Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Sunday Night Fight

Temoje atsakymų: 19

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Baltic Wrestling Empire presents:
Sunday Night Fight

Titantrone užrašas - su Šv.Velykomis! Skamba daina Rev Theory - Light It Up! Iš titantron'o kraštų pasipila daugybė raudonų, gelsvų ir baltų fejerverkų. Fanai šėlsta. Pradėkime mūsų show!

Šį vakarą matysime:
Spoiler'is

Pristatoma oficiali teminė BWE pay-per-view "Champions In Danger" daina - ją atlieka grupė 3 Doors Down kaip tik esanti tarp žiūrovų. Kameroje rodomi grupės nariai žiūrintys šį show. Jie šėlsta kartu su fanais. Taigi titantrone rodomas klipas - 3 Doors Down - Champion In Me:
Spoiler'is

Taigi, pirmasis vakaro mačas jau čia!

John Rambo vs. Mr.Hardcore vs. FnT
Triple Threat Match

Spoiler'is

Rodomas koridorius:
Spoiler'is

Rodomas vaizdas arenoje - antroji vakaro kova:

Naciai vs. Sick-Kyo-Extreme
Tag-Team Match

Spoiler'is

Rodoma reklama:
Spoiler'is

Rodomas BWE GM - Steffan Hamann kabinetas:
Spoiler'is

Adolfas Germanas & The Highwayman vs. The Answer & The Maniac
Tag-Team Match

Spoiler'is

Rodoma arena:
Spoiler'is

------------------------------------------------------------------------------------------
Show rašiau visiškai vienas, todėl nepykit dėl trumpų mačų.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-12, 20:57

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Citata

Show rašiau visiškai vienas, todėl nepykit dėl trumpų mačų.

Something is really wrong with you :|

EDIT: Mr.Hardcore laimejo neparases kalbos.. FnT buvo ryskiai sujobbintas, nors taippat neparases kalbos, o as gavau lose, nes vienintelis parasiau kalba. Logika ftw~!

Apie show:

Pliusai:

- Gražus išdėstymas.
- Geri backstage (!)

Minusai:

- Prastos kovos (!)
- Pirmos kovos finišas

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-04-12, 20:07

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-04-12, 20:59, pasakė:

Something is really wrong with you :|

EDIT: Mr.Hardcore laimejo neparases kalbos.. FnT buvo ryskiai sujobbintas, nors taippat neparases kalbos, o as gavau lose, nes vienintelis parasiau kalba. Logika ftw~!
Apie show:

Pliusai:

- Gražus išdėstymas.
- Geri backstage (!)

Minusai:

- Prastos kovos (!)
- Pirmos kovos finišas

Nemaciau tavo kalbos. Numesk link'a ir pakeisiu.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
What The ... ?! Kas per pirmoji kova? Kodel laimejo MH, kai turejo laimeti Boxix? Nes jis vienintelis parase kalba? Kas cia per nesamone? :D
Ok, antroji kova buvo bent su normaliu galu, tas after matchas ir visa kita panasiai.
Gerai sugalvota su albumu :)
Main Eventas buvo padorus ir gan geras kaip paprastam show.

Ir beto, kad ir kaip man utu keista, atsisveikinime pasigedau.. Am.. Saves.. O tai, kad as buvau vienintelis is jo atemes praeityje Tag Team titulus neturi reiksmes. Manau vitiek Jasonui ir Silenceriui turejo tai kazka reiksti. Istikruju nuliudau nepamates saves. Nes tai man buvo pats svarbiausias karjieros laiptelis.

O JC ir California Rose. Jie buvo cia ispusti. Bet.. Ka zinau.. Ne tuos asmenis cia reikejo ispusti.. Reikejo pusti DaMan ir Answer.. Nes jie juk buvo galima sakyti su Jasonu nuo pat pradziu. Reikejo senukus cia pusti :D O cia.. Na nezinau.Nors visas atsisveikinimas vyko gerai. Bet stai kelios riebios klaidos mano atzvilgiu kurias pamynejau :)

P.S. Nenoriu nieko izeisti ir panasiai. Bet prisiminant FEE laikus, kai vienas Zygis parasydavo viena kova, kaip sitos trys sudejus. Keista stebetis. Bet, ka jau padarysi. Yra kaip yra :D

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-04-12, 20:22

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
http://www.nmo.lt/No...ills-t5094.html <-- Unbroken

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
O man patiko show. Kovos buvo trumpokos, bet buvo labai stabilios. Ta prasme pirmoji kova, kad ir trumpa, bet vat buvo man netiketa. Antroji trumpa, taciau kokybiska, o Main Event asmeniskai man patiko nors irgi gal kiek trumpas, bet suprantama, jeigu Unbroken dare viska vienas. Show tvarkingumas ir isdestymas vertas 10 balu. Backstage, tie tokie papildomi dalykeliai kaip theme'u CD ar ateinanio PPV dainos pristatymas man labai patiko. Kalbant apie artejanti PPV puiku, kad jau apie ji uzsimenama ir stai jau theme turim. Trys durys apacioj (:)) gerai. Man patinka ta grupe ir gabalas geras. Toliau atsisviekinimas su Jason Speed padarytas tikrai labai gerai.

Citata

Pasirodo skraidantis cepelinas
:) Cia geras buvo :D prajuokino. Toks daiktas vadinamas dirižabliu, bet jeigu meginta pajuokauti su tuo cepelinu tai tikrai pavyko.

Citata

Naciai (Naciai specialiai ant rankų užsimovė pirštines lyg paniekindami Speed'ą).
Ir stai si vieta. Labai patiko man sita vieta. Nelauzomi keyfabe'ai ir viskas buvo labai gerai.
Ir paciose kovose atsispindi Heel'ai ir Face'ai labai gerai kas man ir patinka. Beje iskart matomas build'as. Naciai + Highwayman vs Maniac ir Answer. Iskarto matomas fjudas ir tai man labai patiko.

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
Asmeniškai atsiprašau BoXiX, aš esu žioplys. Klaida pataisyta.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Gerai buvo, kad izanga buvo. Gana neblogas darbas su sou suklijavimu, nes nesijaute kad butu tik 3 kovos ir keli backstage. Taciau pasirodo to nepakako. Vienu zodziu sou ne tragedija, bet jei atvirai tai labai menkos kokybes. Backstage - siaubingi. Geriau is vis nieko nerasyti, o ne parasyti tokius kaip cia ir penktadieni buvo. Kovos nelabai tokios, bet cia turbut del velyku uzimtumo ir t.t. Na o svarbiausia, tai kad Highwayman parase kalba bomba, kuri priverte oponentu kalbas atrodyti kaip 5 toko rasini pries daktaro laipsni turincio studento referata. Taciau Highwayman pralose. wtf man? kas vertina tas kalbas po galais??? jau gal 10 kartas kai tokie ZIAURUS screwjobai su tais nugaletojais.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
:DDDDDDDDDDDDDD

Look at teh show :)

Rimtai, kažką pridirbai dabar.

Paspaudus offtopica apačioj išlenda mano kova :)

EDIT: Kas mano kovos nugaletojas? O.O

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-04-12, 20:46

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Na o svarbiausia, tai kad Highwayman parase kalba bomba, kuri priverte oponentu kalbas atrodyti kaip 5 toko rasini pries daktaro laipsni turincio studento referata. Taciau Highwayman pralose. wtf man? kas vertina tas kalbas po galais??? jau gal 10 kartas kai tokie ZIAURUS screwjobai su tais nugaletojais.

Yra sakoma bukeriu nekaltint del nugaletoju rinkimo. Kiek galima. Man tas nepatinka man tas nepatinka. Gal man pradet reiksti pretenzijas, kad mano kalba buvo ale "bomba" pries sheskiaus nors taip nebuvo. Kiekvienam Wallerio kalba atrode savaip. Vienam ji gera kitam ne. Gm yra si karta unbroken ir jo sprendimas paskutinis.

Nuotrauka

Ariju rinktine

Baltas diržas

• Naujokai
0
Pagrindine priezastis kodel mes atvykom i sia lyga tai musu rases GM, pirmosiomis savaitemis jis mumis gerbe, na o dabar daro cirka is musu, versti spausti ranka parazitui? ar tau su galva negerai? Gerai kad Johanas Blume parupino pirstiniu, tai isvengem musu vardo tersimo. Pagaliau mes galime pasakyti wunderbar, susidorojom su tais struciais visiem laikam, tikimes, kad daugiau jie nebestos skersai musu kelio. vieni sunaikinti, dabar vardan kersto, mes norime Jasono mokiniu, jai negalime spjauti Jasonui i veida, tai ta padarysime jo mokiniams.

p.s Mes paraseme ganetinai silpnas kalbas, del tag team kovos viskas aisku, bet kodel pina gavo autobanininkas? Jo kalba buvo labai gera, jai turejo pralosti musu komanda tai pininti reikejo Adolfa.

Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2009-04-12, 21:13

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-12, 21:58, pasakė:

Yra sakoma bukeriu nekaltint del nugaletoju rinkimo. Kiek galima. Man tas nepatinka man tas nepatinka. Gal man pradet reiksti pretenzijas, kad mano kalba buvo ale "bomba" pries sheskiaus nors taip nebuvo. Kiekvienam Wallerio kalba atrode savaip. Vienam ji gera kitam ne. Gm yra si karta unbroken ir jo sprendimas paskutinis.
Tavo logika yra neteisinga. Yra tokie dalykai kaip kriterijai, i kuriuos butina atsizvelgti. Visur, kur yra ivertinimai, viskas yra atsizvelgiama i kriterijus, o ne i tai ar suzavejo ar ne. Negi tu manai, kad kino kritikai, pw kovu vertintojai vertina filmus, matchus pagal tai kad jiems patiko? Jei taip butu, tada Titanikas sulauktu ne 99% pozitiviu ivertinimu, bet tik 50%, nes galbut kai kuriem jis nepatiko, taciau pagal kriterijus tai buvo vienas geriausiu filmu istorijoje.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Siuo atveju manau skirtingi kriterijai buvo :) as turiu savus vertintdamas kovotoju kalbas, o Unbroken manau turi kitus :) Kriterijai oficialiai kazkokie paskelbti nera kiek maciau BWE :D betkokiu atveju cia galima tik gincytis, viena puse stos uz ta kita puse stos uz ana. Pvz isivaizduokim, kad kriterijus yra ISTORIJOS PAMINEJIMAS. Abu kovotojai pamini istorija ir cia vel gi reikia spresti kas ja geriau paminejo. Toks jausmas kad mano ir lynco kalbos buvo tuscios :D nors gal kam nors taip ir atrode, bet kai rasome manau idedame minciu ir sirdies :)

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Domai, pradedi užknist. Palyginimas pats kvailiausias kokį teko girdėt. (tiksliau, labiausiai nutolęs nuo realybės).

Adolfai, kurį nupinino yra bene mažiausiai svarbus dalykas, nes vistiek pralaimėjimas visai tag team komandai. Suprantu, šį kart tikrai Merco remontinikas neblizgėjo taip kaip gali, bet juk tai smulkmena. Mane patį irgi taip pat buvo nuskriaudę dieną prieš MOW kaip buvo 8-man tag mačas ir iš savo komandos tuo met aš buvau geriausias (nekalbu, kad net buvo kurie išvis neparašė kalbų :D).

Taip pat pranešu, kad Answer ir Maniac taikosi į Tag Team titulus, todėl gerbemieji arijai, nesirūpinkite Jasono draugais ir kitais titulais, nes medžiotojai ką tik tapo medžiojamaisiais :)

OK, einam prie šou.
Pradėsiu nuo to kas labiausiai patiko: T.y. albumo pristatymas, Jason palydėtuvės, ir visas išdėstymas.
Backstage... na, jie tik tokie, kad nebūtų skylių. Kaip čia kažkas minėjo, tipo "labai prastai" ar pan. tai aš manau, kad kad ir kokie jie yra reikalingi. Jeigu jie nėra verčiantys sysioti į kelnes, tai jie gali būti kaip buildas artėjantiems įvykiams, ir vienas šį kartą toks ir buvo, todėl aš jį užskaitau :)
Pirma kova - turiu pripažint nesupratau nieko... Bet vėl gi, man patiko, kad greit baigės, nes vardai neintriguojantys, tai jokio skirtumo kas laimės man nebuvo :)
Antra kova geresnė, manau turėjo būt dar didesnis squash'as, bet gerai ir taip :D
ME. Kažko lyg ir trūko, bet atižvelgiant, kad komandos tokiu rosteriu beveik pirmą kartą kaunasi, tai nelabai ten ką galima išspaust. Tik pabaigoj pritrūko intrigos. Ten Answer sušeria savo finišerius ir toks labai greitas pinas.

Taigi apibendrinant - Aurelijus labai nepasišiūkšlino, bet daugiau vienas nerašyk :D Šou toks, priimtinas, bet tobulėti dar tikrai yra kur. :D

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-12, 22:51, pasakė:

Domai, pradedi užknist. Palyginimas pats kvailiausias kokį teko girdėt. (tiksliau, labiausiai nutolęs nuo realybės).
Isivaizduok jeigu Maliok reiketu ivertinti Goldberg vs. Lesnar matcha wrestlemania 20. Kadangi Maliok tiesiog dievina siuos abu kovotojus, tai jisai su visais stentimentais galbut skirtu ir ****. Taciau Maliok supranta, kad patinkamumas neturi nieko bendro su tikru gerumu. Tad jis atsizvelgtu i visus normalius kriterijus ir bendrai ivertines parasytu tam tinkama ivertinima, kuris tuo atveju buvo siaubingas. Koks skirtumas tarp pro wrestling matcho ivertinimo nuo kalbos ivertinimo? Kalba irgi gali mus suzaveti kazkokiais dalykais, taciau jei ji suzavi, tai dar nereiskia kad ji gera. Kalboje turi buti atsizvelgiama i tai, ar viskas nuoseklu, ar yra izanga, kaip destomos mintys ir t.t ir pan. Objektyvus bukeriai remiasi ne emocijom, patinkamumu, bet kriterijais.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąAriju rinktine, 2009-04-12, 22:07, pasakė:

p.s Mes paraseme ganetinai silpnas kalbas, del tag team kovos viskas aisku, bet kodel pina gavo autobanininkas? Jo kalba buvo labai gera, jai turejo pralosti musu komanda tai pininti reikejo Adolfa.
+1 100%! Thanks, appreciate that

Is tiesu jauciuosi gaves sioki toki bitchslap'a. Pries show buvau isitikines savo komandos pergale, man atrode, kad tikrai gerai padirbejau su kalba ir pergale bus mano. Nu tebunie, jie kaip komanda gal atrode geriau. Bet tai kodel pin'int reikejo mane? Esme net ne tame, kad mano kalba buvo 110% geresne uz Naciu kalba. Esme tame, kad iki siol as buvau undefeated ir dabar tas buvo sugriauta visiskai be jokios priezasties. Net Naciai tai pripazista, malonu tai girdet is ju.

Ir aciu taip pad domui, pasirodo, ne man vienam taip atrodo.

O kas apie pati show, jis buvo blogas. Tai tarsi irodymas, kad jau seniai nebetie laikai, kai vienam zmogui buvo gerai subookint visa show.
Pirma kova, tai isvis neregetas absurdas, oficialios pabaigos taip ir nebuvo.
Backstage su main evento dalyviais turejo nebloga ideja, t.y. uzpuolima, bet buvo siek tiek per trumpas ir neisbaigtas. Jei jis butu ilgiau parasytas, galejo buti tikrai geras backstage.
Antra kova, zinoma, geriau buvo palyginus, taciau nieko gero.
Backstage su BWE GM ir Jason Speed...nesamone, rasyta 1 min.
Trecia kova, palei bendra sio show lygi buvo gera, taciau siaip buvo per trumpa ir neverta buti main eventu. Nuomone del rezultato jau issakiau.
Jason Speed Farewell buvo labai graziai padaryta. Susidaro toks ispudis, jog Speed'as taip patiko Unbroken'ui, kad jo pagerbimas buvo vienintele vieta, kur naujasis bookeris saziningai atidirbo :) Nu bet kur jau pasistenge, tai pasistenge.

Overall: Siek tiek geriau nei penktadienio fiasko. Tai mazdaug 5/10. Tiesiog graudi kovu kokybe musa smarkiai bala zemyn. Zinoma, nekaltinu del to Unbroken, visgi vienas dirbo + anonsa tai sudarinejo ne jis, o Refresh. Todel kad pamatyt pilnus rezultatus, reiks palaukt kitos savaites, kai jis pats sudarys anonsa ir tures visaverte pagalba is kolegu writeriu.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Isivaizduok jeigu Maliok reiketu ivertinti Goldberg vs. Lesnar matcha wrestlemania 20. Kadangi Maliok tiesiog dievina siuos abu kovotojus, tai jisai su visais stentimentais galbut skirtu ir ****. Taciau Maliok supranta, kad patinkamumas neturi nieko bendro su tikru gerumu. Tad jis atsizvelgtu i visus normalius kriterijus ir bendrai ivertines parasytu tam tinkama ivertinima, kuris tuo atveju buvo siaubingas. Koks skirtumas tarp pro wrestling matcho ivertinimo nuo kalbos ivertinimo? Kalba irgi gali mus suzaveti kazkokiais dalykais, taciau jei ji suzavi, tai dar nereiskia kad ji gera. Kalboje turi buti atsizvelgiama i tai, ar viskas nuoseklu, ar yra izanga, kaip destomos mintys ir t.t ir pan. Objektyvus bukeriai remiasi ne emocijom, patinkamumu, bet kriterijais.

Nu Domai mes suprantam ka tu turi omenyje ir teisingai sakai, bet cia nera viena Wrestlemanijos dvikova. Maliok vertina viena kova ir pasako ar ji gera ar ji bloga, o cia yra kalbos is kuriu reikia isrinkti geresne. Ir tai manau, kad cia yra komandinis darbas. Cia neturetu vienas kovotojas parasyti keturis kartus ilgesne kalba uz varzovu savo ir jau laimes. Cia turi buti ir vieno ir kito pastangos laimeti. Kaip sakoma vienas lauke ne karys. Tad si karta mes kaip ne trys bet du muskietininkai su Maniac vienas uz kito stovejome. Net ziurint tikra wrestlinga suprantama, kad heel'ai pysktasi daugiau ypac kalbose tai paminejo ir nacis kuris sake, kad nusispjaut jam ant partnerio, o musu duetas buvo kaip komanda ir taps dar didesne. Beje kaip jau minejau cia yra ne seip vertinimas pagal kriterijus cia reikia isrinkti kas buvo geresni. Visu kalbos buvo puikios, bet nugaletojai vieni.

Na o del pin'o tai sutikciau, walleris jo tikrai nevertas buvo :) nes kalba man ir paciam jo asmeniskai patiko. Dziaugiuos tik tiek kad pavyko kazka pastatyt pries :)

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-04-12, 22:24

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Vilių ant laužo. Pirma kova buvo mano, aš ją parašiau, stengiausi. Tada Refresh pagavau online ir nusiunčiau per skype kovą. Jis tikrai gavo kovą, nes parašė komentarą man. Kai atėjo laikas duoti Aurelijui - kovos nėra. Tipo žinutę ištrynė. Kokią dar žinutę, kova per skype buvo siųsta. O kas gražiausia, sunku prisipažint, kad esi žioplas, reikia **** protą, kad kovos negavai.

Na to pasekoje pirma kova ir buvo labai silpna, Aurelijus ją turėjo parašyti labai greitai.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
gal galiu paklaust WTF pirmai kovai? Nieko ten nesupratau, nei kas laimėjo, nei kas ten ivyko..

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Aš laimėjau, vienintelis kalbą parašiau, tik irgi nieko nesupratau.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0