Peršokti prie turinio

AUGAS sneka

Temoje atsakymų: 8

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
  • 1112 Pranešimai:
0
Suskamba Alice in Chains -man in the box ir i arena ieina Augas, kurio sprandas sutvirtintas itvaru.
Augas ilipa i ringa ir praemes mikrofona pradeda kalbeti:
Taip... Taip.. Taip... praeitame show as pralaimejau.. NA IR KAS???!!!
Bottom!! Tau paprasciausiai ta vakare sekesi ;] Tu ne tik atemei is manes shot`a i NME titula bet ir nupininai mane!!
O to as tikrai netoleruosiu!!!
Tad as tau siulau susikauti sekanciame Heat`e 1 on 1!! Ka tu i tai?

Tada Augas padeda mikrafa i sona ir atsistoja prie turnbuckle laukdamas atsako is Bottom....
Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
  • 537 Pranešimai:
0
Suskamba rami Itališka muzika ir į arena ramiai įžengia GM Marcus. Užlipa į ringą ir paiemes mic'a pradeda kalbėti:
- Žinau, kad tau nemalonu pralošti galimybe gauti title shot, bet kovos su Bottom tu negausi, nes jam reikia pailsėti, prieš kova su Impaler. Galiu pasiųliti nebent kova su KrontoR, ką pasakysi?

Grįžau?!

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
  • 1112 Pranešimai:
0
Augas paklaauso.. Apsidairo... Visi " uzia" , kad Augas priimtu pasiulyma..
- O ar gali tas matchas buti no dq ar kazkas panasaus? (manijakiskai nusisypso)
Jei taip tada as mielai suspardysiu to sunsnukio subine!!!
Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
  • 537 Pranešimai:
0
- Puiku, šią savaitę susikausi su KrontoR NO DQ kovoje. Sekmės.
GM padeda mic'a ir išeina iš salės skambant, tai pačiai lėtai Itališkai muzikėlei.

Grįžau?!

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0
Uztemsta ir pasigirsta Drowning Pool-Soldiers , issaunama ferverkai ir pasirodo kauketasis KrontoR islekdamas kede apvyniota viela ir eina i ringa bet sustoja paziuri i ziurovus ir pro ji praeina su kamera zmogus, Krontor papraso ,kad sustotu ir KrontoR atsisuka nugara ir su nyksciu parodo i maikute kur uzrasyta '' Krontor is eXtreme In NME'' parodydamas praso is kart dingti salin, priejas prie ringo piktai paziurejas isiridena atsistoja paziuri dar karta i ziurovus iskelia kede i virsu ,grieztai papraso mikrafono ir gaves papraso atsitraukti :
- Sveiki ,mulkiai,kai jau zinot as praita savaite pralosiau ir negavau title shoto i NWE Heywieght Champion ir nebusiu pirmas kuri laikysiu titula ,bet nieko...nieko......as kovosiu toliau del bet kokio titulo ir ji pelnysiu nors tai ,butu paprasta kova ar ,butu kad no NO DQ taip ... atsukit kamera i mane now...kalbu tau Mr.Hardcore-Augai man kovos extreme tai pat patinka kaip ir tau as jau daug kovu kovojau visokiausiose Indy federacijose ir buvo kad kovos baigdavosi be laimetojo bet tai nesvarbu ,as tau nenoriu sakyti ,kad as tave iveiksiu ar kazkas panasaus ,bet as tau pasakysiu viena ,kad as busiu simto procentu pasirengias kautis pries tave ir jai as keliausiu i pragara tai kartu keliausi ir tu ,kraujas bus visur ir laimes garbe ir orumas ir kad visi seneliai ir vaikai minetu sia kova ,kaip Best of NME match sakytu nematei sitos maca tai paziurek kur yra tikras Hardcore mahas nors man nepatinka bet...
istiesia ranka ir KrontoR piktai laukia Hardcore - Augo kol kazka padarys....

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-03-12, 18:52

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
temos sujungtos... nera reikalo kiekviena karta kurti temas tu juk atsakineji i Augo zodzius taip? tai kam kurti threada? tu aplama pirma perzvelk kas parasyta anksciau buvo poto kurk temas.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0
Ne į temą
Gerai sorry nemaciau temos tik maciau kad bus musu kova tai labai atsiprasau

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2008-03-12, 16:49, pasakė:

Ne į temą
Gerai sorry nemaciau temos tik maciau kad bus musu kova tai labai atsiprasau
Atleidziu. Toks mano darbas - dalinti pastabas -.-

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
  • 1112 Pranešimai:
0
Augas paklauso... apsidairo ir vel nusisypso savo firmine sypsenele...
- Man patinka tavo uzsidegimas ir noras wrestlinti, vaikine!
Tada Augas paduodamas ranka KrontoR sako:
-Tegul laimi stipriausias!
Ir paspaudzia jam ranka.
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0