Sumąsčiau parašyti trumpą PPV review, po ilgos pertraukos. Žiūrėjau ne visus match'us, kelis skipp'inau, nes tiesiog gaila laiko.
Ryder vs Ziggler (US championship match) - žiūrėjau match ir kažkaip nujaučiau, kad Ryder laimės. Aišku, nebuvau pilnai tuo įsitikinęs, bet jau ir taip buvo maždaug aišku, kad Ryder laimės title. Nušauti du zuikiai vienu šūviu - Ryder pagaliau gavo šiokį tokį push'ą ir buvo tituluotas, na o Ziggler'is greičiausiai neužilgo šaus į Main Event'ą, kaip ir buvo žadėta. Viskas čia man suėjo, ir match patiko, ir laimėtojas tenkina.
Unified Tag Team championship - vienas iš filler'ių. Aš nusistebėjau bežiūrėdamas, kad šiame, ir taip užtektinai match'ų turinčiame PPV, atsirado dar trys filler'iai. Na match suėjo, gerai užpildė laiką. Kad ir kaip aš mėgstu Evan Bourne, ir man smagu jį matyt su title, bet aš viso match metu tikėjausi, kad heel'ai pasiims titulus. Kaip naujas team, manau jie turėtų būti pushinami, ir tag team diržai jiem tikrai būtų ne pro šalį. O Bourne su Kofi galėtų dėl singles title kovot, kaip pvz US championship. Kofi ir taip turi nemažai championship'ų savo pasiekimuose, na o Bourne kolkas tiktais 1 time tag team champion. Aišku, kartu ir norėtūsi, kad jis liktų su title, bet labiau norisi, kad Bourne paimtų kokį US title ir feudintų prieš ką nors singles match'uose.
Orton vs Barrett - vienas iš tų match kurių nežiūrėjau. Kas dėl laimėtojo, tai manau kitaip ir negalėjo būti. Orton jau antrą kartą iš eilės pralaimi Traditional Survivor Series match'ą ir nelieka Soul Survivor, tai per TLC jis captain vs captain match'uose laimi. Nors šiaip tai man jų visas šis feud neįdomus, ir aplamai, aš Smackdown nežiūriu, ir man neaktualu kas ten feudina.
Phoenix vs Kelly Kelly - another filler... Divos man praktiškai neegzistuoja, kai dingo Maryse. Ok, dabar mano mėgstamiausia diva - Kelly Kelly, tai šį match žiūrėjau tik dėl to, kad paspoksot į ją. O dėl match laimėtojos, tai ir taip buvo aišku, kad laimės Phoenix. Nes ji dar kaip ir neprarado savo "įtikinamumo", tai jai dar tas title tinka. Plius, per filler'ius labai retai, kada titulas pakeičia rankas.
Nash vs Triple H - nežiūrėjau, neįdomu. Pažiūrėjau tik pačią pabaigą, kaip Triple H suvalgė Nash. Kadangi Triple H laimėjo, tai gal pagaliau užsibaigs visas šis feud tarp Nash ir HHH? Nors aš ir neseku jų viso šio feud, bet iki šiol nesuprantu, ką Nash'as veikia ringe? Maža to, kad Nash'as sodino TNA, kaip reikalas, tai dar ir WWE eteryje... ne, norėjau pasakyti šmėžuoja, bet čia būtų nelabai tinkamai pavartotas žodis. Jis tiksliau yra vienas pagrindinių superstarų dabar WWE. Man graudu žiūrėt į jį, kai jis vos pasivelka ringe...
Jack Swagger vs Sheamus - nežiūrėjau, gaila laiko. Sheamus wins? Oh, who carre's...?
WHC championship - vėl gi, nežiūrėjau. Įsijungiau tik pabaigą. Okei, Big Show wins. Wait a minute... SHOW WINS? REALLY?!!! Štai tokia buvo mano reakcija, kai pamačiau laimėtoją. Match manęs visiškai nedomino, tačiau aftermatch žiūrėjau sulindęs į ekraną. Henry atlupo Show. Ir man mintyse iškart: "Bryan!". Ir taip, pasigirsta Daniel muzika, ir Daniel atbėgęs pasiima WHC title. Tačiau du dalykai: 1) Pagaliau Smackdown turi normalų champ, dabar nors bus galima neskippint WHC championship match'ų per PPV. 2) Bryan cashes-in??? O kur jo žadėtas cash'as per didžiausią metų renginį Wrestlemania? Maža to, kad internete galėjai prisiskaityt tokių spoilerių, tai dar jie patys ir per show visiem deklaravo, kad Bryan cash-in'as bus ne anksčiau, nei per Wrestlemania, per didžiausią metų renginį. Aš dar su keliais forumiečiais diskutavau apie visą šį reikalą, kad kvailai atrodo, kai cash-in'as yra ne po match, kai champ'as nebegali kovot, o prieš match. Nors ir face laiko lagaminą, vistiek, čimodano išnaudojimas ne tam, kad pasiimt title, o tik tam, kad gaut GALIMYBĘ pasiimt title, atrodo kvailai. Na, tokia situacija buvo su RVD, bet daugiau nebuvo. Ir gerai. Mano galva, tai tiktais tokiu būdų turi išnaudot čimodaną jo savininkas, ir ne kitaip, nepriklausomai nuo to, face jis ar heel. Ir aš laimingas, pagaliau Smackdown'as turi normalų champ. Tik aišku dabar per Royal Rumble bus Bryan vs Big Men (Show/Henry), o tai reiškia, kad match ir vėl nebus labai įdomus. Bet nors turim normalų champ.
Rhodes vs Booker T - nežiūrėjau. Thank's god, tiktai kad Rhodes wins. Bet shit, spėjimuose sufail'inau...
WWE championship TLC match - geras, normalus TLC match, man patiko. Tiktais kai Punk buvo prirakintas prie ringo, aš norėjau, kad Miz pasiimtų title, nes mano vienas iš svajonių feud'ų - Punk vs Miz. Ir būtų buvę logiškiausia, jei Del Rio ar Miz būtų nusikabinę title, palikdami Punk'ą prirakintą prie ringo. Na bet čia Punk buvo pavaizduotas vos ne kaip super hero. Maža to, kad prasitrynė ilgą laiką prirakintas prie stulpo, tai dar ir išsivadavo ir įkrėtė į kailį blogiukams. Logiškiau būtų buvę, jai Miz/Del Rio būtų nusikabinę title, ir iškėlę jį prieš prirakintą Punk'ą. Nors aš ir Punk'o fanboy'us (o ypač paskutiniu metu...pagrinde dėl jo mic skill'ų žinoma, nes wrestleris ar taip ar taip jis vienas geriausių/geriausias WWE), tačiau būtų buvę logiškiau, jei match būtų užsibaigęs Miz/Del Rio pergale. Ai, bet Punk liko champu, tai gerai
Overall: PPV vertinu gerai, patiko, nors ir nemažai skippinau.
P.S. Del Rio double enzeguiri to Miz and Punk, ir Punk nusileidimas ant stalo, buvo sick.