-Uzgroja Metallica-Enter Sandman ir arenoje su FUSION Iron-Man cempiono titulu ant peties pasirodo David Hartnett.Jo veide jokios sypsenos ir jis be jokiu ceremoniju greitai ilipa i ringa ir pasiemes mikrofona pradeda kalbeti:
-Seskius Pyzdeskius.Niekada nemaniau,kad galesiu taip stipriai nekesti vieno zmogaus.Tas sudo gabalas ateme is manes mano sansa i titula!!!Seskiau-tu nesupranti ka tu padarei.Tu zinai,kad as tave gerbiu uz tavo nuopelnus ir pasiekimus,uz tai,kad tu daugybe metu buvai virsuneje.Vienintelis dalykas kuris man nepatinka,tai budai kuriais tu viska pasiekei.Per The Hotspur's Cup tu padarei milziniska klaida-tu nutarei mane suzeisti ir tokiu budu isvengti kovos su manimi.Tu visam pasauliui parodei,kad bijai manes ir nenori kovoti su manimi.Tu zinai,kad as esu geresnis ir,kad tik gaves proga as atimciau titula is taves.Uzpuldamas mane is pasalu tu parodei nepagarba visam pro-wrestlingui.Tu parodei nepagarba man,parodei nepagarba fanams,mano varzovui,mano treneriams ir visiems kurie prisideda prie FUSION gyvenimo.Tu parodei nepagarba visam verslui.Sis sportas yra sukurtas tam,kad geriausi ir stipriausi galetu saziningai issaiskinti savo santykius ringe ir tik ringe,bei irodyti kas yra geresnis.Tu visa savo karjera ieskojai lengviausiu keliu.Tu tiesiog parodei,kad neturi pagarbos niekam.Taip tu esi daugkartinis cempionas,taip tu esi mates ir silto ir salto,bet kartu tu esi tiesiog popierinis cempionas.Si sekmadieni as tai irodysiu visam pasauliui.Visi zino,kad man reikia tik vieno dalyko-pergaliu.Bet si sekmadieni as tai trumpam pamirsiu.Pirma karta savo karjeroje man nebus svarbus rezultatas.Pergale,pralaimejimas ar lygiosios-man tas pats.Izenges i si ringa as turesiu tiksla ne tiesiog prispausti tavo pecius prie grindu.Tai butu perdaug paprasta.As tave priversiu kenteti!!!As padarysiu viska,kad po sio sekmadienio tu nebegaletum jaustis pilnaverciu zmogumi!Jeigu tu manai,kad tu atsikratei Davido Hartnetto visam laikui,tai reiskia tu manes visiskai nepazisti.Ta karta tau vertejo su tuo strypu man tvoti dar kelis kartus,kad as isskrisciau kiek ilgesniam laikui.Dabar gali neabejoti-as busiu tavo didziausias kosmaras.Dabar tik laiko klausimas kada tas titulas atsidurs mano rankose.As nuosirdziai tikiuosi,kad tu nugalesi Mark Smile,nes privilegijos is tave atimti titula noriu as.Si sekmadieni tu suprasi kas toks as istikruju esu.Kai tu liksi vienas pries viena,akis i aki su manimi siam ringe tu suprasi,kad tokio varzovo dar neturejei.Skirtingai nei visi buve tavo varzovai as taip pat kaip ir tu esu cempionas.Visi varzovai mane gerbia,gerbia netgi labiau nei tave,nes as nebegu nuo savo sunkumu,as juos priimu ir su jais susidoroju!Kaskart kai wrestleriai ateina i si ringa ir kalba,apie mane buvo galima isgirsti ivaririu atsiliepimu-ir geru ir blogu,taciau visi iki vieno teige,kad nepaisant visko as esu kompetetingas ir pagarbos vertas varzovas.Ka jie pasako apie tave?Tik tiek,kad tu esi bailus,slykstus ir negarbingas senis.Sakysi,kad tau nerupi ka kiti sako?Gerai,sutinku man irgi nusispjaut i kitu nuomones.Taciau kada nors prisesk ir pamastyk ar tai ka tu darei tiek metu buvo teisinga.Ar tave visi prisimins kaip Cempiona is didziosios raides ar kaip cempiona ir mazosios.Ar tau visi ties ranka ir sveikinsis,nes tave gerbia ar tai darys tik is mandagumo?Geriau pagalvojes suprasi,kad visa tavo karjera buvo tik vienas didelis nesusipratimas ir,kad tu niekada nebuvai tikru kovotoju.Tu dabar esi tokioje karjeros stadijoje kai viena trauma ar suzeidimas uzbaigtu tavo karjera ir issiustu gydytis i seneliu namus.Ir butent musu artejantis matchas bus izanga i tavo pensija.Seskiau-as pasistengsiu,kad tu pasitrauktum graziai.Po to kai tu busi issiustas i pensija galesi visiems savo vaikams ir anukams pasakoti,kad tavo paskutinis varzovas buvo geriausias.Guledamas savo minkstoje lovoje ir ziuredamas FUSION renginius tu dar ilgai stebesi mano dominavima ir galesi didziuotis tuom,kad tu buvai paskutinis zmogus pries mane laikes FUSION World Domination cempiono titula.Man visiskai nusispjaut ka tu galvoji apie mane,nes as ir visas pasaulis pamatem viena dalyka-tu manes bijai.Tu trenkei man is pasalu ir su baime ziurejai i gulinti mane ir meldeisi,kad tik as neatsikelciau,bei spaudei savo titular prie saves.Tu bijai Seskiau ir as tuom pasinaudosiu.Kazkada esu sakes,kad kiekvienas zmogaus padarytas poelgis veliau susilauks kazkokios reakcijos.Si sekmadieni tu gausi mano reakcija i savo poelgi Seskiau.Answeris man suteike sia galimybe susiremti su tavimi vienas pries viena.ACIU TAU ANSWERI!
Hartnettas numeta mikrofona ir skambant jo muzikai palieka arena.
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-05-20, 21:20
Tiesioginė transliacija iš šeškiaus gimtinės ir haremo: Zapyškis. Lietuva
Sveiki ponios ir ponai, pastaruoju metu viskas man ėjosi kaip iš pypkės. Lod gavo galvos traumą, David užpuole kažkoks žavus senukas, Hotspurs taurė atiteko vienam iš underdog, o aš vis dar jūsų mylimas ir gerbiamas Fusion čempionas. Rodos viso pasaulio sėkmė prisiminė seną gerą drauga Šeškių Pyzdeškiu, tačiau kad ir kiek man pelnytai sektusi manęs niekad negali pamiršti praeities demonai, senas blogas narkomanas jodašiknis, kuri čia visi žino Answer vardu, vis dar sugeba kišti man pagalius į ratus ir vis dar sugeba išlikti mano nekenčiamiausių žmogumi šioja planetoje. Dėl man visiškai nesuprantamu priežasčių jis sugebėjo tapti šios federacijos GM ir nuo pat pirmos dienos jis sugeba žaisti su manim. Tai "netikėtai" jau pirmam Hotspurs taurės raunde manęs laukia Lod, tai "netikėtai" mano sekantis titulo ginimas yra su tikrai nešališku teisėju, tai prieš svarbų mačą už poros savaičių manęs laukia piktas David, kuris po keletos metų PW versle vis dar sugeba kaltinti žaidėją, o ne patį žaidimą. Answer jai vis dar turi nesuvestų sąskaitu su manim, tai nemalk šūdo, o sugrįšk į šį keturkampį ringa ir užbaigiam visą šia nesentaiką, ten pat kur ir ji prasidėjo. Na o priešingų atveju lošk su savo xboxu ar pleisteišionų NBA 2K12 ir bandyk iškovoti čempiono žiedą, kurio niekada gyvenime ir nebeiškvosi, nes esi toks pats nevykelis kaip ir visa ši sumauta amerikiečių tauta. Žmogau čia yra Fusion, čia legendos wrestlina, kolekcionoja amerikiečių sunkiai uždirbtus dolerius, iškovoja čempionu diržus liedami savo prakaitą, rizikuojantis savo sveikata, o ne stovi apsivilke kostiuma ir aušina burna. Vieną jodašikni šitoi šaly turim kuris nieko nedaro tik kostiumus viešoi erdvei demostruoja ir aušinanti burną su frazėm "yes, we can" antro tikrai mums nereikia...
Kalbant apie būsima varžovą David "the wyner" Hartnet, dėl daugybės dalykų aš su tavim sutinku, taip aš bijau tavęs, taip aš šiknius, taip man dzin ant viešosios nuomonės ir taip aš esu senis, kuri nuo invalido vėžimėlio skiria tik vieną traumą
Visas ePW pasaulis pažįstą būtent toki mane, tad ir tu neturėtum stebėtis kodėl aš padariau būtent tai, ką padariau. Mano tikslas būtį čempionų amžinai, na o norint pasiekti ši tikslą tu privalai žaisti su ugnim. Netgi pats Darvinas pasakė, kad išlieką stipriausi, tačiau kas nutiktu jai stipriausi tiesiog būtų pašalinti ankščiau laiko? Tada išliktu tik Šeškius Pyzdeškius. Aš nebesu pirmos jaunystės, tad turių stengtis kad didžiausios grėsmės mano titului atsitrenktų į
alternatyviosios kovos genijaus sukurtas lubas. Į jas atsitrenkė Lod į jas atsitrenkiai ir tu bičiuli
Na o toliau kas manęs laukia, atvirai pasakius man nelabai rūpi, visos mano mintys yra nukreiptos į Mark Smile, kaip ši kartą nugalėti sistemą, štai toks klausimas mane kankina pastarosiomis savaitėmis. Taip toks mano nusiteikimas, tau sutejks pranašumą, bet kadangi kova ne dėl titulo pralaimėjus ar laimėjus man aš vistiek išliksių nugalėtojas, nes jai manęs atmintis neapgauną, tu title shota matai, kaip savo ausis ir tikėkimes kad tai išliks amžinai. Sūneli tu gali mane mušti kiek tik nori tačiau tai nieko nepakeis, tu pakliuvai į mano pinkles ir gali džiaugtis atsidūręs ilgam šeškiaus išdurtų asmenų šąraše
Dėkui už dėmesi, tikiosi ir šiemet įšsiverš koks ugnikalnis ir visi skrydžiai bųs atšaukti, kažlo šį kart nelabai norių atsidurti nušiurusioje sporto salėja, kažkokia mane nerami nuojauta, kankina kad kažkam labai skaudės
Sveiki ponios ir ponai, pastaruoju metu viskas man ėjosi kaip iš pypkės. Lod gavo galvos traumą, David užpuole kažkoks žavus senukas, Hotspurs taurė atiteko vienam iš underdog, o aš vis dar jūsų mylimas ir gerbiamas Fusion čempionas. Rodos viso pasaulio sėkmė prisiminė seną gerą drauga Šeškių Pyzdeškiu, tačiau kad ir kiek man pelnytai sektusi manęs niekad negali pamiršti praeities demonai, senas blogas narkomanas jodašiknis, kuri čia visi žino Answer vardu, vis dar sugeba kišti man pagalius į ratus ir vis dar sugeba išlikti mano nekenčiamiausių žmogumi šioja planetoje. Dėl man visiškai nesuprantamu priežasčių jis sugebėjo tapti šios federacijos GM ir nuo pat pirmos dienos jis sugeba žaisti su manim. Tai "netikėtai" jau pirmam Hotspurs taurės raunde manęs laukia Lod, tai "netikėtai" mano sekantis titulo ginimas yra su tikrai nešališku teisėju, tai prieš svarbų mačą už poros savaičių manęs laukia piktas David, kuris po keletos metų PW versle vis dar sugeba kaltinti žaidėją, o ne patį žaidimą. Answer jai vis dar turi nesuvestų sąskaitu su manim, tai nemalk šūdo, o sugrįšk į šį keturkampį ringa ir užbaigiam visą šia nesentaiką, ten pat kur ir ji prasidėjo. Na o priešingų atveju lošk su savo xboxu ar pleisteišionų NBA 2K12 ir bandyk iškovoti čempiono žiedą, kurio niekada gyvenime ir nebeiškvosi, nes esi toks pats nevykelis kaip ir visa ši sumauta amerikiečių tauta. Žmogau čia yra Fusion, čia legendos wrestlina, kolekcionoja amerikiečių sunkiai uždirbtus dolerius, iškovoja čempionu diržus liedami savo prakaitą, rizikuojantis savo sveikata, o ne stovi apsivilke kostiuma ir aušina burna. Vieną jodašikni šitoi šaly turim kuris nieko nedaro tik kostiumus viešoi erdvei demostruoja ir aušinanti burną su frazėm "yes, we can" antro tikrai mums nereikia...
Kalbant apie būsima varžovą David "the wyner" Hartnet, dėl daugybės dalykų aš su tavim sutinku, taip aš bijau tavęs, taip aš šiknius, taip man dzin ant viešosios nuomonės ir taip aš esu senis, kuri nuo invalido vėžimėlio skiria tik vieną traumą
alternatyviosios kovos genijaus sukurtas lubas. Į jas atsitrenkė Lod į jas atsitrenkiai ir tu bičiuli

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų