" todel jai nori kalbet,tai kalbek rimtai ir be jokiu homosexualiu uzuominu,aisku? Pastebejau tu gyveni praeitimi silencer,tik paziurek i save,gyveni is savo senu nuopelnu ir dar kalbi apie kazkokius jau metu metus po zeme puvancius diktatorius,kuriem visiskai nusispjauti ar tu juos garbini ar ne,ar tu sieki ju didybes ar ne,toki kaip tu jie ikistu i myzalu kibira skandintu tave kol tau nepritruks deguonies plauciuose.Na ir taip ,dar pastebejau ,kad kovoju su zmogumi ne is savo svorio divizijos,na ka..lucky me,per musu maca turetum dziaugtis jai isvis mane pagausi,uzteks tik pribegti prie turnbuckle,padaryti evil wind ir viskas,net nesuprasi kas ivyko,pin 1,2,3 and E-BRING IS THE WINNER,taigi silencer grisi kaip ir isejai..su pralaimejimu.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-03-23, 19:56, pasakė:

ikistu i myzalu kibira skandintu tave
fantazijos stoka? ar šiaip nelengva vaikystė? :)

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-03-23, 20:00, pasakė:

Ne į temą

fantazijos stoka? ar šiaip nelengva vaikystė? :)

Ne į temą
ne,tiesiog diktatoriu ziaurumas.Nors siaip fantazijos stoka :)

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-23, 20:11

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
- Blaah, blah, blah. Blah, blah. Blah. Mali suda, nesuprasdamas kur, kas ir kaip. Jei bent nutuoki, kad gali mane iveikti, tai tikek toliau. As ir tikiu ir tikiu daug kuom. Ir kas man darbo? As turiu tai irodyti. Zinoma, as esu stiprus, jau patyres kovotojas. O Tu dar nenupesiotas visciukas, manantis, kad "As jaunas, as iveiksiu senesni". Bet zinoma, Jaunam protas dar neduotas. Sulaiku tu suprasi visas sias subtilybes.

- Manai esas geras kovotojas? Per gerai manai. Nes tik tie, kurie daug dirba, o nekalba pasiekia aukstumas kaip Jason Clue. Visi zinome, koks buvo isvepelis jis NME laikotarpiu, iveikdavo ji visi visciukai tokie kaip Tu. Pazek i ji dabar. Tau ji iveikti ji tas pats, kas iveikti mane. Amm. Neimanoma. As nesakau, kad esu super duper kovotojas, ka apie save manai Tu. Manau, jog zinai, kad per Daug girimosi Tau bus tik i bloga.

- Kokios mintys, kokios mintys! Homoseksualai, iskrypeliskos frazes. Ei, Ei.. Gal sunkiai gyveni, kad iskarto bent ka isgirdus Tu Jau pradedi kalbeti apie netos pakraipos zmones, o blogiausiu atveju ar ne pats toks esi?

- Nesivelsiu i sita diskusija su tavimi, man tiesiog geda. Geda matyti jauna vyrioka, kuris yra pagiru puodas, bando uztildinti mane, sakydamas "Uzsiciaupk". Tu bent nutuoki, ka reikia sakyti, kad nutildintum? Nemanau, nes ka Tu pasakei, yra nevykeliu pasakos. Tokius nevykelius iveikia visi. " Paziurek i mane, as super duper kovotojas, as iveikiu netgi pati Runi, as iveikiu dar ten kazkokius nevykelius, as kuul," Atsimerk. Praverk akis. Pamatyk realybe. Nebegyvenk svajoniu pasaulyje, Tau reikia pamatyti ruscia realybe, Reikia pajusti ivairiu sroviu, kad suprastum ka as cia darau, kad daro kiti sios Lygos kovotojai. Nes Tu esi tik svajotojas, o buk realistas. Ziurek i viska ne pro rozinius akinius.

- Myzalu statines? Niurgdimas? Mirtis? Laki fantazija. Laki. Ne vienas man sake, kad nebegyvenciau Lavrentijaus ir Mao mintimis. Bet as Ju nelausau, nes tik siais zmonemis tikedamas as kovoju uztikrintai, pasitekadas savimi, turedamas drasos atlikti ekstremaliausius Judesius. Nebijau zengti i ugni kitaip pasakius. Ir jog manai, kad sitie mano garbinami zmones visai klysti.

- Politika - sudetingas zaidimas. mao mokejo zaisti klastingai ir gurdriai, kaip sugeba tik azijietiskos kilmes zmones, sukurdamas savas padlaiziavimo, isdavystes ir ziauraus, negailestingo kersto taisykles.

- BWE, tai Politika. Mes cia diskutuojame, keliame Disputus - Kovas. Mes aiskinames, kuris gaus didesne alga, kuris kils i aukstesne pozicija ir kas uzims auksciausia posta. Viskas keiciasi sou po sou. As - Turiu smegenis. Moku jomis naudotis. Galiu klastingai Tave iveikti, nenaudodamas didelio kiekio jegos. Manau visi pamena Roju Matricas, ir kaip mes sluosteme daugeli nuo kelio, ir galiausiai suzaidem, jog per Ji as tapau cempionu. Tai nera sukciavimas. Tai yra musu protas, musu mintys, kur ir kaip reikia kazka padaryti. Mes ivikdeme savo uzduoti. O dabar, kai Dzeusas yra kazkur toli, as galiu pasikliauti tik savimi. Ir dabar mano mintys ir igyvendinimai yra tik mano pacio vieno. Kaip mano pirmoji misija, pasalinti Tave. Manai Bus sudetinga? Manai galesi man pasipriesinti? Abejoju.

- As savus tikslus uzbaigiu, tad ruoskis, nes niekas Tau nepades. nei Tavo "judrumas", nei "stiprumas". Esi mesos taikinys. Laikas Ta maista suvlgyti..

The Silencer prieina prie E-Bring ir vos ne kakta isiremia i ji. Ziuri jam koki desimcia sekunde i akis.

- Dabar sakyk ka nori, as iseisiu. O Tu vaidink didvyri, ir kalbek ziaurius dalykus mano uznagaryje. Nes man i akis, tu Tiesiog BIJAI isreiksti viska ka manai. As iseisiu, o Tu tik pradesi vaidini antzmogi. Esi bailys, nes Bijai manes. B-A-I-L-Y-S. Susitiksime sekmadieni.

The Silencer isideda mikrofona i vidine palto kisene, ir perlipes ringo virves, nulipes per laiptukus jis nueina i uzkulisius net nezvilgetelejes i E-Bring.

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-03-24, 21:36

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą
pastebejimas - nezinau, ar cia man vienam, bet ne itin patogu skaityti, kai viska taip centre laikai.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Nezinau kaip kitiem, bet kaip buvusiam bendrazygiui palengvinsiu darba :)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
E-Bring siek tiek pastovi ringe,tada greitai is jo issoka ir pasileidzia begti paskui silencer i uzkulisiuos,trumpam niekas nieko nemato ir tada per titantrona parodo kaip e-bring pasivija silencer ir pasiemes mikrofona susunka.

-Girdi silencer? Man nesvarbu ar tu sustosi ar eisi toliau kaip skystablauzdis nesugebantis atsigrezti i savo opponenta ir paziureti i akis,bet tikrai zinau ,kad tu mane isgirsi.AS BAILYS? Ar gerai isgirdau? as bailys? Tu bent supranti ka pasakei? As sakyciau ,kad nieko tu nesupranti.Tureciau taves paklausti ,kas tau yra drasa? Tau drasa yra pasakyti opponentui,kad jis yra bailys ir pasisalinti is ringo i saugius uzkulisiuos kuriuose galesi mintyse nuskesti su visai savo hitleriais ,mao dzedungais ir kitais diktatoriais.Tai ka tu darai tikrai nepavadinsi drasa,tai yra labai aiski bailumo israiska.Isivaizduoji? Paklausyk ,tu stovi ...kalbi ,kalbi daug...kalbi apie savo praeiti,kaip pasinaudojai kitais zmonemis ,kad taptum popiuliarus ,aiskini ,kad tu mane nugalesi nes as esu visdar sviezas wrestleris ,tiesiog kas is to? Kas is to ,kad as suzinosiu tavo istorija,kas man is to ,kad as suzinosiu SAVO istorija,ka tu pasakei? pasakei ,kad as nugalejau ronnie,taip as nugalejau ronnie ir kas? As nugalejau ir Hedge,koviausi ziauriame ladder matche ir buvau beveik prie pat lagaminelio,as koviausi pries unnpinned rambo kuriam suzalojau koja,ir jis paeme pergale tik per atsiktininuma,taip ir ka? Kas is to? Kas is to jai tu man priminsi ko as padariau ir ko dar nepadariau ,taciau silencer ,nekalbek ko tu dar nepadarei,o tu dar nenugalejai E-bring ,todel gali nesisvaiscioti savo mesos taikiniais ir super "slaptomis" misijomis mane nugaleti.Ir beje ,as save nelaikau super duper kovotojas,as ESU super duper kovotojas ir tu nieko del to nepadarysi.Kada gi tu paskutini karta buvai sporto saleje?Nes is tavo kalbejimo supratau ,kad tu nesitreniravai,o kokius zurnalistinius straipnsius ruosei ,nes ko tu tik neprikalbi,ir reikalingo ir nereikalingo ,nors sakyciau daugiau nereikalingo.Ir kaip jau karta minejau,kas is tos tavo patirties? Kuom tau tai pades? Tipo ka tu zinai daugiau negu as? Ka gal zinai koki slapta school boy padarimo metoda? Ar gal koki sukta smugi kurio as nezinociau? Ar moki ,kad tavo rankose atsirastu nematoma kede kuria tu man uzvoztum ir teisejas nieko nesuprasto? Ne? Negali? Tai tau tavo patirtis nepades,as niekaip nesuprantu kodel visi giriasi savo patirtimi,ypac kai tai yra paprastas single matchas,oi oi oi,tik pagalvok ,tu kovjai daug daugiau macu nei as? Zinai ka? Man nusisikti kiek tu macu kovojai,kokiuose ppv tu buvai ir dar sakai naudojiesi protu macuose..hmm,nepasakyciau ,kad tavo "protas" tau pades per musu matcha,net nespesi pagalvoti "Ar man geriau trenki is kaires ,ar is desnes? O gal nubegti i tribunas ir nusipirkti kolos buteli?" ir jau gulesi aukstielnikas ir busi paimtas ant staigaus pin'o jai nebusi atsargus,todel macuose as neturiu laiko mastyti tokiu nesamoniu kaip tu,as vadovaujuosi savo instinktais,jega ir greiciu ir to pilnai uztenka.Man rodos suprantu kodel savimi taip pasitiki,nes tu po TIEK DAUG laiko grizai i ringa ir kadangi cia tavo pirma kova ,tu galvoji ,kad tu visdar tas pats nerealusis,tas pats silencer kuris buvo beprotiskai,nesveikai popiularius bwe,na ka tavo popiularumas visdar liko ,bet skillai neaboju ,kad dingo su visa tavo forma,ir tuo tave itikinsiu per musu maca,tu gali kiek nori kalbeti nesamones,kad tu nemanai ,kad tu super duper kovotojas,as puikiai suprantu ,kad tu galvoji ,kad tu pats geriausias bwe,o gal net visame pasaulyje,bet per musu macu si sekmadieni as tau parodysiu ,kad jokiu skillu tu nebeturi ir greitai is taves issitrins tas "IM THE BEST" isitikinimas.As nesuprantu ko tu grizai? Juk isejai gana neblogai...juk turejai nuostabu maca nors ir pralaimejai,o dabar kai grisi ir pradesi dar viena savo losing streak,tai tik apsigedinsi pries visa BWE,todel vis delto man rodos savo "protu" tu taip pat nesivadovauji.Situacija pasikeite SILENCER,si karta tu bailys,dabar viskas ne taip kada tu isejai...girdejau tu taikaisy suvalgyti mesos taikiny,mane? Duosiu tau viena patarima...atsargiai,neapsinuodik.

(E-Bring meta mikrofona,ir stovi kazko laukdamas)

Ne į temą
:oO uz ka man tokia kova paskyre :) ir pasviru rastu manau bus lengviau skaityti...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-03-25, 15:15, pasakė:

Ne į temą
:oO uz ka man tokia kova paskyre :)
čia manau ne tau paskyrė, o Silenceriui tokia kovą :)

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-03-25, 15:15, pasakė:

ir pasviru rastu manau bus lengviau skaityti...
kodėl taip manai? :)

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-03-25, 16:05, pasakė:

Ne į temą

čia manau ne tau paskyrė, o Silenceriui tokia kovą :D
kodėl taip manai? :)

Ne į temą
Nu man bent kai gana ilgas tekstas bunas lengviau skaityti kai buna pasvires ir toks paryskintas truputi :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0