Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Euroleague Final 4

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 5

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Finaliniame ketverte jau aiskios 3 komandos CSKA , Panathinakos ir Olympiacos.. Liko issiaiskinti tik viena komanda tai bus arba Tau arba Barca (si pora man iskart pasirode idomiausia) Palaikau Barca dar nuo sezono pradzio , todel turbut aisku uz ka sirgsiu.. Ka palaikote finalineme ketverte jus ? Kaip manote koks bus finalas , kas laimes? As manau finalas bus CSKA - Barca arba CSKA - PAO , didziausius shansus laimeti duodu CSKA , nes lemiamose rungtynese jie visada suzaidzia gerai..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Nusimato vienas geriausiu finalo ketverto turnyru per visa Eurolygos istorija. Visos komandos su ziauriais biudzetais. Pavardes garsios visame pasaulyje. Ypac labai gera ideja, kad vyks kovos Vokietijoje. Arena nuostabi kurioje vyks varzybos. Miestas grazus. Renginys turetu buti pasakiskas. Mano manymu laimes ta komanda, kuri laimes graikiskame pusfinalyje. Na, o as asmeniskai palaikysiu Atenu Panathinaikos, kadangi esu Saruno Jasikeviciaus fanas. Siskauskui jau pavyko pora kartu laimeti. Na Sarui net tris kartus, taciau, kadangi Sarui labai prijauciu tai butent noriu, kad jis vel taptu cempionu. - Nusipelne gi zmogus ;D Na o toliau Barcelona ir Olympiakos. Komandos kurios man taip pat patinka. Jeigu finalo ketverte butu kitos komandos. Nebutu Panathinaikos. Tai vat Olympiacos, Barcelona zinoma palaikyciau. Ir svarbiausiai... Neduok Dieve CSKA laimes.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Na kaip vertinate Eurolygos sezona? (H) Man tai jis buvo pasakiskas, neskaitant prasto Zalgirio pasirodymo. Viska vainikavo turbut pats geriausias Finalo ketvertas Uleb Eurolygos istorijoje :P

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Nebuvo man ten ka palaikyti si sezona eurolygoje. Nebuvo ne vienos komandos kuri man patiktu. Kuo idomus tas turtingasis CSKA, kuriame net personale juodaodis afroamerikietis dirba, kuriame Amerikieciai zaidzia be jokio supratimo kas per setoniskas klubas tas CSKA ( svarbu tik pinigus gauti). Tas pats ir su Olympiacos, Panathinaikos. Belgrado Partizan yra vienintelis idomus klubas, kuri as megstu, nes su tokiu biudzetu, be jokiu legionieriu taip puikiai zaisti kaip jie zaidzia gali tik Vilniaus Lietuvos Rytas, ir daugiau tokiu klubu nera (H) Na Barcelona visai nieko, kai Navarro sugryzo, bet tai tik mazas laselis juroje. Eurolygai truksta idomiu zaideju. Pvz futbole kiekviena komanda turi koki jau super super zaideja, komandos simboli. Pvz C. Ronaldo, P. Nedved. Ir kai ziuri fule tai vien idomu paziureti i tuos zaidejus, kaip jie imasi iniciatyvos ir t.t.. Na o kai ziuri i tuos Armani Jeans, Efes Pilsen, tai ten ne vieno isskirtinio veido nera. Tai labai nuobodu gaunasi. Pernai kai zaide abi Lietuvos komandos ir dar taip gerai vare, tai buvo labai idomu ziureti, nes vistiek Lietuvos komandose buvo tokie kaip M. Brown, Hollis Price, kurie traukdavo komanda, buvo simboliai. o siemet tai as nieko ispudingo nepamaciau. Nezinau kaip bus kitamet, bet turbut dar didesne nesamone. Del visko kalta krize.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimądomaz, 2009-05-04, 16:22, pasakė:

be jokiu legionieriu taip puikiai zaisti kaip jie zaidzia gali tik Vilniaus Lietuvos Rytas, ir daugiau tokiu klubu nera :D
(H) :D :D
Gal Tau reiktų priminti, kad pernai, t.y. kai LR žaidė eurolygoje, lygiai pusę (t.y. 6) šios "lietuviškos" komandos sudarė legionieriai?
P.s. šiemet irgi jų buvo :P

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Ale keistai Domai skamba zodziai, kad tik LR gali zaisti sekmingai be legionieriu. Tik, kad kazkaip man nelabai tas sekmingas zaidimas matosi (BE legionieriu.) Kazin kaip butu visas Eurocup sezonas susiklostes be Chucko? Gi jis pagrindinis zaidejas. Jis 50procentu komandos sudaro. EuroCupe jis izaideju buvo puse sezono ir jeigu nebutu dares to sekmingai jau po top 16 butu LR iskrites. O bbl finala ir taip visi mate puikiai. Puse komandos tasku imete sis zaidejas.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0