Arenoje uzgesta sviesa, matosi tik ziurovu sviesos, staiga titantrone rodomas Kryzius ir zodziai: telaimina tave Dievas. Kai kurie ziurovai pradeda svilpti, kiti rekti: You Suck. Kiti ploti. Didele sumaistis, ir stai suskamba The Doors - Unknown Soldier! Zmones dar labiau pradeda sukauti!Staiga nusvinta rampa balta spalva, po titantronu pasirodo dumai, is po ju iseina trys vyrai, visi nesa kryzius. Vienas didysis Kryzius prieki, kiti sonuose ir truputi toliau nuo pirmojo. Visi trys sustoja ant rampos. Kazko laukia, susizvalgo, ir kai isgirstami zodziai : The Unknown Soldier, Is po titantrono iseina zmogus, apsivilkes kunigo apsiausta, bet jis su kapisonu, be jokios juostos. Atrodantis kaip venuolis, visi trys nesikai pradeda eiti, ir is paskos eina paslaptingas zmogus. Visi jau zino kad tai The Silencer, jis eina ir nulenkes galva kalba i mikrofona: "...telaimina Jus Dievas...Telaimina Gm Dievas..." Po pastaruju zodziu jis nutyla. Rampa vel uzgesta juoda spalva. Vel tamsu. Nieko nesimato, sviestuvas apsviecia ringo vyduri, kuriamie stovi vis dar tas zmogus nulenkes galva uzbaigia savo sakyni: ...telaimina Dievas..*patyli 5sekundes*.. MAAAANNEEE!!WOO!!. Jis numeta mikrofona, greitai nusiima kapisona. Ir stai Silencer ringe! Jis vel ciumpa nuo zemes mikrofona ir pradeda kalbeti:
- Nagi zmones! Ko nesidziaugiate! Kunigas vel cia! Vel cia . . . Visu pamirstas, bet pranesesnis uz visus naujokus. Kurie ateina ir tepasako: "Iskarsiu tau subine", "Tu to man nepadarysi, as tau tai padarysiu!" O Dzieve, padek man tai pmirsti, per tokias 'baisias' jusu kalbas net miegot nebesinori. Visi jus menkaverciai varzovai . . . nekalbu apie senus gersudraugus, kaip Mr. Elite, atsimeni mano pergale, FEE, kur man ja padavonojo Zemaitis, kai kirto tau is kastuo per makaule? Ar pameni. Ar Refresh. Su Rferesh. Draugai, siule man tag team'e buti. Bet, man to nereikia. Vienas as galiu daugiau. Vienas galiu uzkopti i kalna, vienas galiu laimeti ir kova. Bet, atejau ne apie tai pakalbeti, atejau pasakyti, kad NME krinta ir krinta zemyn. . . . Vien del to, kad pasiraso kontraktus su tokiais menkaverciais kovotojais, kuriu net vardu nezinau, ir aciu Dievui, kad nezinau. Na tie, kuriuos minejau, kaip jie kalba.
*Silencer nusisypso*
- O Dieve padek jiem susiproteti, kad cia ne cirkas, cia kova del gyvybes, viena akimirka tu ja turi, kita jau keliauji prie Dangaus vartu, bet ten nepatenki, mano pagalba. ISivaizduoju, dabar, kas mane girdes, ateis vienas po kito kovotojai, tie niekoverciai ir bandis mane iskviesti i dvikova. Bet ka jus, zmones, jum nepergerai? Sitoje lygoje yra 3 galima sakyti legendos, Mr.Elite! *nusisypso*, Refresh *taipogi nusisypso*, ir as. Nebijau to tegtai, laikiau ten Tag Team titula ten tris menesius. Refresh laike titula. o Mr. Elite, nepamenu. Neisizeisk! As galiu iveikti viena s jusu naujokai, galiu du ir tris. Vienut vienutelis. man nereikia ipatingu sugebejimu, nors as juos turiu. Turiu galia, kurios jus net neisivaizduokyt, turintys ja. Jum toli grazu, taikagi paneles, Silencer atejo vel cia, ir vel vienas po kito jis skins jus lyg rozes ziema, skins viena po kitos, nuplesdamas zieda, isiduriantis jusu spygliais, kurie man menkos zaizdos nepadaris, ir galutinai perlauzdamas jus perpus! Tai bus tiesiog laimejimas. Jus nieko nesugebat, nieko. ir galit isikisti tai i jusu galva, paklauskyt Dievo, jis visalaika viska zino, kalbedama uzuominomis jis jus apsvies sviesa! O ne ta nepagarba, kuria jums jauciu, lygoje, buvo geri kovotojai, kuriuos gerbiu. Atejo vienas trecias ketvirtas sestas ar kiek ten ju tu menkeverciu naujoku, kurie nieko nepasieks. O jei ir pasieks, vienas kito deka. Dabar, cia liko tik tuscia vieta, sita lyga liko tuscia vieta, kaip ir kiekvienas is jusu. Bet, Siencer uzpildis ta tustuma kuria sukele tie naujokai, kapsai. Neturiu kito palyginimo, tik kaip kapsas. ir tai darau Nuodeme, bet Dievas man atelsi, nes zino, jis ejo pripazinimo keliu, as einu tuo paciu vesdamas jus i protinga kelia. Jus galyte priesintis, galyte grumstis su manimi, bet vienas cia iseis nusisukes, ir nusisypsos. Ir tai bus T-H-E S-I-L-E-N-C-E-R! Isidemekyt sita varda, nes jis bus jusu kosmaras.
*The Silencer laukia kazkieno pasirodymo*
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-05-31, 13:59
Prisijungti
Registruotis

Į viršų