Peršokti prie turinio

Hardžiai World champ'ai?

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 25

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Taigi, kaip supratote iš temos pavadinimo, pagrindinis šios temos klausimas - Ar Hardžiai kada nors bus WWE/Heavyweight champ'ai? Aš manau, kad taip. Šiemet vieno iš champ'ų jau būtųme sulaukę, tai Jeff, jei ne jo aplaidumas. Kaip žinia, jis turėjo laimėti MITB lagaminą ir žinoma jį panaudojęs būtų tapęs WWE čempionas. Tačiau dabar jau viskas priklauso nuo Vinco, ar jis pasitiki Jeff'u ir kada nors suteiks jam antrą šansą, push'ą į WWE title-picture. Kas liečia Matt, manau jam dar anksti į main event. Jis dar ne tiek over su fanais ir turbūt parduoda ne tiek merchandise, kiek jo mažasis broliukas. Bet man kartais kyla mintys, kad WWE kada nors padaris tokį siužetą. Esant WWE champ'ui Jeff(jei jis toks bus), padaryti SD! čempionu Matt'ą. Tai būtų kažkas panašaus į Eddie ir Benoit atvejį.
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-05-31, 19:24, pasakė:

Taigi, kaip supratote iš temos pavadinimo, pagrindinis šios temos klausimas - Ar Hardžiai kada nors bus WWE/Heavyweight champ'ai? Aš manau, kad taip. Šiemet vieno iš champ'ų jau būtųme sulaukę, tai Jeff, jei ne jo aplaidumas. Kaip žinia, jis turėjo laimėti MITB lagaminą ir žinoma jį panaudojęs būtų tapęs WWE čempionas. Tačiau dabar jau viskas priklauso nuo Vinco, ar jis pasitiki Jeff'u ir kada nors suteiks jam antrą šansą, push'ą į WWE title-picture. Kas liečia Matt, manau jam dar anksti į main event. Jis dar ne tiek over su fanais ir turbūt parduoda ne tiek merchandise, kiek jo mažasis broliukas. Bet man kartais kyla mintys, kad WWE kada nors padaris tokį siužetą. Esant WWE champ'ui Jeff(jei jis toks bus), padaryti SD! čempionu Matt'ą. Tai būtų kažkas panašaus į Eddie ir Benoit atvejį.

Būtų nuostabu :wub: Ištikrųjų manau,kad jie tikrai labai daug pasieks jei neeis šunkeliais. Tikiuosi kai jaunesnysis sakė,kad suprato savo klaidas ir dabar į viską žiūri labai rimtai, jis nejuokavo..

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
"ir žinoma jį panaudojęs būtų tapęs WWE čempionas."
Manau siu metu MITB butent bus skirtas parodyti, kad jo isgryninimas nebutinai garantuoja pergale.

"Tikiuosi kai jaunesnysis sakė,kad suprato savo klaidas ir dabar į viską žiūri labai rimtai, jis nejuokavo.."
Lyg jis taip nebutu sakes pries tai :wub:

Kol kas as zinau tik HBK, kuris yra visiskai acivertes, ir nors netikiu, kad kaip jis sako, nieko nevartoja nuo skausmo, nei kitu nelegaliu medikamentu, manau jis visiskai svarus nuo narkotiniu medziagu, minimaliai turi reikalu su alkoholiu ir steroidais.

Daugiau istorija byloja tik viena - kas buvo iklimpes viena karta, iklimpsta ir antra. Ir toki sakini galima testi.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Butu nesamone ir tikiuosi kad taip nebus, Bottom, per daug naujojo Hardziu DVD prisiziurejai :wub: Siaip as iki Jeffo suspension'o buvau uz jo buvima kaip WWE cempiona, bet dabar tai tikrai ne. Ir juokingai skamba tas pasakymas, kad Matt'ui per anksti i ME :) Nu jeigu zmogus neturi nei charizmos, nei iskalbingumo, nei geru skill'u, tai kada jis juos tures, zinant kad jam jau 33 metai :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-05-31, 19:18, pasakė:

Butu nesamone ir tikiuosi kad taip nebus, Bottom, per daug naujojo Hardziu DVD prisiziurejai :) Siaip as iki Jeffo suspension'o buvau uz jo buvima kaip WWE cempiona, bet dabar tai tikrai ne. Ir juokingai skamba tas pasakymas, kad Matt'ui per anksti i ME :) Nu jeigu zmogus neturi nei charizmos, nei iskalbingumo, nei geru skill'u, tai kada jis juos tures, zinant kad jam jau 33 metai :)
kaip ir didysis Dave'as, kai pasieks 40 metų, tai bus tinkamas visam tam reikalui :wub:

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
O Flair tipo steroidus kokius naudojo ar ką? :wub:

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-05-31, 20:24, pasakė:

kaip ir didysis Dave'as, kai pasieks 40 metų, tai bus tinkamas visam tam reikalui :wub:
Geras pastebejimas :) Panasiai ir su JBL...

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-05-31, 19:30

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimąSmS, 2008-05-31, 19:28, pasakė:

O Flair tipo steroidus kokius naudojo ar ką? :wub:
Prasyciau paaiskinti, kodel sio posto tureciau nelaikyti kaip izulaus offtopic'o?

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-05-31, 19:30, pasakė:

Geras pastebejimas :) Panasiai ir su JBL...
Vat JBL yra vienas is nedaugelio pavyzdiu, kaip zmogus "worked his ass to the top".
Ir ne savo skilais, o siaip su laiku, palengva padare is jo "zmogu".
9 metai jokio HW title, taciau jis buvo ispudingesniu duomenu (sudejimu) nei Hardziai, todel tiketis, kad Hardziams atidirbus 9 metus durys bus atidarytos automatiskai, nereiketu :)

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-05-31, 20:40, pasakė:

Prasyciau paaiskinti, kodel sio posto tureciau nelaikyti kaip izulaus offtopic'o?

Kol kas as zinau TIK HBK, kuris yra visiskai acivertes, ir nors netikiu, kad kaip jis sako, nieko nevartoja nuo skausmo, nei kitu nelegaliu medikamentu, manau jis visiskai svarus nuo narkotiniu medziagu, minimaliai turi reikalu su alkoholiu ir steroidais.

Tai klausiu kaip dėl Flairo :wub:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Kalba buvo apie tokius, kurie vartojo daug, po to nustojo vartot, ir vel iklimpsta.
Is tu, kurie buvo rimtai iklimpe, svarus siuo metu likes tik HBK.
Regalis ir Jeff buvo iklimpe, isbrido, ir vel iklimpo.

Flair'as siuo atveju offtopikas - nei jis anxciau buvo iklimpes, nei jis dbr turi kazkokiu bedu del narkotiku. Taciau del steroidu turejo.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-06-01, 00:56, pasakė:

Kalba buvo apie tokius, kurie vartojo daug, po to nustojo vartot, ir vel iklimpsta.
Is tu, kurie buvo rimtai iklimpe, svarus siuo metu likes tik HBK.
Regalis ir Jeff buvo iklimpe, isbrido, ir vel iklimpo.

Flair'as siuo atveju offtopikas - nei jis anxciau buvo iklimpes, nei jis dbr turi kazkokiu bedu del narkotiku. Taciau del steroidu turejo.

Ai aišku, nesupratau pirma esmės ką ten parašei, nes apie tuos streroidus ir narkotikus visokius neseniai sužinojau, tai nesigaudau kame bairiai, galvojau HBK absoliučiai švarus :)

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Mano akimis Hardžiai išsisėmę ir nebeįdomūs, net kritimas nuo super duper kopėčių ir pnš ilgainiui darosi nuobodus, kai nieko naujo nepateikiama, jiem reikia kažką kardinaliai keisti, galbūt visą gimmicką arba į heelus persiorientuot, kitu atveju aš jų nematau viršūnėje.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Na kritimas nuo kopeciu dar nera tiek nuvalkiotas bump'as, kaip Abyss'o stiklai+smeigtukai.
Siaip man Matt atrodo geriau ringe uz Jeff, ir nors ir neivardinciau, kad jie "issiseme", bet perspektyvoje tai matau :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
  • 79 Pranešimai:
0
Manau, kad kada nors jie tai tikrai bus world champais, nes WWE naujų talentų nesidaugina ir jeigu kada nors bus mažiau main eventerių tai tada tikrai mano manymu turėtų būti kažkuris iš jų champu

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
  • 211 Pranešimai:
0
Na manau jog Jeff'as taps WWE champu per šį Unforgiven, o dėl Matt'o tai manau jog dar ateis ir jo eilė.

sImuskinas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 3 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-06-01, 11:45, pasakė:

Mano akimis Hardžiai išsisėmę ir nebeįdomūs, net kritimas nuo super duper kopėčių ir pnš ilgainiui darosi nuobodus, kai nieko naujo nepateikiama, jiem reikia kažką kardinaliai keisti, galbūt visą gimmicką arba į heelus persiorientuot, kitu atveju aš jų nematau viršūnėje.

Nemanau, kad jiems reikia keistis. Jei šuolį nuo kopečių pamatytum gyvai, tikrai neliktum abejingas. Bent aš taip manau.
O kalbant apie Jeff'ą, tai jis turi tikrai dideliu šansus laimėti WWE Champ Belt.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Po sio Unforgiven Tai tikrai imanoma (nebent ECW belt'as nesiskaito)bet kad jie taps ECW IR WWE champais tai manau yra 60-70% galimybe :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Beveik neabejoju, kad abu Hardziai bus world champai (ECW titulas nesiskaito). Jei tapo Punk'as, tai tikiu, kad gali tapti ir jie, ypac matant, kad Hardziai yra akivaizdziai labiau over nei Punk'as. Jeff'as manau taps jau artimoj ateity, kai HHH uzsinores atostogu. Del Matt sunkiau, nes jis istriges ECW, bet jis neturi problemu del steroidu + yra ne ka maziau over nei brolis, taigi jei nebus isspirtas is WWE, matau ji tampant WH champ'u bent karta, nors turbut ilgalaikiu jis jau ir nebus.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLix, 2008-09-14, 21:01, pasakė:

Beveik neabejoju, kad abu Hardziai bus world champai (ECW titulas nesiskaito). Jei tapo Punk'as, tai tikiu, kad gali tapti ir jie, ypac matant, kad Hardziai yra akivaizdziai labiau over nei Punk'as. Jeff'as manau taps jau artimoj ateity, kai HHH uzsinores atostogu. Del Matt sunkiau, nes jis istriges ECW, bet jis neturi problemu del steroidu + yra ne ka maziau over nei brolis, taigi jei nebus isspirtas is WWE, matau ji tampant WH champ'u bent karta, nors turbut ilgalaikiu jis jau ir nebus.
Sutinku su tavim.Ir manau , kad Matt turetu pereiti į kitą lygą, nes jis pakankamai geras kovotojas RAW arba SmackDown'ui.

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
  • 164 Pranešimai:
0
Na siuo metu abu yra champai wwe ir ecw, betruksta tik kuriam tapt whc.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimązalgirietiz, 2008-12-22, 21:00, pasakė:

Na siuo metu abu yra champai wwe ir ecw, betruksta tik kuriam tapt whc.
Prasome kalbeti i atsakant i pagrindini klausima, o ne pateikiant ir taip zinoma info.

Nuotrauka
Nuotrauka

Kenshin

Baltas diržas

• Naujokai
  • 23 Pranešimai:
0
Manau, kad niekada nebus abu Hardziai world champai, nes kiek maciau Matt, tai jis neturi tokiu savybiu, kurios galetu ji i Main Eventerio statusa iskelti (jeffas bent daro suoliukus ir turi charizmos). Ir man nesuvokiama, kaip galima Matt su CM Punk lyginti, jei pastarasis turi ir charizmos ir gali pasneket itikinamai ir dar matchus idomius padaro... O ka turi Matt? Ko as apie ji nepastebiu? Nes man jis nuobodus midcarderis, kurio 1x1 matchus as visada prasuku.

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
  • 211 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąKenshin, 2008-12-23, 17:30, pasakė:

Manau, kad niekada nebus abu Hardziai world champai, nes kiek maciau Matt, tai jis neturi tokiu savybiu, kurios galetu ji i Main Eventerio statusa iskelti (jeffas bent daro suoliukus ir turi charizmos). Ir man nesuvokiama, kaip galima Matt su CM Punk lyginti, jei pastarasis turi ir charizmos ir gali pasneket itikinamai ir dar matchus idomius padaro... O ka turi Matt? Ko as apie ji nepastebiu? Nes man jis nuobodus midcarderis, kurio 1x1 matchus as visada prasuku.

Manyk ir toliau, Jeffas jau daugiau kaip savaitė WWE champ'as :lol:

Kenshin

Baltas diržas

• Naujokai
  • 23 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąPaulius, 2008-12-23, 17:37, pasakė:

Manyk ir toliau, Jeffas jau daugiau kaip savaitė WWE champ'as :lol:
Mano postas yra apie Matt. Beje, ECW dirzas dabar yra antrarusis midcarderiu dirzas ir todel nesiskaito.

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
  • 211 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąKenshin, 2008-12-23, 18:36, pasakė:

Mano postas yra apie Matt. Beje, ECW dirzas dabar yra antrarusis midcarderiu dirzas ir todel nesiskaito.

na tik dabar supratau ką norėjai pasakyti tiesiog per skubėjima pamaniau, kad manai, jog nei vienas iš ju netaps world champu :lol:

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0