Peršokti prie turinio

Svarbu: top10 matchu rinkimai

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 25

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Taigi, nutarta isrinkti nMo top 10 matchus. Renkame geriausius, jusu nuomone, matchus.

Pageidavimas, kad dalyvautumet VISI.

Sudalyvave susilauks paskatinimo, nesudalyvave - ....'. :D Joke :D

Kokios yra taisykles:

1. Uz 1 vieta matchui skiriama 10 tasku, uz 2 - 9, ..., uz 10 - 1 taskas. Visi visu nariu balsai susumuojami, ir gaunamas nMo top 10 sarasas.
2. Dalyvauja bet kas, kas bent uzsuka i sia tema.
3. Nesugalvojat 10 matchu - rasykit kiek sugalvojat. Esme dalyvauti.
3. Matchai gali buti bet kokie, `MK` sake, galit varyt nors ir "Kane vs Kane" i pirma vieta.
4. Diskusijos cia nerejkalingos - jej zmogus mano, kad "Kane vs Kane" yra ***** vertes MOTD (match of the decade), tai yra jo nuomone, ir norima, kad ji cia butu gerbiama.
5. Nurodytas matchas turetu buti vienareiksmiskas. T.y. jej jus parashot "Steve Austin vs The Rock" reiktu pasakyti, kuris tai ju matchas.

Kokie yra pasiulymai (neprivaloma):
1. Stenkites per prievarta 10 matchu negimdyt. Busiu labai dekingas, jej aplamai parashysit pvz 3, bet nuo sirdies, negu kokius 10 per prievarta, ar nerashysit ish vis.
2. Siame topike negalioja "neredagavimo" taisykle. Taisykit savo postus i valias - svarbu kad butu sarasai matchu.
3. Treniruotes pobudzio pasiulymas: pameginkite patys ivertinti pateiktus matchus.
4. Rekomenduotina pildymo forma:

------------
Mano sarasas:
1.
*mano ivertinimas, pastabos:

2.

3.

*4.

*5.

*6.

*7.

*8.

*9.

*10.

--------------

* - nebutina pildyti.

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Taigi, mano sarasas (kol kas nepilnas, bet zadu papildyti):
Mano sarasas:
1. Steve Austin vs The Rock, WM17
*mano ivertinimas, pastabos: ****1/2. Mano nuomone, etaloninis WM main eventas. T.y. pavyzdys, kaip galima bookinti main eventa, su interferience, ir palikti matcha vis tiek geru. Taip pat pavyzdys to, kad geram matchui nerejkia judesiu daugiau nei 10, ka butent priesingai daugelis svieziai iskeptu kituose forumuose smarku megsta kartoti.

2. Steve Austin vs HHH, Three Stages of Hell.
*mano ivertinimas, pastabos: ****1/2. Nerealus, brutualus matchas, ir kiek pamenu, geriausias daugelio nuomone 2001 metu matchas.

3. Samoa Joe vs AJ Styles vs Daniels, Unbreakable 2005
*mano ivertinimas, pastabos: Man tai buvo nerealu ispudi palikes matchas. Tiesiog sedejom su Wilkins, ir vis keikemes is nuostabos. Si matcha vadinciau vienu svarbiausiu siu vaikinu matchu - visi kalbejo kad jie geri, kad jie labai geri, taciau siuo matchu jie irode, kad jie geriausi.

4. Shawn Michaels vs Kurt Angle, WM21.
*mano ivertinimas, pastabos: ****1/2. Ko truko iki 5*? Vietos card'e, ROH publikos ir didesnio build'o. Matchas uzhsimirshta. T.y. as uzpildziau 6 matchus shiame sarashe, ir tik tada ji prisiminiau. Match of the counters. Total show stealer. Gaila, kad tiek WWE fanai vangoki buvo, tiek HBK normaliai isejo po 2 minuciu Angle Lock'o (na slubuodamas, bet vis tiek). Na nors tiek, kad po matcho Anglo standartinio "You Suck" sumazejo, bet jo buvimas vis tiek parode fanu prastuma.

*5. Chris Benoit vs Kurt Angle, Cage match.
*mano ivertinimas, pastabos: ****1/4. Geriausias Cage match mano nuomone, geriausias Raw match, mano nuomone. Moonsault+diving headbut off the cage. +German suplex on Angle from the top rope. Sio spoto daugiau niekada nemaciau. +Austino trainiojimasis aplink irgi daug pridejo. Angle moonsault pati wwe isrinko metu judesiu berods. Nors nesu vieno/dvieju veiksmu matchu megejas (a.k.a. Under vs Foley), bet siame tai buvo kitaip. Siame tie vienas ar du veiksmai buvo techniski, ir jie nesukele traumu, todel tai nebuvo, priesingai nei Folio atveju, tiesiog Glorified bump.

*6. Chris Benoit vs Kurt Angle, 2003 Royal Rumble.
*mano ivertinimas, pastabos: ivertinimas gal ir geresnis nei praeito matcho, taciau ji rasau zemiau, nes is jo butent tiek ir teprisimenu - kad jis lyg ir geresnis. Taciau jis neturejo isskirtiniu momentu, kurie padaro matcha nemirtingu. Taciau tai toks matchas, kuris ir be tu momentu liks ilgam visu atmintyje.

*7. Kurt Angle vs Shane McMahon.
*mano ivertinimas, pastabos: ****. Geriausias matchas, kuriame dalyvauja non-PW-Wrestler:) Is esmes, tai matchas su nerealiai skambia antrashte (Olimpic Gold Medalist vs non-wrestler), ir man keista, kad jis susilaukia tokio mazo pripazinimo: Kurt'as nerealiai pritaike savo wrestling skills i Strret Fight matcha, ir padare ji itin idomu, nors kovojo pries ne ka kita, o turtingiausia pasaulio backyard wrestleri. Tai, kaip kurtas panaudojo ivarias texnikas, kad isnaudotu visus aplink esancius daiktus - nuostabu.

*8. Kurt Angle vs Brock Lesnar, WM19
*mano ivertinimas, pastabos: ****. Nors tai * prasme ne geriausias ju matchas, taciau jis man isimintinas, ir visi zino del ko - tas Shooting Star Press atrode tikrai ispudingai. Aplamai, zmones turejo gera build'a, padare gera matcha, ir idejo visas pastangas. Sakyciau isimintiniausias Brock'o WWE matchas.

*9. Undertaker vs Lesnar, Hiac.

*10.

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
1. Steve Austin vs. The Rock WM XVII
*mano ivertinimas, pastabos: *****. Neturiu ka prideti po fortaz pasisakymo, nesveikas matchas viskas nesveikai patiko po matcho teko srebtuve nuo zemes pasikelti :D

2. WM XVII TLC
*mano ivertinimas, pastabos: ****1/2. Nerealiausias TLC matchas kuri teko matyti, daug interference, daug finisheriu ir graziu spotu. Edge spearas ant jardy ir hardzio swantonas nerealus!

3. Angle / Lesnar WM XIX. ****. Tiesiog grazhus judvieju matchas, netoks kaustantis kaip Rock/SCSA WM17, bet visvien vertas paminejimo. :D Ir net 3 F-5 :D Lb patinka sis moves'as.

4. Under / Lesnar HIAC. ***3/4. Grazhus HIAC'as, DAUG kraujo, daug violence. Tiesiog lb patiko.

5. vs. HBK vs. Benoit. WM XX HHH ****3/4 grazus matchas nerealiai, labai daug visko, ivairiausiu elementu, ilgas, permainingas. NICE.

6. James Storm vs. Ch. Harris (Sacrifice 2007) **** oh yeah, tas tai konkreciai matcha pakeite ju galimybiu suvokima man. Puikia pasitranke, ishbande movesetus iki galo ir dave darbo valytojams (krauju KLANAI) :D

Bus dar daugiau.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Cia tiosiog patikslinimas: jej ka, kaip ir minejau, vieta sarase yra svarbi :D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Na gerai, dabar gal nustebinsiu pora zmoniu :D As specialiai Fortaz'ui PM'e parasiau, kad net zmoniu parasiusiu "Kane vs. Kane" matcha negalima pulti, nes... AS busiu toks zmogus (su panasiu matchu). Taip pat verta pabrezti, kad cia jusu/mano megstamiausiu matchu Top'as. Man megstamiausias matchas tai tas, kuri as ziurejau daug kartu (ne viena ir ne du). Tokiu turiu kelias. Pabandisiu jos sustatyti.

1. BILL GOLDBERG vs. BROCK LESNAR (WWE WrestleMania XX)
Aisku daug kas paalvos kad tai kvaila - ypac nuo nMo admino, bet as NIEKAD neslepiau, kad esu pakvaises Goldberg'o markas. Sis matchas, nors ir daugumo vertinamas DUD, o kiti ilenda ir i minusine skale, man buvo brangiausias Billo matchas (net svarbesnis uz 98-u metu matcha su Hoganu). Goldberg - vienas is keliu grinai WCW ir Eric Bischoffo (su Hulko palaikimu) iskeltu superzvaigzdziu. Jis zengia i viena didziausiu, jei ne didziausia WM siai dienai - dvidesimtos Vince'o "kudikio" metines + McMahono "namuose" - Madison Square Garden. Jo oponentas yra grinai WWE iskelta superzvaigzde ir vienu momentu - kompanijos veidas, Brock Lesnar. Ir pridekime prie viso to, kad referee yra asmeninis Goldbergo draugas (bent jau tuo metu) ir zmogus, kuris glauzdziai asociavosi su Billu visa jo karjera - Stone Cold Steve Austin. Taigi savo WresleMania debiute (pirmame ir paskutiniame pasirodime), viena didziausiu WCW zvaigzdziu istorijoje svariai nugali viena didziausiu WWE zvaigzdziu istorijoje (aisku nusileidus laipteliu nuo Hogan, Austin, Rock lygio). Pats faktas (ir taip, as zinau kokie faktoriai prie to atvede, bet fakto tai nekeicia), kad McMahon leido pergale pries viena savo "kudikiu" (vienu momentu) pasiimti WCW kylmes wresleriui MSG'e per istorine WresleMania - man yra vertas daug ko.
2. TRIPLE H © vs. CHRIS BENOIT vs. SHAWN MICHAELS (WWE WrestleMania XX)
Kaip ten Fortaz issireiske? "Etaloninis WM main eventas" :D Istorinis matchas, kuris gyvos tiek kiek gyvos pro-wrestlingas. Turime tris puikius darbuotojus, kurie padaro mums ****+ (kai kuriu nuomone *****) matcha ir pabaigoje, niekas kitas, o McMahonu seimos naris ir tuo metu WHC, Triple H padovanoja mums savo pirma WrestleMania submissiona. Ir kam? Vienam is techniskiausiu pasalio pro-wrestleriui, zmogui, kuris gyveno PW'u - Chris Benoit. Tai buvo viena graziausiu underdog pasaku wrestlingo istorijoje. Ir WrestleMania pabaigoje, Madison Square Gardene, ringe, i kuri krenta konfeti, stovi du WCW "produktai", du draugai, du championai, kuriu karjeru eigoje zmones sake "Jus nesugebesite" - WWE Championas, Eddie Guerrero ir World Heavyweight Championas, Chris Benoit. Graziausias momentas ever. Siandien neturime nei vieno, nei kito.
3. CHRISTOPHER DANIELS © vs. AJ STYLES vs. SAMOA JOE (TNA Unbreakable 2005)
Buk as prakeiktas, jei nepamineciau sio matcho. Matchas is tu auksiniu X Division menesiu istorijoje. Jiems net dave main-event slota - pirmas kartas, kai X Division CHampionship matchas buvo TNA (menesinio) PPV ME. Pries rasydamas tai, vel negalejau susilaikyti ir perziurejau matcha. Visu pirma yra labai malonu matyti normalu AJ face'a, kur jis savim pasitikintis - Phenomenal. Christopher Daniels irgi normlus, be barzdos ir dazu ant veido - privercia tave susimastiti, kiek dabar s*do. Nuostabus matchas pilnas innovaciju ir improvizaciju.
4. BILL GOLDBERG vs. STING (WCW Slamboree 1999)
Zianu, zinau... vel as su savo fanatizmu. Bet bent jau as ne mieloju ir nuosirdziai statau savo Topa. Is keturiu Sting/Goldberg matchu sis gavo daugiausiai hype'o. Si matcha cia istaciau labiau del nostalgijos, nes kazkada, kai sedejau ir ziurejau WCW per DSF man sis matchas reiske PASAULI. Zinojau, kad matcho nepamatisiu, nes per DSF PPV nerode, bet mane intrigavo pabaiga, kuri buvo, aisku, sudina (Hart, Steineriai). Is esmes pats matchas buvo labai liudnas su keliais botched judesiais, taigi is esmes net pats nesuvokiu, kodel ji statau i si Topa, bet pati matcho aura, "Who's the franchise?" hype iklijavo si susitikima i mano samone kaip №2 svarbiausia man Goldbergo matcha. As iki siol negaliu patiketi, kaip visas sudas kompanijoje taip ir nedave man pamatyti Sting vs. Goldberg per viena is 1998-2000 Starrcade su padoriu hype'u ir svaria pabaiga. Tai galejo buti Pinigai (is didziosios raides) ir kruva patenkintu fanu. Is esmes sis matchas, teisingai parengtas galejo perspjauti HOgan/Sting Starrcade'97 sekme. Bet tenka tenkintis half-assed Slamboree'99 matchu.
5. KURT ANGLE © vs. THE UNDERTAKER (WWE No Way Out 2006)
Tai buvo malonus siurprizas. Siandien as drisiu pavadinti tai klasika. Matchas perspjove mano lukesciu ir daugeliu kitu - ilgas matchas su chain-wrestlingu, brawlingu ir kruva counter'u + buvo ir dramos, kur Angle nenorejo laimeti via count out. Galu gale - mes visdar turejome Kurt Angle musu WHC'u ir as bandziau megautis kiekviena sekunde, nes zinojau, kad ilgai tai netruks. Dabar specialiai pasikapsciau po senas temas ir radau ka parasiau pamates si matche PPV temoje: *Sis matchas* + *Kurt'o kick-out'as po Tombstone'o* + *Undertaker'is tap-out'ina* + *Bret Hart'as isejna ir paspaudzia Angle'ui ranka* = *WrestleManijos main-eventas amziams*. Manau visi liko patenkinti sio matchu - Undertaker, kad irode kritikams, kad vis dar "gali", Angle, kad paeme svaria (beveik) pergale pries Undertakeri, Vince, kad net press-konferencijose ji gire uz toki ME, o fanai - savaime aisku. Tarp kitko, antras ju matchas (per SmackDown!) buvo geresnis, pagal kokybe, bet man si branginu daugiau, nes tai "pirmas" (jei neskaityti WWF laiku susitikimo) ir per PPV + su hype'u ir be isikisimu.

6. HULK HOGAN © vs. STING (WCW Starrcade 1997)
Velgi, siaubingas matchas, bet labai istoriskai svarbus. Mane, kai as pirma karta perziurejau si matcha, sukrete energija, kuri viravo arenoje (ziurejau ji kai tik gavau priejima prie ineto ir dar buvau grinas markas pamises WCW). Prie sio matcho vede daugiau nei metai nuostabaus buildup'o ir to laiko eigoje PW pasaulyje gime dar viena legenda - The Crow Sting. Deja, matcha supo ir daug politikavimo is vieno, Terry Bollea puses - nieko nuostabaus, kad Hogan nenorejo daryti svaraus job'o ir pabaiga buvo overbooked. Matchas buvo toks svarbus ne tik todel, kad buvo labiausiai hyped WCW matchas istorijoje, bet ir todel, kad dauguma IWC nariu laiko tai WCW nuosmukio pradzia.

7. THE ROCK © vs. STEVE AUSTIN (WWF WrestleMania X-Seven)
8. KURT ANGLE vs. SHAWN MICHAELS (WWE WrestleMania 21)
9. DO FIXER vs. BLOOD GENERATION (ROH Supercard of Honor 2006)
10. KURT ANGLE © vs. BROCK LESNAR (WWE WrestleMania XIX)

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 589 Pranešimai:
0
1.TRIPLE H © vs. CHRIS BENOIT vs. SHAWN MICHAELS (WWE WrestleMania XX):
Tiesiog unreal matcas,smagu buvo stebeti Benoit pergale.
2.Undertaker vs Brock Lesnar Hell in a cell :
Daug kraujo ir smagu buvo ziureti :DGalvojau bus pzda abiem ,nes pas takeri isviso atrode ,kad litrai bego.
3.August 19, 2000--A New Era Begins: Yoshihiro Tajiri vs Psicosis..
Unreal matcas , turbut vienas is ne daugelio kuri stebint man neatejo noras prasukt keliu vietu ,matcas 15 min kazkur ,bet visalaik veiksmas ir veiksmas.As matciau daug ir indie kovu ,bet jos mane taip nesuzavejo kaip sita .Na tiesiog susizavejau ir viskas .Gal kas zino ivertinima sios kovos?
4.Edge&Cristian vs The Hardys vs Dudleys (2000tuju wrestlemania :D)
Man pats geriausias matytas Tlc matcas.
5.Undertaker vs Jeff HArdy tlc matcas del Undisputed title (RAW2002):
NA man patiko HArdis ir underis neverte manes nuobodziaut ,ypac gale ,kai takeris iskele jeff ranka buvo unreal.
6.Razor_Ramon_vs_Shawn_Michaels__Ladder_Match_Wrestlemania_X:
PErziurejau nesenai ,bet vistiek sis matcas sugebejo tapti vienu is mano favoritu .
7.Raw vs Smackdown 2005 matcas:
GEras ,matcas ,kuris man labai patiko +Takerio gryzimas kuris graziai uzbaige viska.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
matau, kad siandien apsilanke:

GhZ, girlscancry, kastel, Lix, MarkaL, RazieL_, Re-Powaz, Road dog, Savekas, Valhalas, Vysniuz

labai idomu, kur jusu 10ukai?

Siulyciau pameginti padaryti kazka gero forumui, i kuri kas diena einat, ir skaitot, taip gaudami sau gero.

Nuotrauka
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 349 Pranešimai:
-3
1.TLC 3-E&C vs Hardyz vs Dudleys (WM X-7)
Siaip i PW zejau,kaip i tokia "meh" pramoga is nuobodulio,ir maniau,kad pazesiu ir baigsiu,bet va sitas matchas mane prisimenu uzbure ir mazdaug po tada kai ji pazejau pradejau normalei dometis PW.

2.3 Stages of Hell-Triple H vs SCSA (No Way Out '01)
Man patiko tas,kad cia buvo ir geras matchas,ir puttintas over kitas zmogus,ir istorija toliau buvo pastumeta(kaip as suprantu sitas pralaimejimas,pagal visa logika turetu but viena is SCSA heel turn priezasciu),vienuzodziu viskas padaryta.

3.AJ Styles vs Daniels vs Samoa Joe(Unbreakable '05)
Vo sito matcho nebuvau mates iki siandienos ir del to delsiau rasyt top'a,nes norejau pirma pazet.Va cia tai TNA grozis,taip ir turetu but dabar bookinama.Ir kai paziuri,kaip Daniels buvo pushintas(6 mens reing),o dabar jo neputino over pries Sting,ir jis vel XXX...

4.Samoa Joe vs Christian Cage(Destination X '07)
Geras crowd,tikejimas,kad Joes gali laimet,ir puikus abieju pasirodymas,nezinau,turbut buvo ir daugiau geru match'u ar dar geresniu per siuos metus,bet kazkaip nei i viena nebuvo pavyke taip isijaust.

5.Ladder Match-Shawn Michaels vs Razor Ramon(WM 10)
Pries zedamas sita daikta tikejaus,kad ji pazesiu vien del,kad toks istorinis,bet mane labai nustebino sito matcho gerumas,ir turbut del mazu expectations matchas paliko labai gera ispudi.

6.Kenny vs. Triple H(RAW 05.29.06)

Paskutinis mano matchas,kaip marko,poto daugiau niekad nerodziau tokiu emociju zedamas match'a ir isvis poto daugiau joks matchas nebuvo toks idomus :D .
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Zmones, cia ne pasiteisinimas - as pvz parasiau 8, `MK`, Undertaker ir Impaler irgi nepabaige savo sarasu. Rasykit pirma, o paskuj pildykit. Nes kitaip tai niekada neuzpildysit.

Na kagi, saunu - turim 2 pasisakiusius, kad uzpildys. Kaip like??

Nuotrauka
Nuotrauka

Justas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 66 Pranešimai:
0
Stai mano preliminarus sarasas,kolkas nerasau del ko ir kiek nes galvoju dar ka keisti. Sunku sukisti viska i top10

1. Stone cold vs The rock wrestlemania 19
2.Shawn Michaels vs Kurt Angle wrestlemania 21
3. Bret Hart vs Stone Cold submission match wrestlemania 13
4.Shawn Michaels vs Razor Ramon ladder match wrestlemania 10
5. Stone Cold vs The Rock wrestlemania 17
6. Kenta Kobashi vs Samoa Joe
7.Mitsuharu Misawa vs Toshiaki Kawada super Japan cup 1994
8.Kur Angle vs Shane McMahon street fight.
9.Aj vs Fallen Angel vs Samoa Joe
10.Samoa Joe vs CM Punk 2

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
1. Samoa Joe vs AJ Styles - TNA Turning Point 2005
Sitas matchas buvo nerealus, man labai patiko. Jis simbolizavo TNA X Division virsune, matche susitiko vieni geriausiu dabartiniu wrestleriu. Galbut keista, kad pasirinkau ne triple threata, o ju singles matcha, bet jis man kazkaip labiau isimine. Puikus, tiesiog puikus singles matchas.

2. HHH vs Micheals vs Benoit - WWE Wrestlemania XX
Geriausias triple threat matchas koki esu mates ir nenuostabu, atsizvelgiant kokie wrestleriai jame dalyvauja. Sis matchas ne tik idomus, bet turi didziule istorine prasme, kurios net dabartine situacija neistrins. Wrestlemania main eventas, Madison Square Garden, puikus matchas su dar puikesniu post-matchu. Ko daugiau galima noreti?

3. Do Fixer vs Blood Generation - ROH Supercard Of Honor 2006
Cia yra wrestlingo spektaklis, cirkas. As ji ziuredamas negalejau atsistebeti. Tokios nesamones dar nebuvau mates. Tiesiog nuostabu kaip visi spotai isruosti, kaip tobulai atlikti. Aisku psichologijos cia daug nera, kaip ir istorines prasmes, taciau toki matcha maciau pirma karta, visiskai nesveikas reginys.

4. Dudley Boys vs Hardy Boys vs Edge & Christian (Tables, Ladders & Chairs I) - Summerslam 2000
Na yra daug TLC matchu, taciau paminesiu originala. Nera daug ka komentuoti, nesveikas high spotu misinys ir WWE atrastas perliukas, ne tik surasdami nisa kaip padaryti idomius tag matchus, bet kaip ir putinti over tag teamus i kita lygi. Taip pat WWE komentvaimas rulez kaip visada, JR reke, o King'as sake "Jeff Hardy will wake up some time next week". Pralinksmino.

5. Samoa Joe vs CM Punk - ROH Joe vs Punk II 2004
Pirmoj vietoj pakliuvo singles matchas, penkta vieta taip pat atiduodu jam. Tiesiog tobulas 60 minuciu matchas. Nesu didelis fanas tokio ilgumo matchu, taciau kai jame wrestlina tokie geri wrestleriai reginys vertas ziurejimo. Puiki psichologija ir irodymas, kad norint ilgo ir idomaus matcho, nereikia i ji sukisti simto zmoniu ar gimmicku.

6. Team ROH vs Team CZW (Cage of Death Match) - ROH Death Before Dishonor 4 2006
O kalbant apie gimmickinius matchus, butent toks yra sitas. Nesveikas brawlas, su didele intriga ir kaip visada ROH, puikiais fanais. Siuolaikinis War Games. Aisku matchas yra siek tiek overbookintas, su visokiais turnais, paslaptingais wrestleriais ir t.t. taciau viska atperka issiliejes kraujas ir HARDCORE!

7. Samoa Joe vs Kenta Kobashi - ROH Joe vs Kobashi 2005
Taip pat paprastas singles matchas, taciau labai issiskirtiantis. Puikus fanai, puikus wrestleriai, DAUG stiffinimo ir mes turime dar viena ROH klasika. Tiesa matchas neturejo feudo, taigi dideles intrigos nebuvo kas laimes. Bet matchas kaip ir sakiau buvo puikus ir idomus.

8. Shawn Micheals vs Triple H (3 Stages of Hell) - WWE Armageddon 2002
Tenka atiduoti duokle ir WWE hardcore'ui. Niekada nebuvo didelis Hell in a Cell megejas, todel vietoj jo cia patenka "3 Stages of Hell" matchas, kuris bent man buvo daug idomesnis. Na kagi cia daug komentuoti, wrestleriai tiesiog uzmuse vienas kita, o baigiamasis spotas buvo nesveikas, kaip ir pats matchas. Nuostabu. Gal sitas matchas i istorija ir neieis kaip vienas ziauriasiu, bet man jis isimine.

9. KENTA vs Marufuji - NOAH 2006
Duokle puroresu. Taip sis matchas nera klasika, taciau man patinka lengvesni wrestleriai ir jame buvo mane pamaloninaciu lightweight spotu. Primine ROH, taciau islaike savotiska puro dvasia.

10. Bryan Danielson vs KENTA - ROH Glory By Honor V 2006
Danielsono reigne buvo daug puikiu matchu, taciau nei vienas labai isimenantis. Tai teko bent desimtoje vietoje pamineti, viena geriausiu matchu su KENTA. Tarp ju buvo puikus feudas, KENTA zenge i matcha nenugaletas ir jau du kartus nupinines Danielsona triple threat ir tag matchuose. Drakonas i ringa zenge su trauma. Taciau nepaisant to, jis sugebejo palauzti KENTA dar vienoje puikioje titulo ginyboje klasikiniame reigne.

Ivertinimu nusprendziau nedeti, del to kad visi sie matchai yra puikus ir nusipelne auksciausiu balu.

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
  • 643 Pranešimai:
0
1. SCSA vs. The Rock WM19
2. HHH vs. HBK vs. Benoit WM20
3. HBK vs. Angle WM21
4. Taker vs. Angle No Way Out 2006
5. Undertaker vs. Batista (kai buvo draw) Backlash 2007
Nuotrauka

Savekas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 61 Pranešimai:
0
1."HBK" Shawn Michaels vs. Bret Hart 60minute Iron man match.-Nepamirstamas WM main eventas su nerealia pabaiga.
2.Samoa Joe vs. Kenta Kobashi-Pakeite mano nuomone apie ROH.
3. Samoa Joe vs. AJ Styles vs. Christopher Daniels-Geriausias TNA matchas.
4.Undertaker vs. Mankind HIAC-Visa matcha jauciau itampa,del to jis man taip isimine.
5.Chris Benoit vs. HHH vs. HBK-Grazus matchas,grazus finishas,graudinanti pabaiga.
6.HBK vs. HHH Three Stages of Hell-WWE Fantazijos vaisius :D
7.Kurt Angle vs. Shane McMan-KOTR Finals-DAMN Shane was good!Kokie Spotai,o svarbiausia tie momentai kai tris ar keturis kartus neduzo stiklas ir Kurtas jau susiparines atgal tiesiog ishpyre Shane'a buvo nepakartojami :D
8.Stone Cold Steve Austin vs. Bret Hart WM 13,Submision match-Seip jis turetu buti auksciau,taciau mane nuvyle pabaiga...
9.Parasysiu Rytoj.
10.Parasysiu Poryt.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Zmones, kol kas tik 8 subalsave.
Is ju 3 adminai - t.y. tik 5 paprastu nariu balsai.
Staigiai balsuojat! :D :D :D :D
p.s. Negi nenorit padet isrinkt forumui to, ka patys matysit, budami to forumo dalimi? Man tai butu nesmagu, zinot kad cia kazkas kazka renka, o as tik kaip kox tixarius atejnu, patyliukais paskajtau ir vel sedziu ausis suglaudes..
Gi sakiau - cia galit rasyt bet kokius matchus. Negi sunku?

Nuotrauka
Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
1. Samoa Joe vs AJ Styles vs Daniels, Unbreakable 2005
*mano ivertinimas, pastabos: vienintelis matchas, kurį šiuo metu prisimenu, kad būtų palikęs tokį didžiulį įspūdį. Tiesiog vos turėjau laiko, vis peržiūrėdavau jį vėl ir vėl ir vėl. Ir draugams, kurie žiūri visokius RAW per BTV taippat jį parodydavau, nes man tiesiog jis buvo nerealus.

Kolkas tik vieną match'ą sumąsčiau, jei dar prisiminsiu, būtinai parašysiu (:
Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
1.WM X7 TLC mach-Ziureciau ir ziureciau,tai ispudingiausias machas(is visu kokiu mates)
2.Batista vs The Undertaker(WM 23)-Gal kaikam jis neisimine,bet man isimine lb,tiek Batista ir Undertaker padare gera macha,buwo tikrai idomu ziuret;)
3.JBL vs Big Show(Barbed wire cage mach)-Isimine ir sis machas,geras tikrai;)
4.Big Show vs Rey Mysterio(per smackdown!special show,kai Rey'u "sugrudo" i masinos kapota)-Vien del to,kad Rey neisigando ir kovesi:)
5.Kane vs Great Khali(WM 23)-Cia kaip Hogan vs Andre The Giant-Trumpas ,bet man geras machas;)
Dar papildysiu:)
6.Stone Cold Steve Austin vs The Rock WM X9-Tiesiog geras ir idomus,machas del title
7.Vince McMan vs Shane McMan(Street Fight) WM X7-Speju daugeli nustebino sita,kova,taipat ir as suzavetas likau..
8.Shelton Benjamin vs HBK(visi machai)-Ispudingi..
9.WM21 Money in the Bank Ladder Match-Vienas is geriausiu ladder mach,ever;) bent man
10.Jeff Hardy vs Matt Hardy

lituvis

Baltas diržas

• Naujokai
  • 27 Pranešimai:
0
1. Stone Cold Steve Austin vs The Rock, WM17
Viskas ir taip aišku
2. BILL GOLDBERG vs. BROCK LESNAR WM XX
Man vienas iš geriausių Goldberg mačų todėl jo tiesiog negalėjau neįrašyt
3. Trple-H vs. HBK vs. Benoit WM20
4. Jeff Hardy vs Undertaker, Ladder Match RAW (7-4-2002)
Tiesiog įstrigo ir viskas
5. Undertaker vs. Mr. McMahon Survivor Series 2003
Viena iš pirmųjų kovų kurias atsisiunčiau, todėl man ji nemažai reiškia
6. Razor Ramon vs Shawn Michaels Ladder Match WM10
7. Steve Austin vs. Kurt Angle Summerslam 2001
8. Edge & Christian vs The Dudley Boyz vs The Hardy Boyz - WM 17 TLC
9. The Rock vs. Triple H IMM Judgement Day 2000
10. Stone Cold vs The Rock WM 19

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Oficialus pranesimas:
balsavimas iki Rugsejo pirmos. (09.01)
Iki jo:
---Prabalsuokite bent po kelis tie, kurie is viso nedalyvavo.
---Pabaigite balsuoti tie, kurie balsavo tik dalinai, bet zadejo papildyti.

Nuotrauka
Nuotrauka

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 519 Pranešimai:
0
Na paskutine diena ir ash ysijungiu y balsavimus, tajgi:

1. The Undertaker vs Mankind - WWF King Of The Ring 1998 - Hell In A Cell
Viename matche, du ziaurus bumpai, to WWE shiais lajkajs nepamatysi, o gaila, nes matchas buvo tikraj nuostabus, vien del tu Foley'io skrydziu...

2. Samoa Joe vs AJ Styles - TNA Turning Point 2005
Nors daug kas rinkosi tu paciu metu ju macha ish Unbreakable, bet man vistiek shis labiau patiko, nors TNA bande jy pakartot per shiu metu Sacrifice, bet nesigavo nieko doro, tik pilnas spotu matchas, todel man shis matchas yra nepakartojamas...

3. HHH vs Micheals vs Benoit - WWE Wrestlemania XX
Beveik visi uz jy balsavo savo top10, taj nera ka ir pridurt, lb puikiai ishejes WM main eventas.

4. Steve Austin vs HHH - WWF No Way Out 2001 - Three Stages of Hell
Brutalus, ziaurus matchas, su man lb patikusia pabaiga.

5. Kurt Angle vs Chris Benoit - WWE Raw - Cage Match
Na pagal mane taj geriausias RAW matchas, vienas geriausiu tu metu matchu, nesveiki bumpai, tikraj matcahs lb geras...

6. Hardy Boys vs Dudley Boys - WWF Royal Rumble 2000 - Tag Team Table Match
Nos shis matchas nebuvo tox yspudingas, kajp visi TLC, taciau istorine prasme jis buvo TLC pradzia, del to man jis ir yra geresnis, uz visus TLC...

7. Kurt Angle vs Shane McMahon - WWF King Of The Ring 2001 - Street Fight
Geriausias Shane'o matchas, arba kitajp geriausias matchas su non-wrestleriu, buvo daug graziu spotu, ir siaip matchas man patiko...

8. Jeff Hardy vs Rob Van Dam - WWE RAW - Ladder Match
Nors lb trumpas, bet man lb ystriges matchas. Jo metu buvo unifikuoti IC ir European dirzai ir tajp pat buvo graziu spotu...

9. David Arquette vs DDP vs Jeff Jarrett - WCW Slamboree 2000 - Triple Cage
Vien del matcho tipo...

10. Edge vs John Cena - WWE New Year's Revolution 2006
Na vien del to kad, taj buvo matchas, kuriame Cena pirma kart prarado WWE Championship'a
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Rezultatai jau beveik suskaiciuoti, reikia tik:

savekas - jej gali pridek 9 ir 10, kaip zadejaj;)
Raziel, gal daugiau?:D
GHZ - patikslink 4 ir 9 savo

p.s. parasykit tikslinimus naujuose post'ose, kad matytusi ar pamatet.

Nuotrauka
Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
Pataisiau;)

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
kagi parsiunciau pirma scsa ir hhh match, kokybe tai apverktina, neziuresiu, klausimas, ar visi metami matchai yra prastesnes nei weekly raw/tna/ecw XWT kokybes ds ripai? nei vieno matcho dvd rip kokybeje ar panasioje? nes tokios kokybes matchai akiu gadinimas, siusiu atskirai jeigu taip..

logiskai pamastant argi tiek jau labai padides matcho dydis jeigu jam nepagailesit normalesnes kokybes? :)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Tai vienintelis matchas prastos kokybes, nes geresnes neturiu/neradau - tai yra pakankamai retas matchas. Kiti mano mesti matchai yra DVD ar TV rip'ai ir tikrai geresnes kokybes, manau ta pati galiu sakyti apie `MalioK`.

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
aciu kad nuraminai :) galesiu toliau leisti tashkus :)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąImpaler, Nov 2 2007, 06:36 PM, pasakė:

aciu kad nuraminai :) galesiu toliau leisti tashkus :)

Mano imesti TLC II, SCSA/Rock is WMX-Seven ir Razor Ramon/HBK yra nuostabios kokybes, o Rock/SCSA WMXIX, Lesnar/Goldberg yra truputi prastesnes kokybes (bet tokia, kuria jei as pasilikau ateiciai, tai ir tau turetu buti tinkama;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0