Peršokti prie turinio

Ar domites tik wwe ?

Temoje atsakymų: 22

Apklausa: Ar domites wrestlingu uz wwe ribu ? (0 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Taigi, idomu butu suzinoti, kiek zmoniu ziuri ir domisi wrestlingu, kuris yra uz wwe ribu. Kiek daug domites ? Ar siunciat kovas, show ? Ar sekat naujienas ? Domites spoileriais ? Ir butu idomu suzinoti, kokia federacija, jusu manymu, yra geriausia ir megstamiausia ?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
WWE gaudau 100% kas susije su wrestleriais/wrestlinimu (kitaip sakant viskas, ishskyrus divas - pvz dabar rejkejo pagalvot, ar jau bajges shiu metu diva search:D). Spoileriai, naujienos, backstage atmophere ir t.t. ir pan - nieko stengiuos nepralejst. Turiu turbut 80% visu ****+ WWE PPV kovu nuo 96/97 metu. Paskutinius ppv siunchiu visus, jej PPV rejtingas bent thumbs in the middle:) Jej mazhesnis, siunchiu tik kelias dominanchias kovas. Ish Raw siunchiuos tik ***+ ar feudo prasme idomias kovas, nes visa kita meshla per btv galiu pazhet.
TNA - siunchiu visus PPV, ir nej vieno TV Show. Naujienas seku nereguliariai, dazhniausiai tik su zhymesnem pavardem susijusias, 100% visas, susijusias su buvusiom WCW/WWE zhvajgzhdem.
ROH - siunchiu tik kaj abu zhinomi man kovotojaj, o ju ne kruvas tezhinaw, na kartajs ir jej vienas zhinomas.
Japan - pirmiausia viskas su buvusiom WCW/WWE zhvajgzhdem. Po to su zhymiausiais japonajs - ish esmes nieko nepralejdzhiu ish pagrindiniu forumu, kas tik buna japonishko.
Kas dar... ECW kaj dar gyvavo nej kiek normaliai nesidomejau wrestlingu bendraj (tik WCW tezhinojaw), taj dabar teturiu kelias nesvejkiausias kovas, ir tuoj parsisiusiu rinkinuka 'Best of ECW' ar smth:)
Taigi - ar domiuosi kitom lygom. Turbut TAIP.
APie kovas, spoilerius parashiau.
Kadangi labaj patinka wrestlinge butent feudaj, ir mazhiausiai 40% kas mane zhavi visam tam rejkale yra non-ring action, taj man prie shirdies WWE... Kad ir kaip geda butu taj pripazhint:) Ajshq wrestlingo prasme, kaj uzhsinoriu koki gera nematyta matcha pazhiuret, taj WWE paskutinej vietoj aciduria, nes toki gauti jau sunku:)
Tai chia kas man labiausiai patinka:)
O kuri geriausiai federacija... Na chia jau nuo to, ko zhmogus nori... Kadangi man wrestlingas be non-ring action yra tik antroj vietoj, taj... Bet wrestlingo prasme taj man geriausia ROH.

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Beje, kas del ROH, tai mano manymu, gali siusti ir tas kovas, kuriose nera zinomu kovotoju. Manyciau kad nusivilti neturetum bet kokiu atveju :D

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0
Na o man pirmiau TNA nei wwe nes wwe tik labiau sawe gadina o seip stengius wwe nieko nepraleist bet kartais neiseina o tna nieko nepraleidziu dar siunciu ROH matchus o del japonijos tai nelabai dar o del spoileriu naujienu ir tt wiska gaudau ir spoilerius ir naujienas ir ROH ir TNA ir WWE
o WWE nekenciu ypac ju kitu kompaniju zlugdymo budo, kad nusamdyt wresteri sugadint jo talenta ir nepushint o seip palikt ir gadint pvz wwe neseniai nusamde CM punk ir pvz as abejoju ar jie ji pushins ar seip sugadins (greiciausiai 2 variantas) kad ROH pasilpnetu ir dar nekenciu wwe kad ten yra galima sakyt steroidu fabrikas, vincas diewina beweik wien tik steroidus o prisisamdo geru CW ir juos sugadina... o po to greiciausiai atleidzia
Nuotrauka
Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
Taip man irgi daugiau TNA prie sirdies negu wwe nes ten tiesiog daugiau action :P na noreciau ROH siustis bet man be sansu kazkaip nes 4 show per savaite siustis tikrai neiseis :)
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Esu toks pat entertainmento trokstantis zmogus kaip ir Fortaz :P Todel Japonijos kompanijos pas mane visgi antrame plane - irgi geda pripazinti, bet taip jau yra.
WCW Galiu pasakyti kad domios tikrai ne tik WWE/WWF. Iki siol (nors jums gal sunku tai suprasti - gal tai kvaila) esu 100% WCW fanas. World Championship Wrestling visada beliks mano №1 kompanija. Taip net siandien as bandau kuo daugiau ir giliau isiskverbti i WCW istoria, jos feudus, matchus ir jau nebeegzistojancius uzkulisius. Esu pamises WCW :) Noriu zinoti viska apie sia kompanija.
WWE Antroje vietoje man WWE. Bet domios labiausiai WWF laikotarpiu, kai jie konkuravo su WCW - tais laikais WWF entertainmento kokybe buvo savo virsuneje. Irgi bandau sukaupti kuo daugiau ziniu apie uzkulisius (nes jie mane gal domina net daugiau uz pati sou=)) Patinka isigilinti i visokias WWE intrigas, kuriu toje kompanijoje pakanka. Skaitau straipsnius, naujienas ir ypac patinka laida "Off the Record" (labai idomu).
TNA Ziuriu tik PPV, nors RETKARCIAIS parsisiunciu pati show (dazniausiai neturiu galimybes, nes mano greitis labai ribots, o parsisiusti reikia daug kuo). Bet galiu pasakyti, kad nors neziuriu Impact kas savaite - visada skaitau resultus internete. Domios naujienomis, naujokais, uzkulisiu politika.
ROH Sakysiu atvirai - LABAI mazai zinau apie sia federacija. Maciau gal tik keleta matchu. Geda. :oops:
Japonija Cia jau bandau siekti naujienas. Perziuriu/siuncios kovas pagal mane duomincius feudus. Taigi sou nesiuncios - mane duomina atskiros kovos. Turiu viena megstama wrestleri - Kobashi; ir bandau siekti jo karjera ir pagrindines kovas.

Va taip...

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7
Galima sakyti dabar menkai domiuosi WWE ir galiu pasakyti, kad teisingai darau. Pagrindą mano dieninio wrestlingo raciono sudaro naujienos iš puroresupower (tas pats Zach Arnold kuria kaip ir furiousrage.com + neseniai dave ditch pradėjo dėti savo puroresu pasaulio apžvalgas ) ir puroresufan visų linkų, ditcho saite naujienos, http://www.411mania.com/wrestling (kartais scotto keitho saite ko nors gero būna), 3 forumai su puroresu medijos preferencija.
Žiūrėjimas ir siuntimasis video:
1. Bet kas iš shootstyle
2. Senasis AJPW
3. NOAH
4. NJPW
5. Zero-one MAX
6. ROH
7. IWA:MS
8. Kitos JAV indies lygos su pagrindiniais indie wrestleriais.
Na ir kažkur pačiame gale WWE.

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 738 Pranešimai:
0
Wisai nesenei normalei pradejau dometis TNA. Siustis inpact, ziureti PPV, sekti naujienas ir wisa kita. Tai pat is kur randu butinai parsisiunciu is japonisko wrestlingo tai is NJPW, AJPW, bei zinoma ROH. Aisku dar siunciuosi ir wcw bei wwf kovas ir PPV. Stengiuosi rasti kuo daugiau wcw nirto nes jo mates tikrai labai nedaug. Zinoma kovu siunciuosi ir ECW. Zinoma daugiausia ziniu gaudau wwe :roll: nepraleidziu nei Raw nei SD nei Heat ar Velocity naujienu. Dazniausei ieskau Raw naujienu kazkaip jos mane labiau traukia.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Pagrinde domiuosi WWE, bet taip pat siunčiu kiekvieną TNA show

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
na daugumoj ackirasd WWE kovas ir visus PPV , TNA , tai kiekviena show ish ju off saito , nes greitai siuncia, japoniskas tai buna pagal nuotaika jai randu linka ar ka . Seip viskas dazniausiai buna netycia pamacius kazka ydomaus pwtorrrents ar OWMF ar WM ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
  • 1112 Pranešimai:
0
ne as domiuosi ne vien WWE kartais paziuriu ir TNA ir ROH
o seip megstu hardcoro lygas pvz. CZW arba XPW

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Siuo metu tai domiuosi tik WWE, nors gavau nauja harda tai galvoju gal ir TNA pradet siustis ;) O siaip tai uzkulsius paskaitau karts nuo karto, nors zinoma ne viska.

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
  • 110 Pranešimai:
0
Domiuosi labiausiai WWE, nors siaip ir TNA domina, bet del Nash, Hall ir kitu WCW ar WWF buvusiu zvaigzdziu. ROH is vis nesidomiu. Siaip kazkaip wrestling'o pasaulis kazkoks apmires man atrodo. Jauciu sentimentus UWFI ir WCW iki 1997 (Hogan ir Flair kaip dievai tada atrode, be to, Giant labai baisus buvo ;) ). Dabar tai WWE daugiausia domiuosi, bet siaip sensta senos zvaigzdes, o naujos kazkaip atrodo zymiai prastesnio lygio, feud'u kokybe irgi suprastejusi WWE. Reikia rimtos konkurencjos, bet Vince'as sunkiai tai leistu.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Nu jei TNA domiesi del buvusiu WCW ir WWE zvaigzdziu, tai dabar tau patarciau pradeti dometis ir TNA, nes juos pradejus transliuoti per Spike TV, TNA bando pritraukti butent tokiu wrestleriu ir aisku juos truputi papushinti ;)
Kas del to naujoku prastesniu lygio, tai tada patarciau paziureti ROH. Manau, nuomone pakeistum ;)
Apie feudus tai cia net nera ka kalbeti :) Jie visi yra visiskos nesamones. Galiu duoti pavyzdziu tiems kas su tuo nesutinka - Eddie vs Rey, Matt/Lita/Edge/Kane/Snitsky ;)
Beje, dabar gal ir nerimta, bet visgi jau kazka del konkurencijos daro TNA ;)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

TruBaller pasakė:

Nu jei TNA domiesi del buvusiu WCW ir WWE zvaigzdziu, tai dabar tau patarciau pradeti dometis ir TNA, nes juos pradejus transliuoti per Spike TV, TNA bando pritraukti butent tokiu wrestleriu ir aisku juos truputi papushinti ;)

O cia jau pradejo TNA transliuoti per Spyke TV ar dar ne? Jei ne, tai kada prades?

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0
Dar ne prades man rodos Spalio 1
Nuotrauka
Nuotrauka

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
  • 110 Pranešimai:
0
As dar norejau pasakyti, kodel domiuosi WWE labiau uz kitas lygas. Mano manymu, wrestleris tai nera 180 cm ir 80 kg vaikinukas. Toks kaip kiekvienas is musu. Wrestleris turi buti galingas bent apie 190 cm ir 100 kg. ROH ir Indie lygose kaunasi daugiausia vaikinai, kurie yra tokie pat paprasti zmones (neissikyriantis savo mase, ugiu ir t.t.). Man patinka tokie wrestleriai kaip Lesnar, Undertaker, Kane ir t.t. Zmones, kuriems gamta dave kuna (galbut ir steroidai). Man pro-wrestlingas yra galingu zmoniu sportas.
Kaip palyginima galiu pasakyti, yra krepsininku, mazesniu nei 180 cm, bet ju mazai. Ir visi stebisi universaliaiss virs 210 cm ugio puolejus (Garnett, Nowitzki, Gasol)
Arba didziausia susidomejima bokse kelia ne lengvasvoriu, o sunkiasvoriu dvikovos. (Holyfield, Tyson, Lewis, Klitcko)
Manau, kad wrestleris turi kazka tureti is prigimties ir tik vienetai gali viska pasiekti savo sunkiu darbu.

Guest_Raiden_*

• Svečiai
As dar su wwe ganetinai "zalias",ka jau kalbeti apie kitokias federacijas.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
O mano manymu, tai wrestleris turi buti tas, kas moka wrestlinti. Tokie kaip AJ, Daniels ir dauk dauk dauk kitu 'vaikinuku'. Tose indie lygose yra butent tokie zmones.
Tarkim, gamta kuna davo ir Giant Gonzales, bet kas is jo gero ? Kas liecia Kane ir Taker, tai jie ne del gamtos dovanos yra tokie megstami, o del kompanijos padovanoto gimmicko :) Tikrai nemanau, kad tau jie taip patiktu jei neturetu situ gimmicku.

Kaip palyginima galiu pasakyti, kad yra krepsininku didesniu nei 220, bet ju mazai. Kodel ? Todel, kad jie kaip ir wrestlinge yra nieko verti. Ir visi stebisi greitais, vikriais 180 ir mazesniais krepsininkais, kurie atiduoda visa save (Iverson, Stoudamire it t.t.)

Arba didziausia susidomejima suolyje i auksti kelia ne 2 metriniai vyrukai, o tie, kuriu ugis yra gerokai mazesnis.

Manau, kad wrestlingas turetu laikui einant tobuleti, kaip ir visos kitos sporto sakos ir tik vienetai viska pasiekti, kurie nieko nesugeba, o tiesiog gauna pusha ir gera gimmicka tinkamu metu.

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
  • 110 Pranešimai:
0

TruBaller pasakė:

O mano manymu, tai wrestleris turi buti tas, kas moka wrestlinti. Tokie kaip AJ, Daniels ir dauk dauk dauk kitu 'vaikinuku'. Tose indie lygose yra butent tokie zmones.
Tarkim, gamta kuna davo ir Giant Gonzales, bet kas is jo gero ? Kas liecia Kane ir Taker, tai jie ne del gamtos dovanos yra tokie megstami, o del kompanijos padovanoto gimmicko :) Tikrai nemanau, kad tau jie taip patiktu jei neturetu situ gimmicku.

Kaip palyginima galiu pasakyti, kad yra krepsininku didesniu nei 220, bet ju mazai. Kodel ? Todel, kad jie kaip ir wrestlinge yra nieko verti. Ir visi stebisi greitais, vikriais 180 ir mazesniais krepsininkais, kurie atiduoda visa save (Iverson, Stoudamire it t.t.)

Arba didziausia susidomejima suolyje i auksti kelia ne 2 metriniai vyrukai, o tie, kuriu ugis yra gerokai mazesnis.

Manau, kad wrestlingas turetu laikui einant tobuleti, kaip ir visos kitos sporto sakos ir tik vienetai viska pasiekti, kurie nieko nesugeba, o tiesiog gauna pusha ir gera gimmicka tinkamu metu.

Visiskai sutinku del tokiu kaip Masters, Gonzalez, Snitsky ir t.t. Jie beviltiski, bet visgi didziausios zvaigzdes yra ne lengvasvoriai, o tie, kurie sugeba suderinti savo wrestling'o skill'us + entertainment + idealu kuno sudejima (cia WWE). Pvz. SCSA, HBK, Angle, Bret Hart. Visi sveria, bent 100 kg. Pasaulis visada labiau megs ziureti i tokius vyrukus, nei po 80 kg sveriancius lengvasvorius. Tokia yra realybe. Grazu kaip skraido lengvasvoriai, bet jie niekada nepasieks to, ka turi gamtos apdovanoti atletai.

Mano manymu, pro-wrestling'as turetu tapti ateityje butent galingu ir talentingu vyru sportu. Aisku, kaip ir visur turetu buti isimciu, bet jos retos (nieko pries AJ, Daniels). Man zymiai idomiau stebeti techniskus, stiprius ir puikius wrestlerius, kurie yra galingi, nei tuos is ROH lygos vaikinus, kurie sveria po 80 kg. Manau, kad turi ne tik sunkiai dirbti, tureti talenta, bet ir Dievo dovana (sudejima). Tai. mano manymu, yra idealus wrestler'is, o nei vieno tokio ROH ar kitoje JAV indie lygoje as nemaciau (tiesa, maciau tu kovu ne per daugiausia, bet vis tiek man susidaro toks ispudis, kad ten nera sunkiasvoriu).

Guest_Raiden_*

• Svečiai

TruBaller pasakė:

Tavo zodziuose yra daug tiesos tru.

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
  • 110 Pranešimai:
0
Is kitos puses, Tru, yra zymiai daugiau 180 cm ugio vaikinu nei 200 cm. Todel man ir idomiau stebeti tokius, kurie yra isskirtiniai, o ne tokie kaip as. Nors isimciu visada turi ir privalo buti :)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

Citata

Man zymiai idomiau stebeti techniskus, stiprius ir puikius wrestlerius

Wilkins, bet ROH ir TNA "waikinukai" irgi yra techinski ir puikus o stipruma kompensuoja vikrumas, ypac del techiskumo pvz kox Daniels, AJ daug wrestleriu is wwe tikrai nera tokie techniski...
Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0