Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Refresh vs Rose

Temoje atsakymų: 3

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
California Rose , sis vyrukas man “padejo”. Vos nuskambejus gongui as zinojau jo tikslus ir zinojau , kad jis vos gaves proga isduos mane. Jis taip ir padare. Sveikinimai jam! Bet kovoje as buvau susikoncentraves I Answer ir I pergale. Kai nupininau Answer man jau buvo viskas vienodai , nes zinojau , kad tuo metu mane puls “kalifornija”. Jis mane primuse ir as ringa turejau palikti kaip nevykelis , taciau leiskite priminti kuris jusu dievukas pralaimejo?

Publika pradeda Boooo’inti ir kelia plakatas “Refresh Go Home”

Rose kiek pamenu tu dar neseniai kovodavai su Chain. Kodel atejei pas mane? Pritruko fanu demesio? Nenugalejai Chain? Ai tiesa viena karta nugalejai , bet jai mano sudauzyta galva gerai pamena tai tik ir tebuvo ta viena pergale pries ji. Juk zinojai , kad atejes pas mane susilauksi dvigubai jeigu netrigubai daugiau palaikymo.

Fanai dar labiau boooo’ina Refresh ir si karta kelia “ You Sucks” plakatus.

Stai kokie isradingi musu fanai! Galima grozetis ir grozetis! Kaip vienas po kito kyla vis skirtingi plakatai. Taciau kam jie rupi? Niekam! Juk jie man nesutrugde nugaleti ju dievuko Answer ar dar kokio ju mylimo zmogaus. Nors Painless komandos fanus as galeciau pavadinti ”Klounais ne Fanais” , nes kai jie kovoja , fanai tiesiog miega.

Visa Arena atsistoja ant koju ir pradeda skanduoti ” Refresh Just Suck”

Refresh megina kazka pasakyti , bet jis negali , nes fanai skanduoja taip garsiai , kad jo balso negirdeti , net per mikrafona , o rekti jis nenori. Refresh laukia ,laukia , vis dar laukia , jau pradeda nervuotis.

Arena pagaliau uztyla. Zmones sedasi ant kedziu , ir kelia plakatus ”We want Rose , Fuck you Refresh”

Hm , suklydau visdel to si ta sugebate. Taciau po tokiu “skanduociu” as jus galiu pavadinti tiktais “Amerikieciu fanai nezmones”. Galeciau sita fraze skanduoti ilgai , ilgai , ka ir dare Zalgirio fanai po varzybu pries Lietuvos Ryta , kai kvaili apsauginai musu neisleido , bet , kad ir kaip garsiai as rekciau , jus mane perreksite , tai vienintelis jusu storu galvu , bei storu subiniu pliusas.

Refresh Hater’iai is visu jegu boooo’ina Refresh. Ir ragina kelti plakatus izeidziancius Refresh.

Cia gal dar isikure “Nekesk Refresh Ultras”? Na, bet tebunie uztildete mane. Taciau leiskite priminti kas ivyko praeita savaite.

Titrone pasirodo vaizdas :

Citata

Ne į temą
1
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas

Tikriausiai visi pamena sita epizoda. Ir dar geriau ji pamena , pats Answer kurio jusu ”dziaugsmui” cia nera. Praeita savaite jis pralaimejo abi kovas (argi negeda?). Taciau cia ne pokalbiu laida apie Answer pralaimejimus. Tad griztant prie Rose. Abu turime antraeilius titulus , tad si kova netik bus del galimybes kovoti del Brawl titulo (kuris visa gyvenima buvo mano svajone) , bet ir kova del garbes , kurioje paaiskes kuris championas yra geras. Asta Lavista fanai. Refresh tai pasakes palieka arena.
<div><span style="display:none">

Zinau , kad nera anonso , bet sia savaite busiu labai uzimtas, tad negaliu rizikuoti ir neparasyti , kalbos , nes jai neparasyiu snd , kazin ar isvis sia sav galesiu rasyti

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-05-10, 07:52

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Ne į temą
Refresh, tavo anglų kalba puiki - Life Suck, dabar You Sucks :D.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
O dar galima kalba parasyt?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimądomaz, 2009-05-10, 10:52, pasakė:

O dar galima kalba parasyt?

Jei Naciai leis, gali, jei ne, tai ne - paklausk PM'u.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0