1. Undertaker - 210 cm wrestleris, geriausias mano matytas aukstaugis. Zmogus, kuris sugebejo pritaikyti savo gimmick'a ivairiausioms situacijoms (jau 15 metu yra populiarus). Kiekvienas jo pasirodymas yra mazas show. Zmogus, kuris istikimai dirba WWE ir teikia dziaugsma fanams. Jau 13 WM be pralaimejimu ir atrodo, kad sis velnio tuzinas jam puikiai tinka

2. Ric Flair - nepaisant, kad Ric'o geriausiai metai jau praeityje, jis sugebejo islaikyti "dirtiest player in the game" gimmick'a ir toliau sekmingai kovoja ringe. Kiekveina karta jam iseinant i ringa supranti, kad i ji lipa legenda (amerikieciu Inokis).
3. Mick Foley - paziurekite jo kovas ir pasakykite, kad pro-wrestling'as - tai vaidyba ir wrestleriams neskauda

Atnese i JAV pro-wrestling'a tai, apie ka daugelis galejo sapnuoti tik kosmaruose ar mate vaidybiniuose filmuose.
4. Kurt Angle - zmogus, kuris pasieke tiek, kad galejo sau ramiai guleti po Atlantos olimpiniu zaidyniu "ant peciaus" ir niekuo nesirupinti. Kovotojo charakteris neleido baigti Kurtui savo karjeros, jis tapo WWE dalimi ir taip dar labiau isgarsino savo varda. Be to, puikus entertaineris.
5. Sting - turbut tai ka reiske WWE Undertakeris, WCW reiske Sting'as. Galbut butu pasiekes dar daugiau, jei ne Hogan'o atejimas i WCW. Visgi Sting'o grizimas i TNA parodys, ka ji dar gali ir jis vis dar gali kovoti ir daryti gerus matchus.
6. Hulk Hogan - reikia pripazinti, kad jei ne Hulk'as, kazin ar wrestling'as butu toks populiarus. Aisku, jis jau seniai atgyvena, o wrestlino gerai tik labai seniai (isskyrus su HBK), bet jo nuopelnai populiarinant wrestling'a yra negincyjami.
7. Bret Hart - senosios wrestling'o mokyklos atstovas. Sunkiai dirbo kiekvienoje kovoje ir sugebejo isspausti viska is savo oponentu.
8. Stone Cold Steve Austin - zmogus, kuris asocijuojasi su pasipriesinimu visai strukturai. Kiekvienas is musu turi bent maza Stone Cold'o gimmick'o dalele, nepritarimas tam, kas yra nepakeiciama. Puikus wrestleris, kuris net po sunkios stuburo traumos wrestlino ir sugebejo vyriskai atleisti Owen Hart.
9. The Rock - "If you smell..." Rock'a galima megti, galima nemegti, bet jo nepastebeti yra neimanoma. Charizmatiskiausias zmogus buves WWE ringe.
10. Samoa Joe - dar pries 2 menesius as jo cia nebuciau itraukes, bet kovos su AJ Styles, Kobashi ir Christopher Daniels padare ji vienu is megstamiausiu mano kovotoju.
P.S. Jauciu, kad siame sarase turetu dar buti HHH, Kane, HBK, Chris Benoit, Brock Lesnar, Bill Goldberg, AJ Styles. Siandien mintys taip susideliojo, kad jiems neliko vietos, bet mano pagarba ir padeka siems wrestleriams, uz tai, kad jie sugebejo padaryti wrestling'a kitoki ir dar man asmeniskai idomesni. Gal dar kazka pamirsau