Ant rampos pasipila dūmai, užgroja Ace of Base - Life is a Flower ir pradeda blykčioti žali lazeriai. Pasirodo Smiley, sustoja vidury rampos, suneria rankas ant krūtinės ir su patenktinta šypsena lengvai palinguoja į muziką. Eidamas link ringo sumuša rankom su fanais. Įlipęs į ringą, jo vidury iškelia ir sukryžiuoja abi rankas pirštais rodydamas \m/ ženklus. Fanai šėlsta, Mark kelias akimirkas pasidžiaugia ovacijomis, tada paprašo announcerės mokrofono. Šypsodamasis prideda jį prie burnos, o fanai vėl pradeda ūžti iš džiaugsmo. Smiley atkiša delną lyg norėdamas apraminti įsijautusius žiūrovus, kurie pamažu prityla. Ir Mark prabyla:
-Man atrodo, kad šiuo metu yra mušami karščio rekordai ČIA, AUSTIN TEXASE! (fanai pradeda rėkti iš visos gerklės). -Nenoriu nieko erzinti, bet tikrai nesusilaikau: WOOOOOOOOOO! AŠ ESU IRON-MAN CHAMPIONSHIP MATCHE!!! (fanai plyšauja iš džiaugsmo). -Tai pirma mano galimybė iškovoti titulą ir, žmogau, kaip aš nekantrauju! Per Pain For Pride aš stosiu į kovą su geriausiais iš geriausių, su tais kurie užsitarnavo savo vietas tame matche, o ne su tokiais, kokiais iki šiol teko susidurti ringe. Tai bus labai rimtas išbandymas. Tagi, surimtėkime dabar. Ir mano priešininkai Xscape matche yra šie: Aaron Hawkins (žiūrovai, išgirdę jo vardą pradeda boointi) Jis yra vienintelė išimtis, jis vienintelis neužsitarnavo savo vietos, jis ją gavo ir tiek. Toliau mes turime Jason Clue (žiūrovai booina, Mark tik palinkčioja galvą), -The Lett (teigiama reakcija), -David Hartnett (fanai šūkauja iš džiaugsmo) Ir žmogus su kuriuo mūsų keliai susikirs jau ateinančiame FUSION renginyje Pick Your Poison Makiwaro (Mixed reactions, bet daugiau palaikymo).
-Visų pirma, Makiwaro, sveikinu tave su pirmąja pergale FUSIONe (salė paploja). Tau ji buvo labai reikalinga. Ši wrestlingo kompanija yra tarsi laivas, laivas sausąkimšas žmonių ir visi kovoja dėl vietos, kad tik neiškristų už borto. Kai kurie prasibrauna link vidurio, kiti būna nustumti arčiau krašto. Nemažai tų, kurie būna pastumti jie pasimeta, suabejoja ir praranda tikėjimą. Jie laikosi, laikosi, kol galiausiai pasiduoda ir krenta už borto. Tačiau tu, Makiwaro, nors buvai pradžioje pastumtas, tu nepasimetei ir nė akimirkos nesuabejojai savo galimybėmis. Tu tvirtai gryžai į sau priklausančią vietą. Dėl to užsitarnavai mano pagarbą (žiūrovai paploja). Ir ne tik mano, o daugelio žmonių. Taip, tu iki tol eidamas link tikslo suklupai keletą kartų ir todėl tau nepavyko pasiekti to saldaus vaisiaus pavadinimu pergalė. Tačiau ne tai yra svarbiausia. Nes pralaimėjęs yra ne tas, kuris pargriūna. Pralaimėjęs yra tas, kuris pargriuvęs nesugeba atsikelt. O kaip matau, tu atsikėlei ir stovi gana aukštai.
-Nu aišku viskas suprantama, juk tau pavyko pasiimti pergalę prieš tokius grandus kaip Chain (žiūrovai gan piktai reaguoja) Ir LOD (fanai šaukia garsiai, net neina suprast ar cheerina ar booina). Turiu pripažinti, kad mano prieš tai visi turėti priešininkai kartu sudėjus (išskyrus battle royal matchą) neprilygsta nei vienam iš šių. Kaip matau, įgavai daug pasitikėjimo savimi. O tai yra gerai ir kartu žiūrint iš kitos pusės blogai. Gerai yra todėl, kad dabar tu įrodei sau ir žinai, kad esi pajėgus kovoti, esi pajėgus brautis kuo toliau nuo laivo borto, tu nuskandinai visas abejones. O blogai dėl to nes matosi, kad tu esi tiesiog užvaldytas pasitikėjimo savimi. Kas yra tas pasitikėjimas savimi? Tai yra savotiškas žmogaus galimybių padidėjimas nes pirmiausiai jis tampa stipresnis psichologiškai, jis sugeba išnaudot paslėptas savo stiprybes kurių negalėjo pasiekti iki tol. Tačiau, pasitikėjimas savimi kartu yra ir savotiškas atitrūkimas nuo realybės. Žmogus, apsėstas šio proceso, nesugeba realistiškai įvertint savo galimybių, jis jas pervertina ir dažniausiai tvirtai mano, kad yra aukščiau už kitus. Taip, Mako, tu žinai, kad esi pajėgus brautis, tačiau nežinai kiek giliai. Gali bandyti iš visų jėgų brautis kuo greičiau ir kuo giliau, bet jėgos pasibaigs jei pervertinsi save ir nebeturėsi sveikatos net apsiginti nuo iškritimo už borto. Dabar pasitikėjimas savimi yra tavo draugas, bet jis lengvai gali tapti tavo priešu.
-Taigi, Makiwaro, mes ir dar keturi žmonės įlipome į laivą, kurio šios kelionės galutinis taškas FUSION Iron Man Championship diržas. Tačiau prieš prasidedant didžiajai kelionei mūsų laukia paskutinė stotelė Pick Your Poison sala, ten mūsų keliai ir susikirs. Tu gali sakyt, kad tai nebus svarbu, kad tikrasis lobis laukia kelionės gale, bet tai tik tušti žodžiai. Mes abu puikiai žinom, kad per Pick Your Poison ir paaiškės, kuris iš mudviejų labiau trokšta lobio, kuris dės tvirtesnį žingsnį į laivą ir užsiims geresnę vietą. Ten mes suprasim ar išvis esame verti plaukti tuo laivu. Ir kai užlipsime ant denio, kelio atgal nebebus. O galutinį tašką pasieks tik vienas! Ir gal tu žiūri į tai atsainiai, bet man Pick Your Poison renginys ir bus proga įrodyti, kad esu tas vienintelis kuris pačiam gale stovės nepalūžęs. Ir nereikia velti į tai jokių velnių ar kitų mitologinių būtybių nes taip parodai užslėptą savo silpnybę bandydamas pasikliauti kažkuo kitu. Per Pick Your Poison nebus kitų, bus tik MAKIWARO VS MARK SMILE 1 ON 1 ir nugalės to labiau vertas vienintelis asmuo!
Žiūrovai ploja ir skanduoja Smiley. Tai girdėdamas jis vėl nusišypso tačiau neilgam.
-Beje, tu esi japonas ir kaip žinai, aš esu pusiau japonas, todėl noriu pasakyti kai ka tau asmeniškai: Watashi wa gōbuku shinai! Sakei, kad net paaukosi gyvybę, kad užkirstum man kelią. Gomen ne. Moshi sōnara, anata wa shinde shimau. Shikashi, sore wa anata no ketsudandesu. Sayonara!
Fanai cheerina, nors ir nesuprato, ką Mark pasakė gale. Užgroja Ace Of Base Life is a Flower ir Smiley palydimas aplodismentų palieka areną. Išeidamas dar suploja su fanais.
My Top5: 1.

2.

3.

4.

5.

------
My Top3: 1.

2.

3.