Peršokti prie turinio

The Silencer vel grizta ;pp

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 12

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

Arenoje uzgesta sviesa, matosi tik ziurovu sviesos, staiga titantrone rodomas Kryzius ir zodziai: telaimina tave Dievas. Kai kurie ziurovai pradeda svilpti, kiti rekti: You Suck. Kiti ploti. Didele sumaistis, ir stai suskamba The Doors - Unknown Soldier! Zmones dar labiau pradeda sukauti!Staiga nusvinta rampa balta spalva, po titantronu pasirodo dumai, is po ju iseina trys vyrai, visi nesa kryzius. Vienas didysis Kryzius prieki, kiti sonuose ir truputi toliau nuo pirmojo. Visi trys sustoja ant rampos. Kazko laukia, susizvalgo, ir kai isgirstami zodziai : The Unknown Soldier, Is po titantrono iseina zmogus, apsivilkes kunigo apsiausta, bet jis su kapisonu, be jokios juostos. Atrodantis kaip venuolis, visi trys nesikai pradeda eiti, ir is paskos eina paslaptingas zmogus. Visi jau zino kad tai The Silencer, jis eina ir nulenkes galva kalba i mikrofona: "...telaimina Jus Dievas...Telaimina Gm Dievas..." Po pastaruju zodziu jis nutyla. Rampa vel uzgesta juoda spalva. Vel tamsu. Nieko nesimato, sviestuvas apsviecia ringo vyduri, kuriamie stovi vis dar tas zmogus nulenkes galva uzbaigia savo sakyni: ...telaimina Dievas..*patyli 5sekundes*.. MAAAANNEEE!!WOO!!. Jis numeta mikrofona, greitai nusiima kapisona. Ir stai Silencer ringe! Jis vel ciumpa nuo zemes mikrofona ir pradeda kalbeti:
- Nagi zmones! Ko nesidziaugiate! Kunigas vel cia! Vel cia . . . Visu pamirstas, bet pranesesnis uz visus naujokus. Kurie ateina ir tepasako: "Iskarsiu tau subine", "Tu to man nepadarysi, as tau tai padarysiu!" O Dzieve, padek man tai pmirsti, per tokias 'baisias' jusu kalbas net miegot nebesinori. Visi jus menkaverciai varzovai . . . nekalbu apie senus gersudraugus, kaip Mr. Elite, atsimeni mano pergale, FEE, kur man ja padavonojo Zemaitis, kai kirto tau is kastuo per makaule? Ar pameni. Ar Refresh. Su Rferesh. Draugai, siule man tag team'e buti. Bet, man to nereikia. Vienas as galiu daugiau. Vienas galiu uzkopti i kalna, vienas galiu laimeti ir kova. Bet, atejau ne apie tai pakalbeti, atejau pasakyti, kad NME krinta ir krinta zemyn. . . . Vien del to, kad pasiraso kontraktus su tokiais menkaverciais kovotojais, kuriu net vardu nezinau, ir aciu Dievui, kad nezinau. Na tie, kuriuos minejau, kaip jie kalba.

*Silencer nusisypso*

- O Dieve padek jiem susiproteti, kad cia ne cirkas, cia kova del gyvybes, viena akimirka tu ja turi, kita jau keliauji prie Dangaus vartu, bet ten nepatenki, mano pagalba. ISivaizduoju, dabar, kas mane girdes, ateis vienas po kito kovotojai, tie niekoverciai ir bandis mane iskviesti i dvikova. Bet ka jus, zmones, jum nepergerai? Sitoje lygoje yra 3 galima sakyti legendos, Mr.Elite! *nusisypso*, Refresh *taipogi nusisypso*, ir as. Nebijau to tegtai, laikiau ten Tag Team titula ten tris menesius. Refresh laike titula. o Mr. Elite, nepamenu. Neisizeisk! As galiu iveikti viena s jusu naujokai, galiu du ir tris. Vienut vienutelis. man nereikia ipatingu sugebejimu, nors as juos turiu. Turiu galia, kurios jus net neisivaizduokyt, turintys ja. Jum toli grazu, taikagi paneles, Silencer atejo vel cia, ir vel vienas po kito jis skins jus lyg rozes ziema, skins viena po kitos, nuplesdamas zieda, isiduriantis jusu spygliais, kurie man menkos zaizdos nepadaris, ir galutinai perlauzdamas jus perpus! Tai bus tiesiog laimejimas. Jus nieko nesugebat, nieko. ir galit isikisti tai i jusu galva, paklauskyt Dievo, jis visalaika viska zino, kalbedama uzuominomis jis jus apsvies sviesa! O ne ta nepagarba, kuria jums jauciu, lygoje, buvo geri kovotojai, kuriuos gerbiu. Atejo vienas trecias ketvirtas sestas ar kiek ten ju tu menkeverciu naujoku, kurie nieko nepasieks. O jei ir pasieks, vienas kito deka. Dabar, cia liko tik tuscia vieta, sita lyga liko tuscia vieta, kaip ir kiekvienas is jusu. Bet, Siencer uzpildis ta tustuma kuria sukele tie naujokai, kapsai. Neturiu kito palyginimo, tik kaip kapsas. ir tai darau Nuodeme, bet Dievas man atelsi, nes zino, jis ejo pripazinimo keliu, as einu tuo paciu vesdamas jus i protinga kelia. Jus galyte priesintis, galyte grumstis su manimi, bet vienas cia iseis nusisukes, ir nusisypsos. Ir tai bus T-H-E S-I-L-E-N-C-E-R! Isidemekyt sita varda, nes jis bus jusu kosmaras.

*The Silencer laukia kazkieno pasirodymo*

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-05-31, 13:59

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0
Pasigirsta Saliva-Survival of the sickest ir net neizengus i ringa SS pradeda kalbet. Kaip tu manai kas tu toks esi :) ! Galvoji tau tas dzievas pades mums ispardit subines!!!Klausyk supuves kazleke as vos si sestadieni per heat irodziau koks as geras kovotojas vos neiveikiau Prison, bet tas su... Mr Elite ibego ir sutrukde mano jau uztikrintai pergalei!!Jeigu manai kad tokiems luzeriams kaip tu neatspardiciau subines labai klysti. Silencer megsti girtis taciau as galiu pasakyt kad tau wrestlinge nera ko veikt tau bu atspardita sedyne. Palik nme kol as taves nesulauziau. Kol tu gali pavaiksciot. Jei tu nepaliksi nme man teks istart zodzius: The Silencer is dead!!!!

Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0
Beja galiu tau tik pasakyt kad kunigams vieta baznycioje o ne cia :) Taip pasake Super Stone!!!

Šį pranešimą redagavo Randy_Orton_Fan_4_life: 2008-06-01, 07:16

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Suskamba Muse - Hyper Music... Arenoje pasirodo Prison.
-STOP! Stabdykit muziką... The Silencer... Tu sakai, kad mes nevykėliai? Sakaisi esąs superdidvyris, tačiau gausi į makaulę. Į savo siaurą makaulę kurioje yra 5 gramai smegenu ir 5 kilogramai pasipūtimo. Tu (susiremia kakta į kaktą) giri Mr.Elite ir Refresh dėl to, kad turėtum kas tave gins nuo mano kruvinų kumščių. Tu - BAILY!
Supper Stone... Mr.Elite nutraukė garantuotą MANO pergalę... Juk aš. Aš buvau atlikęs Bridges Still Burning. Tai aš tave pinninau kai pasrodė Misteris Plačianosis. Tai aš turėjau būti tos kovos nugalėtojas.
Beje, prisiminkime vieną faktą. (Titantrone rodomas Refresh interview) Misteris Refresh savo interview sakėsi nesudarysiąs Tag Team. Tačiau panašu, kad jis susibičiuliavo su Mr.Elite. Refresh - tau greitai reikės fresh air. Taigi mažiau kalbų, einam prie reikalo. Siūlau mačą... 6 Man Tag Team. Viename kampe The Silencer! Mr.Elite! Ir Refresh... Kitame Supper Stone, Prison ir naujokas... Jo vardas yra Mr.Taker Under!!! (Išrėkia) Taker Under!.. (Ekrane parodomas video apie TaDer)

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-01, 08:56

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Pasigirsta 2Pac - California ir iš užkulsių išlenda Rosy.

- Yo,yo, yo. Kurgi skubat? (nusišypso) Visų pirma, sutinku su Silencer, bet tik iš dalies. Tokie naujokai kaip Super Stone ar kažkas tokio yra šūdo verti. SS, visų pirma išmok kalbėt. Kalbi kaip pirmokė iš kokio kaimo.. Ir ištikrųjų, net po Silencer pasityčiojimo tu atsakei jam tą patį, jog tu jam iškarši kailį, subinę atitvanysi ir t.t. Nenusibodo? Nei vienos kovos nelaimėjai, o jau visus daužai mirtinai? Net nesugebi susiprast,kad Mr.Elite padėjo tau! Jis išgelbėjo tave nuo pralaimėjimo, ančiasnapi. Kas būtų tada? Būtų šūdų krūva pavadinimu SS. Dar ateini ir bandai pasigirt, apgailėtina..

California Rose padaro pauzę ir netrukus tęsia:

-Prison.. Na taip, tu mokyklą lankei, su kalbėjimu pusė velnio.. Bet palauk! Nemanai,kad prisidirbsi? Nemanai,kad po tos 6 man tag team kovos nebeatsikelsi? Nepagalvojai,kad tavo karjera NME gali greitai baigtis? Kuo jūs esate pranašesni už daug gero ir blogo mačiusius jūsų oponentus? Bent vieną dalyką pasakyk, paplosiu.. Beje, tu pažįsti tą TaDer? Žinai kaip jis kaunas? Nebijai, kad su juo stipriai prašausi? Žodžiu, atsiimk pasiūlymą kol nevėlu, nes po tos kovos taip nebekalbėsi..

Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0
Rosy susikisk tas savo rozes i subine!!! eik i divu lyga nes cia kaunasi rimti wrestleriai o ne tie kurie kaip merginos uostineja savo rozes. Tu niekas!!! As permusiu tave i du gabalus!! po kovos su manim tu butum nuvytusi nususi roze. O tikrai tu temoki tik sneket tu net nezinai ka reiskia wrestlingas!!!

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

*The Silencer sypsosi*
- Jus norite kovos? Norite mane sulauzyti sutripti avo keliu kilogramu kojytemis, kuris nes skruzdes nesutrekstu? Norit mane iveikti? Turiu pasiulima, dideli pasiulima. Ateinantis heat jau numatytas, bet dar bus vienas heat ir ppv, jei Marcus Uliveri sutiktu, gal susikaunam, handicap kovoje, as vienas, jus trys. parodysit ka tikrai mokat. Pazesim, kas cia moka girtis, kas isvis nemoka kalbeti, nes su tokiomis kalbomis kaip peniameciu. As juk gausiu i maukaule! ISspardys man subine! Dieve, padek jam susiprasti, kad jums cia ne vieta, ir as tai irodysiu, po tos kovos. Jei aisku Marcus Uliveri sutiks. Sukos . . . Rosy, geriau nestunk ant ju, esi naujokas, nieko nepasiekes, be biografijos. o sitas senis stovintis pries tave jau yra isleides biografine knyga, kurios visi tirazai ispirkti, joje buvo aprasytas visas gyvenimas. Tad siulau kaip jau minejau kova.
*The Silencer negali atsilaikyti nuo sypsenos*

p.s. Ta biografine knyga tikrai uvo, yra zmoniu kas ja skaite.

beto, randy orton fan, neisizeisk bet tavo kalbos tikrai nekokios ;/ net nuopbodu man butu vienas pries viena su tavimi kovoti. Mano vieneriu metu patirtis tiek kalbu rasyme, tiek bookiname . . . Neatsilaikytum ;D

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-06-01, 11:40

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
-Ramiai Supper Stone... Matchas yra, nors ir ne toks kokio tikėjausi, bet jis gautas. Bet Rosy aš tave nukirpsiu... Ir nebepasibadysi. (Nusišypso) Taig vyrai ruoškitės mačui aš einu suvalgysiu gardųjį Snickers batonėlį, jį užgersiu Sprite ir suvirškinsiu. Kas gausis ten liks ir iš jūsų per mūsų kovą. Beje sveikinu TaDer jis gavo pirmąjį oficialų mačą. Mes su juo seniai buvome tag Team taigi saugokitės Double Team... Na aš sutinku su tavo Handicap pasiūlymu.

Prison numeta mikrofoną už ringo, bei užgrojus Muse - Hyper Music ramiai palieka ringą.

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-01, 11:40

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Rosy griebia mic'ą:

- Va apie ką ir kalba Silencer, apie ką kalbu aš. Suplėšysi į du gabalus? Nemoku kautis? Nežinau kas yra wrestlingas? Buratine, apie ką tu čia kalbi? Kartais ne apie save? Tavo žiniai jau nugalėjau Narmo, o tu beviltiškai buvai sutryptas Prison'o.

Rosy padaro pauzę.

- Beje,tu save vadini rimtu wrestleriu? (California Rose lūžta iš juoko) Mano močiutės prosenelė geriau ne tik pakovotų už tave, bet ir pašnekėtų, nors ji ir be dantų.. (vis dar žvengia)

California Rose žvalgosi po areną.

-Taigi, matau jau yra kitos savaitės Heat anonsas.. Mes susitiksim. Fatal Four Way naujokų mūšis. Labai įdomu.. Tikėkimės Silencer nesugalvos grįžt į ringą anksčiau laiko.. (Rosy reikšmingai pažiūri į Silencer)

Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0
Pirma as esu geriausias visu laiku wrestleris kodel as jau greit irodisiu... antra Super Stone vs Rosy ira tas pats kas rozė pries akmeni ar gėle gali pasipriesint akmeniui ne!!kadangi kita savaite turu galinybe iskarst visiems jums kailius galiu pasakyt tik tiek kad kol kas respect jauciu tik vienam zomgui... tas zmogus tai as!!(gauna labaj daug heato) niekas negali manes sustabdyt, tiesa yra tokiu kurie stovi man skersai kelio galiu pasakyt visos rozes laiku pranyksta pranyksi ir tu!!! TAIP PASAKE SUPER STONE!!!! Pameta mikrofona ir palieka ringa nervingu veidu...

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
tu dw normaliai rašyk, nes užkniso vaikiškus sapaliojimus skaityt :?

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-06-01, 18:30
Prasom be keiksmazodziu!

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Super Stone geriausias visu laiku kalbu rasytojas! Lenkiu zemai tau galva ir ploju atsistojes! Tu geriausias! ;DD viskas buvo pasakyta su ironija, sitas vaikis nieko nepasieks ;/

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-06-01, 19:50, pasakė:

Super Stone geriausias visu laiku kalbu rasytojas! Lenkiu zemai tau galva ir ploju atsistojes! Tu geriausias! ;DD viskas buvo pasakyta su ironija, sitas vaikis nieko nepasieks ;/

Tai,kad neįmanoma normaliai padiskutuot, rašo viską vienoje eilutėje, nesuprasi ar čia jis taip daro ar taip sako krč.. Žiauru..

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0