Temoje atsakymų: 39
2008-05-04, 19:20
Na ką, renkam WWE Nr. 1 heel'ą. Mano balsas atitenka Edge'ui. Jis paskutiniais metais buvo labai geras heel'as, tačiau paskutiniais mėnėsiais, einant jo storyline'ui su Vicky, jis gauna dar daugiau heat'o. Tą ypač pastebėjau per paskutinįjį SmackDown!, kai jis su Vicky "nustrip'ino" Taker'į nuo titulo. Salė jį stipriai boo'ino pusė minutės nenutildama, ką retai teišgirsi
2008-05-19, 17:04
Lix, 2008-05-19, 15:11, pasakė:
Siaip ziuriu, kad liudnokai WWE su heel'ais. Tarkim yra Edge ir Orton, dar is dalies JBL, bet feisu over daug daugiau. Cia kazkodel man atrodo heel'u skaicius pradejo mazeti nuo HHH face turn'o 
2008-05-19, 17:41
Kane - heel? Kodel tu cia taip manai? Isvis man rodos Kane'ui jau nebetinka buti heel'u ir tokiu jis nebebus, per daug laiko praleista bunant face'u. Juk ji berods bande heel'inti, kai jis turnino ant BS, cia gal pries 2 metus ir nieko is to neisejo.
Punk'as parduoda per daug marskineliu ir yra megstamas vaiku, todel WWE nenori jo turninti, nors manau, kad dabar butu daug geriau ji daryti heel'u...
Punk'as parduoda per daug marskineliu ir yra megstamas vaiku, todel WWE nenori jo turninti, nors manau, kad dabar butu daug geriau ji daryti heel'u...
2008-05-19, 18:09
Lix, 2008-05-19, 18:41, pasakė:
Kane - heel? Kodel tu cia taip manai? Isvis man rodos Kane'ui jau nebetinka buti heel'u ir tokiu jis nebebus, per daug laiko praleista bunant face'u. Juk ji berods bande heel'inti, kai jis turnino ant BS, cia gal pries 2 metus ir nieko is to neisejo.
O del Punko, tai ji bookeriai norejo paversti heel'u, bet del tavo minetos priezasties sios minties atsisake, taciau jei labai nores, labai gali buti, kad taip ir padarys, nes kazkaip MITB lagaminelis kur kas tinkamas heel'ui ir kur kas idomiau buna kai ji panaudoje heel'iskai, t.y. Edge stiliumi
2008-06-25, 19:53
Straight Edge - CM Punk, 2008-06-25, 19:00, pasakė:
Tavo avatar nemeluoja? Ar tu "Synafanis"?
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų