Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-12-11, 14:49
2005-12-11, 17:14
dar per cartoonnetwork animacinis serialas SW yra ;] . Seip tai fantastiska epopeja , nuo pirmu daliu iki paskutiniu , seip esu mates ir seno leidimo ir naujo leidimo 4,5,6 epizodus , todel patarciau acisiust ir naujuosius leidimus.
P.S. geri geimai SW tematika
P.S. geri geimai SW tematika

pilnametis...
Guest_Triple-H`_*
2006-01-27, 20:23
Guest_Triple-H`_*
Jo man SW irgi ziauriai patinka , As tai manau jok sitas Filmas yra fantastokos klasika
. Gerai kad emule yra tai va atsisiunciau visus filmus ZIAURIAI GEROS KOKYBES !!!!!!
ir vel visu perziurejau ... .Siaip SW labai faini filmai itraukiantis veiksmas . Gera siuzeto linija . Beto dar SW knygos labai idomios jai jums ziauriai patinka SW (kaip man )
. O del zaidimu tai taip nesiginciu ju tematika ziauriai idomi, esu perajas SW : Jedi academy . Dar lego SW esu zaides
.
Guest_Striker_*
2006-07-28, 11:06
Guest_Striker_*
hmm nzn nesu tox didelis gerbejas. siaip idomus filmai patinka ziureti. seniau buvau labai uzsivedes dar kai pries kelis metus buvo pradeja 1 karta roditi per tv3 dar kai galejai skambinti ir laimeti sw maike ir bilieta i naujausia filma tai buvo klonu puolimas man atrodo
vo tada buvau uzsivedes. visalaika skambinau dalivavau net seimos parasys rinkau nes motike nenorejo leisti zieti nes puse 12 rodidavo o i sule reikejo eiti
db ir su mielu noru paziuriu siaip SW liux
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų