Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Inferno

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 8

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Baltic Wrestling Empire presents:
Inferno

Skamba Inferno teminė daina Rage Against The Machine - Bulls On Parade! Rodomas pristatomasis klipukas. Vaizdas iš BWE pro-wrestling'o komplekso Vilniuje! Arena mirga raudona, balta ir geltona spalvomis. Fanai šėlsta. Iš titantron'o kraštų veržiasi daugybė fejerverkų. Metas pradėti mūsų nuostabųjį šou!

Šį vakarą matysime:
Spoiler'is

Taigi, pirmoji vakaro kova jau netrukus.

Jaged "Razzor" Dwansoon vs. The Silencer
The Great Disappointment qualifying match.

Spoiler'is

Albumą galite nusipirkti adresu BWEshop.com

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-05-18, 19:11

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Šou labai patiko. Viskas savo vietoje (tik gal Chain interviu galėjo būti ne prieš pat kovą). Labai patiko ME. Nors jis buvo nelabai ilgas, bet įdomus skaityti. Buvo parodyta ta neapykanta. Žodžiu šou tikrai labai patiko! Taip ir toliau! ;)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Šou patiko. Pirma kova mano, tai nekomentuosiu. Antra kova gal buvo šiek tiek per trumpa. Manau galima buvo geresnį matchą išsukti su šiais wrestleriais, bet visgi gavosi neblogai. ME man nelabai patiko. Nė todėl, kad pralaimėjom, o todėl, kad buvo šiek tiek nesąmoninga. Kodėl Rose ten turėjo šaipytis iš Refresh? Juk pasakiau, jog dirbsiu su juo, kad tik laimėtume. Čia gal labiau net Chain ar Rambo turėto taip elgtis, nes jie per kalbas viens ant kito pylė. Be to, aš buvau pavaizduotas kaip koks nevykėlis. Mane trankė, o aš VISAI nieko nepadariau. Džiugu bent tiek, kad likau paskutinis stovintis, bet čia irgi idėja įgyvendinta geriau galėjo būti. Labai paprastai galiu pasakyti - mokykitės iš WWE. Atbėga kaip koks monstras, padaro signature, poto finisher ir lieka vienas stovėti. Dabar taip atrodo, kad Chain yra koks chicken-heel ir bėga nuo manęs :) Šiaip patiko, kad yra vystomas feudas, ir kad Refresh buvo pavaizduotas kaip paskutinis nevykėlis. Taip ir turėjo būti. Be to, patiko albumo pristatymas. Chain interviu nebuvo labai įdomus, bet pusė velnio toks. Taigi show, be mano kovos, duodu 7,5/10 :D

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-04-19, 21:39

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Man ir patiko. Nors šou toks eilinis, jame nieko labai svarbaus nevyko, bet padarytas kokybiškai, todėl aš negaliu išsiplėst komentuodamas, belieka tiesiog parašyt tris žodžius - šou geras.

Ne į temą
Apgavau, ten du žodžiai :D :)

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
1 ir 3 kovos graziu stiliumi aprasytos, man patiko. 2 kova itempta, idomi paskaityti. Sou irgi toks neblogai sudetas. Taciau nebuvo pradetas ne vienas feud. o tokiu tikrai reiketu

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Kovos normalaus ilgumo ir gan man patiko. Pirmoje ir antroje kovoje truko kazkokio ispudingesnio finisho, taciau galbut to ir nereikejo kaip paprastam savaitiniam show. Main Event vertas savo vardo. Buvo puikiai aprasyti ir atvaizduoti Rose ir Refresh santykiai. Kad Face ir Heel nesutaria ir zinoma Chain bei Rambo pergale. Sveikinu juos. Patiko albumo pristatymas. Is pirmo supykau, kad negalejau jo parsisiusti poto pamaciau show gale kad yra nuoruoda, taciau kazkodel man meta erora ties tuo linku. Show neblogas vertinti nemeginsiu noresiu tiesiog dabar jau ziureti kaip dirbs atskiri show Brawl ir Inferno manau matysime skirtumu kazkiek ir matysime siokia tokia kova tarp siu show main bukeriu.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-20, 19:20, pasakė:

Buvo puikiai aprasyti ir atvaizduoti Rose ir Refresh santykiai.

Kokie dar santykiai? :)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Blogi santykiai, kokie gi daugiau.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-20, 20:26, pasakė:

Blogi santykiai, kokie gi daugiau.

Tu gal rimtai gėrei? ;) Aš feudinu su Chain, ne su Refresh. Nebent tu kalbi ne apie e-fed. Tada gal ir tiesą sakai.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0