Kad cia jus sunku suprast. Buvo pavyzdziu, kur kovotoja statot reitinguose auksciau, nors spejimuose spejat uz zemiau esanti kovotoja, ju tarpusavio kovoje.
T.y. as negaliu is jusu priimti rimtai argumento "remememes manymu kas nugaletu ka", jei patys ne karta is to savo manymo pasityciojat:)
Bet tarkim. Turbut svarbiau yra siai dienai, kad as nematau Alistair nugalincio Dos Santos. Taip, JDS buvo gassed po abieju kovu, bet jo gassed kategorija buvo net ne is tos galaktikos, koks gassed buvo Ubereem - zmogus kalbejo po du zodzius, tarp ju darydamas didelius ikvepimus iskvepimus. Is esmes jo interviu man primine Shane interviu po pralaimejimo Brock'ui.
Man Reem visumoj imponuoja labiau nei JDS, bet siaip dienai turiu viena liudna zinia: jei zmogus su apgailetina stovesena sugebejo nuleisti ant Alistair TIEK smugiu, tai as nenoriu net pradeti aiskinti to, kas butu, jei butu tiek smugiu nuleides JDS. Aisku galim kalbeti apie tai, kad Alistair turejo vengti TD ir pan, bet as nematau, kuo Werdum TD yra pavojingesni nei JDS:) Zmogus submitino Fedor'a, ir staiga jis geriausias pasaulio grapleris? C'mon Alistair....

T.y. su visa pagarba Chael nuomonei, kad is Nog gautas dirzas yra sudo vertas, ir kad JDS teturi tik ruda dirza (ir ta gaves is Nog), ir kad mums dar reikia pamatyti ji panaudojant ka nors is savo BJJ skilu, as manau kad po Shane kovos Alistair irgi neturetu aklai galvot, jog JDS nores tik stovet. O jei tik Alistair prades galvot, kad ant jo gali atlikt TD, iskarto keiciasi stanc'as ir gali prasileist daugiau smugiu.
Kitas dalykas, kad
Alistair, K-1 kovu deka, iprato
prasileisti nemazai smugiu. K-1 pirstines didesnes, ir jis su jomis gali sekmingai ten blokuot smugius, pro tarpeli ziuredamas kaip juda varzovas, o tada darydamas counterius. Panasiai jis dare ir apsikeitimuose su Werdum. Taciau visu pirma - JDS nera Werdum, o yra zmogus turintis ziauriai gera uppercut, kuris yra puikiai panaudojamas pries ta Alistair "priglaustu prie veido pirstiniu" gynyba.
+Dar vienas faktas.
JDS smakru daugiau maziau
isitikinome.
Alistair, gi is esmes zinom, kad turi toli grazu
negali vaikscioti ir girtis, kad jo smakras atlaike visus sio pasaulio smugius (skirtingai nei gali JDS).
Daugiau maziau gal nupiesiau vaizda, kodel manau kad Alistair nenugaletu JDS. Is esmes, nematau kazko stebuklingo, ka turetu Alistair pries JDS.
Jega? Minimalus skirtumas.
Striking arsenal?
K-1 and shit speaks for it self, bet is kitos puses ziurint - jei ka nors is MMA TOP-10 ir galim pastatyt strikinge salia Overeem, tai tik JDS. Skirtumas visgi nera leaps-and-bounds.
Striking defence? Duodu pranasuma JDS.
Ground game? Duodu pranasuma JDS, bet cia vienas kita iseliminuotu, su savo gera TD gynyba.
Is esmes ka as pamaciau Werdum kovoje, kad Alistair yra... f'n letas! Jis atsitraukineja tiesia linija atgal, ir naudojasi primityvia taktika "prisidenk ir stebek nesmugiuodamas, o tik tada smugiuok". Su tokia taktika pries JDS jis jau 3 minute guletu ziuredamas i lubas ir galvodamas kad jam dar bent liko 3 titulai, kurie nieko nereiskia.
Yra daugybe dalyku: bijojimas Werdum TD, Werdum vengimas stoveti ir pan, taciau Werdum nebuvo Takada (CroCop kovoje). Jis apsikeitinejo bent po kelis smugius. Ir Overeem nesugebejo parodyti nieko tokio publikai, kaip Meltz sake "laukianciai zvaigzdes gimimo".
Taip Alistair turetu pravaziuoti pro Silva, nes tas yra turbut leciausias zmogus ne tik top10 HW, bet ir TOP20 ar TOP30. O tada jau dabar matancius Alistair pergale pries JDS butu dar sunkiau itikinti, kad Alistair dar turi si ta irodyti, kad galetume tiketi jo pergale pries JDS.
Overeem iki siol pries visus zmones MMA turejo arba
Striking arba
Power, arba abieju (Werdum pvz atveju) persvara. Pries tokie zmogu kaip Werdum, jam tai tedave uzdususi decision.
O pries JDS jis neturetu nei to nei to. Zmogus tapo K-1 cempionu, taciau vos nepralaimejo pirmam raunde Tyrone Spong (kuri pats issirinko), o sekanciuose dviejuose turuose vietoj jo idetas bet koks Top10 kiekcboxeris butu pasiekes ta pati. T.y. Alistair geriausiu strikingu gali girtis tiek pat, kiek gali Werdum save vadinti geriausiu grapleriu laimejes ta nelemta JJ turnyra.
Nuo paskutinio top'o JDS irode zymiai reiksminga dalyka: savo TD gynyba pries viena geriausiu Wrestleriu TOP10. Ir spekita ka? Ogi jis tuo paciu metu sugebejo sekmingai smugiuoti ir neprasileisti smugiu pats (skirtingai nei Alistair).
O Alistair priesingai - savo kova pries Werdum man neparode NIEKO, netgi priesingai. Jis kovojo pries zmogu su silpnesniu TD, taciau jo strikingas buvo pakrikes.
Kitaip sakant: JDS ismontuoja viena geriausiu Wrestleriu ir tuo paciu metu strikinge atrodo stebuklingai, o Alistair nesugeba dominuojanciai nugaleti zmogaus neturincio nei gero wrestlingo, nei gero striking.
Kai taip parasiau ir as itikejau - Alistair iveiktu JDS.
p.s. Siulau topic'o pavadinima pakeisti i "MK ir Lix Rankings"

Nes as turiu problema su dabartine situacija: lyg ir tureciau uzstoti si top'a (nes esu vienas NMO "tarybos nariu", ir jei vadinam, kad tai "NMO topas" tai lyg ir turetu visi, iskaitant mane, ji uztart), bet as kategoriskai priestarauju Alistair buvimui virs JDS.
Viena yra senesni mano priestaravimai (kurie, isskyrus tokius kaip Josh buvimas apacioje... ups, jis ir vel ten, ane?), bet kita yra kai Alistair buvimas auksciau uz JDS mane kelia minti apie zmoniu pasidavima aklam hype:)
Ypac kai topas daznai pagristas aiskiaregystes vizijomis, o ne faktais, ar nuveiktais kovotoju darbais. Dar suprasciau, jei savo aiskiaregystemis vadovautumetes nuosekliai, taciau taip nera.