Suskamba niekam negirdeta wrestlinge daina :Its My life ir pasirodo neatpazystamas siai lygai zmogelis su juodu chalatu.Jis nesidairydamas keliauja i ringa.Veliau apsidairo ir pasiima mikrafona:
-Sveiki!Jus pries save matote nauja kovotoja!Jus dabar tikriausiai visi noretut suzinoti kas as?as esu Crack'as Hamilton'as....Bet mane vadinkit tiesiog Cracky...Taigi daug kur as kovojau ir bla bla bla bla bla...Nebusiu kaip kiti ir neiimsiu pasakot koks as esu kietas stiprus ir galingas ir taip toliau...Nepasakosiu nes jus patys viska matot , bet baigiam niekam nereikalingus faktus ir einam tiesiai prie reikalo...As cia nei vieno nepazystu...Net cempionu nezinau...Taciau as ju ir nenoriu pazinoti...As atejau cia paprasyti sios lygos vadovo duoti man kova...As nemaldausiu kovos del titulo..Nemaldausiu kovos del sanso i titula...As tiesiog noriu kovos tam kad parodyciau ka sis raumeningas kunas sugeba...Turbut dabar visi galvoja: Ko sis kvailys cia stovi ir giriasi...O as galiu jums ta atsakyti...Kai tik as uzsitarnausiu sioje lygoje pagarba...Kai tik as parodysiu kad sioje lygoje manes turi visi bijoti ir maldauti vadovo(kad ir kas jis butu) kad neskirtu kovos pries mane...Jus suprasite ko as cia giriuosi...
Temoje atsakymų: 16
2008-06-13, 21:17
Ir ateina The Maniac:
sveikas krekeri! žinai, tu visiškai teisus... šie žmonės iš tiesų galvoja, ko šis kvailys čia stovi? šie žmonės, tai yra - MANIJAKOMANIJAKAI, nemėgsta pagyrūnų... taigi duosiu tau patarimą: sėdėk tyliai rūbinėj ar dar kur nors ir lauk savo šanso. bet galbūt taip būtų nesąžininga, nes aš čia beveik toks pats naujokas kaip ir tu, o jau puolu tau aiškint... siūlau štai ką: jungiamės į komandą. Tik pagalvok kiek mes kartu galėtume nuveikti... Tu - raumenų kalnas, ir aš žmogus beveik nejaučiantis traukos... įsivaizduoji? aš jau netgi sugalvojau pavadinimą šiai komandai... Crack'o'Mania... kaip tau tai skamba? tu tik pagalvok koks būtų sunkus tavo kelias į pergales kai tu esi vienas kaip by... kaip pirštas... vienas čia nieko nepasieksi... vienas tu esi lygus nuliui... o dviese mes galėtume pasiekti labai daug... skintume vieną po kitos pergales... aš laukiu tavo atsakymo...
sveikas krekeri! žinai, tu visiškai teisus... šie žmonės iš tiesų galvoja, ko šis kvailys čia stovi? šie žmonės, tai yra - MANIJAKOMANIJAKAI, nemėgsta pagyrūnų... taigi duosiu tau patarimą: sėdėk tyliai rūbinėj ar dar kur nors ir lauk savo šanso. bet galbūt taip būtų nesąžininga, nes aš čia beveik toks pats naujokas kaip ir tu, o jau puolu tau aiškint... siūlau štai ką: jungiamės į komandą. Tik pagalvok kiek mes kartu galėtume nuveikti... Tu - raumenų kalnas, ir aš žmogus beveik nejaučiantis traukos... įsivaizduoji? aš jau netgi sugalvojau pavadinimą šiai komandai... Crack'o'Mania... kaip tau tai skamba? tu tik pagalvok koks būtų sunkus tavo kelias į pergales kai tu esi vienas kaip by... kaip pirštas... vienas čia nieko nepasieksi... vienas tu esi lygus nuliui... o dviese mes galėtume pasiekti labai daug... skintume vieną po kitos pergales... aš laukiu tavo atsakymo...

2008-06-13, 22:17
Cracky pakaso galva ir atsako:
kad tu Ponas Maniace net nemates kaip as kovoju ir man siulai tag teama...as nemates nei taves...Man sunku spresti apie tave vien paziurejus i tave...As nezinau ar tu sieki kad as "raumenu kalnas" tave ginciau o tu tik gulinti priesininka paspardytum ir rodytum savo jega ar vis del to tu nesi toks slunkius kaip as galvoju ir gali man pakankamai padeti...Visu pirma irodyk ka tu sugebi...Parodyk kad tu tikrai nejauti traukos ir irodyk kad esi geresnis uz kitus...Tada as sutiksiu su tavo pasiulymu...Tu galbut atsakysi-Jei as busiu geriausias as viska pasiimsiu pats ir t.t...bet suprask...as noriu imti daug o ne kovoti komandoje su jobbereis ir vaidinti kad man gerai...
kad tu Ponas Maniace net nemates kaip as kovoju ir man siulai tag teama...as nemates nei taves...Man sunku spresti apie tave vien paziurejus i tave...As nezinau ar tu sieki kad as "raumenu kalnas" tave ginciau o tu tik gulinti priesininka paspardytum ir rodytum savo jega ar vis del to tu nesi toks slunkius kaip as galvoju ir gali man pakankamai padeti...Visu pirma irodyk ka tu sugebi...Parodyk kad tu tikrai nejauti traukos ir irodyk kad esi geresnis uz kitus...Tada as sutiksiu su tavo pasiulymu...Tu galbut atsakysi-Jei as busiu geriausias as viska pasiimsiu pats ir t.t...bet suprask...as noriu imti daug o ne kovoti komandoje su jobbereis ir vaidinti kad man gerai...
2008-06-13, 22:21
Tu Rojaus Matricas jobberiais vadini? Patys du jobberiai esate, [neisizeiskit] nestumkit ant kitu bent ;D NME kol kas yra du tag team'ai, ir abu tikrai stiprus.. Su didele patirtimi, jum kaip tik ;D darykit team'a idomiau kovoti bus
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-06-13, 22:27

Priklausau Tinklui
2008-06-14, 01:50
Ne, Cracky, ne taip mane supratai... man tavo pagalbos nereikia... priešingai, aš siūlausi tau padėti... tu čia naujokas, dar visai žalias, bet jau turi tikslų... tikslų turiu ir aš... todėl manau, kad galėtume jų siekt kartu... tiesiog dirbdami kartu, savo tikslus pasiektume dar greičiau... tai kaip sutinki, ar bandysi vienas? perspėju lengva nebus...

2008-06-14, 20:47
Užgroja sevendust face to face.Iš užkulisiu išeina FnT. Nusimeta švarką ir rodo savo raumenis.Tuo metu fejerverkų lietus.Apeina aplink ringą žiūrėdamas į Cracky.Ilipa ir paprašo mikrofono.
- Crackai tu - SUBINĖ.Greičiau CRAPAS. Ateini čia , ir šneki nesamones .Vaidini, kad esi visagalis ir daužysi visiems galvas.Ir beto žinai ką? Atrodai kaip pripūsta karvyte , tik spenių betrūksta.O tu Maniac lendi jam ten kur nereikia.CRAP'O'Mania BAIGSIS.
- Crackai tu - SUBINĖ.Greičiau CRAPAS. Ateini čia , ir šneki nesamones .Vaidini, kad esi visagalis ir daužysi visiems galvas.Ir beto žinai ką? Atrodai kaip pripūsta karvyte , tik spenių betrūksta.O tu Maniac lendi jam ten kur nereikia.CRAP'O'Mania BAIGSIS.
2008-06-14, 21:16
The Maniac tyli ir nieko nesako... gal pusę minutės... o tada:
HAHAHAHAHAHAHAHA - labai skambus juokas. - Tai prajuokinai...
žinai, čia yra kai kas, kas lenda kur nereikia! vienintelis CRAP, čia esi tu! na, kadangi tu raunies ne ant manęs, o ant mano naujo partnerio... ne, kažkas ne taip... ai va... ant mano naujo draugo, aš paliksiu šį reikalą jam... leisiu jam pačiam suCRACK'int tavo galvą... o aš kolkas turiu kitų reikalų...
o čia tau mano palinkėjimas:
Crack'o'Mania prasideda
Nestok skersai kelio
Iškaršim tau kailį
Nesurinksi kaulelių!
Ieškai problemų?
Tau galim padėti
Išspardysim šikną
Kad negalėsi sėdėti
Manai esi kietas?
Ar tik gerai sudėtas
Bet mum tu per lėtas
Čia nėra tau vietos!
HAHAHAHAHAHAHAHA - labai skambus juokas. - Tai prajuokinai...
žinai, čia yra kai kas, kas lenda kur nereikia! vienintelis CRAP, čia esi tu! na, kadangi tu raunies ne ant manęs, o ant mano naujo partnerio... ne, kažkas ne taip... ai va... ant mano naujo draugo, aš paliksiu šį reikalą jam... leisiu jam pačiam suCRACK'int tavo galvą... o aš kolkas turiu kitų reikalų...
o čia tau mano palinkėjimas:
Crack'o'Mania prasideda
Nestok skersai kelio
Iškaršim tau kailį
Nesurinksi kaulelių!
Ieškai problemų?
Tau galim padėti
Išspardysim šikną
Kad negalėsi sėdėti
Manai esi kietas?
Ar tik gerai sudėtas
Bet mum tu per lėtas
Čia nėra tau vietos!
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-06-14, 21:21

2008-06-14, 22:39
fanatix, 2008-06-14, 23:31, pasakė:
Mielasis crapai tawo mociute man batus valo, o pinigu uz tave turiu tikrai daugiau .TAS PRIE SIUKSLYNES TURTINGIAUSIAS IS TAVO GIMINES .numeta mikrofona ir iseina is ringo
numeta mikrofoną, po to vėl šneka ir vėl numeta mikrofoną

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų