Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Royal Rumble 2010

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 44

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Nuotrauka

THE 2010 ROYAL RUMBLE MATCH
WRESTLEMANIA XXVI TITLE SHOT
Nuotrauka
FINAL FOUR: SHAWN MICHAELS, JOHN CENA, EDGE & BATISTA
WINNER: EDGE
RATING:

THE UNDERTAKER © vs. REY MYTSTERIO
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: THE UNDERTAKER ©
RATING:
**1/2

MICHELLE MCCOOL © vs. MICKIE JAMES
WOMEN'S CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: MICKIE JAMES ©
RATING:
n/a

SHEAMUS © vs. RANDY ORTON
WWE CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: SHEAMUS ©
RATING:
**

THE MIZ © vs. MONTEL VONTAVIOUS PORTER
UNITED STATES CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: THE MIZ ©
RATING:
*3/4

CHRISTIAN © vs. EZEKIEL JACKSON
ECW CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: CHRISTIAN ©
RATING:
**1/2

- Ivertinimai pagal Wade Keller

Nuotrauka
Nuotrauka

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aš manau, kad John Morrison, KOfi Kingston, Big Show, ir dar kasnors iš netikėtų sugrižimų.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Virmantas, 2010-01-03, 17:19, pasakė:

r kasnors iš netikėtų sugrižimų.
pvz Edge? (H)

Kodlė niekas nepaminėjo Christian? aš jį dar pridėčiau prie Kofi, Morrison, kaip realiausių kandidatų. Taip pat manau gali Swagger. Arba net HBK taip įgaudamas papildomos motyvacijos sumedžioti Undertaker per WM.

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Aš manau, kad realiausi kandidatai John Morrison, Kofi Kingston, Edge arba Chris Jericho...

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Jei Edžas bus pasirengęs, manau, jis ir laimės, o šiaip reikia žiūrėt, kas dar nėra laimėję. Mano akyse realiausi kandidatai yra John Morrison ir Kofi Kingston, taip pat šansų turi dar nelaimėję veteranai, tokie kaip Jericho, CM Punk ir gal Christian. Iš laimėjųsių(tikiuos to nebus) į pirmą vietą statyčiau HBK, taip pat įmanomas Jeff Hardy pasirodymas(one shot deal), kuris mums padidintų intrigą. Kad ir kaip bus, aš esu fully hyped ir labai laukiu šio PPV. Paskutinis sausio savaitgalis bus labai karštas, nes šeštadienį vyks Strikeforce ppv(kur kovos Žaromskis), o sekmadienį - RR. Labai geras laikotarpis vėl užsikabinti ir grįžti prie reikalo vietoj offtopico.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Jei paziuretumete sarasa, tai pamatytumete, kad turnyra dazniausiai laimi established wrestleris, arba super gerai subuildintas (Lesnar).
Man Morrison neatrodo itikinamas laimeti kvietima dalyvauti WM Main Event'e.. (H) Ir Kofi nelabai, bet tai, kiek jam buvo leista pasiimti is programos su Ortonu mane itikina labiau, nei Morrisono job'as (ne vienas) Drew.. :D
Man labiausiai itikintu (ir tinkamiausia butu, manau) laimeti CM Punk - jis yra ant tos ribos, tarp tvirto main eventerio ir upper mid cardo.. Geriausiai RR pasitarnauja, kai pergale panaudojama tai ribai panaikinti/panaikinimo uztvirtinimui:)
Apie Edge ir Jericho buvau pamirses, bet prisiminiau kodel - jie greiciausiai tures savo tarpusavio programa.. Jau isivaizduoju, kaip Edge eleminuoja is RR Jericho, o pastarasis issitempia Edge kartu su savim - "let the feud begin" :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Mano nuomone, Royal Rumble matcha laimes Randy Orton. Paskutiniu metu jis buvo isstumtas is Main Eventerio pozicijos. Pries pora menesiu Randy Orton feudino su Cena, budamas Main Evente, o dabar feudina su Kofi, kaip eilinis low'carderis. Reikia jam gryzti y Main Eventerio, pozicija. Dar vienas dalykas, tas kad Randy Orton anksciau turejo feuda su Cena (2007), bet jie kartu, niekada nebuvo susitike Wrestlemania ME, 1 vs 1. Manau, kad ir daug kartu matyta kova, bet budama Wrestlemania'os Main Evente, ji gautu daug hype'o.

P.S. O Cena, manau bet kokiu atveju, atsiims WWE title ish Sheamus per Royal Rumble.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-01-03, 23:21

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0

Soul Stealer, 2010-01-03, 23:04, pasakė:

Mano nuomone, Royal Rumble matcha laimes Randy Orton. Paskutiniu metu jis buvo isstumtas is Main Eventerio pozicijos. Pries pora menesiu Randy Orton feudino su Cena, budamas Main Evente, o dabar feudina su Kofi, kaip eilinis low'carderis. Reikia jam gryzti y Main Eventerio, pozicija. Dar vienas dalykas, tas kad Randy Orton anksciau turejo feuda su Cena (2007), bet jie kartu, niekada nebuvo susitike Wrestlemania ME, 1 vs 1. Manau, kad ir daug kartu matyta kova, bet budama Wrestlemania'os Main Evente, ji gautu daug hype'o.

P.S. O Cena, manau bet kokiu atveju, atsiims WWE title ish Sheamus per Royal Rumble.

Nepyk bet man atrodo nerealu, kad Ortonas 2 metus is eiles laimi RR. O del to kad gavo programa su Kofi tai tik dziaugtis reikia. Pats laikas kai Ortonas ka nors pushina, o ne ji pushina. Realiausi kandidatai pagal mane yra Edge, Chris Jericho, Cm-Punk. Beto jei prisiminsim, kaip pastaruoju metu wwe stengiasi pushinti jaunus talentus tai cm-punk manau yra tiksliausias spejimas.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Kodel, tau nerealu, kad Orton laimetu 2 metus is eiles Royal Rumble matcha ? Shawn Michaels irgi 2 metus is eiles laimejo Royal Rumble matcha.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na mane asmeniskai tai tikrai domintu Edge vs. Jericho ir CM Punk vs. John Cena. Tik kas tada Smackdown! main evente kautusi del titulo? Rey vs. Batista vs. Taker? (H) Jei kartais bandytu susukti Punk vs. Cena, kuom as abejoju, tai reiktu daug credibility Punk'ui, nes tas jo squashinis pralaimejimas Cenai per RAW zlugdo bet kokia intriga. O jei laimes Kofi, tai manau protingas feudas butu pries heel'a Batista.
Na Morrison ar Christian tai niekaip neiperku kaip galinciu laimeti RR. Del Morrisonm jau Fortaz sake, o Christian yra Christian - amzinas midcarderis. Greiciau jau koks nors uzsisedejes main eventeris kaip HBK, HHH, Orton, Jericho. Man tuomet butu pats neidomiausias variantas, nes labai uzkniso ziureti i tuos pacius main eventerius kasmet...

diSaber

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na aš manau ,kad laimės arba CM Punk ,arba Morrinson ,arba EDGE (jei jis bus spėjęs pasveikt).
Bet dėl Kofi Kingston abėjoju.Kažko jame truksta kaip WM main eventeryje.

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0

Soul Stealer, 2010-01-04, 00:02, pasakė:

Kodel, tau nerealu, kad Orton laimetu 2 metus is eiles Royal Rumble matcha ? Shawn Michaels irgi 2 metus is eiles laimejo Royal Rumble matcha.
Todel, kad HBK>Orton, vienintelis Orton pliusas, tai kad jis jaunesnins nei HBK. Beto Ortonas jau established main eventeris ir vien tam kad padaryti feuda su Cena WM main eventui jam tikrai nereikia laimeti RR. Logiskiau butu RR panaudoti Upper Midcarderiui sustiprinti iki main eventerio statuso.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Lix, 2010-01-04, 10:50, pasakė:

Na mane asmeniskai tai tikrai domintu Edge vs. Jericho ir CM Punk vs. John Cena. Tik kas tada Smackdown! main evente kautusi del titulo? Rey vs. Batista vs. Taker? (H) Jei kartais bandytu susukti Punk vs. Cena, kuom as abejoju, tai reiktu daug credibility Punk'ui, nes tas jo squashinis pralaimejimas Cenai per RAW zlugdo bet kokia intriga. O jei laimes Kofi, tai manau protingas feudas butu pries heel'a Batista.
Na Morrison ar Christian tai niekaip neiperku kaip galinciu laimeti RR. Del Morrisonm jau Fortaz sake, o Christian yra Christian - amzinas midcarderis. Greiciau jau koks nors uzsisedejes main eventeris kaip HBK, HHH, Orton, Jericho. Man tuomet butu pats neidomiausias variantas, nes labai uzkniso ziureti i tuos pacius main eventerius kasmet...
Jei padedam Takeri i programa su HBK arba Vince (mazai jau tiketina), tai reiskia, kad jis dirzo gal ir nebeturi?
Tai lieka Rey ir Batista.. Jei atmetam si akivaizdu auto-pilot booking'a (juos sumesti i programa, tiksliau pratesti jau uzsitesusia), tai galim gal netgi mastyti apie CM Punk vs Rey, ir Cena vs Batista?

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Fortaz, 2010-01-04, 16:20, pasakė:

Jei padedam Takeri i programa su HBK arba Vince (mazai jau tiketina), tai reiskia, kad jis dirzo gal ir nebeturi?
Tai lieka Rey ir Batista.. Jei atmetam si akivaizdu auto-pilot booking'a (juos sumesti i programa, tiksliau pratesti jau uzsitesusia), tai galim gal netgi mastyti apie CM Punk vs Rey, ir Cena vs Batista?

Tai kas tada dirzus turetu taip ir nesupratau (H)

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
O kodel negalima ir vel batistos nukist i koki 5 minuciu match'a kaip per wm24 su Umaga? :D Tikrai nesupykciau.Siaip mano akimis ziurint realiausi kandidatai i MR.ROYAL RUMBLE titula yra CM PUNK ir Morrison.Bet kaip kazkas minejo Morrison atliko ne viena job'a Drew,tai jam garbes neprideda :( Nenoriu,kad Kofi laimetu si titula,nors nieko pries ji neturiu,bet man jis dar per "skystas" ir nebutu jokios intrigos ziureti WM main eventa (su juo).Tuo tarpu kas liecia Morrison'a ar Punk'a jie abudu butu idomus man :D Kas laukia WWE dirzo??? Idomu ar tik siandien CENA neateis pas Breta ir ar neprasys rematch'o per Royal Rumble... Aisku tai ne blogiausia iseitis,taciu tuo atveju match'a reiketu prasukt.Toliau klausimas JUMS mieli FORUMIECIAI ,kurie cia taip reiskesi-O tai kaip DX jusu manymu bus isardyta?Visiaip masciau ir neismasciau.Jei per RAW atiduoda titulus JERISHOW gerai,jie iseina savais keliais,bet tada Jerichui tai uzkerta kelia feudint su ADAM.Lieka tik JERISHOW vs E&C feudo galimybe.Nezinau,man kazkaip cia nesirisa,gal paaiskinsit :D

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-01-04, 19:57

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Lix, 2010-01-04, 17:11, pasakė:

Tai kas tada dirzus turetu taip ir nesupratau :D
Rey (jei turim Rey vs CMP), ir ... HHH, Orton? Chamberyje gali bet kas laimet, jei jis bus del dirzo..
Aisku nukrypau i bookinga, kurio pats noreciau: Rey vs CMP :D Nes Rey vs Under ar Rey vs Cena tiek daug neduotu Punk'ui kaip programa su Rey..

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Fortaz, 2010-01-04, 20:28, pasakė:

Rey (jei turim Rey vs CMP), ir ... HHH, Orton? Chamberyje gali bet kas laimet, jei jis bus del dirzo..
Aisku nukrypau i bookinga, kurio pats noreciau: Rey vs CMP :D Nes Rey vs Under ar Rey vs Cena tiek daug neduotu Punk'ui kaip programa su Rey..

Na Rey kaip champ'as einant i WM man yra neisivaizduojama. Aisku, visko gali but, bet nelabai tiketina, manau.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Nors, zinant permaininga McMahon nuotaika, kazka speti dabar apie WrestleMania yra kaip durti pirstu uzsimerke, as irgi paspeliosiu, jei jau visi pradejo. Zinau kad sio metu aplink titula (World Heavyweight) sukasi Rey, Batista ir pats championas Undertaker, bet as manau Jericho gali pasiimti dirza siu treju menesiu begyje. Gal cia daugiau mano fantazijos, bet irgi speju, kad Royal Rumble 2010 laimes Edge kaip face. Kaip teisingai pabreze Fortaz, matcha paprastai laimi jau established talentai ir sio metu is tokiu, kas dar nelaimejo matcho (nes man kazkodel atrodo, kad dabar tarsi susidare tokia tendencija "duokim visiems po karta, kas pasieke ta ligi" - taigi as asmeniskai nelaukiu siemet kazko kas jau turi RR matcha tarp savo pasiekimu), yra Jericho, Edge ir Punk, neziurint i jo pastarosius menesius. Is tu treju Punk ir Jericho sio metu turi labai tvirtas heel personas, kuriu jie artimiausiu laiku neturetu mesti, o Edge nors ir isejo heelu, grizdamas gaus milziniska pop'a ir jam lengvai bus iskart pasirodyti su faceturnu. Zodziu, mano fantazijoje yra Chris Jericho © vs. Edge per WrestleManai XXVI.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ar fantazijoje tas matchas del dirzo? :D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Fortaz, 2010-01-04, 22:39, pasakė:

Ar fantazijoje tas matchas del dirzo? :D
Idemiau, kolega :D

`MalioK`, 2010-01-04, 20:55, pasakė:

Zodziu, mano fantazijoje yra Chris Jericho © vs. Edge per WrestleManai XXVI.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Nežinau kaip jums, bet man kažkaip nedingsta idėja, kad per WM26 gali įvykti Jericho © vs. Edge vs. Punk dėl WHC. Kaip ir 'MalioK', aš matau Jericho čempionu - laiko dar tikrai yra. Punk žengtų į mačą kaip RR nugalėtojas, o Edge'ą čia įpaišyti būtų labai nesunku, tuo pačiu mačas būtų žiauriai attractive (žinant visų trijų tarpusavio konfrontacijas). Feud'ą įdomų galima būtų susukti. Kofi ir Morrison šansų laimėti Rumble IMO neturi daug, nes jiems (įpač Kofi) reikia dar košės (sakydamas košė turiu omeny credibility), nes pvz. manęs neįtikintų Kofi pergalė. Netgi to pačio Morrison. Jiems pagrindinis šansas manau bus MITB. Na, o bendrai apie Royal Rumble, tai galiu pasakyti, kad tai vienas įdomiausių ir bent jau mane labiausiai užhype'inančių PPV (žinoma WrestleMania, bet daugiau tokių nelabai yra, na gal dar Survivor Series). RR mačo idėja yra labai gera, tai yra neapsakomas jausmas, kai žiūri ir seki ar tavo palaikomas kovotojas iškris, ar ne (šiuo atveju Punk) ir koks apmaudas apima, kai wrestler'is iškrenta. Beabejo šis PPV bus naujų, tikiuosi nenuobodžių feud'ų pradžios tašku.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-01-05, 09:17

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Jei mūsų norai išsipildys, t.y prasidės Jericho ir Edge feudas, nemanau, kad CM Punk įsimaišys, nes visas reikalas yra tik tarp tų dviejų. WWE net pradžios tašką yra padėję(žr. čia) ir viskas atrodo labai logiška. Jei CM Punk laimės RR arba taip gaus title shot'ą, Edge ir Jericho kova nebus dėl diržo.
O dėl pačios rumble kovos, tai man irgi ji žiauriai patinka ir labai daug emocijų pareikalauja, ypač, jei turi favoritą. Užtenka prisimint, kaip praeitais metais kiekvieną sekundę meldžiau Christiano pasirodymo, o kai išėjo RVD, galva užkaito. :D

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Spoiler'is

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Visiskai nesutinku su kai kuriu spejimais :)
Morrison, Kofi, Swagger - be sansu. Visiskai. Nulis sansu, kad sitie bus. Isivaizduokit WM26 Main Event ir kazkas is situ triju? Impossible. Nei vienas nera Main Eventeris ir visiskai nesiklijuoja i Main Event'a per WM. Tuo labiau nei vienas nera uzbuild'intas bent iki puses to, kad galetu laimet RR. Be sansu pasikartosiu.
Jericho, CM Punk, HBK - na kazkiek realesni variantai, bet as kazkaip manau, kad Jericho bus eliminuotas Edge'o, HBK ir taip tures matcha per WM su Taker'iu, kuri net manau, kad laimes, o CM Punk taip pat ne tas, kuris gali laimet. Ankstoka dar :) Manau, kad laimes face'as RR tad ne CM Punk tikrai.
Edge ir Jeff Hardy - du man asmeniskai realiausi variantai ir kurie patiktu. Edge grizes bus face, o Jeff Hardy pop'a ir taip zinom. Taigi manau kad kazkuris is situ, nebent Edge'a su savim Jericho ishsitemptu ir jie kovos per WM non title matche. Tad lieka tas pats Jeff Hardy. Betkokiu atveju vienas is situ dvieju as taip manau :) abu jau daug metu sukasi industrijoje, abu turintis begales fanu, build'o nereik, visi puikiai juos zino, o tuo labiau Edge'o WWE universe yra labai pasiilgusi.

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Jeff'as dabar TNA wrestlina. Pasirase kontrakta lyg ir vieneriem metam. Jis su WWE nebeturi jokiu reikalu. Taigi, jis per RR tikrai negrys...

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0