Temoje atsakymų: 15
2008-04-02, 23:08
Per Wrestleamania gavom naują champ'ą, t.y. Kane, o per ECW pamatėm jo pirmą matchą, kaip jis jau su titulu. Man asmeniškai jis nelabai žiūrisi ir abejoju, ar jis jį išlaikys ilgai
. Tinkamą No. 1 contender'į numatyti nelabai lengva. Šiuo metu nebent tiktų S.Benjamin, prisimenant jų paskutinius match'us. Kaip manote, ar gerai WWE nusprendė, duodami jam titulą?
2008-04-03, 13:34
Na dar nepamirskim, kad seniai WON pranese, jog Glen planoja palikti versla - net buvo kalbama, kad tai ivyks 2007 metais. Tada buvo kalbeta, kad Kane yra labai gerbiamas WWE uzkulisiuose ir zmones (iskaitant Vince McMahona) jaucia, kad jis iki karjeros pabaigos turetu gauti bent viena padoru title-reigna, kad kompensuoti ta 24 valandu WWF titula. Aisku ECW dirzas tai labai jau "pigus" variantas, bet gal jie nusprende duoti jam bent toki ilga title reigna pries retirement'a
2008-05-08, 20:14
hm... na manau saunu, kad kane pagauliau gaus title run kurio mano nuomone nusipelne... ir norejau pasidometi... ar tiesa tai ka as girdejau ir Chavo buvo "uzkastas" per 8 sekundes sitam matche pralaimejo title ir pan. del to, kad pasirode TNA kazkokio promo ar dvd filmavime?
2008-05-08, 21:41
lich, 2008-05-08, 21:14, pasakė:
hm... na manau saunu, kad kane pagauliau gaus title run kurio mano nuomone nusipelne... ir norejau pasidometi... ar tiesa tai ka as girdejau ir Chavo buvo "uzkastas" per 8 sekundes sitam matche pralaimejo title ir pan. del to, kad pasirode TNA kazkokio promo ar dvd filmavime?
remiantis liudininku neigimu, i ka visada galima acakyti, kad tai melas.
Taciau taip pat galima teigti, kad Montreal srewjob buvo worked.

2008-05-31, 12:07
Na gal ir nelabai idomu ji su titulu matyt , bet jis tikrai nusipelne , nes negaudavo daug pusho (jai atmintis nemeluoja) , nors ir Shelton noreciau champu matyt
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų