Na cia jau pasidaro tikrai nerimtai. Tu gal lauki, kad as tau pateiksiu Kurt Angle'o klona?
Fortaz, Feb 3 2006, 11:31 AM, pasakė:
O low blow? Kur Cenos?
Kur lajkymasis ringo virves (na bent jau ma taip atrode)
Be to ir su dirzhu uzhvazhiavo tik viena karta, ne du - irgi skirtumas (tipo jej viena, galima ajshkinti impulsyviu poelgiu, o jej du - taj jau viskas daroma su logika).
Be to Litaj dare metima, o ne skausminga vejxma... Tik nubaude ja ir viskas. O Angle dar pakankino - vel gi skirtingi dalykaj...
Tajgi Cena chia netinka.
Prashom kita pavyzdi tokio FACE, atitinkanchio shiuos tweener pozhymius;)
(lauzhima moteriai, low blow, 2 smugiai su nelegaliu dajktu, ir, na shis nebutinas nes nera labaj ajhsq - lajkymasis ringo virves pininant).
Man taj Cena che nej pro kur viso shito atrodo nepadare...

Visu pirma musu diskusija (gal cia tik man atrodo;) virsta ne diskusija (kuria as iprates su tavim tureti), o i prikabiavima. Man tai istikruju nemalonu. Antras dalykas, tu kazkada pats man reges sakei: "Ar ne didesne tikimybe, kad apsiriks tas zmogus, kuris sako, kad kazkas niekada neivko, o ne tas kas teigia, kad ivyko". Neprisimeni tokius zodziu? Taigi, pradekime nuo to low-blow'o:
SmackDown! Results November 07, 2003 pasakė:
Referee: Brian Hebner
John Cena vs. Rey Mysterio
<...> Rey then went for the West Coast Pop but Cena hit Rey with a low blow as he came off the top rope and this went undetected by the referee.
The finish:
John Cena then planted Rey Mysterio with the FU and then pinned him for the three count to get the win with the crowd behind him, even though they weren't against Mysterio.
Winner - John Cena
The Aftermath:
As Cena celebrated in the ring, some music started playing and Paul Heyman led out Team Lesnar. Paul complimented Cena on his victory. The fans chanted "Cena, Cena!"
Dar noriu pabrezti, kad tuo metu Cena padare faceturn'a, kai isdave Brock'a ir pradejo su jo feudint (dar pries si matcha - taigi matche jis jau atliko face'o pareigas).
2. "Impulsiviai" trenkdamas su dirzu, argi jis nezinojo, kad tai gali padeti jam laimeti matcha? Beto, as vertinciau tai 'impulsiviai', jei jam butu nusispjaut ar tai mato teisejas ar ne - impulsiviai, jei jis butu inirses ir jam butu nesvarbi DQ. O cia jis smoge, kai mane jog referis be samones. Taigi cia visiskai nepateisinama.
Lita ir Melina? Tai gal as esu kaltas, kad Cena nutare pasinauduoti FU, o ne STF; o Kurt'as Ankle Lock'u, o ne Angle Slam'u? "Nubaude"? Tai ir Melina jis nubaude - beto publikai tai labai patiko. O jau kokiu judesiu tu pakelei ranka i moteri - manau svarbiausiai tas faktas, kad abu face'ai ja pakele;)
P.S. Cena ir Kurt'as ir neturi buti visiskai panasus face'ai - juk as sakiau, kad Angle'as yra "vyriskos ziurovu puses face'as", o Cena "moteriskos/vaikiskos".