Publika pradeda Boooo’inti ir kelia plakatas “Refresh Go Home”
Rose kiek pamenu tu dar neseniai kovodavai su Chain. Kodel atejei pas mane? Pritruko fanu demesio? Nenugalejai Chain? Ai tiesa viena karta nugalejai , bet jai mano sudauzyta galva gerai pamena tai tik ir tebuvo ta viena pergale pries ji. Juk zinojai , kad atejes pas mane susilauksi dvigubai jeigu netrigubai daugiau palaikymo.
Fanai dar labiau boooo’ina Refresh ir si karta kelia “ You Sucks” plakatus.
Stai kokie isradingi musu fanai! Galima grozetis ir grozetis! Kaip vienas po kito kyla vis skirtingi plakatai. Taciau kam jie rupi? Niekam! Juk jie man nesutrugde nugaleti ju dievuko Answer ar dar kokio ju mylimo zmogaus. Nors Painless komandos fanus as galeciau pavadinti ”Klounais ne Fanais” , nes kai jie kovoja , fanai tiesiog miega.
Visa Arena atsistoja ant koju ir pradeda skanduoti ” Refresh Just Suck”
Refresh megina kazka pasakyti , bet jis negali , nes fanai skanduoja taip garsiai , kad jo balso negirdeti , net per mikrafona , o rekti jis nenori. Refresh laukia ,laukia , vis dar laukia , jau pradeda nervuotis.
Arena pagaliau uztyla. Zmones sedasi ant kedziu , ir kelia plakatus ”We want Rose , Fuck you Refresh”
Hm , suklydau visdel to si ta sugebate. Taciau po tokiu “skanduociu” as jus galiu pavadinti tiktais “Amerikieciu fanai nezmones”. Galeciau sita fraze skanduoti ilgai , ilgai , ka ir dare Zalgirio fanai po varzybu pries Lietuvos Ryta , kai kvaili apsauginai musu neisleido , bet , kad ir kaip garsiai as rekciau , jus mane perreksite , tai vienintelis jusu storu galvu , bei storu subiniu pliusas.
Refresh Hater’iai is visu jegu boooo’ina Refresh. Ir ragina kelti plakatus izeidziancius Refresh.
Cia gal dar isikure “Nekesk Refresh Ultras”? Na, bet tebunie uztildete mane. Taciau leiskite priminti kas ivyko praeita savaite.
Titrone pasirodo vaizdas :
Citata
|
Ne į temą | 1
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Tikriausiai visi pamena sita epizoda. Ir dar geriau ji pamena , pats Answer kurio jusu ”dziaugsmui” cia nera. Praeita savaite jis pralaimejo abi kovas (argi negeda?). Taciau cia ne pokalbiu laida apie Answer pralaimejimus. Tad griztant prie Rose. Abu turime antraeilius titulus , tad si kova netik bus del galimybes kovoti del Brawl titulo (kuris visa gyvenima buvo mano svajone) , bet ir kova del garbes , kurioje paaiskes kuris championas yra geras. Asta Lavista fanai. Refresh tai pasakes palieka arena. <div><span style="display:none"> |
Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-05-10, 07:52
Prisijungti
Registruotis

Į viršų