Temoje atsakymų: 47
2005-12-23, 12:15
Nu kagi, instaliavom forume nauja skina(daugiau informacijos naujienu forume) tai reiktu gal ir bannerio kokio naujo
Dysis sikart beveik nesvarbus, nu turbut geriausia daryt tokio panasaus dydzio kaip ir ana karta. Bet svarbiausia, kad spalvos butu sviesios, galbut geltonos. Taigi labai laukiam, jog kas nors sukurtu banneri arba bent pamegintu kazka nuveikti
Dekui.
2006-01-18, 19:04
2006-01-19, 15:56
O man tai tie visi logotipai isvis nepatinka. Tiesiog tai jau darosi nebeoriginalu. Taip, pirmas banner'is su tais logotipais prilipo, bet daryti kitus tokius pacius, man tie darbai atrodo nuobodus ir nieko neissiskiriantys (tuo labiau, kad ir musu "draugai" pasiskolino sita ideja ir savo forumui pasidare banneri butent su logotipais... taip, dabar jau jo lyg ir nebera, bet manau, kad sitos idejos jau reiktu atsisakyti).
2006-01-19, 16:08
Nu cia nieko blogo nematau tuose daug postu
Jie juk i tema
O dabar kaip ir akys i mane krypsta, nes cia kaip ir klausimas is mano posto
Hmmm... tikrai pasakysiu, kad nznau... Nesu labai galvotas tokiais klausimais, todel tikrai, manau, kad kokiu nors ideju nelabai ir duosiu
2006-01-19, 16:31
As irgi norejau pasireikst, bet ideju nelabai buvo, tai is dalies banneris panasus i sena, bet gal vistiek geriau negu nieko
Del tu logotipu, tai jie yra, nes vakar darant banneri negalvojau, kad napatiks. Tai va:
2006-01-19, 16:39
kodel jus naudojat ta citrinine spalva?
ir kam det WCW? ji jau mirus
manau darykit WM theme`ui logotipa, ne tam lemonui
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų