Štai vat mano šiuo metu didžiausia svajonė yra sukurti roko grupę. Aišku reikia daug į tą svajonės įgyvendinimą įdėti ir t.t. Išmokti groti gitara, gal patobulinti balsą
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-03-25, 14:41
Štai vat mano šiuo metu didžiausia svajonė yra sukurti roko grupę. Aišku reikia daug į tą svajonės įgyvendinimą įdėti ir t.t. Išmokti groti gitara, gal patobulinti balsą

I watch:

I don't watch:

2009-03-25, 15:25
2009-03-25, 15:25
1) Pabuvoti Red Hot Chili Peppers koncerte. Sita zinoma zadu igyvendinti. Su seses buvusiu baxuru zadam galbut i Paryziu vaziuot, nes po vel RHCP susijungimo butent ten kiek zinau turetu jie koncertuot.
2) Pabuvoti Daft Punk'u set'e. Sita zinoma irgi zadu igyvendinti. Vienas labai realus variantas butu buves ir gal dar yra jeigu lietuvoje bus Creamfields ir atvaziuos Daft Punk i Vilniu. Tad vaziuociau turbut
Na o toliau jau svajones. Viena svajone yra tokia materiali o kita na tikrai svajone, kuri jau zinoma nebeishsipildys. Ta neishsipildancioji svajone tai "Sudalyvauti Olimpinese zaidynese". Dar kai buvau mazas jau sitos svajones siekiau ishsipildymo. Sportavau, bet dbr jau nieko zinoma nebebus. O kita mano svajone yra.. kadangi as labai domiuosi vandenynais, juromis, zadu buti sturmanu. Labai domiuosi laivais, ypac titaniko skendimo istorija. Apie tai labai daug papasakoti galeciau tai va mano svajone yra iskeliauti i kruiza vienam, vienam paciam su "Queen Mary 2" sis kruizinis laivas yra antras didziausias pasaulyje. Klausimas kodel ne su paciu didziausiu? Tiesiog Queen Mary 2 man yra graziausias laivas koks dbr egzistuoja pasaulyje.

2009-03-25, 16:10
bet likimo ironija, kad bijau aukščio

2009-03-25, 16:24
1. Tapt krepšininku(igivendint neigivendinsiu ,nes tam kaime nėra salygu ,bet aš myliu šį žaidima)
2. Skraidyt irgi kaip Lyncaz ;D(Bet aš vėlgi irgi bijau aukščio, čia sutapimas?)
3. Pamatyti kas yra karas(čia jau beprotizmo viršūnė ,bet aš noriu
Balsa bėja žiauriai gera turiu gaila ,kad pats nelabai esu linkes savo gyvenima susieti su muzika.
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2009-03-25, 16:29
Jobberis_Extreme, 2009-03-25, 16:24, pasakė:
1. Tapt krepšininku(igivendint neigivendinsiu ,nes tam kaime nėra salygu ,bet aš myliu šį žaidima)
2. Skraidyt irgi kaip Lyncaz ;D(Bet aš vėlgi irgi bijau aukščio, čia sutapimas?)
3. Pamatyti kas yra karas(čia jau beprotizmo viršūnė ,bet aš noriu
Balsa bėja žiauriai gera turiu gaila ,kad pats nelabai esu linkes savo gyvenima susieti su muzika.

2009-03-25, 17:17

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-03-25, 18:22
2009-03-25, 18:42
2009-03-25, 19:25

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-03-25, 19:29
Ai, dar kokį mėnesiuką pagyventi kokių nors tibetiečių vienuolyne manau būtų visai nieko.
2009-03-25, 20:38
Valhalas, 2009-03-25, 19:29, pasakė:
2009-03-25, 22:12
PlutoniX, 2009-03-25, 19:21, pasakė:
Kita, jei nepasisekssu Politologija, tada stengsiuosi prasimusti i Lenkijos tinklini, nes ten pinigai tai ohoho kokie dideli.
|
Ne į temą | O prie kokiu politiniu paziuru tu save priskirtum? Klausiu del to, jog su Silencer tu tiek saliskos komunistines propagandos parasei, kad net baisu pasidare |
2009-03-25, 22:18
|
Ne į temą | Kolkas prie jokiu paziuru saves nepriskirciau, stebiu padeti is salies kas vyksta ir kur vyksta, domiuosi savarankiskai dar internete, truputi skaitau knygose apie politika ir tiek. Viskas su laiku, nes tik neseniai ibridau i visa sita domejimasi, ir neapsisprendziau |

Priklausau Tinklui
2009-03-25, 22:21
2. Ismokti gerai groti su gitara.
3. Tureti normaliai pinigu, nu gal but koke 10mlrd euru uztektu
4. Tureti nebloga wrestlingo matcha, su neblogu wrestleriu.
Krc, kiek galvoju, o kai parasyt reik beveik visas uzmirstu :/

2009-03-25, 23:34
Walleris, 2009-03-25, 20:38, pasakė:
|
Ne į temą | Jei įdomu tai "kažką" rašau maždaug nuo penkių metų, bet kažkuo vertingu pavadinčiau tik savo kūrinius paskutinių keturių-trijų metų laikotarpiu, į ką įeina keli šimtai mainly psichodelinių eilėraščių, kelios dešimtys apysakų(nuo 5 iki 60 psl ilgumo), vienas ~200 psl ilgio fantastinis romanas(kuriuo nesu labai patenkintas ir esant progai norėčiau jį visą perrašyti) ir labiausiai iš dabartinės perspektyvos pozityviai atrodantis semi-fantastinis romanas(fantastika mainly iš to, kad veiksmas vyksta ateityje, bet jokiais būdais nepriskirčiau šito Science Fiction žanrui, real fanatasy/fantastinius elementus aš paprastai linkęs palikti "maybe" lygmenyje, kur dar viską praktiškai galima paaiškinti realiais mūsų pasaulio dėsniais, tačiau jau yra noras žvelgti ir į kitokias alternatyvas), kurį rašau dabar (20 psl in ;D), dabartiniu metu, studijuojant, tik, kad nelabai kada proga išpuola rimčiau prisėsti - su specialybe susijusių projektų netrūksta(kad ir RPG game, kurį dabar kodinu kaip kursinį darbą ;D), o jei neturiu bent 2-jų - 5-ių h laisvo laiko, kad galėčiau bent 2-10 psl prirašyt paprastai net nepradedu, šiuo atveju eilėraščius labiau linkęs štampuot, nes vienam 4-5 posmų eil paprastai sugaištu 20-30 min |
Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-03-25, 23:39
2009-03-26, 13:22

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų