Dar taip tarp kitko reiktu priminti, jog TNA per praejusius metus neapsiribojo vien wrestleriais is TNA. Jis juk gavo daugybe puikiu wrestleriu (Joe, Aries, Strong, Homicide ir t.t.). Jie net turi Sting'a. Taigi cia yrodymai, kad TNA nepraleidzia progu isigyti gerus "pirkinius".
Taigi, grizkim prie to, jog TNA isigyja Shawn'a. Tada manau, kad TNA tikrai gautu daugiau laiko eteryje, nes reitingai be abejones kiltu. Daugiau laiko TV=Pinigai=Populiarumas=Po truputi pradedantys svilti Vince'o padai. Aisku, pasamdyti HBK neuzteks, kad nukonkuruoti ar pasivyti WWE pagal populiaruma, bet pagalvokime - Sting vs HBK. Kaip manote, kiek zmoniu atsirastu, kuriuos tai sudomintu ? manau, kad tikrai daug. Dvi tikros (ne tokio lygio, kaip Cena, Batista, Edge ar net Rey) wrestlingo legendos. Galiu garantuoti, kad toki matcha noretu isvysti daugelis. Turekime galvoje, kad HBK sugebejo net Hogana nuvesti iki ****+ matcho, tai su Sting, manau, problemu kiltu dar maziau. Taigi, matchas butu ne tik tiems, kurie nori pamatyti vienus is geriausiu wrestleriu per paskutini desimtmeti, bet ir tiems, kurie nori pamatyti tikrai gera wrestling'a. As aisku jau nekalbu apie tokias galimybes kaip HBK vs AJ, HBK vs Joe, HBK vs Daniels, HBK vs Homicide ir t.t. Visi jie butu ne ka blogesni uz pirmaji.
Taigi, dabar kiltu klausimas, kiek TNA sugebetu isnaudoti HBK. Pagalvokim, kompanija, kuri per kelis menesius gavo Christian, 3D, Sting, o dabar ir HBK. Neatrodo gan patraukliai ? Mano manymu, tai taip. Taigi, kompanijos imidzas iskarto kiltu. O kai kyla imidzas, savaime suprantama, kad atsiranda ir pinigu (nu bent jau dazniausiai taip buna). Atsiradus pinigams, TNA gali plesti dar labiau. Negi tai nebutu pavojinga Vince'ui ? Turbu atsakymas butu teigiamas, nors kolkas pavojaus sukelti WWE yra mazai galimybiu, bet ka gali zinoti.
Tai dabar manau galime padaryti siokias tokias isvadas. Visi, kas labiau domisi wrestlingu, puikiai supranta, kad HBK atleidimas, sukeltu daug rupesciu. Ir tikrai esu isitikines, kad bent treksdalis ziurovu supranta, jog niekas HBK neatleis. Taigi, galvojam, kokia sio feudo reiksme ? Atleisti HBK ? Bet juk visi supranta, kad jo neatleis. Logikos kaip ir nebelieka ? Argi ne ? Aisku as gal ir klystu, bet mano akimis ziurint, taip atrodo sita istorija.
Beje, as jau net nebeminiu to pastovaus Bret'o minejimo. Tipo situacija mazdaug tokia: "Tu esi labiau suscrew'intas nei Bret'as". WTF ? Nejaugi Vince'as mano, kad net wwe fanai tokie buki ? Visi juk puikiai supranta, kad cia storyline, o Montreal'yje nebuvo jokio storyline'o. Visi juk puikiai zino sia situacija. Taigi vel, kur cia logika ?
Tai va... Cia yra butent mano mintys apie sia situacija tarp Vince'o ir HBK. Todel, jei jus manot kitaip, tai neikas jums sitos nuomones nepersa.
Prisijungti
Registruotis

Tema yra užrakinta
Į viršų