http://rapidshare.de/files/10375786/Dainfo..._Video_Tape.wmv
chia parodija to, del ko Flair turi saugumu su tejsesauga:)
26mb
neacimenu ish kur linka turiu, credit for some site:)
Temoje atsakymų: 9
2006-01-07, 02:03
1) Flairas turi problemu su tejsesauga, nes nesenaj kazhka kelio kamshtyje jam papypinusi (berods) prikule - linxmiausia dalis - berods trenke galva i mashina:) Tas padave i tejsma. O Flairas ir taip skoloj sedi+su zhmona skiriasi
2) Cutting Edge - Edge reality show segmentas - tox bevejk kaip shootinis. Shootina ant visu - Hardzhio, kazhkokio futbolininko, dar kazhin ko. (beje, chia nauja WWE kryptis - WWE saite dazhnaj jau nukrypstama nuo angles - pvz parasho kad Eugenas reabilituojasi nuo perdozavimo)
nu ir per ta show jis visada tokias kaip naujienas varo:D Nu ir ant Flair uzhvare, butent del shitu visu dalyku.
3) Flairas net nzn ar sureagavo on screen kaip nors i taj - nes jam advokataj patare nekalbet butent apie shi dalyka niekur - nes gali pakenkt.
4) Edge'as vare toliau - padare shita parodija:)
2) Cutting Edge - Edge reality show segmentas - tox bevejk kaip shootinis. Shootina ant visu - Hardzhio, kazhkokio futbolininko, dar kazhin ko. (beje, chia nauja WWE kryptis - WWE saite dazhnaj jau nukrypstama nuo angles - pvz parasho kad Eugenas reabilituojasi nuo perdozavimo)
nu ir per ta show jis visada tokias kaip naujienas varo:D Nu ir ant Flair uzhvare, butent del shitu visu dalyku.
3) Flairas net nzn ar sureagavo on screen kaip nors i taj - nes jam advokataj patare nekalbet butent apie shi dalyka niekur - nes gali pakenkt.
4) Edge'as vare toliau - padare shita parodija:)

2006-01-07, 02:53
Tai cia sitas buwo neseniai dar nufilmuotas
?
O del ju matcho net nezinojau
, nes dabar wwe nelabai seku o show irgi nelabai matau tai.. ir spoilerius tingisi skaityt
Bet jau ketinu nuo NYR gryst prie wisisko sekimo, nes neseniai pastebejau, kad man 700mb show atsiuncia per 1h.. nu nebent wietos nebutu...
O del ju matcho net nezinojau

2006-01-07, 12:55
Geras
patiko man
vidury kelio choppint, shokt ir figure 4 lock pradejo daryt
tie shootiniai interview man pradeda patikt
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų