Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Adolfas vs DaMan

Temoje atsakymų: 1

Ariju rinktine

Baltas diržas

• Naujokai
0
pasigirsta Trečiojo reicho maršas Visur skamba fanfaros ir į areną įvažiuoja didelis raudonas Mercedes klasės automobilis. Jisai privažiuoja arti ringo ir iš jo išlipa trys iskilus asmenys: Adolfas Germanas, Giunteris Tishe, Gerdas Shlangestaigeris.
Prabyla lyderis is prigimties Adolfas Germanas:
Guten tag, neilgai trukus mes susigrazinome kas priklauso mum, mes iskovojome ketvirta savo titula, sutriuskinom struciu rinktine, ir rodos turetume buti laimingi, taciau mes atejom ne gerinti ir taip jau nepagerinamo rekordo, ne tvirtinti kaip geriausios komandos statusa, o tiesiog sunaikinti tos kurios mes sukureme. Pirminis planas buvo, kad seskius sunaikins answer, arba answer sunaikins seskiu, na o pasibaigus kovai pazeminti sias dvi legendas milijonines auditorijos akivaizdoje tai parodant liaudziai, kad mes vis dar turime smarves ir tikrai pasieksime tai ko niekada nepavyko mum pasiekti, tai iskovosime pagrindini titula. Taciau mum pakiso Schweine (kiaule) DaMan. Kaip tu galejai taip pasielgti? Po sitiek metu draugystes, po to kai mes uzdirbome tau milijonus, isgarsinom tave kaip sekmingiausios federacijos savininka, tu atejai ir pradejai daryti tvarka ne savo tvarte? Uz toki poelgi dazniausiai zmones siunciami i koncetracijos stovykla, taciau dabar to padaryti negalime,. atsirado kazkokios zmogaus teises, socialine ligybe ir kita shaize. Bet visvien tu atemei is musu genialu plana, na o palei Talio principa Akis uz aki, dantis uz danti, mes turime atimti kazka is taves.
Milijonu nebegalime atimti, jos jau turbut ateme pasauline finasu krize, taciau mes galime atimti is taves galimybe kovoti didziausiame metu PPV, del pagrindinio BWE federacijos titulo. Na tu turbut supranti si kova nera del asmeniniu priezasciu, tiesiog vardan socialines ligybes, kuria propaguoja siolaikinis pasaulis. Tu turejai proga atimti kazka is musu, dabar mes turime proga atimti is taves tavo svajone. Si savaitgali bus atpildo metas, ir turbut ismoksi viena taisykle visiem laikam “jai tai taves neliecia nesikisk” Mums bus smagu ziureti i tave kaip Gestapo smugis nusinesa visas tavo svajones apie dar viena dirza, apie dar viena sloves akimirka. Na o tavo veido mimika bus verta milijono kai sundaktaris pranes “del patirtu traumu praeitoje kovoje, jus negalesite dalivauti unforgettable” zmogau esi veteranas, dauk ko mates, daug ka girdejas, bet kam tau reikejo pabuti teisingumo balsu? Negi tu dabar jautiesi geriau, kai zinai, kad iskilo gresme tavo karjerai? Norejai gero na o gavosi snipstas, gal mes ir praradom savo genialu plana, bet nera to blogo kas neiseitu i gera, mes gauname tave klasikineja kovoje, kas reiskia dar viena galimybe sumazinti parazitu populiacija vienu vienetu. Kai kam gali pasirodyti kad vienas vienetas tai yra niekas, taciau tai klaidinga nuomone, vienas politiko parasas ir pvm jau 19%, Vienas teisingas GM sprendimas ir mes jau cempijonai, Vienas iskilus asmuo ir musu nacija tampa visa galva pranasesne, tai gal dar vienas sunaikintas parazitas ir musu planas visiskai pazeminti sio verslo legendas isdegs visu simtu procentu? Na ir musu amzinoji kova su kitamaniais pagaliau pasibaigs. Gal tos pabaigos pradzia yra DaManes karjeros nutraukimas, nors tu nebuvai musu sarasose, bet turbut likimas mum nori pasakyti, kad viskas turi prasideti nuo pamatu, nuo to zmogaus kuris pastate pamatus sio verslo didziausiom rakstim musu subinese, nebutu buve bfz nebutu buve musu planu gadintojo answer, nebutu buve musu planu gadintojo jau siandiena galetume mes pasigirti, kaip garsiausia komanda e-federaciju istorijoje iskovojusi ne tik tag team dirzus, bet ir pagrindinius icw, bfz, nme, dirzus. Del visko esi kaltas tik tu DaMane tu sumautas zydpalaiki, tu kaisiojai mum pagalius i ratus, tu atsisakei prisijungti prie musu pirmosios koalicijos BFZ, ir tu sumastei sugadinti tobuliausia Johano Blumes plana. Mes nesame krikscionis, mes neatleidziam, mes tris pikti arijai kurie troksta socialines lygibes, na o ta socialine lygibe bus atstatyta jau si penktadieni, kai tavo sikna bus musu, kai tavo karjeros likimas atsidurs musu rankose, na o po musu kovos, tragiskos istorijos apie gyvenima stutgardo lageryje bus tik vaiku zaidimas. Tegyvoja Fiuleris!

Naciai suseda i mersedesa ir palieka arena.

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Nuskamba Alice in Chains - Man in the Box ( sita kazkaip labiau i tema :) ). Pro ieima i sale pasirodo Damane. Jisai zengia ringo link, flirtuoja su publika. Ilipa i ringa ir taria zodi.
Aš irgi nepriėmiau jūsų iššūkio tiktais todėl, kad man svarbu yra garbė, pripažinimas ir žiūrovų meilė. Atėjau čia su priežastimi įkišti dar vieną pagalį į jūsų nacionalistinį ratą. Kur tik turite progą, ten tik ir skleidžiat savo nesąmoningą propagandą. Jūs netgi sugebėjote papirkti mano buvusį atstovą spaudai – Kaimietį, kad tas jūsų demagogijų prikimštą straipsnį atspausdintu.
Bandote priskirti sau nuopelnus, už tai, kad neva iškėlėte mane į viršūnes. Puikiai žinote, kiek aš turėjau sumokėti televizijoms, kad sutiktu jūs rodyti. Televizijoje vieni žydai šiais laikais, tačiau aš vis tiek juos papirkau. Praėjau gal tūkstančius teismų, o jūs sakote, kad čia aš jumis pasinaudojau, kad pakilčiau į viršų? Jūs pasinaudojote mano protu, mano pinigais tam, kad galėtumėte skleisti savo melo kupinas idėjas tokiose populiariose federacijose, kuriose jūs ir tapot populiarūs, mano dėka.
Jūs esat prakeikti oligarchai, siekiantys naudodamiesi valdžia įgauti naudos sau, savo pasekėjam, sąžiningų žmonių sąskaita. Kiekvieną, kas nepakluso tiesiogiai ar netiesiogiai nuvarydavot į kapus. Nors ir teigiate, kad Sovietai yra didžiausi jūsų priešai, jūs esate visiškai vienodi, kaip kokios dvi beždžionės, iš kurių viena juoda, o kita pilka. Komunistai, prisidengdami mokslininko Markso idėjomis, tiesiog konfiskavo iš visuomenės turtą ir pasiėmė jį sau, dar pridurdami jog nuo to visiems geriau. Nesvarbu, kad milijonai žmonių mirė nuo bado, nesvarbu, kad augo žiauri, apatijos iškankinta karta, kuri savo beviltiška gyvenimą skandino alkoholyje. Štai kokios buvo jų diktatūros pasekmės, dėl kurių visi, net ir iš BWE sudėties, Lietuviai kenčia dabar. Jūs elgiatės taip pat, tiktais pridengiate savo sieki naudai tokiu dalyku kaip „gryna rasė“. Visi žydai, kuriuos išnaikinot, jums kliuvo ne dėlto, kad jų šaknys kitokios. Jums trukdė jų charakteris: jų vienybė, jų aštrus protas. Jūs bijojote, kad jie jūs perpras, kad jie jums pasipriešins. Tačiau vieno, jei taip galima sakyti, „žydiško“ charakterio žmogaus jūs dar nepalietėte – manęs. Viska, kas susiję su jūsų politika jau seniai perpratau. Aš žinau, jog žmogus būna laimingas tiktais tada, kada jį supa teisingumas ir laisvė. Respublika: Res – dalykas, public – bendras. Bendras, visuomenę siejantis dalykas – Įstatymas. Respublikoje valdžia yra reikalinga tam, kad žmonės būtų ginami įstatymo, kad žmonės galėtu laisvai ir dorai gyventi. Kad žmonės nebūtų išnaudojami, kad žmonės turėtų visas galimybes susikurti gerą ateitį patiems, be jokio tironų, tokiu kaip esate jūs, įsikišimo. Štai kur yra tobula valdymo forma. Ir kiekvienas apsišvietęs, kiekvienas kurio smegenys nepraplautos, kuris žino praeities Istorija tą supras.
Aš jau dabar matau, ko jūs norite. Siekiate užgrobti valdžią, ir įvesti savo tvarką. Nusipirkote sau antrą progą į komandinius diržus, parodydami, kad neva nėra asmenų, kurių negalima papirkti. Užsitraukėte tokių tvirtų žvaigždžių kaip Answer ir Šeškius nemalone, tam, kad liktumėt dėmesio centre ir, kad kuo daugiau žmonių jūsų klausytųsi. Nenustebčiau, jei ateityje sukeltumėt maištą, naudodamiesi prasta silpnų kovotojų nuotaika, po to kai grįžo tiek daug legendų, ir vėliau užimtumėte valdžia lygiai taip pat kaip tai padarė Hitleris ar Leninas. Kaip jau minėjau, aš tiek daug pasiekiau ne todėl, kad man pasisekė. Paprasčiausiai aš esu labai protingas žmogus. Aš viskam pasiruošęs, sugebu nuspėti tai kas bus veliau. Ir tol kol aš gyvas, tol kol aš galiu kalbėti, tol kol galiu rašyti, palankių sąlygų sau nelaukit.
Vos tik jūs kažką apie savo „tobulą“ politiką užsiminsite, aš ateisiu čia ir pasakysiu, kodėl ji nėra tobula. Ir tol kol aš gyvas, galite nesitikėti pasinaudoti tokiais dalykais kaip BWE populiarumas tarp 10 mečių vaikų, kurie yra labai patiklus. Nelaimė eina su laime, melas su tiesa, blogis su geriu ir aš eisiu su neteisybe, kuria jūs visiems skleidžiat.
Damane nustoja kalbeti, islipa is ringo ir nueina sau.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0