Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Pripazink jog esi Fanas!

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 59

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Na, cia norejau sukurti tokia siek tiek ypatinga tema :D Gal ji nebus populiari ir jums ji bus panasi i tema "Megstamiausias wrestleris" ir t.t. Bet sioje temoje as noriu isgirsti is jusu ta viena wrestleris, kuris jus domina, kurio gyvenimas ir karjera jums svarbi, kuriam jus uzjauciat, kurio sportinis likimas jums yra labai svarbus - noriu kad jus parasytumete to wrestlerio varda, kurio jus esate fanas! Taip, butent fanas - ne gerbejas, o fanas. Nes mes labai daznai smerkiame visokiausius fanus, smerkiame, kad jie be supratimo aukstina viena zmogu ir aklai i ji tiki - cia butent "fanas". Tiesiog cia ne "megstamiausias" wrestleri - megstamiausiu mes galime tureti daug, ir skirtingais metais - skirtingus wrestlerius. Bet juk yra tas, kuris tarsi jus 'uzgavo' kuris jus domina visais atzvilgiais. Tai gali buti blogas wrestleris, blogas zmogus, blogas entertaineris - ar atvirksciai, bet svarbiausia - NORIU KAD JUS PASAKYTUMETE: "As esu ... fanas". :D Juk turite toki ypatinga? :wink: Nezinau ar suprasyte ka norejau paklaust - bet man smalsu :twisted:

Pvz. visi zino, kad as esu Goldberg'o fanas. Zinau, kad jis pavojingas wrestleris, ne profesionalus, savimyla, jokios technikos - bet tiesiog jis mane 'uzgavo' ir iki siol kiekviena diena tikios naujienose pamatyti Goldbergo sugrizima :D I know - I'm sick... 8)

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Man dar tais laikais kai pirmus kartus matydavau RAW per BTV, tai uzkliuvo Chris Benoit ir jo "KRENTANTIS KRYZIUS", tad iki siol man sis wrestleris man patinka,galima dar nuspresti vien del mano sigo ir avataro, kad jis man patinka labiausiai.
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Na o as Daniels'o fanas :D wisi man matchai jo patinka, kartais paskaitau jo blogus (kurius jis taip "daznai" updatina :D ), stengius kuo daugiau jo matchu turet ir tt... nu vienu zodziu tiesiog... am... atsiprasau uz kvaila fraze, bet Daniels Rulez :D
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Winston pasakė:

<...> Daniels Rulez  :D
Va! Taigi dabar galiu neabejoti kad zmones suprato ka as tikejausi is sios temos :D
[b]GOLDBERG 8)

P.S. Sorry uz off topic;)

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai
Na man is pat pradziu buvau ziaurus Cenos fanas bet mpoto jis man nusibodo ir db mnan patinka undertaker nes jis panasiausias i metlista

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
AS ESU HBK FANAS :D Dabar kai mano wrestlingo zinios yra auksciau minimumo tvirtai zinau kas yra mano megstamiausias wrestleris... Ir bandau skleisti apie ji tamsiai visuomenei :D Jei mokykloj reik pasakot apie koki izymu zmogu, pasakoju apie Shawn'a (tai cia is anglu buvo), is lietuviu reikejo pasakot apie bet koki dalyka, pasirinkau apskritai WRESTLINGAS. Bet didziaja laiko dali pasakojau apie Shawn'a ir jo karjera, todel numuse bala :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
As tai esu Triple H fanas. Kazkaip tiesiog labai patinka jis man nuo BTV laiku. Cia turbut panasiai kaip ortonieciai isijunge BTV, pamate Ortona ir jau tapo jis jiem dievas :D Bet priesingai nei jiems, man HHH patinka iki dabar ir noriu kad jis vis laimetu(nors nuo feudo su batista pradzios, jis vis prakisineja).

`MalioK`

• Administratoriai
34
Tiesiog ne visi cia pasisake yra fanai - va tuo si tema skiriasi nuo "megstamiausias wrestleris". Pvz. (aisq ne galiu teigti 100%, bet tiesiog cia pagal mano ispudi) - DeSerT, Lix ir Winston manau tikrai yra fanai (ir as;) o aMiGoo manau tikrai nera fanas (tu dar manau daznai keisi savo favoritus).

Guest_putupas_*

• Svečiai
As esu Undertaker fanas ,man jis visada patiko,stengiuosi pamatysi visas jo geras ir blogas kovas,domiuosi visais jo feudais buvusiais :D

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
As net nzn kieno fanas :D Chris Benoit turbut

`MalioK`

• Administratoriai
34

GhZ pasakė:

As net nzn kieno fanas :D Chris Benoit  turbut
Reiskia tu dar neesi fanas, jei tau iskart nekyla vardas (tuo labiau jei abejoji). Dar nepamatei ta kuris tave suzavetu :D

As tiesiog velgi noriu pabrezti, kad nekiekvienas zmogus, kuris turi megstama wrestleri yra fanas :wink:

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Siaip labiausiai jaudulys ir toks lyg rekt ar kas norisi :D tai kai Stone cold pamataw ringe

Guest_DeadeR_*

• Svečiai
Stone Cold , kaip minėjo GhZ kažkox jausmas kai įeina į ringą :P

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Seniau buvaw Goldberg, bet kaj parsisiunchiau visus su Goldbergu matchus ir segmentus kokius tik imanoma bevejk, taj beliko pradet labiau vertint gerus matchus (tik labiau, o ne visishkaj), ir dabar galiu pasakyt esu SCSA fanas:) Net majke 'WHAT?' buvaw pasidares kaip jo:) Dabar dar zhadu pasidaryt dhemperi su uzhrashu 'Fortaz 3:16':)))
Nu ir dar Regalis patinka, del savo elgesio ringe:) Nu bet ne fanas, o tik imponuoja;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
0
Na mano manymu esu John Cena'os fanas :D man patinka kaip jis kovoja, jo FU ir t.t., turiu daugeli jo repu :P na esu tikraj Cena'os fanas :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Nu cia visi kalba kad fanai to ir to o as noreciau pasakyti
AS NESU FANAS
nezinau koks wrestleris turi taip patikti kad del jo isproteciau ir pasakyciau as esu fanas
bet uz tai galiu pasakyt AS SLIPKNOT IR SCORPIONS fanas
tai tiek is mano puses

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
As vistiek nelabai suprantu, kodel jus rasot, jei sakot "as manau", "mano manymu", "man atrodo", "nezau, bet man atrodo as esu .......... fanas". Kam taip rasyti, jei tema klausia tvirtos nuomones, o jus pasakot, kad tik turbut jus esat to wrestlerio fanas. Geraiu tada sitoje temoje nesireikskit ir viskas.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

TruBaller pasakė:

As vistiek nelabai suprantu, kodel jus rasot, jei sakot "as manau", "mano manymu", "man atrodo", "nezau, bet man atrodo as esu .......... fanas". Kam taip rasyti, jei tema klausia tvirtos nuomones, o jus pasakot, kad tik turbut jus esat to wrestlerio fanas. Geraiu tada sitoje temoje nesireikskit ir viskas.

Tai vadinama postu rinkimu arba noras atsakyti i visus topicus ;)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu as suprantu, bet vistiek galetu bent kiek susiprasti, kas blogai, o kas gerai ;)

Socom

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na, o as Rey Mysterio fanas.
Labiausiai patinkantis wretler'is. Labiausiai patinkantis finisher'is.
Ziurejau beveik visus jo macus. Seku naujienas jo svetaineje,
ziuriu One-On-One klipukus ;) (cia ta prasme www.reymysterio.com).
Domiuosi jo istorija... Zodziu patinka viskas kas susije su siuo
wrestleriu.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Sakai ziurejai beveik visus matchus ;)

Truputi gal perdejai ar istikruju visus ziurejai ;) Tokiu atveju tau turbut viso hardo (kokiu 40gb) reiketu vien jo matchams :D

Socom

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nelaikau hard'e wrestlingo. Istrinu (i kompaktus susimetu tik PPV ir
Full-Show). O seip maciau tikrai daug, netgi labai daug, dar dabar
stengiuosi susisiusti tuos kuriu nemaciau (dabar daugelio nerandu,
nes jie gan reti, ipatingai WCW) ir toliau "risti" istorija.

...
Na gerai ne visus, bet 3/4 tikrai maciau ;).

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
O tu bent isivaizduoju kiek tu matchu yra ? Speju, kad ne, nes jei isivaizduotum, tai taip nesakytum ;)

Galim taip primityviai paskaiciuoti. Per menesi buna kokie 5-3 TV matchai. Per metus tada apie 50. Per dvejus metus 100. Aisku cia labai primityvus skaiciavimas, bet pagalvok is naujo ir pasakyk ar tikrai turi 3/4 Rey matchu ?

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Jis nesako kad turi, jis sako kad mate. :|
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Socom

Baltas diržas

• Naujokai
0
As tikrai nenoriu pyktis. Neturiu as tiek macu, as isviso neturiu jokiu
macu, as juos istrinu (kaip sakiau pasilieku tik PPV, Full-Show).
O Rey-Rey man patinka ilgiau negu pats pro-wrestiling'as (heh,
ilga laika ziurejau tik kovas kuriose dalyvauja jis).

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0