Kiekviena diena eidamas savo miestelio gatvemis isgirsdavau klausima: Seskiau, kada bus revanchas? Seskiau ar grisi I ringa Seskiau ar dar pyksti ant answerio daznai nuo atsakymu isisukdavau, zurnalistus uzdaviusius si klausima siusdavau ant triju raidziu, arba inteligentiskai issisukdavau nuo atsakymo. Nemeluosiu man ant sirdies guli akmuo po pralaimejimo answeriui, savo grizima i ringa stabdziau tik del answerio faktoriaus, jai grysiu tai grysiu su trenksmu. Stai ir pagaliau jus sulaukete legendos grizimo i ringa, taciau po vakarykscio poelgio jus manes nebeslovinate, vadinate mane padugne, sukciumi, aferistu. Po galais ko jus norite zmones? Negi laikote mane idijotu? Eisu as mat kovoti su lygeverciu varzovu nepadidines savo sansu. Isivaizduokite tokia situacija: jus galite laimeti milijona, jum tereikia nugaleti sunkesvori boksininka Klicko arba pavokti saldaini is penkeriu metu vaiko. Ka pasirinktumete?
Na jusu atsakymas butu, tai ne tas pats, negalima lyginti egzekucijos ringe, kurioje atsiskleide gyvuliskos mano savybes su nekalta saldainiu vagyste. Na gal del tokio banalaus mastymo jus ir sedite sioja arenoje ir mokate piningus, kad klausytumete mano ilgu litaniju. Gal del tokio mastymo jus ir esate nevykeliai dirbantis uz minalu atlygi. Mano suvokimu nesvarbu kaip as laimesiu, svarbu laimeti, visi po unforgettable pamirsite, kaip as isprovakavau sia kova, o tik atsiminsite zmogu kurio ranka iskels teisejas ir pranesejos balsas istars mano arba mano varzovo varda.
Pries trejus metus laimetoju tapo ansver, ir jam teko isinuomoti BFZ brawl dirza, visus trejus metus jis be sustojimo snekejo koks jis galingas sugebejo nugaleti legenda, visose savo dvejose knygose uzsimina apie sia pergale, keitesi kartos, keitesi lygos, vieni iskilo, kiti bankrutavo, taciau legenda apie didviri nugalejusi Nemirtingaji nebuvo pamirsta. Na o pagrindiniai legendos veikejai iki siu dienu vienas ant kito griezia danti. Taciau pamirskime mes ta istorija, nes istorija yra mokslas apie tai ko nebera ir nebebus.
Nebera BFZ, Nebera FEE, nebera bfz cempijono dirzo, na ir mes nesame cempijonai. Mes du vienas kito nekenciantis padarai, as alternatyvios kovos genijus, na o tu nygeris, kuris visus tris metus gyvena vienos nakties prisiminimais. Man atrodo tu atsibudes ryte nebegi i tualeta atlikti gamtiniu reikalu, kaip daro dauguma zmoniu, o atsidarai langa ir sauki As nugalejau Seskiu Pyzdeskiu sustabdzius keliu policijai tu nesakai kad esi ansveris, o sakai as nugalejau Seskiu Pyzdeskiu atejus i kavine tu nesakai man prasom pora alaus, o tari visiems iki gyvo kaulo ikirejusia fraze as nugalejau Seskiu Pyzdeskiu na o tik po to sakai prasyciau dideli alaus. Su tavimi yra panasi situacija kaip su roku zilinsku. Jis visada prades pokalbi su fraze As rokas zilinskas: Na kaip ir problemos nera, roko atvejis juokingas, na o tave visuomene laiko silpnaprociu jodasikniu. Taciau as esu egomanjakas, ir man nepatinkam kad tu jaunosiom kartom gadini legenda apie amzinaji cempijona.. As nenoriu kad po 10metu gatves praeiviai isgirde mano varda atsakytu: ai cia tas senis kuris pralose answeriui As zinau, kad jai as neuzciaupsiu taves butent dabar, ir nepasimsiu tavo karjeros, kaip kompensacijos uz legendos griovima, tai daugiau niekas taves neuzciaups. Mano paskutine misija yra uzbaigti sita nesantaika amziams, padeti taska musu koflikte nepaisant to kad siai dienai as esu senis sulaukes 70 metu, turiu ivairiu sveikatos problemu, sporto saleja tingiu dirbti, tad steroidus vartoju maisais. Mano saskaitoje sukasi nuliai, namas uzstatytas kretitoriams tris kartus. Ringe nebuvau pusantru metu. Titulu esu iskovojas kur kas maziau nei tu. Na o tu esi Ansver paaugliu dievukas, geros formos, ganetinai jaunas ir i ringa gryzai nuo NME laiku. Tu nezinai kas yra pinigu stigius, dziaugiesi gyvenimu, turi milijoninius sanderius su reklamos kompanijom. Kisi savo veida belekur nuo kontraceptiku reklamos iki tableciu nuo prostatos vezio reklamos. Pats net esu priverstas gerti tabletes ant kuriu pakuotes puikuojasi tavo bezdziones snukis. Rodos visi pliusai tik tavo puseja, na neskaiciokime to tobulai suorganizuoto ispuolio
Net matydamas realia dabartine situacija as neturiu kito pasrinkimo, jai ne dabar tai niekada. Zinau kad mano kunas nera pasirenges zutbutinei kovai, zinau kad mano patirtis ringe jau nera pliusas, pats esi patyres ne ka maziau uz mane. Taciau tai pat zinau, kad tvirta dvasia isgelbsti silpna kuna. Na o mano kaip kovotojo dvasia visada buvo, yra ir bus tvirta. Paskutineja savo karjeros kovoje padarysiu viska, kad susigrazinciau savo prarasta garbe pries trejus metus, nes kas jau kas, bet garbe brangesne uz gyvenima. Zinau, kad zmoniu atmintyje isliksiu politikuojantis egoistas smikis garbetroska, taciau man visiskai nesvarbu koks isliksiu jusu atminti, mano tikslas irodyti visam pasauliui kad as buvau geriausias E-federaciju kovotojas kada nors izenges i ringa.
As Seskius Pyzdeskius esu sutvertas nepralaimeti, mane galima sunaikinti, taciau mane nugaleti yra neimanoma!. Sitie zodziai po musu epines kovos privales buti iskalti ant puntuko akmens. Na o ringas privales buti isparduotas visiems sitiems nevykeliams po gabaleli, tada jie bent minimaliai gales pasijausti kad yra istorijos dalimi. Taciau nepaisant to kiek musu kova uzdirbs mum pinigu, kiek metu apie musu nesantaika snekes zmones as visvien taves nekesiu. Ir galiu drasiai pasakyti kiekvienam esanciam zmogui ziuredamas i jo akis: As nesigailejau nei del vieno alternativaus poelgio siekiant igauti bent minimalu pranasuma kovoje. Tikslas pateisina priemones. Ismokite jus sia taisykle ir gal po desimties metu jus busite mano vaiku darbdavys, o ne tas storas drimba ketvirtoje eileja, kuris skaicioja paskutinius litus dar vienam gintarinio alaus bokalui.
Aciu uz demesi.
Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta

Į viršų