Mano:
MONDAY NIGHT WARS (WCW vs. WWF) - sakyciau cia yra vienas svarbiausiu (o gal ir svarbiausias) feudas wrestlingo istorijoje. Eric Bishoff vs. Vince McMahon - kiek metu sie du savo srities genijai varzesi, net nepazistant vienas kito.Esu nusiviles tik vienu dalyku - sio feudo pabaiga
VINCE MCMAHON vs. STONE COLD - Dar vienas svarbiausiu feudu. Butent sis feudas, mano manymu, padare tokia sekme Steve'o "rebel" gimikui.
STING vs. nWo - daug kas si feuda smerkia, nes sis feudas neturejo geru matchu. BET sis feudas itrauke fanu subines i WCW kedes - pati ideja buvo geniali. Vienas genialus kurinis - nWo buvo pastatytas pries dar geresni kurini - The Crow Sting'a. Taip, matchai buvo niekoki, bet kai as ziurejau Starrcade'97 matcha tarp Sting'o ir Hogano - as labai isijauciau i pacia atmosfera. Siaip ar taip, tai buvo vienas sekmingiausiu WCW produktu.
GOLDBERG vs. BROCK LESNAR - tai buvo labai trumpas ir tik viena nevikusia kova turintis feudas. Bet man tai buvo turbut viena svariausiu Bill'o kovu. Pats faktas, kad Goldberg'as svariai nugalejo Brock Lesnara man yra labai svarbus, ir, manyciau, svarbus visam Goldbergo gimikui.
STONE COLD vs. THE ROCK - tiesiog klasika. Puikus matchai, didziule energetika. Fanai skilo i dvi dalis - du charizmatiskiausi wrestleriai. Tuo labiau - tai gan ilgas feudas, turintis net tris WM kova (XV; XVII; XIX).
Aisku buvo ir daugiau man patikusiu feudu, bet sie yra patis isimintiniausi
Prisijungti
Registruotis
Į viršų